Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 21:52:22
|
|
|
|
Shorty_
|
ajme v kako limonado sem treščila, a vas dam raje na čvek, mislim da tole bolj tja paše, tko da vas bom preselila
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 21:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR ajme v kako limonado sem treščila, a vas dam raje na čvek, mislim da tole bolj tja paše, tko da vas bom preselila O, šećer na kraju
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 5:47:32
|
|
|
|
TomTaylor
|
Shorty - partibrejker
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 5:51:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Kakšen joke?! Zdej me boš pa izdala al kaj? Boš ti potem mirila Jana doma, ko ga bo vzgojitljca matrala?? AA? Kdaj pa dons prideš domov? Jst bom malo pozen. Tiste kuverte prosim če odnesš na pošto. Boš? Zvečer dobiš nagrado Čaki mal...?!?! Domov?!?.....A si se ga spet nacukal?!...Veš, da ne maram alkohola pr' hiš'. Dobr veš, da ga niti zavohat ne smem. Komaj eno leto je odkar nisem več v klubu AA...
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 9:06:43
|
|
|
|
Spontan
|
Ne ne, ljubica jst pa ne pijem. Sej veš to. To je pa edina aktivnost v kateri me prekašaš :) Sem moral k notarju za ločitev. Sej sem ti povedal, samo če bi bila malo bolj pozorna bi si zapomnla. Ti že gre drug po glavi aaaa???
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 9:41:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ne da se mi več...
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 10:58:02
|
|
|
|
Spontan
|
hvala in lep dan
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 13:17:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz se ne čudim več, zakaj RR-ovke in RR-ovci (tisti, ki niso pari, jasno) v resničnem (ne virtualnem) življenju seksajo drug z drugim...
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 14:33:06
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz se ne čudim več, zakaj RR-ovke in RR-ovci (tisti, ki niso pari, jasno) v resničnem (ne virtualnem) življenju seksajo drug z drugim... jz pa nisem čist sigurna, če sem razumela, kaj si hotla povedat.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 15:24:48
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz se ne čudim več, zakaj RR-ovke in RR-ovci (tisti, ki niso pari, jasno) v resničnem (ne virtualnem) življenju seksajo drug z drugim... ne razumem napisanega Prosim za pojasnilo!
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 19:00:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
RR-ovke varajo svoje partnerje in RR-ovci svoje partnerke... to je bilo mišljeno.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 19:30:58
|
|
|
|
madona77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* RR-ovke varajo svoje partnerje in RR-ovci svoje partnerke... to je bilo mišljeno. A daj no, a res? Nemogoče.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 1.7.2011 20:19:25
|
|
|
|
magda_velepič
|
Jojmene tak dolgo že nisem gledala limonade in brala rr-ja,da jih raje nem niti več začela gledat raje tukaj brat....
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 4.7.2011 9:12:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* RR-ovke varajo svoje partnerje in RR-ovci svoje partnerke... to je bilo mišljeno. pomojem varanje ni pogojeno s članstvom na RR.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 4.7.2011 17:16:37
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* RR-ovke varajo svoje partnerje in RR-ovci svoje partnerke... to je bilo mišljeno. pomojem varanje ni pogojeno s članstvom na RR. Se strinjam z TT,.saj potem tega problema sploh ne bi bilo, ker to smo same SuPPer žene, gospodinje, mame ,...z najboljšimi možmi, otroci, taščami, ... . . ojoj, alora Alda zbudi se že
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?