Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 12:52:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
zdej se moram jz potuhnit ko je žena prišla al kako?
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:07:21
|
|
|
|
Spontan
|
Ne.. zdej bi mogle še vidve z ženo met kakšno sceno. Ona bi verjetno tebe kej napadla
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:08:30
|
|
|
|
Klemy82
|
A sorodno dušo? Uuuuuuuuuuuuuuuu, a pol si končn najdu eno, k jo ne moti, da prdiš, rigaš, ne pospravljaš za sabo, mečeš drobtine po tleh, ne spuščaš dile na skretu, usrane gate puščaš na tleh v kopalnici, se valjaš po kavču in igraš fikus ter jamraš, kak ti je vsak dan isti??? Supeeeeeeeer!!! Kam ti pošljem kufre??? Pa kmalu pridi, ker bom drug teden odsotna. Sej veš, tisto službeno potovanje....am... v bistvu se grem seksat na Bahame z direktorjem. Se kaj vidimoooo!!!
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:09:42
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 A sorodno dušo? Uuuuuuuuuuuuuuuu, a pol si končn najdu eno, k jo ne moti, da prdiš, rigaš, ne pospravljaš za sabo, mečeš drobtine po tleh, ne spuščaš dile na skretu, usrane gate puščaš na tleh v kopalnici, se valjaš po kavču in igraš fikus ter jamraš, kak ti je vsak dan isti??? Supeeeeeeeer!!! Kam ti pošljem kufre??? Pa kmalu pridi, ker bom drug teden odsotna. Sej veš, tisto službeno potovanje....am... v bistvu se grem seksat na Bahame z direktorjem. Se kaj vidimoooo!!! Pa še danes si izvedela , da si noseča
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:18:46
|
|
|
|
madona77
|
A vas ni sram? Dajte umazano perilo prat doma, ne pa po forumih. Sploh pa ne na RR, ki je znana po brezgrešnih mamicah in očkih. S svojim obnašanjem RR kvarite ugled. Fuj in fej
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:20:57
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 A sorodno dušo? Uuuuuuuuuuuuuuuu, a pol si končn najdu eno, k jo ne moti, da prdiš, rigaš, ne pospravljaš za sabo, mečeš drobtine po tleh, ne spuščaš dile na skretu, usrane gate puščaš na tleh v kopalnici, se valjaš po kavču in igraš fikus ter jamraš, kak ti je vsak dan isti??? Supeeeeeeeer!!! Kam ti pošljem kufre??? No me veseli, da se tako hitro strinjaš. Predlagam, da imava sporazumno ločitev in da ostaneva prijatelja. V redu? Vidiš TT jaz imam rešeno. Si zdaj za, da si midva ustvariva super vezo, takšno ljubečo, seveda brez varanja, ker si bova vedno zaupala, zdaj sva varala samo zato, ker sva čutila tako močno ljubezen a ne?
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:44:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
V bistvu, Spontan, naveličala sem se tvojih praznih obljub. Prišla sem do spoznanja, da v resnici ljubim Colta. Ne glede na vse. Res sva imela dolgo krizo, ampak v njem vidim človeka, s katerim želim preživeti preostanek svojega bednega življenja. Oprosti Spontan, fajn mi je bilo s tabo in nikoli te ne bom pozabila.
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:47:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 A sorodno dušo? Uuuuuuuuuuuuuuuu, a pol si končn najdu eno, k jo ne moti, da prdiš, rigaš, ne pospravljaš za sabo, mečeš drobtine po tleh, ne spuščaš dile na skretu, usrane gate puščaš na tleh v kopalnici, se valjaš po kavču in igraš fikus ter jamraš, kak ti je vsak dan isti??? Supeeeeeeeer!!! Kam ti pošljem kufre??? Pa kmalu pridi, ker bom drug teden odsotna. Sej veš, tisto službeno potovanje....am... v bistvu se grem seksat na Bahame z direktorjem. Se kaj vidimoooo!!! Colt je direktor. In gre službeno na Bahame. oumajgot
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:50:34
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor V bistvu, Spontan, naveličala sem se tvojih praznih obljub. Prišla sem do spoznanja, da v resnici ljubim Colta. Ne glede na vse. Res sva imela dolgo krizo, ampak v njem vidim človeka, s katerim želim preživeti preostanek svojega bednega življenja. Oprosti Spontan, fajn mi je bilo s tabo in nikoli te ne bom pozabila. Točno tako, če ostaneš z njim, boš imela bedno življenje. Drugače pa ne! Sicer pa sploh še ne veš, če te bo po vsem tem sploh še maral!?
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:52:46
|
|
|
|
alda
|
Jerry Springer al kako je uni tip se lahk ugrizne v lastno r.i.t od zavisti!! prekašate ga v vsh pogledih
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:52:51
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Colt je direktor. In gre službeno na Bahame. oumajgot Evo vidiš, pa še vara te. Tukaj ni prihodnosti. Hej, kaj če greva še midva na Bahame?
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:54:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
Klemy, sam, ti si pa obupna. Se zdaj sploh ne čudim, da te mož vara. Z mano (ampak pustimo zdaj malenkosti). A zdej pa misliš, da bo Spontan priplazil k tebi nazaj, če ga boš ti biksala s Coltom na Bahamih?
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:56:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Colt je direktor. In gre službeno na Bahame. oumajgot Evo vidiš, pa še vara te. Tukaj ni prihodnosti. Hej, kaj če greva še midva na Bahame? Ni slaba ideja. Pa gremo kar v isto sobo, pa se malo menjamo?
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:56:21
|
|
|
|
alda
|
TT saj Colt gre z DIREKTORJEM, ki je moškega spola in je v bistvu Colt gey!
< Sporočilo je popravil alda -- 29.6.2011 13:59:18 >
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:56:23
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Jerry Springer al kako je uni tip se lahk ugrizne v lastno r.i.t od zavisti!! prekašate ga v vsh pogledih Peesda, sam smo res debilni
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:58:16
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Klemy, sam, ti si pa obupna. Pazi ti malo, kako se obnašaš z mojo ženo. (morda mi lahko kdaj še prav pride. bi jo fajn bilo imet v rezervi) To so moje misli, tako da tega se ne citira!
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 13:59:48
|
|
|
|
Spontan
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Spontan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Colt je direktor. In gre službeno na Bahame. oumajgot Evo vidiš, pa še vara te. Tukaj ni prihodnosti. Hej, kaj če greva še midva na Bahame? Ni slaba ideja. Pa gremo kar v isto sobo, pa se malo menjamo? Ja, zakaj pa ne, sej končno smo že vsi z vsemi seksali.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 14:00:28
|
|
|
|
TomTaylor
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 14:16:54
|
|
|
|
HHH
|
Ej Spontan, a za tisto, ki jo imaš ob petkih zvečer po fitnesu si kateri povedal?
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 14:35:23
|
|
|
|
Spontan
|
Ja, sej smo bili skupaj ene parkat s TT in še tisto iz fitnesa.
|
|
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 18:46:24
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Prišla sem do spoznanja, da v resnici ljubim Colta. Ne glede na vse. Res sva imela dolgo krizo, ampak v njem vidim človeka, s katerim želim preživeti preostanek svojega bednega življenja. Mislim da bom postal EMO in se začel rezat...ker vem da vsa tvoja ljubezen temelji samo na kakšni potencialni možnosti brezplačnega letenja s helikopterjem. To pa je bolj ''lame'' steber za karkoli...sorry madam, mislim da bova končala. Kljub temu, da sva oba uživala v tvoji ''beljakovinski'' dieti...
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 19:34:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
ja, šit. Popušila sem. Evo, pa sem samska in frej
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 20:27:35
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor . Popušila sem. Saj je blo fletn k si to delala. Tko, na EKO način (nič ne mečemo stran style, pa še lepo na gorenjski teritorij sovpada) Ampak sedaj pa...it's a hard life..
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 21:23:47
|
|
|
|
alda
|
Ma saj pravim da je Colt ena obična p.e.d...., ker nima jahte, luksuznega stanovanja, pač gey ne more bit
|
|
RE: kje pa je tema o prevaranem? 29.6.2011 21:49:23
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Ma saj pravim da je Colt ena obična p.e.d...., ker nima jahte, luksuznega stanovanja, pač gey ne more bit Alda, k temu lahko samo prikimam in dodam da ta moment poslušam tole: http://www.youtube.com/watch?v=reWENfUaa-c ...torej pač izpadem iz gey contest...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?