|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
30.6.2011 7:19:59   
TAMIKA3
JUTRO user posted image

user posted image

Mai že pokonci in zajtrkom v trebuščku user posted image ... ostali še v svetu sanj ... no, ati je že v službi user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.6.2011 7:27:58   
TAMIKA3
čebel@... pridna tvoja  user posted image user posted image
kolumbo... upam, da si spočiješ ob tvojem turbotu user posted image user posted image user posted image
petrušk... mislim, da še rabiš Janov rojstni list user posted image
deja... YESSSSSSSSSSS user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image ... uživajte na user posted image
sjmmm.... user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ti je uspelo se spočit user posted image user posted image user posted image user posted image
... sve imele podoben večer user posted image ... samo meni je še en mauček ostalo user posted image
brkn... kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image ... pridna, pridna user posted image
ajvy... kako ste?? user posted image user posted image user posted image
katjuša... user posted image user posted image da bolečine čim prej minejo ... kako je Florjan? pa zakaj je šel na operacijo? sem falila user posted image
sunny... user posted image user posted image za tako taščo

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.6.2011 7:29:02   
TAMIKA3
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.6.2011 7:34:24   
MIHAILO
ojla punce kako ste kaj?Vidim da ste se dobile,lepo.Kdaj bo pa kaksen skupni piknik med vikendom??? mI smo vredu ,hodimo ven potem kosilamo,uspavamo ,igramo in dan mineuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.6.2011 9:40:23   
sjmm
dan!

dons k ni blo očijain njegovega smrčanja, po 6-ti v postelji je Maj sam meko stanku in spal do pol9h...jz sm pa kr pri njemu izležvala...so me še zju3 svinjsko noge boleleuser posted image

zdej smo zelo u izi pozajtrkovali, no, prinčipesa še spiuser posted image

pol pa morm nabrat stročji fižolček, pa kako solatko, pa včeraj sem od sosedov dobila en škaf hruškic in jabolčkov, takih zgodnjih...bo treba vsaj kak kompotek skuhatuser posted image

moj ima dons še neki laufarije d nau koga kap ruknila k ga pol 10 dni ne bouser posted image user posted image

je pa pri nas dons mau bol sveže, vsaj men se tko zdiuser posted image

Deja.....SUPER, SUPER...ČESTITKE, zdej pa kr na deloza Žigcevo družbo, pa fajn uživejte in počivajte na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...vidmd maš že pestro, aja, drgač sm pozabla povedat d imate prov rajsko pri vas,moj se je zaljubu, pa seveda vse zglancano u nulo, vse zgleda tko svetlo in čisto...res prijetnouser posted image ...je Brandon reku d bomo zdej sigurn še bol pucal k sm bla pr teb in se mi je vse zdelo čist sijočeuser posted image ...pa Jurko je res en spešl cukr...naš Jan je ceu popoldne govoru sam o njemu...k se mu je tko smejaluser posted image

čebelc@...tvoja user posted image in user posted image ...itak naj pridna...sinko je splohen mali crkljanček, tak šarmerček d ti kr srce ukradeuser posted image

mihailo...
kok ste vi pridni, pa tak fajn urnik imate in tkole k napišeš se zdi d pri vas vse teče kot po masluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika....helov, helov...ŠE ZMER MI PIŠEŠ MMM?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj pa vi šibate proti morju???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.6.2011 11:04:17   
Ajvy
Deja...jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.6.2011 11:04:46   
Ajvy
Mi smo bolje.....upam,da tako tudi ostane.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.6.2011 12:04:02   
TAMIKA3
dan user posted image
pospravili, posesali, kupčke zlikanih cot zložili po omarah, kopalnica se sveti user posted image ... kako gre hitro, če imaš pomoč user posted image user posted image user posted image ... hvala, fanta user posted image user posted image

pa vmes je bila še Marinova zdaj že bivša tršica na user posted image ... je prinesla spričevala in kup pohval ... res sem ponosna na svoja šolarčka user posted image user posted image

kosilo pa danes kuha TAŠČA user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image se gresta po kosilu kopat k moji sestrični, jaz pa še v boj s cuncami, pa po user posted image user posted image v vrtec in za njima na domačo plažo user posted image

pa pa user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
30.6.2011 12:05:38   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mi smo bolje.....upam,da tako tudi ostane.....
user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj še en kupček user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 284
30.6.2011 12:28:01   
sjmm
dan!

evo mene...mulčki na igrišču, oči na poti domov, jz sm pa mau vrt pošlihtala k ju3 njuna gnada pride domov....pa je blo zadnje bol mau cajta za vrt...tko d dons bo svež mlad krompirček in stročji fižolček s smetanco, pa seveda juhca za Majkija iz čist na frišn izluščenga graha in mladega korenčkauser posted image user posted image user posted image

grem še en kup cunc polikat, pol pa Majkija spat fliknemuser posted image

tamika...kok ste pridni ti in tvoja pomočnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.6.2011 13:10:35   
Urša08
helov

Danes sem pa malce pozna. Otroka sem peljala zjutraj v vrtec in ju šla po kosilu iskat. Oba zadovoljna in nasmejana da imata sedaj počitnice - no sploh Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj sta pri babi in dediju, sta prišla včeraj zvečer domov in sta tamaledva vsa happy. Eva spi. Jaz pa danes razen da sem kuhinjo poispravila nisem nardila popolnoma nič. En kofetek s prijateljico pa je dopoldan naokoli. Za kosilo sem kar pico naročila user posted image Možek ima ob dveh izpit tko da stiskam pesti. Si bom pa res oddahnila ker je bil teden ful naporen.

vas grem še en mal prebratuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 286
30.6.2011 13:19:11   
Urša08
Deja čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno ti je ratalo sedaj pa družbico hitro naročituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vas vse neki prebrala pa sem mal pozabila. Sedaj grem mal stvari v red dat dokler nimam vseh user posted image user posted image user posted image   potem vas pa zvečer vse pokomentiramuser posted image .

aja

kolumbo jaz sem danes mal s kavicami in bonboniercami pocrklala vzgojiteljice in pomočnice. Pa en mal sem bla solznauser posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa vesela da mata tavelikedva POČITNICE da mal odklopta vrtec in mamo svoj ritem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 287
30.6.2011 13:19:22   
petrušk_
hej...
mir in tišina v bajti....oba spančkata že od 12h....jst pa zjutri vse posesala, dala 2 stroja prat, pomila po tleh stari del, pol pa z rolerji u mesto, kosilo oba spančkat, jst sm pa glih dobr še novi del po tleh pomila....
za silo mamo....tolk da bo vikend bolj na izi....bomo mel čas okolico rihtat...juhejjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

generalna vsega, user posted image praha in vsega ostalga pa ostane za zimske mrzle čase, ko bom več doma, pa ko bo mogoče velika pikica kaj v vrtcu...že zj me psihira k pomislim da bo šla nazaj v vrtec....mah nekej bo že...sj smo vsega hudga navajeni...lepga pa sploh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 288
30.6.2011 17:56:54   
Katjusa
hej punce. Pisem iz bolnice, komaj se mi je uspelo povezat na net. Vlorjan je kr vredu sam ful lacen in se ne sme jest..... Tak da tud mene ne pusti:( se javim kej kasneje...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 289
30.6.2011 23:04:32   
petrušk_
kuham marmeladko ala brkn in drug lonc ala sjmm....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da obe ratata...sam je vse še precej tekoče tko da bom še neki časa za štedilnikom pomoje....sj sam kuhanje zgosti ane? al sm ga kej posrala...zj kuham 1,5 h.....pa eno sm čist spasirala uno sjmm pa pol spasirala pol jih je pa že lepo samih razpadlo....

sjmm...vidim te...kaj misliš?

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.7.2011 7:04:33   
Urša08
jutro

Se na hitro javim ker mam že od 6 vse user posted image user posted image user posted image pokonci in je že akcija user posted image , jaz pa še čist zalimanauser posted image . Eva je že zrihtana sedaj grem pa gres skuhat za ta velikedva.

Petrušk
je ratala marmelada?

Katjuša kako sta s Florjanom? Držim pesti da bosta kmalu oba ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy jupi sem vesela da gre Tarji na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam lakotnikoma zajtrk narestuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.7.2011 7:11:28   
simonakr
Jutro!
Mi smo pa danes spali brez dude! Sicer je blo ponoč mal težav sam je šlo! Je včerej moji svakinji dala dudo in pop spala brez nje (ker drugač nikoli ne) in sm rekla zdej al pa nikol. In je duda "ostala pri svakinji". Smo ji pa obljubil da naslednič ko gremo v trgovino kupimo eno igračko.

Deja user posted image user posted image  za pogodbo! Uživejte na morju!

Katjuša vso srečo pri operaciji! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk marmelada se kar nekej časa gosti. Jest sm jo do zdej samo enkrat kuhala pa sem jo premal časa.

No šibam kofetkat! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.7.2011 8:15:54   
petrušk_
jutrooooooooooo

mi smo pokonc....spali spet celo noč k norci...

marmelado sm kuhala do polnoči, pol sva z lubčkom še po kozarcih dala...pa pod dekco skrila pa je še kar vroča....
bo se fino počasi hladila....je pa super ratala...glih taka taprava mazava....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za letos mam namen še kakšno jabolčno pa borovničevo narest....pa bo akcija......

kako pa da vi že tolk časa kampirate urša.....upam, da s se že odlimala

simona,,,,jst sm jo že parkrat...figovo pa slivovo, pa mi je tud enkrat slivova ful tekoča ratala

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.7.2011 9:10:33   
Čebel@

vsi ki greste na morje UŽIVAJTEEEEEEE

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.7.2011 9:12:02   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.7.2011 10:42:44   
Urša08
ojla

Mal pavze user posted image user posted image user posted image user posted image pestro, pestro ni kej sem očitno mal s forme user posted image user posted image user posted image user posted image . No sej ŽIga je sedaj zaspal, Eva še spi tko da mal predaha.

Petrušk ma pojma nimam kaj so bili tko zgodnji ker sta šla zvečer med 21 in 22 šele spat. Upam da ujamemo ritem in bodo tud jutra bolj na izi. Sedaj bom šla pa počasi za kosilo pripravit pa mal posode v stroj pometat.

Tamika in Sjmm uživajte na morčiju, napolnite si baterije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
1.7.2011 11:33:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
1.7.2011 11:36:43   
Ajvy
dan....

Tarja se je zbudila čist zatečena v obraz...in flekasta.....takoj do P...cela panika, ker je čst ošpičast flek....kar je nemogoče, ker je bila cepljena.....potem so ugotovili 6. bolezen.....tko da evo...to je to....
Sam da vemo kaj je...pa gremo naprej....
Tarja je danes malo slabše volje...a je vseeno zelo prijetno se stiskat cel dan....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.7.2011 11:46:56   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

dan....

Tarja se je zbudila čist zatečena v obraz...in flekasta.....takoj do P...cela panika, ker je čst ošpičast flek....kar je nemogoče, ker je bila cepljena.....potem so ugotovili 6. bolezen.....tko da evo...to je to....
Sam da vemo kaj je...pa gremo naprej....
Tarja je danes malo slabše volje...a je vseeno zelo prijetno se stiskat cel dan....

revica nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.7.2011 11:47:47   
Čebel@
midva sva bila na sprehoduuser posted image user posted image user posted image ....zdej pa mleko,pa ajat...mami pa malo pospravituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?