Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 5:47:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
Vsi so isti!
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 8:12:32
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Vsi so isti! No tudi jaz več nočem biti s tabo, ker če si tako varala Colta, boš potem tudi mene. Jaz sem bil s tabo iz ljubezni in tud na koncu bi šel s tabo, ti pa očitno iz čistega seksa in vnemerljivosti, torej ko se bi mene naveličala, bi se zgodba ponovila. Evo to je to. Na koncu vsi lepo samski
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 8:48:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Vsi so isti! No tudi jaz več nočem biti s tabo, ker če si tako varala Colta, boš potem tudi mene. Jaz sem bil s tabo iz ljubezni in tud na koncu bi šel s tabo, ti pa očitno iz čistega seksa in vnemerljivosti, torej ko se bi mene naveličala, bi se zgodba ponovila. Evo to je to. Na koncu vsi lepo samski Kaj se zdaj nekaj sprenevedaš? Ko sva začela, te ni motilo, da ga varam! Pa kaj se neki napenjaš dons, itak si mi že od včeraj preteklost. Btw, a to drži, da pri prenehanju razmerja želite imeti vedno zadnjo besedo v smislu "Ne, nisi ti mene pustila, jz sem tebe pustil"?
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 30.6.2011 8:49:35 >
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 8:51:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
Okej, zdej smo vsi srečni, veseli in samski in gremo lahko na en zaslužen pir.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 9:05:11
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Kaj se zdaj nekaj sprenevedaš? Ko sva začela, te ni motilo, da ga varam! Pa kaj se neki napenjaš dons, itak si mi že od včeraj preteklost. Btw, a to drži, da pri prenehanju razmerja želite imeti vedno zadnjo besedo v smislu "Ne, nisi ti mene pustila, jz sem tebe pustil"? Najprej morva še midva razpucat potem pa gremo na pir Evo, že tečnariš, težiš in zihr bi te zvečer bolela glava. Moji ženi ne sežeš niti do gležnja, tud v postli je boljša od tebe. Napaka, da sem te spoznal!
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 9:15:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ajde, še tvojo ženo "slišmo" pol pa gremo na pir. Jz bom kar Radler, mi je vroče.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 9:22:21
|
|
|
|
Spontan
|
No, na en radler pa res lahk gremo. Kje pa si, da ti je vroče?
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 9:43:31
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Okej, zdej smo vsi srečni, veseli in samski in gremo lahko na en zaslužen pir. ....in se objamemo prek ramen ter ubrano zapojemo...
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 9:53:51
|
|
|
|
špelin@
|
Crkujem od smeha IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ajde, še tvojo ženo "slišmo" pol pa gremo na pir. Jz bom kar Radler, mi je vroče. Ja, očitno ste eno izgubili tekom dogajanja
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 10:16:09
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Okej, zdej smo vsi srečni, veseli in samski in gremo lahko na en zaslužen pir. ....in se objamemo prek ramen ter ubrano zapojemo... ja tisto "We are the world..."
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 10:20:52
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ajde, še tvojo ženo "slišmo" Očitno je že na Bahamih. Tud jst sm zvisu
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 10:25:35
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ajde, še tvojo ženo "slišmo" Očitno je že na Bahamih. Tud jst sm zvisu To še ni nič, zdaj ti bo pobrala hišo, otroke, psa in še edino preživelo zlato ribico. Ajde, ti daš za rundo, dokler imaš še kak evro v žepu....Ker kolkor poznam tvojo ženo, boš na koncu tut brez žepov...
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 10:26:55
|
|
|
|
madona77
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 10:32:25
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor To še ni nič, zdaj ti bo pobrala hišo, otroke, psa in še edino preživelo zlato ribico. Ajde, ti daš za rundo, dokler imaš še kak evro v žepu....Ker kolkor poznam tvojo ženo, boš na koncu tut brez žepov... Zlate ribice pa ne dam!! In da bi se tvoj Colt naselu v hiši, ki je bla zgrajena na mojih žuljih? Ne, rajši jo zminiram! Psa v zavetišče, otroci pa bojo 'j.ebal ježa'. Edine žrtve naših egoističnih budalaščin. Kaj če bi midva TT, bila vsaj prijatelja? Sej mogoče pa ni bilo tolk slabo.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 10:35:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor To še ni nič, zdaj ti bo pobrala hišo, otroke, psa in še edino preživelo zlato ribico. Ajde, ti daš za rundo, dokler imaš še kak evro v žepu....Ker kolkor poznam tvojo ženo, boš na koncu tut brez žepov... Zlate ribice pa ne dam!! In da bi se tvoj Colt naselu v hiši, ki je bla zgrajena na mojih žuljih? Ne, rajši jo zminiram! Psa v zavetišče, otroci pa bojo 'j.ebal ježa'. Edine žrtve naših egoističnih budalaščin. Kaj če bi midva TT, bila vsaj prijatelja? Sej mogoče pa ni bilo tolk slabo. Dvomim - tvoji otroci me sovražijo.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 10:43:55
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Dvomim - tvoji otroci me sovražijo. ker delaš razlike med svojimi in mojimi otroci. bodi do mojih enako prijazna, kot si do svojih in te bojo imeli radi. Ko sva se po enem mescu srečala in je bil t'mau z mano, ti je bil pa tok srčkan, da bi ga kar pojedla. Zdej ti gre pa že na živce a ne? Jst pač morm tvoje sprejet, ti pa moje.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 11:17:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Dvomim - tvoji otroci me sovražijo. ker delaš razlike med svojimi in mojimi otroci. bodi do mojih enako prijazna. Res ne vem, kaj delam narobe, do obojih sem enako prijazna, sam veš. Do tvojih celo bolj, kot do svojih. Tvojih niti tepem ne, tako kot svojih, pa me vseeno sovražijo.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 11:24:44
|
|
|
|
Spontan
|
Očitno gre za prilagoditveno fazo, ki je prisotna pri vseh spremembah. Ko bomo enkrat živeli skupaj in se vsi skupaj igrali, bojo videli, da spadamo skupaj in kako se mava rada in bo to vse v redu. Obljubim. Malo optimizma, ne bi škodilo :)
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 14:52:41
|
|
|
|
mojamura
|
Spontan.....hvala za vijolice, torbe čevlje bisere....bemu - a ti vsaki s katero si obljubljaš da se boš ločil in da je ona edina. da se ne boš spraševal katera sem....sem vzgojiteljica v vrtcu, kjer imaš sina Jana.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 15:01:42
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura da se ne boš spraševal katera sem....sem vzgojiteljica v vrtcu, kjer imaš sina Jana. očitno smo bili zelo realistični Upam, da je tole joke, če pa ni, potem pa ti povem, da nimam sina Jana in da ne napadaj očkata, ki bo nič hudega sluteč, prišel po svojega sina v tvoj vrtec
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 15:05:21
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: mojamura da se ne boš spraševal katera sem....sem vzgojiteljica v vrtcu, kjer imaš sina Jana. očitno smo bili zelo realistični Upam, da je tole joke, če pa ni, potem pa ti povem, da nimam sina Jana in da ne napadaj očkata, ki bo nič hudega sluteč, prišel po svojega sina v tvoj vrtec Kakšen joke?!
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 15:17:05
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Kakšen joke?! Zdej me boš pa izdala al kaj? Boš ti potem mirila Jana doma, ko ga bo vzgojitljca matrala?? AA? Kdaj pa dons prideš domov? Jst bom malo pozen. Tiste kuverte prosim če odnesš na pošto. Boš? Zvečer dobiš nagrado
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 19:14:11
|
|
|
|
aknela123
|
zakaj pa niste prišli na radlera? sem ga kar sama mogla popit tam pri tretji mizi v levem vogalu.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 20:13:34
|
|
|
|
alda
|
jih je presenetila mati oz. tašča., ki je prišla predstavit svojo novo ljubico , , pa še socialno je baje nekdo poslal v izvidnico,. baje pa naj bi bila beyba s sociale, tudi ena od ljubic g. spontanega. Colt pa je uradno službeno odsoten, neuradno pa se na kliniki dogovarja za operacijo spremembe spola!
< Sporočilo je popravil alda -- 30.6.2011 20:15:52 >
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 30.6.2011 21:38:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: mojamura da se ne boš spraševal katera sem....sem vzgojiteljica v vrtcu, kjer imaš sina Jana. očitno smo bili zelo realistični Upam, da je tole joke, če pa ni, potem pa ti povem, da nimam sina Jana in da ne napadaj očkata, ki bo nič hudega sluteč, prišel po svojega sina v tvoj vrtec
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?