Manja87 -> RE: Koroške študentke nosečke (7.7.2011 10:18:22)
|
Korošice, kako ste kaj? Verjetno v teh sončnih dneh poležavate na ležalniku na domačem vrtu ali pa ste že skočle na dopust (ane moni23) hehe :) No, js bom mogla še malo počakati, potem grem pa tudi čofotat in se predajat sončnim žarkom :) Te dni sem od prijateljice dobila knjigo Janeza Kebra Najlepša imena in sedaj brskam po teh imenih kot nora...še prejšnji teden sem bila tak čist u izi, češ, saj mamo še dosti časa se za zmenit okrog imena (ker imava, mimogrede, s partnerjem čist drugačne želje), zdaj pa me je napadla taka "mrzlica" hehehe :) No, za fantka imava v najožjem krogu imeni Voranc in Val, ampak nama je gin na pregledu rekla da se tak lepo vidi, da bo punčka :)) Glede imena za babiko pa nikakor ne prideva skupaj [sm=zmeden.gif]...Meni so všeč imena Nika, Anika in Iza, njemu pa taka Zea, Rea, Minea in Fiona...no, meni so pa ta njegova čist mimo, tako kot so njemu moja... Imate mogoče kakšen nasvet, kaj naj naredim? Kako ste ve uskladile vaše in partnerjeve želje? Mi2 namreč prepričujeva drug drugega...:)
|
|
|
|