|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
26.1.2012 12:36:46   
zwezdica82
zmayc_ - naša je rojena 14.12. user posted image

imave pa isto znanko user posted image od Nikice mami, mislim da si ti taprava user posted image

jaz sploh nisem čutila kdaj se je obrnila, edino da me je manj bolel križ. Imam pa v ponedeljek pregled, pa ctg. v Pon ..bom skoraj v 32t..Mi je zadnjič rekla da je že kar težka pa me je zato hotela že malo pregledat..na koncu pa se je odločila da bove naslednjič to naredile

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
26.1.2012 13:01:53   
cokolino
Katka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo jst sem dans tako srečnaaaaa, sem bla na pregledu v bolnici, pritisk je bil nizek (110/55), tako da superca, naredili so mi tudi CTG in pa seveda UZ. Naš baby se je v dveh tednih zredil za 500g, torej ima zdaj dobrih 2000g (v 33tednu). Je pa user posted image  cel čas na veliko protestiral in me brcal v rebro, naslop je danes že cel dan zelo živahno. No naslednji teden pa začnemo s šolo za starše, 17/2 pa mam ponoven pregled.
Sončen (a mrzel) pozdravček

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
26.1.2012 13:33:10   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

imave pa isto znanko user posted image od Nikice mami, mislim da si ti taprava user posted image

jaz sploh nisem čutila kdaj se je obrnila, edino da me je manj bolel križ. Imam pa v ponedeljek pregled, pa ctg. v Pon ..bom skoraj v 32t..Mi je zadnjič rekla da je že kar težka pa me je zato hotela že malo pregledat..na koncu pa se je odločila da bove naslednjič to naredile

Sem ta prava user posted image   mi je Lavra povedala zate, sta bili z Niko včeraj pri nas user posted image

(odgovor članu zwezdica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
26.1.2012 13:54:29   
Jada82
Dan!

Mater ste pridne s pisanjem .... sploh ne dohajam!!!

Evo, jaz vsa bolna user posted image Grozno je, spati ne morem ponoči, tako da je pri nas že tako, kot bi imeli novorojenčka ... non stop se zbujam, piham nos itd. user posted image user posted image user posted image Glava me boli, mišice ... kriza. Tudi jemljem lekadole ... v 1. user posted image nisem nobenega tableta, zdaj pa ne morem brez, res .... mamo še tamalo tukaj, je treba zanjo skrbet ....
Je pa fajn, k je moj doma, pa jutri tud!¨user posted image user posted image user posted image user posted image Takoj lažje!

Katka* - iskrene čestitke za Alekseja!!!! Uživajte in veliko veliko lepih trenutkov želim!!!! user posted image user posted image user posted image

Ma, res hitijo teli naši marčki! Včer sem bila v Kr. P na predavanju glede lajšanja porodnih bolečin (je fajn, da sem šla, da sem tudi malo spoznala protokol in P, ker sem prvič rodila na Jesenicah). No, in celo vožnjo v Kr. me je takooooo bolel trebuh in križ, da sem si rekla, ko pridem tja, naj me dajo na CTG, če imam popadke. To je trajalo pol ure ... skor konstantno. No, ko sem pa parkirala pred P, pa je čudežno izzvenelo. Mogoče so bili lažni popadki?! user posted image
Sem se pa sedaj resnično odločila za Ultivo in pa porodni gel, mislim, da bo ta porod veliko lažji, kot prvi ... tudi bolj sem pripravljena. Napisala bom tudi porodni načrt. Ma ja, sploh me ni strah.

Je bilo pa polno nosečk tam na predavanju, večinoma z rokom marca .. pa sem spoznala, da imam pravzaprav kar majhen trebuh .... ampak jaz se pa počutim takooo okorno in nerodno in sita sem že vsega! Ma, kaj če bi imela še enkrat večji trebuh?! Si ne predstavljam ...

Se katera sooča s tem, kako boste odpravile ljubosumje pri prvem otroku? Jaz se po svoje bojim, da bo kar kriza .... zadnje čase ves čas poslušamo: to je od Ize, to je od Ize .... za vse!!! user posted image user posted image user posted image Pa če kakšen otrok pride na obisk, je takoj jok, da je vse njeno, noče nič dati nobenemu ... kriza! Vseeno upam na najboljše!

Pospravljanje - pri nas imava tako: mož večinoma čisti kamin, postilja posteljo, pospravi posodo iz stroja, pa potem kakšne take zadeve v kleti, zunaj itd. Pa s tamalo se zelooo veliko igra. Jaz pa ostalo. No, včasih očisti tudi okna. Ampak nekako najraje sama čistim, sem tok natančna, da se mi zdi, da noben tako dobro ne očisti ... user posted image user posted image user posted image Sej vem, ni da bi govoril. Ampak kar fajn shajava user posted image user posted image user posted image

Saša33 - dobrodošla nazaj med nami .... sem ravno o tebi razmišljala user posted image user posted image user posted image

Tašče - uf, jaz sigurno ne bi šla z mojo živet .. jah, pa tudi z mojimi starši ne! Sem živela pri tašči 10 mesecev, ko sva obnavljala stanovanje .... aaaaa, sem bila živčna! Vsak dan ob 7h zjutraj je čistila kopalnico! Svašta! Pa kar uletavala je v sobo! user posted image user posted image Ne ne, tamladi morajo biti na svojem ... če drugače ne gre, pa naj imajo vsaj svoje gospodinjstvo.
Naša tašča je vsa pametna, pravi, da če bi zadela na Lotu, bi kupila hišo in bi bila ona spodaj, mi pa zgoraj ... Ja ja, seveda ... samo v sanjah .... smo tukaj čisto zadovoljni. No, itak pa ni panike .... valda ne bo zadela na Lotu user posted image

Nič, grem ležat pa poskusit mal zaspat, ker se tako nikakvo počutim, da je za zjokat se! Pa še obiske dobimo popoldne .... lepo se imejte pa še naprej pridno pišite!!!

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
26.1.2012 14:08:50   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ma, res hitijo teli naši marčki! Včer sem bila v Kr. P na predavanju glede lajšanja porodnih bolečin (je fajn, da sem šla, da sem tudi malo spoznala protokol in P, ker sem prvič rodila na Jesenicah). No, in celo vožnjo v Kr. me je takooooo bolel trebuh in križ, da sem si rekla, ko pridem tja, naj me dajo na CTG, če imam popadke. To je trajalo pol ure ... skor konstantno. No, ko sem pa parkirala pred P, pa je čudežno izzvenelo. Mogoče so bili lažni popadki?! user posted image
Sem se pa sedaj resnično odločila za Ultivo in pa porodni gel, mislim, da bo ta porod veliko lažji, kot prvi ... tudi bolj sem pripravljena. Napisala bom tudi porodni načrt. Ma ja, sploh me ni strah.

Kdaj pa imajo še kakšno to predavanje.. tudi jaz razmisljam o ultivi ali epiduraln in bi za vsak slučaj šla še na to predavanje, če bo lihk treba user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
26.1.2012 14:20:55   
kaminek

user posted image user posted image za pozitivno razmišljanje. sej veš, kaj rečejo za STRAH: notr je votel, zunaj ga pa nič niuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
26.1.2012 14:21:46   
kaminek
dianatal gel ne bom imela, čeprav sm se na začetku zeloooo zagrela zanj. epiduralna mi pa ne uide, če bo spet težek porod kot pri ta prvi.

< Sporočilo je popravil kaminek -- 26.1.2012 14:24:32 >

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
26.1.2012 14:51:51   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

Sem ta prava user posted image   mi je Lavra povedala zate, sta bili z Niko včeraj pri nas user posted image

No vidiš kako se hitro najdemo user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
26.1.2012 15:46:29   
Anonimen
Hojla!

Čestitke katki za Alekseja! user posted image user posted image user posted image Želim vam seveda veliko zdravja in čimprejšnji odhod domov!

Jaz pa danes ponoči najprej nisem mogla zaspat, potem sem se pa zbudila že ob pol 4h! In nikakor nisem mogla nazaj zaspat. Po mojem sem spala kakšne 4-5 ur, kar je zame že v običajnem stanju premalo, tkole, ko je treba "spat za dva" (user posted image ) pa sploh. Po mojem sem bila včeraj preutrujena. Ampak seveda sem danes še bolj, pa če bom šla zdajle spat, zvečer spet ne bom mogla zaspat...user posted image Začaran krog. Upam, da zdržim budna do večera, da potem kmalu zaspim in se zjutraj zbudim normalna. Danes sem namreč od neprespanosti čisto zblojena in mačkasta. Bela ko stena in podočnjaki do tal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se tako dnevi ne bodo zdaj nadaljevali do poroda, ker nimam še nič pripravljeno! Sicer se mami ponuja, da mi ona vse opere in zlika, ampak jaz bi rada to sama! Pa če so tile marčki res tako zgodnji... Saj kakšen teden prej bi mi čisto pasalo, ampak to pomeni, da vsaj 5 tednov še ostanem v enem kosu.

Pospravljanje - žal ima moj drugačne navade iz otroštva: mama je postorila vse v hiši, ata pa zunaj hiše. Problem je v tem, da mu nikakor ne morem dopovedat, da če pa nič ne dela okoli hiše (ker bova v bloku), bi bilo pa edino fer, da pomaga v stanovanju. No, saj mogoče je tale šola za starše kaj pomagala, ker so tako poudarjali, da naj mamica po porodu čimbolj počiva, pa da naj očki urejajo gospodinjstvo vsaj prva 2 tedna. Upam, da se ga je kaj prijelo in bo tudi po koncu njegove "porodniške" še kaj naredil doma. Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2959
26.1.2012 17:04:50   
tosja
cokolino

user posted image user posted image user posted image super za dober pregled in lepe kilceuser posted image

Jada

Glede faze, ki jo prestaja Izabel...ja ni kaj, ravno je uletela v to fazo in sedaj pride še dojenček...pa ne, da bi te strašila. Tudi sama vem, da bo s 4 letnikom prišlo tudi kaj navzkriž...
Ja pa vaša metuljčica pač še le tolk majhna in skozi to fazo - to je moje, ne dam, ne pustim, ne, ne, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... bo šla.
Vsekakor ji posvečajte veliko pozornosti, v igri poskušaj napeljati, da delita stvari..najprej z odraslo osebo, vrstniki bodo na vrsti kasneje.
Tudi jaz sama upam, da bo user posted image priden in sploh spalen model, tako da bo čas za velikega. Saj tisti čas - očetovski dopust se ne bojim, ker bo ati prevzel. Drugače pa si želim mir med podoji, da nama zalaufa, ko/če bo user posted image spala pa bom z bibonom, pa večerna pravljica, ki jo skor obvezno moja...

Vsem, ki že imate otroke predlagam obisk knjižnice in izposoja knjig na temo dobil-a bom bratca, sestrico....jih je kr nekaj.
Sicer pa 100% ne moremo sebe pripravit na prihod novega člana, kaj šele naše malčke...

Naši marčevski user posted image pa so zgleda trmasti in samosvoji - bomo imeli razpon med kozorogi-vodnarji-ribami, pa vse tja do ovnov...user posted image user posted image user posted image
Začeli z rogci...končali z rogci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
26.1.2012 20:19:13   
ursonok
Jaz sem pa danes tako utrujena ... Sem šla dat bris zjutraj ... Po vrnitvi domov sem bila pa tako lačna, da sem totalno pretiravala :( Še zdaj sem čisto nabasana. Grozno.

Pa spala sem po zajtrku 2 urici, pa zgleda ni bilo dovolj. Zdaj pa tu sedim in se mučim, prevesti moram še pol eseja. Saj je zabavno, ampak ko je pa tako težko misliti, kadar si zaspan in utrujen user posted image .

Hrchy,
kaj si pa ti po poklicu, tj. kaj si končala? Na kakšnem mestu pa delaš? Neka farmacija, al kva? user posted image Kako si pa sploh prišla na Dansko? Pa tvoj? Je en od vaju nekaj dobil, drugi šel zraven in si tam nekaj našel? Ali si "uhvatila" kakega nativa? user posted image
Sem firbčna, a ne. user posted image
Ja, jaz sem bila tudi v 1. nosečnosti vsa nekaj poskočna. Boš videla, kako bo v drugi, ko boš imela že enega user posted image doma ... user posted image

Saša33
lepo, da si se oglasila. Jaz se vsak dan spomnim nate - to pa zato, ker me vedno, ko odprem ringaraja, avtomatsko vrže na neko stran izpred parih mesecev, kjer je prvi post ravno tvoj (nekaj o zvijanju) user posted image . Me veseli, da si še v dvopeku. Kaj pa ti počneš v službi, da imaš tako neuvidevne sodelavce? user posted image

Otrdevanje trebuha
meni je včeraj cel dan FUL otrdeval, sicer ne boleče (morda malo), a vseeno. Danes je pa mir. Ne razumem, od kje taki kontrasti. Ampak zdi se mi, da se je prvič začelo precej pozneje, šele kak teden pred rokom user posted image . No, bomo videli, čez 10 dni imam vizito. Pred tem bo treba pa spet v lab in se skeširat ... Vse tiste preiskave, ki jih rabiš za k porodu. Pa kri in voda. Pa moja G hoče, da grem že četrtič na toxo. Valda ne bom šla. Kr neki. Strašno mi gre na živce (moja G namreč). Ampak sem pomoje dala čez že vso krakovsko ginekologijo, tako da ... user posted image

Baje imate tam ful lepo vreme ... Tu sneži in mraz je in sploh ... zima, bleeeee user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
26.1.2012 20:28:23   
kkkkk
Čer čveke :)

Evo da malo javim. Včeraj sem imela pregled in sem v 33 tednu , 7 kg plusa, mala pa ima 2400g tko da je kar velika in težka babnca! le naj bo!
Mv je dolg in zaprt tko da načeloma vse okej. Mam mal otrdevanja trebuha ampak si zaenkrat kar pomagam z magnezijevimi šumenkami.. k začne trebuh otrdevat jo kuj vzamem pa je kr kmal dobr pol...
Nasplošno je počutje vredu, mal sem žalostna bla te dni ker je šel moj nazaj na misijo in pride šele marca in skor ziher ne bo mogel bit zraven poroda user posted image to mi je mal tko tko ampak kaj čem kej dost izbire nimava kot da se prilagodiva situaciji... še dobr d mi je te dni sonček mal pomagal da sem se hitrej razvedrila :).
Edino morm rečt da utrujenost je pa na vrhuncu, spim po 9 ur pa še čez dan morm kkšno urco pospat na kavču, še dobr da več ne delam :)!
Aja pa da ne pozabm čestitat vsem mamicam, ki ste že v naročje dobile svoje srčke! Naši marčki so kar pohiteli :) no pa važno da je z vsemi vse okej!!

Aja pa še neki me zanima... a če se odločiš za ultivo a to se morš prej jt kej posvetovat u porodnišnico? jz nimam pojma kako to gre... rodit bi šla pa Kr. porodnišnco...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
26.1.2012 20:56:59   
Polzi
večer souser posted image
katka* čestitke za uspešen porod user posted image user posted image
Očitno si bo res treba pripravit torbo za v porodnišnivo. Kaj si pripravte? Potovalko al kufer? Ona previjalna torba iz DM ne bo dost velika, ne? Sem si jo jz tud namreč nabavla, čeprav semdobla eno zraven vozička-

Danes sem imela kontrolo - 32 tednov 2 dni. Mala je obrnjena na glavo, posteljica spredaj, plodovnice dovolj, težki smo 1950 g, urin bp. Pa kri sem mogla dat za tretjo tokso, hepatitis in še neki.Pozabla .... pa  napotnco sem dobla za porodnišnico.
Zdej pa spet kontrola  čez 3 tedne.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
26.1.2012 21:13:07   
wessna
punce prodam košek za dojenčka, do starosti 6 mesecev. mere: višina 71, dolžina 100, širina 50, je pa z blazino za spanje.. bom pol sliko napopala sam da se do njega primajem pa slikam. je pa na kolesih, da ga lahko zapeljete iz enga na drugo mesto, da mate malčka ob sebi.

več mojih stvari za dojenčka si lahko ogledate na https://sites.google.com/site/vesnabee/

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
26.1.2012 21:30:26   
Anonimen
Moja user posted image je pa danes nekam zelo mirna... Zadnje 4 dni mi je premikala trebuh na polno, danes pa nobenih tako močnih gibov. Vsake toliko sicer dobim kakšen buc, ampak je zelo nežen, ne kot prejšnje dni. Bom videla, kako bo jutri, pa če ne bo bolj aktivna, se grem v P pokazat. G mi je sicer rekla, da mora bit v 12 urah vsaj 10 gibov in da šteje res vsak gib. Torej me danes še ne bi smelo skrbeti. Kam pa moram sploh it v ljubljanski P, če me nekaj takole skrbi?

(odgovor članu wessna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.1.2012 7:40:25   
zwezdica82
Jutro

Hvala bogu da je petek..A še kakšna ne spi ponoči? Pri nas se mala zbuja in jok itd..Danes hvala bogu je takoj zaspala nazaj..Samo jaz nisem mogla spat. In grozni krči v noge..SAj jemljem magnezij pa en k..pomaga..Proti jutru me je pa še ful špikalo v trebuhu.

Še dobro da delam danes samo do enih. Upam da ne bo kakšnih presenečenj čez vikend. V ponedeljek imam pregled pol pa upam da se bom zmenila za bolniško.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
27.1.2012 7:54:06   
Saša33
Punce jutro

Ma lepo je imeti malo več časa in mi je prav fino zjutraj prečekirat pošto in imeti čas kaj napisat. Ni kej tole je moja prva nosečnost in mi niti ni jasno, da grem lahko rodit. Pravzaprav do sedaj ni bilo večjih težav. razen beri  klasične težave ( hemeroidi, krčne žile), je pa nekaj res vroče mi je takooo. Da spiva v neogrevani spalnici, lahko bi tudi kožo slekla. Zvečer sledi obvezno tuširanje z mlačno vodo in na koncu noge in trebuh skoraj z mrzlo. Drugače me vse srbi in se praskam kot zmešana.
Na zadnjem pregeldu mi je vzel tud serološke teste, ki so bp. Torej je srbenje res posledica raztezanja in vročine. Čeprav mene srbi pod nogami, roke, vrat in mož me heca, da mi bo nataknil rokavičke za malega proti praskanju.
Polzi: Sem spakirala kar potovalko, včeraj sem še dodala mrežaste hlačke. Pa razne prigrizke. Pa saj ne morem verjeti. Na vsake dve ure moram kaj malega pojest. Do 3h gre sadje in kakšni oreščki. A ne vem  če sem tri ure brez se mi začnejo pikice prikazovati inpotem ratam čudna, švoh in no ja zdej mam tud hrano po porodu, da ne omagam:) res smešno.
Ursonok: Lepo je, da se katera še spovne name, po parih mesecih pavze. delam v lj, največja bolnica, ni za zgrešit. Delam pa kot pravnik. Moram reči, da so bli čez poletje in do nekje decembra kar ok do mene. Sem si vsak teden vzela en dan dopusta. Potem pa sem januarja začela po 4h in razpis za nadomeščanje pordniške je šel pozno ven. Tako, da projektov nisem mogla predat naslednji. Zadnje dva dni pa kot, da se bo firma podrla brez mene. Sem mogla res znoret, in sem dva dni samo pikala, namesto, da bi v miru spokala pisarno in šla na en kafe. No upam, da me ne bodo vsak dan klicali še trikrat. So mel kar neko idejo, da bi kakšno urco prišla predat posle:) sem rekla, da lahko kar v porodnišnici organiziramo sestanek. Pa mi še zdaj ni jasno a so razumeli, da je bil hec.
Pospravljanje:
Oblekice sem že oprala in zložila v previjalno. Košek ( ga zaradi vraž ne smem urediti, ga bo menda mož med tem ko bom v porodnišnici.Haloo, pa zlikal bo tud cunjice medtem. Ha ha, me prav zanima kaj mu bo uspelo.
Še nalepk za dekoracije sobe mi ni pustil nalepit, dokler ne prideva oba nazaj:)

No punce, lep sončen dan je, mene čaka likanje in potem v LJ.
Pa se slišimo kaj jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 8:27:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
27.1.2012 8:42:36   
mmmv
Pozdravljene,

Sem nova tukaj J Malo berem vaše forume..no ta teden sem jih začela. Sicer imam rok 1.4. ampak se štejem med marčevke, ker imam že celo nosečnost filing, da bom prej rodilaJ v sredo mi je pa še na pregledu rekla, da je moja mala (punčka naj bi bila J ) že v 31. Tednu težka 1.950g. kar je pa že kar velika. Sloh ko berem vaše poste. No bom iskrena ravno vseh 118 strani nisem brala. Sem jih pa zadnjih 10.

Vidim da ste pridne tako z nakupovanjem kot z delanjem seznama. Midva vse kar imava je lupinica. Voziček bova čez ene 14 dni naročila iz Nemčije. Bo 120 eur cenejši kot pri nas. Košaro nama bo pa kolega posodil.
Dajte mi povedat kaj boste pa za ene jogije kupile? Jaz edino tukaj ne vem na kaj naj se ozrem. Bom imela pa zaenkrat posteljico 120x60. Ker bova predelala sobo in ko bo večja pa sama v sobi bo večjo posteljo dobila. trenutno ni prostoraJ
Skratka jaz bom gledala da na trdoto. Zdaj tole lažje prezračevanje…. Kaj pa vem. sem se malo posvetovala. Toliko denarja vržemo za jogi za otroka da bo ja bolje dihal in ne vem kaj potem damo pa tako tisto prevleko čez, ki je plastična…da ne pride na jogi. A samo jaz na to gledam tako? a to v šoli za starše kaj povedo kaj in kako?

Sem vesela da sem prebrala post od cokolino, da nisem edina, da grem v šolo za starše šele v februarjuJ imam kar 3 nosečke okoli sebe vse to že opravljajo. Potem se pa človek prestraši.

Pa še nekaj me zanima…..kdaj te pošljejo na CTG? A ni to šele ko si čez rok? Ali že prej??

Moja ginekologinja je tako hladna ženska…. pa redkobesedna. Tako, d anič ne vem. tudi pregledi bi zdaj morali biti že na 3 tedne a ne? no me je spet v sredo naročila čez 4 tedne. Ne vem, ne vem.

Aja je pa mala že obrnjena, pritisk imam uredu. skratka na sploh se počutim super. niti enega dne bolniške. Moram potrkati, da se mi kaj ne pokvari.

No pozdravček vsem. Mislim, da se oglašala bom samo ne bom pa tako pridna kot ste nekatere. Enostavno mi čas ne dopušča. Finiširam še šolo. Še 2 izpita v februarju. Pa služba. Pa rada bi šla kaj plavat pa na sprehode, ker trenutno nimam nič časaJ

Čestitke tistim, ki ste že rodile.

Aja še to…koliko ste se pa kaj zredile? Jaz sme se že 12kg. Pa sem šele 31 tednov nosečaJ

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 8:44:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2970
27.1.2012 8:51:36   
zwezdica82
mmmv- jogi sva midva najprej hotela kupiti od dormeo,imajo jih tudi za otročke. Potem pa sva kupila sobico do Alplesa v centru Prevc in so nama tam svetovali neki drug jogi. Žal znamke ne vem. Ampak sva dala za njega mislmi da 50€ pa še to je omenila prodajalka da so od Dormea pretrdi in naj ne bi dihali. Nekateri so pa zelo zadovoljni z dormeo. Mi sedaj smo za drugo dobili v izposojo posteljico in jogi - ta pa je od dormeo in je tanjši pa mehkejši, tako da ne vem kako bo naša tavelika spala na njem.

So pa cene tam do 90€

lp

(odgovor članu mmmv)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 8:54:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2972
27.1.2012 9:05:02   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Kdaj pa imajo še kakšno to predavanje.. tudi jaz razmisljam o ultivi ali epiduraln in bi za vsak slučaj šla še na to predavanje, če bo lihk treba user posted image

Ob sredah ob 13. uri je v 2. nadstropju v knjižnici .... je pa najboljš poklicat, ker nisem sigurna, da je vsako sredo .... sej ti informator pove .... Ma se splača, men je bilo kar zanimivo.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
27.1.2012 9:09:52   
cokolino
Jutro

Evo jst sem pokonci že dobro urco, sem dala prat robo, pa pospravla kuhinjo, zdj pa čakam, da se kopalnica mal segreje, da skočim pod tuš.
Pišete, da ste zaspane čez dan, jst pa prav nič, žal niti zvečer nisem, včeraj sem zaspala verjetno komaj po 1h zjutraj, sem brala knjigo in sploh se mi ni spalo...ma to je pri meni itak standard, samo sem mislila, da bo v nosečnosti kaj več spanja. Popoldne pa nisem še nikoli spala, lahko se vležem na kavč, ma da bi zaspala, ni šans. Bomo videli kako bo, ko pride user posted image ...takrat me bo pa verjetno zmanjkalo tudi popoldne user posted image

Mmmv dobrodošla!!! Tudi jst sem mislila, da CTG naredijo komaj na koncu nosečnosti, pa sem ga že včeraj delala.Zakaj, pa ne vem.

Drugače pa midva počasi pripravljava sobico, imava previjalno mizo, voziček in lupinco. Pa zadnjič sem v Prenatalu kupila nekaj robice, dekice, komplet rjuhic, nekaj kompletkov sem naročila v eni spletni trgovini...počasi bova začela nabavljati še vse ostalo. Zanima me, ali je mogoče katera kupila tiste podloge (nepremočljive) za v posljico? Jst sem jih gledala pri Racmanu in bom verjetno tam naročila, za v poslico in zibko.
Jogi in poslico bom pa naročila preko tistega paketa, ki ga dobiš od socialnega (paket e), naročila bom tudi prenosno poslico.
Potovalke še nimam naštimane, kupiti si moram še tiste mrežaste hlačke, a ve kdo kje jih prodajajo, da jih ne naročam po spletu???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
27.1.2012 9:14:12   
zwezdica82
cokolino - podloge od racmana so super. jaz jo imam in se pere na 95°C. sem pa tudi eno v Ikei kupila pa ni dobra..ker je na obeh straneh plastificirana in ne diha

mrežaste hlačke pa kupiš v lekarni, babycentru sem jih videla, tosami al pa Mullerju

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.