Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 28.6.2011 16:13:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
O, hudo! Da ni imel res Kotletek prstov (oz. onega) vmes.... To sporočilo je bilo zbrisano ali premaknjeno, zato ni več na voljo. pojdi nazaj?
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 28.6.2011 16:28:32
|
|
|
|
Colt
|
Mišovlje, nea ga biksat in mene tlačit not...
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 28.6.2011 16:49:24
|
|
|
|
osamljena
|
To pa tudi mene zanima.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 28.6.2011 17:15:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Mišovlje, nea ga biksat in mene tlačit not... ne vem....si enega zadnjih odgovorov na temi tako dvoumno napisal, da je blo za pomislit, da nisi ti kaj tja tlacil not.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 28.6.2011 19:29:04
|
|
|
|
mateyka
|
zgleda da je prevaranga žena nahrulila naj že skine to dol.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 28.6.2011 21:03:35
|
|
|
|
Petka09
|
Ja, sam res, kje pa je tema?? Zakaj so jo pa brisali?
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 8:07:10
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor konc izobraževanja
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 8:40:18
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka zgleda da je prevaranga žena nahrulila naj že skine to dol. Hm...najprej ga prevara, potem pa ga še nahruli....it's a hard life...
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 9:47:00
|
|
|
|
mateyka
|
kaj češ, kar sta nakvačkala, morata zdaj (po)nosit..
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 9:47:34
|
|
|
|
Klemy82
|
U, mater, Turbo Fata!
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 10:33:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor konc izobraževanja škoda. A nadaljujemo?
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 10:36:53
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor škoda. A nadaljujemo? No dejmo :) Vidva s Coltom sta porocena, ti pa si ga prevarala z mano. Zdej pa se najprej razpucavajta malo, potem pa jaz vskočim
< Sporočilo je popravil Spontan -- 29.6.2011 10:37:26 >
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 10:46:14
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor škoda. A nadaljujemo? No dejmo :) Vidva s Coltom sta porocena, ti pa si ga prevarala z mano. Zdej pa se najprej razpucavajta malo, potem pa jaz vskočim ja, okej. Midva s Coltom imava dogovor, da lahko seksava tudi z drugimi. Kapazdej?
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 10:52:54
|
|
|
|
Spontan
|
Ja zdaj pa ni več nobenega problema. Lahko bi se enkrat tudi vsi trije dobili
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 10:57:38
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor škoda. A nadaljujemo? No dejmo :) Vidva s Coltom sta porocena, ti pa si ga prevarala z mano. Zdej pa se najprej razpucavajta malo, potem pa jaz vskočim Ne, ne, ne..tako pa ne; TT in Spontan sta poročena. TT ga prevara s Coltom. Zdaj pa naj slišimo Spontanega, kako bo tole rešil. se vidi, da sem z dopusta.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 11:04:34
|
|
|
|
Spontan
|
OK, TT, sumim, da si bila včeraj z enim tipom. Kot prvič si mi prvič v 10 letih najine poroke prinesla daljinec od TV in zlo si zasanjana in v postelji mam filing da misliš na nekoga drugega. Mam prav?
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 11:54:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan OK, TT, sumim, da si bila včeraj z enim tipom. Kot prvič si mi prvič v 10 letih najine poroke prinesla daljinec od TV in zlo si zasanjana in v postelji mam filing da misliš na nekoga drugega. Mam prav? Nimaš. Jz zmerej pazim, da se nič ne opazi.Včerej sem bila zadeta od tablet.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 29.6.2011 11:56:24 >
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 11:57:41
|
|
|
|
Spontan
|
Kakšnih tablet? Nič ne vem o tabletah?! Kaj pa jemlješ?
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 12:04:23
|
|
|
|
TomTaylor
|
no okej, pa se igrajmo. Colt je moj mož (btw, Colt pazi da mi ne boš na FB pisal "žena", ker zna policija potrkat na tvoja vrata), jz ga pa že nekaj let varam s tabo Spontan. Zdej pa morala trka na mojo vest in sem se odločila tebe skenslat, Spontan. Ker imaš ženo in otroke. In ker vse skupaj ni več tako vznemirljivo. Coltu bi vse priznala in ga pustila za odpuščanje oz. bi ga določila za glavnega krivca - češ, premalo njegove pozornosti, in te fore. Colt, obupan, bi prišel z novo temo na Dipo...
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 12:05:17
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan Kakšnih tablet? Nič ne vem o tabletah?! Kaj pa jemlješ? ja, sej veš, une.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 12:21:31
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor in sem se odločila tebe skenslat, Spontan. Ker imaš ženo in otroke. In ker vse skupaj ni več tako vznemirljivo. Joooj nee nooo Sej se bom ločil, obljubim. Naslednji mesec povem ženi in potem sva samo midva in spet bo tako vznemerljivo kot na začetku. A ne veš, da sva si usojena in ustvarjena en za drugega. Dej še ti povej možu in potem se oba ločiva in zaživiva skupaj. Sej nama to ne bo tako težko, ker imava en drugega. A prav? Sej veš, da te mam najrajši na svetu in najini skupni trenutki mi pomenijo največ na svetu. Nočem živeti brez tebe.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 12:28:05
|
|
|
|
Klemy82
|
In pol pridem jst (d vajf andrkovr) Spontan!!!!! Koga boš ti loču mamico ti??????
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 12:34:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 12:37:12
|
|
|
|
Spontan
|
Jaooo pa kje si se zdej ti najdla tuki? Kaj nisi v službi? Lej ženkica, jst sm bil čist lepo priden, pol pa me je TT začela zapeljevat in sem se malo zaljubil in čustvom pa veš, da se ne da ukazovat. Sej mam tebe tudi še rad, samo ni več tako lepih filingov med nama a ne? Lej kolk takoj neki težiš in skoz si slabe volje in te glava boli. TT pa je skoz nasmejana, vesela in fuul veliko se hecava. To je čist neki druzga. Sorodna duša. Sej štekaš ne?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?