Jada82
|
Dan! Mater ste pridne s pisanjem .... sploh ne dohajam!!! Evo, jaz vsa bolna Grozno je, spati ne morem ponoči, tako da je pri nas že tako, kot bi imeli novorojenčka ... non stop se zbujam, piham nos itd. Glava me boli, mišice ... kriza. Tudi jemljem lekadole ... v 1. nisem nobenega tableta, zdaj pa ne morem brez, res .... mamo še tamalo tukaj, je treba zanjo skrbet .... Je pa fajn, k je moj doma, pa jutri tud!¨ Takoj lažje! Katka* - iskrene čestitke za Alekseja!!!! Uživajte in veliko veliko lepih trenutkov želim!!!! Ma, res hitijo teli naši marčki! Včer sem bila v Kr. P na predavanju glede lajšanja porodnih bolečin (je fajn, da sem šla, da sem tudi malo spoznala protokol in P, ker sem prvič rodila na Jesenicah). No, in celo vožnjo v Kr. me je takooooo bolel trebuh in križ, da sem si rekla, ko pridem tja, naj me dajo na CTG, če imam popadke. To je trajalo pol ure ... skor konstantno. No, ko sem pa parkirala pred P, pa je čudežno izzvenelo. Mogoče so bili lažni popadki?! Sem se pa sedaj resnično odločila za Ultivo in pa porodni gel, mislim, da bo ta porod veliko lažji, kot prvi ... tudi bolj sem pripravljena. Napisala bom tudi porodni načrt. Ma ja, sploh me ni strah. Je bilo pa polno nosečk tam na predavanju, večinoma z rokom marca .. pa sem spoznala, da imam pravzaprav kar majhen trebuh .... ampak jaz se pa počutim takooo okorno in nerodno in sita sem že vsega! Ma, kaj če bi imela še enkrat večji trebuh?! Si ne predstavljam ... Se katera sooča s tem, kako boste odpravile ljubosumje pri prvem otroku? Jaz se po svoje bojim, da bo kar kriza .... zadnje čase ves čas poslušamo: to je od Ize, to je od Ize .... za vse!!! Pa če kakšen otrok pride na obisk, je takoj jok, da je vse njeno, noče nič dati nobenemu ... kriza! Vseeno upam na najboljše! Pospravljanje - pri nas imava tako: mož večinoma čisti kamin, postilja posteljo, pospravi posodo iz stroja, pa potem kakšne take zadeve v kleti, zunaj itd. Pa s tamalo se zelooo veliko igra. Jaz pa ostalo. No, včasih očisti tudi okna. Ampak nekako najraje sama čistim, sem tok natančna, da se mi zdi, da noben tako dobro ne očisti ... Sej vem, ni da bi govoril. Ampak kar fajn shajava Saša33 - dobrodošla nazaj med nami .... sem ravno o tebi razmišljala Tašče - uf, jaz sigurno ne bi šla z mojo živet .. jah, pa tudi z mojimi starši ne! Sem živela pri tašči 10 mesecev, ko sva obnavljala stanovanje .... aaaaa, sem bila živčna! Vsak dan ob 7h zjutraj je čistila kopalnico! Svašta! Pa kar uletavala je v sobo! Ne ne, tamladi morajo biti na svojem ... če drugače ne gre, pa naj imajo vsaj svoje gospodinjstvo. Naša tašča je vsa pametna, pravi, da če bi zadela na Lotu, bi kupila hišo in bi bila ona spodaj, mi pa zgoraj ... Ja ja, seveda ... samo v sanjah .... smo tukaj čisto zadovoljni. No, itak pa ni panike .... valda ne bo zadela na Lotu Nič, grem ležat pa poskusit mal zaspat, ker se tako nikakvo počutim, da je za zjokat se! Pa še obiske dobimo popoldne .... lepo se imejte pa še naprej pridno pišite!!!
|