|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
27.1.2012 9:15:23   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: kkkkk

Aja pa še neki me zanima... a če se odločiš za ultivo a to se morš prej jt kej posvetovat u porodnišnico? jz nimam pojma kako to gre... rodit bi šla pa Kr. porodnišnco...

Evo, jaz sem frišno s predavanja, tako da ti lahko povem: jaz sem sicer že dobila tisti vprašalnik, podpisan, sem ga izpolnila, tako da ga bom le zraven nesla. Sicer pa ni potrebno prej nič. Lahko se zmisliš na licu mesta in potem podpišeš. Sploh za ultivo je tako .... tudi za EA, vendar pa za to ni sigurno, da bo dovolj časa ... za ultivo ga pa načeloma je ... Tako da brez skrbi, če si jo boš želela, jo boš dobila .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 9:16:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
27.1.2012 9:26:02   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

Jutro

Hvala bogu da je petek..A še kakšna ne spi ponoči? Pri nas se mala zbuja in jok itd..Danes hvala bogu je takoj zaspala nazaj..Samo jaz nisem mogla spat. In grozni krči v noge..SAj jemljem magnezij pa en k..pomaga..Proti jutru me je pa še ful špikalo v trebuhu.

Še dobro da delam danes samo do enih. Upam da ne bo kakšnih presenečenj čez vikend. V ponedeljek imam pregled pol pa upam da se bom zmenila za bolniško.

lp

mene je dans oz. včeri zvečer matral zaspat :S, ful dolgo nisem, lulat me je non stop tiščalo, pa še trebuh me je bolel spet v intervalih in šraufal me je, katastrofalna noč, HB da je petekuser posted image user posted image

Jaz od svojega spanja rajš ne govorim! Sej pravim, kot bi že imeli user posted image doma, ni prav nič drugače .... tako sem prehlajena, da je joj! Včer nisem zaspala do 23h, pa sem šla ob 22h spat ... no, user posted image me je brcal eno uro, tud slučajno nisem mogla zaspat, potem pa nos, pa kašelj pa čihanje. Kriza!!!! No, da ne govorim, da sem ponoči šla 3krat v wc, pa zbudila ene 10krat ..... sedaj sem cunja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res, jaz ne morem več!!!!
Pa še ta zgaga (v 1. user posted image ni bilo pol tok grozno ...), pa hemeroidi .... aaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
27.1.2012 9:28:24   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Mmmv dobrodošla!!! Tudi jst sem mislila, da CTG naredijo komaj na koncu nosečnosti, pa sem ga že včeraj delala.Zakaj, pa ne vem.

Ne ne, ctg začnejo delat cca. 1 mesec pred rokom .... takrat je user posted image user posted image že skor donošen in je treba spremljat njegovo počutje ..... tako da .. normalno. Jaz ga imam 7.2. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 9:28:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.1.2012 9:31:57   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

Jutro

Hvala bogu da je petek..A še kakšna ne spi ponoči? Pri nas se mala zbuja in jok itd..Danes hvala bogu je takoj zaspala nazaj..Samo jaz nisem mogla spat. In grozni krči v noge..SAj jemljem magnezij pa en k..pomaga..Proti jutru me je pa še ful špikalo v trebuhu.

Še dobro da delam danes samo do enih. Upam da ne bo kakšnih presenečenj čez vikend. V ponedeljek imam pregled pol pa upam da se bom zmenila za bolniško.

lp

mene je dans oz. včeri zvečer matral zaspat :S, ful dolgo nisem, lulat me je non stop tiščalo, pa še trebuh me je bolel spet v intervalih in šraufal me je, katastrofalna noč, HB da je petekuser posted image user posted image

Jaz od svojega spanja rajš ne govorim! Sej pravim, kot bi že imeli user posted image doma, ni prav nič drugače .... tako sem prehlajena, da je joj! Včer nisem zaspala do 23h, pa sem šla ob 22h spat ... no, user posted image me je brcal eno uro, tud slučajno nisem mogla zaspat, potem pa nos, pa kašelj pa čihanje. Kriza!!!! No, da ne govorim, da sem ponoči šla 3krat v wc, pa zbudila ene 10krat ..... sedaj sem cunja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res, jaz ne morem več!!!!
Pa še ta zgaga (v 1. user posted image ni bilo pol tok grozno ...), pa hemeroidi .... aaaaa user posted image user posted image user posted image

jaz že v prvi nosečosti nisem mogla ponoči spat. sem se ob 3h zbujala in potem gledala tv. ob šestih se zrihtala in šla v službo..edino pred tv zvečer me je zmanjkalo. edino zadnji mesec pred porodom ko sem bila že doma se mi je pa čez dan ful spalo in sem takrat spala. pa me je takratna moja ginekologinja ful nadrla da nej se mal skuliram ker bo otrok pol tud tak ritem imel itd..

no sedaj pa je zelo podobno..zvečer zaspim pred tv..se zbudim že ob 1h..seveda ker tamala joka potem pa itak ne morem spat..gledam tv al pa sem za računalnikom. učit za izpite se mi pa ne da..ob 6h ko bi mogla pa se zrihtat za službo bi pa spala..hehhe..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.1.2012 9:36:53   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Mmmv dobrodošla!!! Tudi jst sem mislila, da CTG naredijo komaj na koncu nosečnosti, pa sem ga že včeraj delala.Zakaj, pa ne vem.

Ne ne, ctg začnejo delat cca. 1 mesec pred rokom .... takrat je user posted image user posted image že skor donošen in je treba spremljat njegovo počutje ..... tako da .. normalno. Jaz ga imam 7.2. user posted image user posted image user posted image

mene je hotla dat na CTG že zadnjič ko sem bila skoraj v 29t, kao ker je mala tehtala cca 1300-1400g in to naj bi bile nekak mere za 31t. ampak se je pol premislila

V ponedeljek mi pa ne uide CTG

< Sporočilo je popravil zwezdica82 -- 27.1.2012 9:45:58 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.1.2012 9:39:50   
Anonimen
Ahhhh, danes sem spet normalna. Sem včeraj popoldne zaspala za 1 urco, pa zvečer sem šla normalno spat, ponoči sem fajn spala... user posted image Edino zjutraj bi kar še potegnila, pa grem k zdravnici po bolniško, tko da bom jutri brez budilke. Pa še tak lep sonček je.

Mrežaste hlačke
dobiš tudi v Tosami na Viru. Mislim, da jih oni delajo, tako da so tam verjetno najceneje. Lahko jih pa tudi po spletu naročiš direktno pri njih. Jaz sem jih imela po operaciji in so mi bile super. Fajn je, da te nič ne skrbi, če se umažejo s krvjo, pa še udobne so (ampak ne zgledajo ravno seksi user posted image , kar pa v taki situaciji itak ni pomembno).

Ne vem, kaj je z miganjem moje user posted image . Danes zjutraj je migala tako, kot je ponavadi migala vsako jutro in tudi čez dan. Čudno mi je samo to, da je od ponedeljka do srede veliko bolj intenzivno migala in konkretno premikala trebuh (kar mi je bilo všeč), včeraj in danes pa spet ne več. Mogoče je pa njo tud luna motila? user posted image No, če bo čez dan spet tako, kot je bilo pred tem intenzivnim miganjem, se ne bom sekirala. Mogoče se je kaj obračala.
A je še katera čutila, da se je njen "najemnik " v času črne lune drugače obnašal kot običajno?

Neposredna povezava do sporočila: 2983
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 9:46:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.1.2012 10:23:34   
Hov hov
Čao punce,

Mi lahko katera prosim pove, kaj rabim za na CSD:

Zame: tisti papir, kjer se povprečna plače vpišejo in kateri paket želim koristiti. Ter kopijo materinske knjižice.

Za moža, ki bo koristil očetovski dopust pa tudi tisti list za povprečne plače.

Ali sem še na kaj pozabila, ker sem se čisto zmedla!

Hvala.
Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.1.2012 10:26:43   
klarcy
jaz sem mrežaste hlačke kupila v pikapolonici. znamka to.to

Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.1.2012 10:55:22   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: klarcy

To so Tosamine.user posted image

(odgovor članu klarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
27.1.2012 10:57:09   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Čao punce,

Mi lahko katera prosim pove, kaj rabim za na CSD:

Zame: tisti papir, kjer se povprečna plače vpišejo in kateri paket želim koristiti. Ter kopijo materinske knjižice.

Za moža, ki bo koristil očetovski dopust pa tudi tisti list za povprečne plače.

Ali sem še na kaj pozabila, ker sem se čisto zmedla!

Hvala.
Lp!

Pri nas za očeta prineseš šele potem, ko veš kdaj bo začel očetovski dopust. moj je ta obrazec in še en je za očetovski dopust skupaj odnesel dan preden je začel očetovski dopust.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
27.1.2012 11:00:33   
klarcy
IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

ja pa so res user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 11:01:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hov hov)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 11:06:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klarcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.1.2012 11:09:28   
ircomp
Zanima me, ali je ginekolog kateri predlagal test na streptokok skupine B? Meni ga je, pa se ne morem odločiti ali naj mi vzame bris ali ne. Je pa samoplačniško - okoli 40eur. Drugače v nosečnosti nimam nobenih problemov.

Ali je tu katera, ki ve, ali se mi splača zaposliti tik pred nastopom porodniške? Ali dobiš kaj več, kot pa če prejemaš starševski dodatek? Ne vem kaj naj...

(odgovor članu klarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.1.2012 11:10:12   
zwezdica82

Kaj točno pa piše gor? Googlam vse živo pa ne najdem ta prave zadeve

http://www.tosama-trgovina.si/a/c166/1204_Mrezaste-hlacke-to-to-mama-M

Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.1.2012 11:13:17   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: ircomp

Zanima me, ali je ginekolog kateri predlagal test na streptokok skupine B? Meni ga je, pa se ne morem odločiti ali naj mi vzame bris ali ne. Je pa samoplačniško - okoli 40eur. Drugače v nosečnosti nimam nobenih problemov.

Ali je tu katera, ki ve, ali se mi splača zaposliti tik pred nastopom porodniške? Ali dobiš kaj več, kot pa če prejemaš starševski dodatek? Ne vem kaj naj...

meni ga je priporočala v prvi nosečnosti. test ni ona opravljala ampak sosednji ginekolog. 12€ naj bi bla cena. jaz sem se odločila da grem na ta test v Dravlje k Pušenjaku in sem dala 40€. Nič takega..sam bris vzame in to je to..Plačaš in je še isti dan ali pa naslednji dan izvid.
Verjetno se bom tudi zdaj odločila za bris. Prejšnjo nosečnost sem imela za ginekologinjo dr. Rojnik - zelo nečloveška zdravnica. mi je žal da sem 10 let vztrajala pri njej. Sedaj imam svojo v Litiji. Milina in vedno se ti 100% posveti.

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.1.2012 11:15:01   
zmajcy_

Kaj točno pa piše gor? Googlam vse živo pa ne najdem ta prave zadeve

http://www.tosama-trgovina.si/a/c165/1205_Mrezaste-hlacke-to-to-mama-L

Neposredna povezava do sporočila: 2995
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 11:30:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zwezdica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 11:31:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ircomp)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
27.1.2012 11:33:21   
Hov hov
Hvala punce za odogovore glede CSD! user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
27.1.2012 11:48:20   
mmmv
Zezdica82 no comment za dr. Rojnik. Jaz jo imam sedaj. Sem hotela takoj ko sme izvedela za nosečnost zamenjati pa me niso vzeli. kakor, da nosečnic ne vzamejo. da morajo k svojemu naprej hoditi. Če pa ne bi rekla, da sem noseča bi imela pa prvi pregled ne vem pri 3 mesecih nosečnosti. in sem se prepustila. kaj pa naj bi naredila. ampak je res tako neosbna ženska. res. prej pa nikoli nisem imela problemov in čas teče in drug stvari v lajfu delaš in evo sem zanosila...mi je žal, da nisem menjala. razen kar je fjan pri njej, da nima gužve. mislim ko si naročen si na vrsti. to je pa res. nimam take službe da bi lahko vsak mesec po 3 ure manjkala zarad zdravnika. pa ko bi vsaj zarad tega ker bi me pregldovali ampak si v čakalnici.

CTG mi ni še nič omenjala.

a na telovadbo za nosečnice hodite??

Neposredna povezava do sporočila: 2999
27.1.2012 11:49:47   
kaminek
dober dan danes še od meneuser posted image

sm bla pri zobarju, samoplačniško, in sem videla zvezde na blizu in na daleč. ker ne sme dat inekcije, sem mogla orenk potrpet. in cena? 70€user posted image user posted image . za kratek pregled (beri: se vsesti na stol in odpret usta) = 10€user posted image . dobr služijo, ni kej. sej, če mi bo držala plomba, mi ne bo žaluser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.