|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Avgusta 2011
7.8.2011 14:27:57   
*viva*
user posted image user posted image user posted image user posted image evo punce, nekaj pikapok za srečo, da se začnejo kazat prave črtice.

Za vse ostale pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Maat a lahko prosim prilepiš še enkrat link zatiste teste za neplodnost, nekako mi jih ne uspe najti user posted image

Pa še vprašanje: A je katera poskusila lubrikante Yes baby oz. nekaj podobnega? Izkušnje?

Jaz sem včeraj začela z branjem Personal path to pregnancy, je dokaj zanimivo, pa bomo videli koliko se me bo kaj prijelo user posted image

Uživajte v zadnjem dnevu vikenda.

Pozdravčki in poljubčki,

ž

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 176
7.8.2011 14:55:22   
Katte
user posted image

user posted image
 PRIČAKUJEMO:    

2.8.
anonimnaPu (3. krog)

4.8.

dr. Knowitall (3.krog)

5.8.

Nusyka-test 10.8.(1.krog)user posted image

Maja73 (2.krog)user posted image

Sa.je (3. krog)

8.8.

cina (41.krog)

9.8.

crtek (2.krog)

mladikauser posted image

10.8.

SILVA

13.8.

urssi (3.krog)

14.8.

JanaB (8.krog)

15.8.

klopek (9.krog)

mismoon

*SONČEK (1. krog)

16.8.

LittleSun (6.krog)

17.8.

Wannabemommy

18.8.

anonimna 

19.8.

Katte (15.krog)
Cybelle

21.8.

Maat (7.krog)

Anonimna

lluna

alysa

26.8.

Niri (6.krog)

27.8.

gregorina35 (2.krog)

29.8.
rozi55
štručka2503
*viva*
(18. krog)

30.8.
CariSSa10 (1.krog)

x.8.

Anonimna user posted image
heln

user posted image     user posted image               

Skupaj nas je: 31

Nosečk:
       user posted image       user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, crtek, Malinova,
romare, rozi5, hubika,
anonimna , witch

< Sporočilo je popravil Katte -- 7.8.2011 14:56:53 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.8.2011 15:00:21   
Maat
*viva* tukaj sem jih naročila, tale paket http://www.accuratepregnancytests.com/catalog/product119/product_info.html - me je s poštnino vred prišlo nekaj manj kot 14€

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.8.2011 16:06:57   
zebr4

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Dobrodošla nazaj, zebr4. Kako si kaj? So se ti poštimali ciklusi? Kot vidiš, smo te ene počakale na teh temah. Na muč stiskam pesti, da se skupaj preselimo na druge teme.
dr. Knowitall, user posted image user posted image user posted image . Ampak, če sta vsaj enkrat user posted image , imaš še vedno šanse.

....se oproščam za pozen odgovor Katte. Ciklusi so se mi poštimali, zdaj samo upam, da se čim prej prikaže user posted image . Konec meseca imam pregled pri ginekologu, da vidiva kako naprej, ker se od laparoskopije (januar) še ni prijelo .

Ti pa čim prej spokaj na kakšno bolj prijetno temo user posted image

Bi me lahko prosim še dodale na seznamček 20.8.

Držim pesti za vse, ki čakate user posted image  v prihajajočih dneh.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.8.2011 21:24:05   
Sa.je
hei! žal se za ta mesec tudi jaz selim med navijačiceuser posted image danes je prišla user posted image

vsem ostalim pa čimvečuser posted image

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 180
8.8.2011 9:42:34   
urssi
Sa.je user posted image . Bo pa september tvoj mesec!

Ima katera izkušnje s testi za zgodnje odkrivanje nosečnosti iz Mullerja? Mislim, da se jim reče Viola. Razmišljam , da bi si ga kupila, ker sem tako neučakanauser posted image . Zanima koliko časa pred izostankom že lahko testiraš?

Držim pesti za čim več user posted image !

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.8.2011 10:34:22   
LittleSun
Pupe moje to pa je res en žalosten začetek mesecauser posted image upam da se začne kmalu barvat roza, da se premaknete na bolj prijetne teme.

Moram vam povedat, da so se stvari obrnile na bolje. če sem z vami delila svoje težke dni in ste mi  bile v oporo, potem moram tudi lepe. Čez vikend smo bili skupaj in potem je zaradi tamalega prišel tudi spat domov. In oba pomirjena sva se začela pogovarjati in sva razrešila vse kar se je razrešit dalo in spet je prekočila iskrica. tako sva si postavila jasna pravila in meje v najinem odnosu in preživela najlepši vikend po dooolgem času. jaz celo z metuljčki v trebuhu. sedaj sva se odločila, da ne bova pustila, da pride tako daleč, da bi še kdaj imela tako grd odnos kot sva ga imela zadnji mesec, poiskala vzroke in jih razčistila. naj le traja ta filing ki je zdaj in upam, da bo šlo tako kot sva se dogovorila. tako da ta mesec najbrž izpustimo, potem pa septembra veselo dalje.
še enkrat hvala vsem za oporo in tople besede.

roziuser posted image user posted image za psička. naj ostane lep spomin.

vsem ki je pritekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslednji mesec!

vse ki še čakate, pa NALULAJTE že te user posted image user posted image

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 182
8.8.2011 11:04:48   
missmoon
LittleSun : prove vesela sem, da si se oglasila, še bolj pa da sta s tvojim rešila in preživela full lep vikend user posted image . Upam, da metuljči ostanejo in, da se bosta imela super. Vesela za zate / vaju / vas. Septembra pa v nove boje za user posted image  : :)
Vsem ostalim pa : punce kje so user posted image  ? pa še cel teden avgusta je mimo. navijam za čimveč lepih novičk user posted image user posted image user posted image .

Jaz še kar čakam na 15.8. Upam, da zagledam user posted image . user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.8.2011 12:51:09   
dr. Knowitall
Živjo punce!
Ja pri nas je pa tako, da če gledam povprečno dolžino cikla, bi morala user posted image  dobit v četrtek, če pa gledam najdaljši cikel (tak kot je bil tudi prejšnji mesec) pa danes. Samo tečke-rdečke ni od nikoder. Sem sicer napihnjena pa bradavice me že 14 dni bolijo. Če do petka še vedno ne bo nič, naredim testek. Prej pa ne, ker za ta mesec res ne gojim pretiranega upanja.

LittleSun, super da sta se pobotala. Se pa prvo res prepričajta, da je to zdaj to, preden gresta v nove boje za user posted image .

I don't know it all.

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 184
8.8.2011 14:43:59   
leekah
urssi

test za zgodnje odkrivanje nocesnosti viola ali pa pregnafix lahko delas 10 dan po ovulaciji oziroma 3 dni pred pricakovano user posted image najprej...jaz seveda nisem vsega najprej pobrskala po netu za temi podatko...in sem ga sla delat 6dni po predvideni ovulaciji...in je bil - :S
tako da bom zdaj raje pocakala da ne bo user posted image   predem se cesa lotim...ker potem je sam jokuser posted image

life may not be a party, but while we are here, lets dance!

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 185
8.8.2011 17:59:10   
Niri
Hej leekah pri drugi temi sem prebrala par podatkov o tebi pa se mi je zdelo kot da bi brala o sebi :) Midva z možem imava tudi družinico ki vključuje kužiko, in že 2 leti ne jemjljem KT. :)

Dobrodošla :) Upam, da vama prej rata kot nama!

(odgovor članu leekah)
Neposredna povezava do sporočila: 186
8.8.2011 18:50:47   
crtek
ejla punce!

LittleSun kakšna lepa novica user posted image prou vesela zate/vaju/vas...je res, da je dostikrat lažje debatirat in se zagovarjat, če se malo pomiriš in pogledaš situacijo bol "odzunaj", samo da se je dalo poštimat user posted image

urssi če kupiš CB, lahko testiraš do 4dni pred pričakovanouser posted image , sm pa prejšnji mesec v lekarni dobila enega, ki je baje točen, če testiraš do 1teden oz. 6-7dni pred pričakovano user posted image ...se ne spounem kako se kliče, je pa prou test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti...bi pa na tvojem mestu provala zdržat vsaj do Ddneva, ker pol vsaj veš, če je res zamuda...vseeno pomisli tko: če boš test nardila 4-5dni prej, pa bo user posted image , pol pa na Ddan prideuser posted image , boš fuuuul bol razočarana, kot če počakaš še par dni...če bouser posted image , te bosta črtici počakali, če ne pa....pač veš pri čem si in greš dalje....vsaj js tako mislim....

sm mela (na srečo) prejšnji teden tašno ludnico, da nism skoraj uspela računalnika prižgat, kaj šele, da bi študirala kolko mi še manjka do user posted image user posted image NA SREČO, ker bi čene samo mozgala kaj in kako in če ja al če ne....vgl. zaenkat še čakam, če bo user posted image , al ne, js seveda močno upam, da je ne bo, ampak bom počakala do srede/četrtka preden bom nardila kšn test...na srečo mam tudi jutri zabookiran dan, tko da tudi tega ne bo problem prebrodit user posted image

velik user posted image vsem, ki vas je doletela user posted image in močno držim pesti in navijam za vse, ki na user posted image še čakate 
samo "think pink", na vse ostalo pa itak ne moremo vplivat user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 187
8.8.2011 21:11:48   
Niri
Eh jaz sem pa danes čisto žalostna... v teh dneh bi mogla met ovulacijo pa sem delala test in NIČ! kot da ne bi mela ovulacije sploh. Jutri mam spet ginekologa zarad vmesnih krvavitev pa da vidmo če bo povedal ali sploh imam ovulacijo user posted image  user posted image

Sem pa vesela zate Littlesun, da se stvari urejajo. Pri nama je tudi pogosto tako, da eksplodirava potem pa začneva reševat. Včasih pač rabi zveza en orng prepir, da se zaveš kaj maš! SUper za vaju res!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 188
9.8.2011 6:12:54   
Maat
Niri user posted image user posted image , jaz sem na istem - ta mesec tudi brez ovulacije user posted image user posted image nekaj dni rahla črtica, včeraj je pa ni bilo več user posted image user posted image Tako da za ta mesec sploh nimam upanja user posted image
Jaz drugače nimam nobenih vmesnih krvavitev, le malo bolj nenavadno kri od SS dalje. Očitno se bo treba naročit na kakšen pregled.

LittleSun, sem vesela za vaju user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 189
9.8.2011 7:18:30   
liia
se vam lahko pridružim? M ne pričakujem proti koncu avgusta, torej 25.08 delamo test :)

za nami je žalostna izkušnja in upamo, da nam tokrat le uspe vse skupaj

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 190
9.8.2011 7:56:07   
LittleSun
Jutrooo

liia dobrodošla, želim ti user posted image in da bo vse ok.

Pridem po dobre novičke, pa nič user posted image močno stiskam pestkeuser posted image

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 191
9.8.2011 8:23:31   
rozi55
Jutro!
Halooo, kje ste srečke nosečke?!? Fuj fej za vse user posted image  in veeeeelik  user posted image  za žalostne. Tretjina meseca je že skoraj mimo, pa nobene fajn novičke user posted image  No, razen LittleSun, super da se je uredilo, zdaj pa z veliko ljubezni in razumevanja naprej user posted image
Gregorina user posted image , meni bi se zmešalo, da še kake mejle dobivam. Jaz sem se takoj odjavila. Mislim pa, da sem zdaj ok, samo takrat nisem odžalovala do konca, je pa res, da je vsaka user posted image  tak boleč opomin. Največja tolažba je pač nova nosečnost, s srečnim koncem. Upam, da bomo vse kmalu srečke user posted image  in bo finofajn user posted image
Imam pa jaz tudi drugačne tečke kot pred, taprva je bila pa sploh ubitačna, pa ne čutim O, kot sem jih prej, ampak se G ni nič sekiral. Sem malo pojamrala, pa je rekel, da bomo še pol leta počakali, ker je 1. uspelo naravno, da sem še mlada user posted image  Kaj mu ni jasn, kmal bom imela vse preiskave zastonj, on pa o mladosti ...našopaj me s hormoni, da bo kaj madona user posted image
Romare, mi2 sva tudi po 1. začela, tako da držim pesti!!!
Jaz sem nekje blizu O, samo sem ful odsotna zaradi službe (tudi ponoči), kar sem pa doma, pa mali ubijalec strasti razgraja user posted image  Naročila sem Jadine teste (a kaj % dobivaš??? user posted image ), samo jih še ni.
Ful hvala za vse objemčke ob izgubi moje lubike. Carica je bila, vsaka ji čast!
Ampak nisem še zaključila s user posted image  ta mesec .. ne najdem denarnice, pa ravno prejšnji teden sem prejela vse nove dokumente, kartice ... kup dnarja in cajta je šlo v nič.  Niti ne morem vedit, a so mi jo v službi ukradli, a sem jo izgubila, a jo je mali kam vrgel ... Za znoret res.
Maco spet pijem, si zjutraj naredim smoothie, pa jo zmešam notr, ma v pol litra še vedno malo okus ubija user posted image
Bodite pridne, pa držim pesti za dobre novičke!!!

Neposredna povezava do sporočila: 192
9.8.2011 9:46:18   
dr. Knowitall
Ekola: user posted image  zamuja že 2. dan, če računam po najdaljšem ciklu. Samo ne grem še delat testa pred petkom, ker sem bila prejšnji mesec preveč potrta, ko sem minus uzrla. Čeprav mi še vedno ni jasno kako bi lahko sploh do zanositve prišlo, ker v času predvidene O nisva nič user posted image .

I don't know it all.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 193
9.8.2011 10:55:42   
LittleSun
dr. Knowitall močno stiskam pestke, da nalulaš user posted image . Zgleda že dobrouser posted image user posted image , pa tudi če nista okol O, sej plavalci so vzdržljivi, ali pa kak dan kasneje še jajčece pripravljeno...naše telo je ena čudna stvaritev user posted image

res bi bilo super da avgust dobi prvo srečko nosečko čimprej, saj je že 9 dan in kar curlja...žalostno kot vreme, je pa konec tedna lepša napoved, upam da tudi tukajuser posted image user posted image

jaz sem pa delala O teste in je nisem imela takrat ko sem pričakovala, potem je bil ves ta kreg in jih nisem delala do konca, tako da spet ne vem, ampak res sem mislila da jo imam 14 dan, pa sem še 15 dan testirala pa je ni bilo.  Bom naslednji mesec spet začela, da sploh vidim kako in kaj. Itak imam odkar sva začela delati na user posted image 2-3 dni prej user posted image kot ponavadi, včasih je bila točna kot urca, sedaj pa najmanj dan prej pride. Tale upam da bo tudi kmalu tukaj, naj le pride kak dan prej, da lahko čimprej začnemo.

v mislih z vami in v pričakovanju lepih novičk

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 194
9.8.2011 11:09:00   
liia
Tole z O tudi jaz nikoli nisem vedela. Potem pa sem imela zgolj slučajno en dan po M ginekologinjo in mi je med pregledovanjem povedala,da ovuliram. Torej jaz ovuliram takoj po M. In tudi prvo pikico smo tako v prvem poskusu pridelali. Žal se ni obneslo. Sedaj smo ponovili vajo, tako,da upam, da bo ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 195
9.8.2011 11:13:05   
SILVA
Jaz pa sem danes delala test in je sevda negativenuser posted image Tako potrta kot ta mesec res že dolgo nisem bila, začela sem že obupavatuser posted image ....tako, da zgleda, da nam res preostane samo še IVF...upam, da bo vsaj tam uspelouser posted image

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 196
9.8.2011 12:51:37   
LittleSun
SILVAuser posted image velik objem ti pošiljam. Kar glavo pokonci in pozitivno v nove boje. Vsak mesec, ko test pokaže - nas naredi samo bolj močne in kljub bolečini gremo naprej. Držim pesti, da bo september tvoj mesec in da boš ob pričakovani user posted image namesto solzic žalosti, jokala solzice sreče.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 197
9.8.2011 14:19:55   
Niri
Joj punce...pa je res črn avgust...danes bila pri gin...same slabe novice...uglavnem grem po klomifen, očitno nimam svojih ovulacij. Že cel dan samo jokam. user posted image

Ne vem to me je tako prizadelo, da sploh ne znam povedat. A je še kera tukaj na klomifenu pa da pove kakšno izkušnjo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 198
9.8.2011 16:30:39   
Maat
SILVA user posted image user posted image user posted image

Niri user posted image user posted image user posted image Na kakšen način pa ugotovi, da si brez ovulacij. Joj, mene je tudi tako strah tega... vsaj po tem, kar se je pokazalo v tem ciklu user posted image

Pa res samo še objemčke talamo user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.8.2011 17:32:25   
Niri
Maat - zdaj sem sredi ciklusa in bi moral biti folikel velik in nabrekel, da potem poči in to je ovulacija (če nimam prav, naj me katera popravi). Pri meni je folikel čisto majhen, ne dozori in tako ne pride do ovulacije. Potem ti dajo klomifen ali kakšno drugo zdravilo, da pospeši rast foliklov, da počijo in pride do ovulacije.
Mene je čisto potrlo vse skupaj user posted image

Jah jaz upam, da bomo od zdaj naprej samo še ploskale pluskom! Res samo še objemčki... user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?