|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Avgusta 2011
11.8.2011 8:37:40   
LittleSun
dr. Knowitall......i knew it!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeee!!!!

Ko berem kako imate O in glede na to da meni ni pokazalo O med tistimi dnevi ko sem testirala, pa je bila pričakovana, vidim da je še upanje zameuser posted image user posted image sva bila pridna že med user posted image in kak dan po user posted image , potem sva imela tiste žute dni, katere sem potisnila daleč daleč daleč daleč nazaj in se jih nočem spominjat (da vam povem, da so bili na mestu, ker sva zdaj kot dva zaljubljenca ki sta se ravno spoznala, pa tudi z njegove strani je viden velik napredek v načinu pogovora in POSLUŠANJA...naj le tako ostane) in potem sva tudi bila pridna ko sva se pobotala, ampak sem  bila prepričana da je O že mimo, tako da se nisem kaj dosti ubadala s tem. Sedaj pa čakam, da pricurlja, ali pa neuser posted image user posted image če bom zdržala ne bom delala testa, ga niti nimam, ker nisem pričakovala, tako da če je ne bo do petka 19.8 bom takrat naredila.

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 226
11.8.2011 8:40:58   
Anonimen
user posted image user posted image  SUPER punce.. čestitke tudi od mene.. kok je to lepo prebrat..

Ampak jst sem zdej čist zmedena, sploh ne vem kdaj imam O., bom res morala po O. teste..
hmmm kolk paketov si morem pol nabavit da bom mela za med cel ciklus  ? user posted image
mal se hecam..

anonimna?

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
11.8.2011 8:43:27   
Maat
dr. Knowitall... juuuupiiiiii, čeestiiitkeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.8.2011 9:17:12   
crtek
Dr.Knowitall čestitam pupa!!! user posted image si vidla, ki se prime, ko se ne obremenjuješ? Ful sm vesela zate user posted image

hvala vsem za čestitke pupe, zlate ste res user posted image

Js sm pa še bol prepričana, da je res to to....sm šla pol še enkat prebrat navodila in not piše, da ni pomembna debelina črtice in katira je močnejša, če se obe vidita je to to...in čez par ur sm učiri testek še enkat pogledala, ki mi ni dalo mira in je črtica, resda tanka ampak lepo vidna, tudi brez, da gledaš pod svetlobo al kšnim posebnim kotom....se vidi plusek!!! user posted image ga je vidu tudi moj dragi, tko da ni to samo moja želja in domišljija user posted image
js sm taaaakooo vesela!! sicer bom test itak ponovila jutri, pa pol u nedeljo verjetno spet (bol firbec, da vidim, če je res, da se črtica okrepi user posted image ) in če bo plusek kot more bit, bom u pondeljek poklicala mojo G, da se naročim na pregled user posted image komaj čakam...

urssi pa si prepričana, da ni bil test negativen samo zato, ker je premalo hormona? recimo js sm test delala po izostanku, pa se je črtica lih lih pokazala...če bi delala par dni prej, pa je sigurno nebi blo niti videt....da ni tko tudi pr tebi? kaj pa če počakaš še kšn dan in test ponoviš, če tečke ne bo?

držim pesti in navijam da tudi ostalim ta mesec rata in da bo konec mesca lih tolko nosečk, kot nas je bilo na začetku upajočih user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 229
11.8.2011 9:20:02   
rozi55
Woohoo user posted image user posted image user posted image dr.Nouitol user posted image , pa po moje lahko tudi crtek že ploskamo user posted image
Končno lepe novice, da smo lahko tudi ostale bolj optimistične. Bodite pridne user posted image  

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 230
11.8.2011 9:20:49   
crtek
aja pozabla....LittleSun zate držim še posebaj pesti...upam, da bo to res lep nou začetek za vašo družinico...me tako veseli, da sta poštimala in se zdej razumeta, včasih je treba potres, da se celina premakne...očitno moški delujejo podobno, kot geodinamika user posted image upam, da tudi ti zagledaš user posted image drugi teden....ti privoščim user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 231
11.8.2011 9:32:46   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

aja pozabla....LittleSun zate držim še posebaj pesti...upam, da bo to res lep nou začetek za vašo družinico...me tako veseli, da sta poštimala in se zdej razumeta, včasih je treba potres, da se celina premakne...očitno moški delujejo podobno, kot geodinamika user posted image upam, da tudi ti zagledaš user posted image drugi teden....ti privoščim user posted image

oooo kako lepo, hvalauser posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 232
11.8.2011 9:44:57   
urssi
crtek, prepričana sem, da je test pokazal pravilno in sem se tud sprijaznila, pa malo oddahnila od vse te napetosti in pričakovanja. Čeprav si želim, da bi si oddahnila zaradi pluska, ampak vse je boljše kot to čakanje. Jaz postanem prav obsedena. Upam, da uspem naslednji mesec bolj mirno čakati. Se mi zdi, da sem zadnje čase z vsem tako obremenjena, sploh se ne znam sprostit in se ukvarjam z zadevami, ki jih tako ali tako ne morem spremenit in se živciram. Sem si zdaj obljubila, da se bom sprostila in se prepustila, pa mirno čakala in uživala.
Ajej, vam poročam kako mi bo uspelo...kakor se poznam bo drugi mesec ob takem času enakouser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 233
11.8.2011 9:48:09   
missmoon
Živjo ... bravooooo in čestitke dr. Knowitall :) full sem vesela za vaju.
Črtek : tudi tebi lahko že ploskamo user posted image user posted image user posted image
LittleSun : vesela zate full user posted image , zdej pa sam še user posted image  pa bo popolno. Bravo.

Vsem, ki ste zagledale user posted image  en velik virtualni objemček.

Jaz pa čakam na 15.8. Upam, da zagledam user posted image . Znakov nobenih, razen bolečih bradavic od včeraj in že cel teden me špika v jajčnikih ali maternici, sej še sama ne vem user posted image . Smo bili pridni, ampak trenutno zgleda, da nas bo obiskala user posted image , čeprov vem, da so znaki lahko enaki kot če zagledaš user posted image . Tko, da še vedno upam in držim pesti za user posted image .
Tudi za vas drage moje ... čim več veselih novičk prosim in naj se tale avgust končno obarva čim bolj roza. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 234
11.8.2011 9:51:28   
Sa.je
crtek - čestitam tudi tebi user posted image user posted image

No pa se končno nekaj premika v naši temi user posted image da avgust nebo več tako črn!

Vsem ostalim, ki še čakate želim veliko user posted image

pri nama se je pa user posted image poslovila, tako, da gremo veselo na delo!!user posted image

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 235
11.8.2011 10:35:17   
dr. Knowitall
Hvala punce!!! Zlate ste in upam, da se tudi ve čim prej pridete za mano!!!!  Jaz še kar ne dojamem, da je res user posted image

I don't know it all.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 236
11.8.2011 11:31:45   
crtek
ne mene v roza barvat....sm malo prej opazla rjavkast izcedek na papirju, zdej je pa že kr kri, tko da zgleda, da je samo user posted image zamujala 2dni...očitno je biu useeno minus na testu včiraj user posted image bo pa drugi mesec...

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.8.2011 13:07:00   
heln
Ojla! Nama žal ta mesec ni uspelo user posted image . Gremo naprej ... Čestitke vsem, ki ste uspele in pestke za vse, ki še čakate ...

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.8.2011 13:15:15   
LittleSun
crtek če si videla plusek, potem je bil plusek. ponovi še danes test in pojdi k ginekologinji. 

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 239
11.8.2011 13:16:40   
LittleSun
prehitro sem stisnila...jaz sem v prvi nosečnosti imela rjav izcedek na začetku in prav tako sem vsake toliko krvavela (ko sem se obrisala, sem na papirčku videla kri) in niso odkrili nikoli vzroka zakaj...sem dobila tablete dabraston, počitek do 12 t in vse je se ok izteklo.

Neposredna povezava do sporočila: 240
11.8.2011 13:39:22   
LittleSun
Začele so me ščemeti prsi, ali kako bi se izrazila...na otip me ne bolijo, ampak jih čutim, še nikoli nisem imela tega filinga, prav tako čutim jajčnike, ne bolečine, ampak neko ščemenjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
11.8.2011 14:04:28   
Katte
user posted image

user posted image
 PRIČAKUJEMO:    

2.8.
anonimnaPu (3. krog)

4.8.

dr. Knowitall (3.krog)user posted image  user posted image

5.8.

Nusyka-test 10.8.(1.krog)user posted image

Maja73 (2.krog)user posted image

Sa.je (3. krog)user posted image

8.8.

cina (41.krog)

9.8.

crtek (2.krog)

mladikauser posted image

10.8.

SILVAuser posted image

13.8.

urssi (3.krog)

14.8.

JanaB (8.krog)

15.8.

klopek (9.krog)

mismoon

*SONČEK (1. krog)

16.8.

LittleSun (6.krog)

17.8.

Wannabemommy

18.8.

anonimna 

19.8.

Katte (15.krog)
Cybelle

21.8.

Maat (7.krog)

Anonimna

lluna

alysa

25.8.

liia

26.8.

Niri (6.krog)

27.8.

gregorina35 (2.krog)

29.8.
rozi55
štručka2503
*viva*
(18. krog)

30.8.
CariSSa10 (1.krog)

x.8.

Anonimna user posted image
helnuser posted image

user posted image     user posted image               

Skupaj nas je: 32

Nosečk: 1
       user posted image       user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, crtek, Malinova,
romare, rozi5, hubika,
anonimna , witch

< Sporočilo je popravil Katte -- 11.8.2011 14:08:44 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.8.2011 14:10:30   
Katte
dr. Knowitall - iskrene čestitke, punca user posted image  user posted image  user posted image . Cartaj svoj trebušček, čez 8 mesecev boš pa svojo malo štručko.
Punce, ki vas je presenetila user posted image  - pošiljam vam objemček in vam želim, da zagledate plusek v septembru.
Dobrodošla, liia. Upam, da je avgust tvoj mesec.
LittleSun, čestitam za spravo s tvojim dragim. Včasih je pač potrebno kaj takega, da se stvari razjasnijo in popravijo. Pogovarjajta se še naprej.
crtek, res mi je hudo, če je pritekla user posted image . Veš, nočem ti kvariti upanja. Ampak jaz sem tudi že enkrat na CB zagledala tanko navpično črtico. Pa še to ni bilo v predvidenem času. Črtica pomeni nosečnost, če je enake debeline kot vodoravna, tudi če je bolj šibka. Vseeno iz srca upam, da se je krvavitev pri tebi ustavila in da si user posted image .
Vse pozdravljam in vam želim veste kaj (user posted image ).

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 243
11.8.2011 14:26:30   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: liia

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hello

ampak tale avgust je res čuden mesec... celo jaz sem dobila M. 4 dni prehitro, pa imam vedno na 30 dni... ravno ta mesec ko bova lahko delala user posted image , sploh ne vem kdaj bom imela O.
Mah kaj čemo, bo pač treba vsak drug dan od konca M. naprej, čeprav mi sploh ni jasno da je lahko O. že prvi dan po zadnji M.

anonimna ?

tudi meni to ni najbolj jasno, ampak očitno nismo vse delane po standardih. Če ima katera razlago za to, bi bila zelo hvaležna.

Jaz sem prvič zanosila takoj po M, tako da je morala biti O res že prvi ali drugi dan. Imela sem pa precej neredne cikluse takrat, tako da najbrž zaradi tega.

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.8.2011 14:39:37   
lluna
Dr.Knowitall, iskrene čestitke!! user posted image user posted image user posted image Končno dobre novičke!
crtek, upam, da si vseeno user posted image in da bo vse OK, drugače pa držim pestke za naslednji mesec!
Drugače pa kar težko sledim vsem objavam, ste precej pridne in klepetave zadnje čase, super user posted image ..
Jaz sem imela O čez vikend, pridna sva bila, me je pa 2 dni za tem presenetil bel izcedek in vnet mehur. Danes je že bolje, pijem veliko tekočine, UZ sečil ni pokazal nič nenavadnega, je pa zoper občutek. Ah ja...
Bodite pridne, da bo čim več user posted image user posted image user posted image , navijam!

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.8.2011 17:32:23   
crtek
punce hvala za pesti, ma zaenkat mi zgleda ko user posted image ...Katte zna bit, da maš prau, pa da sm res narobe test razumela....sej nevem....ampak začuda nism žalostna, me sploh ni prizadelo...malo sm bla pretresena, ko sm vidla izcedek, ma pol ko sm vidla kri...tudi, če sm bla noseča v tako zgodnji nosečnosti mi nebi mogli pomagat (4t3dni)...bi moglo bit usaj kšn teden več pomoje....se mi pa tko zdi, da je za vsako stvar dober razlog in kolkor sm prebrala po literaturi, če plod tako hitro odmre je to navadno zaradi genetskih napak al napak v razvoju...če je blo to, je že bolše da je tko ko je...sej če bi počakala do nedelje, kot sm prvo misnla, kot povsot priporočajo, bi to pač vidla kot zamudo in konec....ma bo že....pa septembra ne? sej u tretje gre rado user posted image

LittleSun držim pesti in navijam, da so to znaki user posted image user posted image

lepo se mejte punce, pa seveda pridno user posted image , da bo čimveč user posted image user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.8.2011 21:16:25   
Mojarožica
Dober večer!

Jaz bi se vam tudi pridružla. Imamo sicer že eno 18 mesečno punčko doma, pa si želiva še enega. Zadnjič je uspelo v šestem krogu, al kako to štejete in je bilo tudi frustrirajoče. Nekako ne pričakujem, da nama bi zdaj uspelo v prve, upam pa lahko;)) V glavnem NE pričakujem je 23.08.2011.

Držim pesti za vse, ki še čakamo in pošiljam objemčke in letalske karte za vse user posted image za vsaj 9 mesecev plačanega dopusta. Naj ostanejo na "krvavcu" in ne hodijo v dolino!!;)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 247
12.8.2011 8:56:03   
JanaB
čestitke vsem novopečenim user posted image

Mene je tako kot običajno od O dalje ščipalo po jajčnikih in joškicah, zadnji dan, dva pa imam tisti občutek v trebuhu kot pred M tako, da očitno spet prihaja. Oh ko je vseeno ne bi bilo.
Po M si mislim ta mesec bomo pa bolj sproščeno, ko se bliža nova M sem pa spet vsa na trnih in razočarana ko pride. Prav smešna bitja smo ko manipuiramo same s sabo user posted image  
Lep petek in vikend vam želim pa čimveč nalulanih user posted image

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
12.8.2011 10:25:41   
LittleSun
Dan

crtek kako si kaj? je prišlauser posted image ??

Ostale, a so že kakšni znaki?

Meni je bilo danes ponoči tako slabo, da sem se premetava pol noči. Se spomnim da mi je enkrat že bilo ponoči slabo, pa se je user posted image vseeno vlila. me pa skoz špika v jajčnikih, pa je še kar nekaj dni do user posted image . prsi so me nehale ščemet.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.8.2011 10:36:10   
crtek
jutro

zdravo LittleSun js sm fajn....presenetljivo fajn, sm misnla, da me bo bolj prizadelo, pa me sploh ni, nevem zakaj...prejšnji mesec sm bla tako razočarana, ko je pritekla, pa sm se nekako bala, da bom tokrat še bolj, al da pride za mano, ma ne zgleda. Zaenkat se mi zdi še vse ok...razmišljam, če čem kej nardit, da bi za drugi mesec povečala možnosti, kšno maco al kej...ma se še nism odločla...maš kšn predlog?
jah nevem...te ščemeče prsi so en hecen znak....mene nareč še vedno ščemijo, še vedno so povečane in še vedno me tiščijo, čeprav se je user posted image prikazala v vsem svojem blišču in sijaju, močneje kot ponavadi, pa tudi bolj boleče....kolkor sm brala, jih je doti imelo ta znak v zgodnji nosečnosti....držim pesti, da se je vsej pri tebi prijelo...bi blo lepo user posted image

dobrodošla Mojarožica, tudi, če si prvič na user posted image čakala pol leta, upam, da bo tokrat tvoj prvi in zadnji mesec z nami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

najlepše ime za punčko
TEDIGO

TAJA (19%)

TAISA (4%)

TAŠA (2%)

LARA (32%)

MIA (20%)

TIA (23%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!