Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 7:19:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
JUTRO Mai že pokonci in zajtrkom v trebuščku ... ostali še v svetu sanj ... no, ati je že v službi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 7:27:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čebel@... pridna tvoja kolumbo... upam, da si spočiješ ob tvojem turbotu petrušk... mislim, da še rabiš Janov rojstni list deja... YESSSSSSSSSSS ... ... uživajte na sjmmm.... upam, da ti je uspelo se spočit ... sve imele podoben večer ... samo meni je še en mauček ostalo brkn... kapo dol ... pridna, pridna ajvy... kako ste?? katjuša... da bolečine čim prej minejo ... kako je Florjan? pa zakaj je šel na operacijo? sem falila sunny... za tako taščo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 7:29:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 7:34:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce kako ste kaj?Vidim da ste se dobile,lepo.Kdaj bo pa kaksen skupni piknik med vikendom??? mI smo vredu ,hodimo ven potem kosilamo,uspavamo ,igramo in dan mine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 9:40:23
|
|
|
|
sjmm
|
dan! dons k ni blo očijain njegovega smrčanja, po 6-ti v postelji je Maj sam meko stanku in spal do pol9h...jz sm pa kr pri njemu izležvala...so me še zju3 svinjsko noge bolele zdej smo zelo u izi pozajtrkovali, no, prinčipesa še spi pol pa morm nabrat stročji fižolček, pa kako solatko, pa včeraj sem od sosedov dobila en škaf hruškic in jabolčkov, takih zgodnjih...bo treba vsaj kak kompotek skuhat moj ima dons še neki laufarije d nau koga kap ruknila k ga pol 10 dni ne bo je pa pri nas dons mau bol sveže, vsaj men se tko zdi Deja.....SUPER, SUPER...ČESTITKE, zdej pa kr na deloza Žigcevo družbo, pa fajn uživejte in počivajte na morju kolumbo...vidmd maš že pestro, aja, drgač sm pozabla povedat d imate prov rajsko pri vas,moj se je zaljubu, pa seveda vse zglancano u nulo, vse zgleda tko svetlo in čisto...res prijetno ...je Brandon reku d bomo zdej sigurn še bol pucal k sm bla pr teb in se mi je vse zdelo čist sijoče ...pa Jurko je res en spešl cukr...naš Jan je ceu popoldne govoru sam o njemu...k se mu je tko smejal čebelc@...tvoja in ...itak naj pridna...sinko je splohen mali crkljanček, tak šarmerček d ti kr srce ukrade mihailo...kok ste vi pridni, pa tak fajn urnik imate in tkole k napišeš se zdi d pri vas vse teče kot po maslu tamika....helov, helov...ŠE ZMER MI PIŠEŠ MMM?????? Kdaj pa vi šibate proti morju???
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 11:04:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Deja...jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 11:04:46
|
|
|
|
Ajvy
|
Mi smo bolje.....upam,da tako tudi ostane.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 12:04:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan pospravili, posesali, kupčke zlikanih cot zložili po omarah, kopalnica se sveti ... kako gre hitro, če imaš pomoč ... hvala, fanta pa vmes je bila še Marinova zdaj že bivša tršica na ... je prinesla spričevala in kup pohval ... res sem ponosna na svoja šolarčka kosilo pa danes kuha TAŠČA ... se gresta po kosilu kopat k moji sestrični, jaz pa še v boj s cuncami, pa po v vrtec in za njima na domačo plažo pa pa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 12:05:38
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Mi smo bolje.....upam,da tako tudi ostane..... za vsak slučaj še en kupček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 12:28:01
|
|
|
|
sjmm
|
dan! evo mene...mulčki na igrišču, oči na poti domov, jz sm pa mau vrt pošlihtala k ju3 njuna gnada pride domov....pa je blo zadnje bol mau cajta za vrt...tko d dons bo svež mlad krompirček in stročji fižolček s smetanco, pa seveda juhca za Majkija iz čist na frišn izluščenga graha in mladega korenčka grem še en kup cunc polikat, pol pa Majkija spat fliknem tamika...kok ste pridni ti in tvoja pomočnika
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 13:10:35
|
|
|
|
Urša08
|
helov Danes sem pa malce pozna. Otroka sem peljala zjutraj v vrtec in ju šla po kosilu iskat. Oba zadovoljna in nasmejana da imata sedaj počitnice - no sploh Nejc . Sedaj sta pri babi in dediju, sta prišla včeraj zvečer domov in sta tamaledva vsa happy. Eva spi. Jaz pa danes razen da sem kuhinjo poispravila nisem nardila popolnoma nič. En kofetek s prijateljico pa je dopoldan naokoli. Za kosilo sem kar pico naročila Možek ima ob dveh izpit tko da stiskam pesti. Si bom pa res oddahnila ker je bil teden ful naporen. vas grem še en mal prebrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 13:19:11
|
|
|
|
Urša08
|
Deja čestitke končno ti je ratalo sedaj pa družbico hitro naročit Sem vas vse neki prebrala pa sem mal pozabila. Sedaj grem mal stvari v red dat dokler nimam vseh potem vas pa zvečer vse pokomentiram . aja kolumbo jaz sem danes mal s kavicami in bonboniercami pocrklala vzgojiteljice in pomočnice. Pa en mal sem bla solzna sem pa vesela da mata tavelikedva POČITNICE da mal odklopta vrtec in mamo svoj ritem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 13:19:22
|
|
|
|
petrušk_
|
hej... mir in tišina v bajti....oba spančkata že od 12h....jst pa zjutri vse posesala, dala 2 stroja prat, pomila po tleh stari del, pol pa z rolerji u mesto, kosilo oba spančkat, jst sm pa glih dobr še novi del po tleh pomila.... za silo mamo....tolk da bo vikend bolj na izi....bomo mel čas okolico rihtat...juhejjjjjjjjjj generalna vsega, praha in vsega ostalga pa ostane za zimske mrzle čase, ko bom več doma, pa ko bo mogoče velika pikica kaj v vrtcu...že zj me psihira k pomislim da bo šla nazaj v vrtec....mah nekej bo že...sj smo vsega hudga navajeni...lepga pa sploh.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 17:56:54
|
|
|
|
Katjusa
|
hej punce. Pisem iz bolnice, komaj se mi je uspelo povezat na net. Vlorjan je kr vredu sam ful lacen in se ne sme jest..... Tak da tud mene ne pusti:( se javim kej kasneje...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 30.6.2011 23:04:32
|
|
|
|
petrušk_
|
kuham marmeladko ala brkn in drug lonc ala sjmm.... upam, da obe ratata...sam je vse še precej tekoče tko da bom še neki časa za štedilnikom pomoje....sj sam kuhanje zgosti ane? al sm ga kej posrala...zj kuham 1,5 h.....pa eno sm čist spasirala uno sjmm pa pol spasirala pol jih je pa že lepo samih razpadlo.... sjmm...vidim te...kaj misliš?
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 7:04:33
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Se na hitro javim ker mam že od 6 vse pokonci in je že akcija , jaz pa še čist zalimana . Eva je že zrihtana sedaj grem pa gres skuhat za ta velikedva. Petrušk je ratala marmelada? Katjuša kako sta s Florjanom? Držim pesti da bosta kmalu oba ok Ajvy jupi sem vesela da gre Tarji na boljše šibam lakotnikoma zajtrk narest
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 7:11:28
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Mi smo pa danes spali brez dude! Sicer je blo ponoč mal težav sam je šlo! Je včerej moji svakinji dala dudo in pop spala brez nje (ker drugač nikoli ne) in sm rekla zdej al pa nikol. In je duda "ostala pri svakinji". Smo ji pa obljubil da naslednič ko gremo v trgovino kupimo eno igračko. Deja za pogodbo! Uživejte na morju! Katjuša vso srečo pri operaciji! Petrušk marmelada se kar nekej časa gosti. Jest sm jo do zdej samo enkrat kuhala pa sem jo premal časa. No šibam kofetkat!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 8:15:54
|
|
|
|
petrušk_
|
jutrooooooooooo mi smo pokonc....spali spet celo noč k norci... marmelado sm kuhala do polnoči, pol sva z lubčkom še po kozarcih dala...pa pod dekco skrila pa je še kar vroča.... bo se fino počasi hladila....je pa super ratala...glih taka taprava mazava.... za letos mam namen še kakšno jabolčno pa borovničevo narest....pa bo akcija...... kako pa da vi že tolk časa kampirate urša.....upam, da s se že odlimala simona,,,,jst sm jo že parkrat...figovo pa slivovo, pa mi je tud enkrat slivova ful tekoča ratala
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 9:10:33
|
|
|
|
Čebel@
|
vsi ki greste na morje UŽIVAJTEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 9:12:02
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 10:42:44
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mal pavze pestro, pestro ni kej sem očitno mal s forme . No sej ŽIga je sedaj zaspal, Eva še spi tko da mal predaha. Petrušk ma pojma nimam kaj so bili tko zgodnji ker sta šla zvečer med 21 in 22 šele spat. Upam da ujamemo ritem in bodo tud jutra bolj na izi. Sedaj bom šla pa počasi za kosilo pripravit pa mal posode v stroj pometat. Tamika in Sjmm uživajte na morčiju, napolnite si baterije
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2011 11:33:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 11:36:43
|
|
|
|
Ajvy
|
dan.... Tarja se je zbudila čist zatečena v obraz...in flekasta.....takoj do P...cela panika, ker je čst ošpičast flek....kar je nemogoče, ker je bila cepljena.....potem so ugotovili 6. bolezen.....tko da evo...to je to.... Sam da vemo kaj je...pa gremo naprej.... Tarja je danes malo slabše volje...a je vseeno zelo prijetno se stiskat cel dan....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 11:46:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy dan.... Tarja se je zbudila čist zatečena v obraz...in flekasta.....takoj do P...cela panika, ker je čst ošpičast flek....kar je nemogoče, ker je bila cepljena.....potem so ugotovili 6. bolezen.....tko da evo...to je to.... Sam da vemo kaj je...pa gremo naprej.... Tarja je danes malo slabše volje...a je vseeno zelo prijetno se stiskat cel dan.... revica no
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 1.7.2011 11:47:47
|
|
|
|
Čebel@
|
midva sva bila na sprehodu ....zdej pa mleko,pa ajat...mami pa malo pospravit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?