Manja87
|
Živjo punce, tudi jaz se vam javljam po dolgem času... moni23, moram priznat, da še nič kaj dosti nisva razmišljala o šoli za starše...so ble druge stvari in skrbi v mislih, tak da bo treba čimprej premislit o tem lily7a, midva sicer glede šole za starše še nič nimava dorečeno, bova pa vsekakor šla skupaj...aja, ko smo že ravno pri tem, sem se spomnila...bodo vaši partnerji zraven pri porodu ali ne? pamzika, DOBRODOŠLA med nami zelo sem vesela, da si se nam pridružila...več na je, boljše je! te bom kar dodala na naš seznamček...hehe, no nam boš sporočila, kaj so ti povedali na ultrazvoku... Je to tvoja 1. nosečnost? Sončica66, me veseli, da so se stvari porihtale, še bolj pa to, da so tvoji izvidi negativni Si kar predstavljam, kakšen kamen se ti je odvalil od srca...sedaj pa samo naprej in uživaaat v vsakem trenutku veselega pričakovanja! KOROŠKE ŠTUDENTKE NOSEČKE - Manja87 - Radlje - Družboslovna informatika; FDV/Lj - 29. 11. 2011 - 1.nosečnost/
- ANDMIL - _ - Zdravstvena nega; Visoka šola za ZV - 25. 8. 2011 - _/_
- lily7a - Mislinja - Ekonomija/Celje - 19. 1. 2012 - 1.nosečnost/
- moni23 - Mislinja - Pedagogika; Filozofska fakulteta/Lj - 26. 11. 2011 - 1.nosečnost/
- tjasyka - Slovenj Gradec - _ - 22. 11. 2011 - _/
- pamzika - Radlje - Epf/Mb - 6. 12. 2011 - _/_
Drugače pa, punce...jaz se mam super, mala pridno brca, počasi se že nabirajo stvari zanjo...ampak zgleda, da ji ne bomo dali imena Anika...prejšnji teden je od mojega fanta sestrična rodila punčko Aniko...seveda ni mogla vedeti, da sva to že mi2 mela v izboru, nama je pa tut malo smotano, da bi najini pupiki dala enako ime, čeprav bi ga lahko ...tako da se zdaj še dogovarjava...včeč so nama kratka in preprosta imena, čeprav bi moj z veseljem mel kakšno Reo, Ajlo, Injo in podobne...zdaj imava v širšem izboru imena Nika, Lara, Bina, Tisa, Kati in Živa...katero od teh imen se vam zdi, da bi najbolj pasalo zraven priimka Kac? Malo gledava tudi na to, da paše skupaj s priimkom...pa ve, že imate izbrana imena za vaše bebike? No, pa da vas povprašam še o tem...je katera od vas že poročena oz. se bo v tej nosečnosti poročila? Če ja, me zanima, kje ste izbrale poročne obleke? Midva se bova namreč 4. septembra letos poročila...malo me skrbi zaradi obleke, ker bom takrat že v 7. mesecu...zdaj sem v 5. pa se mi komaj kaj pozna...uspelo mi je celo "zlesti" do 58 kilogramov...prej sem jih imela 49, največ 50...no, bila sem že na dveh pomerjanjih pa mi nobena ni bila kej posebnega, potem pa sem 14 dni nazaj odkrila Felanero, kjer imajo res booožansko ponudbo poročnih oblek za nosečnice...no in na koncu sem se odločila za dolgo, smetanovo belo obleko Sem hotla naložit slikico, pa mi nekot na ratuje, tak da prilagam kar link do te obleke... http://www.felanero.com/si/FMG/DET/FMG1001.html Pozdravček vsem!
|