rozi55
|
Jutro! Halooo, kje ste srečke nosečke?!? Fuj fej za vse in veeeeelik za žalostne. Tretjina meseca je že skoraj mimo, pa nobene fajn novičke No, razen LittleSun, super da se je uredilo, zdaj pa z veliko ljubezni in razumevanja naprej Gregorina , meni bi se zmešalo, da še kake mejle dobivam. Jaz sem se takoj odjavila. Mislim pa, da sem zdaj ok, samo takrat nisem odžalovala do konca, je pa res, da je vsaka tak boleč opomin. Največja tolažba je pač nova nosečnost, s srečnim koncem. Upam, da bomo vse kmalu srečke in bo finofajn Imam pa jaz tudi drugačne tečke kot pred, taprva je bila pa sploh ubitačna, pa ne čutim O, kot sem jih prej, ampak se G ni nič sekiral. Sem malo pojamrala, pa je rekel, da bomo še pol leta počakali, ker je 1. uspelo naravno, da sem še mlada Kaj mu ni jasn, kmal bom imela vse preiskave zastonj, on pa o mladosti ...našopaj me s hormoni, da bo kaj madona Romare, mi2 sva tudi po 1. začela, tako da držim pesti!!! Jaz sem nekje blizu O, samo sem ful odsotna zaradi službe (tudi ponoči), kar sem pa doma, pa mali ubijalec strasti razgraja Naročila sem Jadine teste (a kaj % dobivaš??? ), samo jih še ni. Ful hvala za vse objemčke ob izgubi moje lubike. Carica je bila, vsaka ji čast! Ampak nisem še zaključila s ta mesec .. ne najdem denarnice, pa ravno prejšnji teden sem prejela vse nove dokumente, kartice ... kup dnarja in cajta je šlo v nič. Niti ne morem vedit, a so mi jo v službi ukradli, a sem jo izgubila, a jo je mali kam vrgel ... Za znoret res. Maco spet pijem, si zjutraj naredim smoothie, pa jo zmešam notr, ma v pol litra še vedno malo okus ubija Bodite pridne, pa držim pesti za dobre novičke!!!
|