|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Avgusta 2011
9.8.2011 18:49:16   
Maat
Ja, saj to mi je nekako jasno. Samo kaj pa če jo imaš na začetku ciklusa tako kot liia? Samo razmišljam... študirat pa res nisem šla user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.8.2011 20:28:02   
SILVA
Hvala punce za vse objemčkeuser posted image .....dans popoldne je prišlauser posted image
Upam, da v septembru za 30 roj, dan zagledamuser posted image

Držim pesti, da se začne že ta avgust barvat v roza.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 202
10.8.2011 7:09:15   
liia
En velik objem tistim, ki jih je avugsta presenetla user posted image ...držim pesti, da bo čimprej...vsak dan v akcijo, čimmanj na to mislit, pa mora bit...teoretično ja...saj vem...

Jaz sem v trebuh grozno napeta, spremlja taka čudna topa bolečina...če že, je sedaj faza vgnezditve, torej nekih otipljivh znakov še ne bi smelo biti....no pustimo se presenetiti...

Katera ureja seznam in bi dala še mene? hvala user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 203
10.8.2011 7:48:08   
urssi
joj, kje so kakšni pluskiuser posted image ...no,  meni je včeraj vse dol padlo...skoraj 100% sem, da nama ni uspelo, čisto nobenih znakov nimam (prvo nosečnost sem jih namreč imela), tečna in brez volje sem pa tako kot vedno nekaj dni preduser posted image . Sama sebi grem na živce, ker ves čas o tem razmišljam, doma in v službi, sploh se ne znam sprostit in zamotit. Komaj čakam, da pride sobota, da se sprosti ta napetost. Sem kot obsedena.

user posted image  za tiste, ki vas je že obiskalauser posted image  i!

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 204
10.8.2011 7:58:19   
LittleSun
user posted image user posted image user posted image user posted image za niri in za silvo...ah res je žalosten avgust, nekaj je v zraku zgledauser posted image pa bi si človek mislil, da poleti gre lažje, ko imaš bolj polne dneve in si z mislimi nekje drugje. Zares držim pesti, da september pričara te čudežne črtice.
Jaz moram pa rečt, da bi bilo fajn če bi znale odklopiti, ker je meni zdaj ko vem, da je zelo mala verjetnost, da bi bila user posted image (oz. je skorajda ni) čisto odklopilo in nisem obremenjena niti z znaki, niti s štejem dnevov in računajem...in se počutim 50kg lažja kot prejšnje mesece. Tako da bom poskusila to vzdrževati naslednji mesec, pa mogoče le uspeuser posted image

čakam da bom lahko namesto obječka prilimala tistega ki ploska. stiskam pestke!!!!!!!

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.8.2011 8:00:17   
LittleSun
user posted image

user posted image
 PRIČAKUJEMO:    

2.8.
anonimnaPu (3. krog)

4.8.

dr. Knowitall (3.krog)

5.8.

Nusyka-test 10.8.(1.krog)

Maja73 (2.krog)

Sa.je (3. krog)

8.8.

cina (41.krog)

9.8.

crtek (2.krog)

mladika

10.8.

SILVA

13.8.

urssi (3.krog)

14.8.

JanaB (8.krog)

15.8.

klopek (9.krog)

mismoon

*SONČEK (1. krog)

16.8.

LittleSun (6.krog)

17.8.

Wannabemommy

18.8.

anonimna 

19.8.

Katte (15.krog)
Cybelle

21.8.

Maat (7.krog)

Anonimna

lluna

alysa

25.8.

Liia

26.8.

Niri (6.krog)

27.8.

gregorina35 (2.krog)

29.8.
rozi55
štručka2503
*viva*
(18. krog)

30.8.
CariSSa10 (1.krog)

x.8.

Anonimna
heln

user posted image     user posted image               

Skupaj nas je: 31

Nosečk:
       user posted image       user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, crtek, Malinova,
romare, rozi5, hubika,
anonimna , witch

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.8.2011 8:01:17   
LittleSun
user posted image

user posted image
 PRIČAKUJEMO:    

2.8.
anonimnaPu (3. krog)

4.8.

dr. Knowitall (3.krog)

5.8.

Nusyka-test 10.8.(1.krog)

Maja73 (2.krog)

Sa.je (3. krog)

8.8.

cina (41.krog)

9.8.

crtek (2.krog)

mladika

10.8.

SILVA

13.8.

urssi (3.krog)

14.8.

JanaB (8.krog)

15.8.

klopek (9.krog)

mismoon

*SONČEK (1. krog)

16.8.

LittleSun (6.krog)

17.8.

Wannabemommy

18.8.

anonimna 

19.8.

Katte (15.krog)
Cybelle

21.8.

Maat (7.krog)

Anonimna

lluna

alysa

25.8.

Liia

26.8.

Niri (6.krog)

27.8.

gregorina35 (2.krog)

29.8.
rozi55
štručka2503
*viva*
(18. krog)

30.8.
CariSSa10 (1.krog)

x.8.

Anonimna
heln

user posted image     user posted image               

Skupaj nas je: 32

Nosečk:
       user posted image       user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, crtek, Malinova,
romare, rozi5, hubika,
anonimna , witch

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.8.2011 8:02:21   
LittleSun
ekolauser posted image user posted image sem morala še število popraviti, raje bi ga vpisala pod nosečkeuser posted image sem dodala samo liio, katte bo pa popravila še prihode user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 208
10.8.2011 8:31:53   
Anonimen
hello

ampak tale avgust je res čuden mesec... celo jaz sem dobila M. 4 dni prehitro, pa imam vedno na 30 dni... ravno ta mesec ko bova lahko delala user posted image , sploh ne vem kdaj bom imela O.
Mah kaj čemo, bo pač treba vsak drug dan od konca M. naprej, čeprav mi sploh ni jasno da je lahko O. že prvi dan po zadnji M.

anonimna ?

Neposredna povezava do sporočila: 209
10.8.2011 8:49:54   
liia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hello

ampak tale avgust je res čuden mesec... celo jaz sem dobila M. 4 dni prehitro, pa imam vedno na 30 dni... ravno ta mesec ko bova lahko delala user posted image , sploh ne vem kdaj bom imela O.
Mah kaj čemo, bo pač treba vsak drug dan od konca M. naprej, čeprav mi sploh ni jasno da je lahko O. že prvi dan po zadnji M.

anonimna ?

tudi meni to ni najbolj jasno, ampak očitno nismo vse delane po standardih. Če ima katera razlago za to, bi bila zelo hvaležna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.8.2011 9:05:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liia

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
, čeprav mi sploh ni jasno da je lahko O. že prvi dan po zadnji M.

tudi meni to ni najbolj jasno, ampak očitno nismo vse delane po standardih. Če ima katera razlago za to, bi bila zelo hvaležna.

zato pa pravim da bova očitn morala kr takoj začet, če je slučajno tudi pri meni tako.. no pri prvem ni bilo, ampak nikoli ne več..pri prvem sem tudi M. imela točno kot urca..

(odgovor članu liia)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
10.8.2011 12:32:47   
crtek
ejla punce!

Anonimna in liia s tem, da maš ovulacijo takoj po user posted image ni nič nenavadnega al narobe al karkoli....je pač tako...verjetno je, da imaš zato krajši ciklus, ampak vse ostalo je bolj al manj eno in isto. Lih tako se v redkih primerih zgodi, da imaš ovulacijo med user posted image , na sredi ciklusa, na koncu cikla al kadarkoli vmes...to pa zato, ker jajčniki ne delajo nujno enakomirno in lahko pride do ovulacije tudi iz obeh jajčnikov v istem mesecu,  z zamikom ali brez...tako pa recimo nastanejo dvojajčni dvojčki...če imate dvojčke v družini je razlaga torej zelo preprosta...

js mam pa tokrat skoraj dobro novico...danes sem delala test CB (prvi dan izostanka)...tolko o temu, da ne ponuja dvomljivih rezultatov...vodoravna črtica in kontrolna črtica sta bili zelo močni in jasno vidni, navpična črtica pa vidna, ampak tanka kot lasek, okoli nje pa razmazano modro...ko sm test nardila prejšnji mesec (bol zahec ko zares), je bil minus zelo jasen, okoli pa snežno belo, brez obrisov ali kakršnih koli sledi...tko da zaenkrat nisem še prepričana kje sem, ampak kaže dobro, glede na to, da se user posted image še nič ne napoveduje, prsi pa so še naprej povečane in ščemeče...bom ponovila test čez par dni, pa javim, ko bo kej novega. Držte pesti, da bo naslednjič rezultat bolj jasen user posted image

preživite prijeten sončen dan in user posted image   user posted image + cel živalski vrt za srečo in pluske user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
10.8.2011 13:15:53   
dr. Knowitall
Crtek super za tole novico! Upam, da bo čez 2 dni tadruga črtica šebolj jasno vidna user posted image

No pri nas pa zamuja že 3. dan in me že ornk matra, da bi šla testek delat user posted image

I don't know it all.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 213
10.8.2011 13:28:46   
LittleSun
crtek user posted image user posted image mislim da ti lahko kar čestitamuser posted image user posted image sem vesela, da se je začelo obračati na bolje

dr.Knowitall ti pa naredi test, da bomo lahko dvojno veseliuser posted image user posted image

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 214
10.8.2011 13:32:20   
dr. Knowitall
Ja saj mislim, da bom šla res danes grede iz službe po testek, pa ga bom že kar jutri naredila, če se user posted image  še kar ne pokaže. Ma hudič ja tale firbec babji user posted image

I don't know it all.

Neposredna povezava do sporočila: 215
10.8.2011 14:12:24   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: dr. Knowitall

Ja saj mislim, da bom šla res danes grede iz službe po testek, pa ga bom že kar jutri naredila, če se user posted image  še kar ne pokaže. Ma hudič ja tale firbec babji user posted image

stiskam pestke da fajn nalulašuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
10.8.2011 14:51:43   
Maat
Crtek in dr. Knowitall (btw... tok se matram, da tole napišem user posted image ) - upam in vama želim, da je to to user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 217
10.8.2011 16:27:24   
CariSSa10
jupi Crtek če je črtica, je črticauser posted image pa že mamo prvo avgustovsko nosečko...dr. Knowitall tebi tudi tak kaže.... hitro javite punce da vas pbarvamo v rozike user posted image

glede hitre ovulacije..jaz tudi sumim da sem med tistimi.zaradi izcedka, pa občasih bolečin v kaki pozi pa še ko sem prvič zanosla, in sem si pol glede na starost ploda zračunala, da bi se naj prijelo 8. dan ciklusa...tak da mi2 lepo user posted image že takoj po user posted image ...

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.8.2011 19:22:07   
romare
to bo to,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Crtek in  tebi najbrž tudi dr. Knowitalluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja tudi jaz spadam med tiste z zgodnjo ovulacijo,ampak imam tudi bolj kratke cikle,
kar je potem čist logično.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.8.2011 19:59:11   
alysa
Držim pestiuser posted image , da končno dobimo prvi dve avgustovski srečki user posted image .

Za vse,  ki vas je obiskala user posted image , pa velik user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.8.2011 20:23:04   
Maat
Jaz sem pa danes končno dobila tiste teste za ugotavljanje plodnosti... zame je za ugotavljanje prisotnosti FHS, pa je na srečo negativen. Sva pa malo prej naredila še test od user posted image ... zdaj pa ne vem, ali res nima nič plavalcev ali pa je bil test pokvarjen user posted image user posted image . Testno okence bi se moralo vsaj malo obarvati, ampak se ni nič, njente, nada... sama belina... zdaj ga pa malo stiska, mene pa seveda tudi user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 221
11.8.2011 7:46:17   
dr. Knowitall
Takole punce - sem naredila testek in uzrla dve jasni in debeli črtici user posted image   JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ!!!!!

I'm sooooooo happyyyyyyyy!!!! Predvsem sem bila pa presenečena, ker ta mesec pa RES nisem pričakovala, saj sredi cikla nisva nič hopa-cupala. Ampak glede na dolžino cikla imam najbrž pozne ovulacije, al kako. No zdaj mi je vseeno. Novo dete dobimo enkrat aprila user posted image user posted image user posted image

I don't know it all.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 222
11.8.2011 8:02:02   
urssi
user posted image user posted image user posted image user posted image  končno nosečka!! Čestitke Knowitall!!!
Maat ne spoznam se na te teste, ampak ni nikjer kakšnega testnega okenca tako kot pri testih nosečnosti ali O? da veš, če je test ok? joj, tile testi nam sam grenijo življenje. Jaz sem skoraj sigurna, da je vajin rezultat nerealen oz. neveljaven.

Jaz sem pa danes, ne glede na vaše nasvete in moj razumuser posted image , 2 dni pred predvideno M delala Viola tes za zgodnje odkrivanje nosečnosti, ki naj bi zaznal že zelo nizke koncentracije hormona in ga lahko delaš 10 dni po spolnem odnosu. V glavnem test je -, nobene, ampak res čisto nobene rahle črticeuser posted image . V glavnem sem 99,9%, da nama ni uspelo in sem žalostna. Mož pa se je skoraj razveselil. Pravi, da je tok fajn dojenčka delatuser posted image .  Pa sem bila skoraj prepričana, da nama bo ta mesec uspelo. se mi je zdelo, da so vse okoliščine idealne.

Držim pesti še za ostale!!

Neposredna povezava do sporočila: 223
11.8.2011 8:04:52   
urssi
joj, sem pozabila. Crtek, mislim, da lahko tudi tebi čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz sem ta mesec tudi zato obupala, ker me niso prsi nič ščemele. Tega se zelo dobro spomnem iz prve nosečnosti!

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.8.2011 8:31:35   
Sa.je
dr.Knowitall - user posted image user posted image user posted image končno!! Prva avgustovska nosečka!user posted image
čestitam! In čudovitih 9 mesecev ti želim!

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?