|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
29.6.2011 21:34:42   
brkn83
hvala vsem za odgovor glede čeveljčkov za v vodo. Sem danes dobila manjšo številko v pikapolonici, tako da smo sedaj opremljeni za na morje. No danes sem dobila šortija za Nika, pa plavutke sem mu še kupla in seveda čeveljke za v vodo, vedno z dodatki in seveda nisem smela pozabiti na vodno pištolo. No počasi bo pa zdej res dovolj vsega in komaj čakam soboto, da končno odidemo na morje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.6.2011 21:38:48   
Čebel@
čer

user posted image user posted image že oba v svetu sanjuser posted image user posted image user posted image ........danes mi je bilo full luštnouser posted image user posted image user posted image ...sjmm tok ste lepa družinicauser posted image user posted image user posted image ....še enkrat rečeš da te je preveč skupaj te bom karuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 252
29.6.2011 22:02:40   
petrušk_
hejjjjjjjj...
čerrrrrrrrr

sjmm...morm ekstra komentirat, da tolk povezane familije pa že dolg nism vidla...kr iz oči vam zalublene strele švigajo....sploh brandon se mi zdi tak opasanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super ste...sam take odnose naprej pa si carica....res se vam vidi da ste pobondani u nulouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brkn in ostale k ste ble letos že ful pridne z marmeladami...doma mam 10 kg marelc in sm se odločla da nardim marmelado, pa bi res mela tak recept, da mi bo zihr ratal...da nam kej zbluzila...prosim ASAP, k bom jutr popoldan kuhala, dopoldan sm pa tasta nafehtala, da mi jih bo izkoščiču
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 253
29.6.2011 22:11:48   
sjmm
hvala punce...se trudimo vsi skupaj po svojih močeh...TUD VE STE BLE NAM VSEM ZLO VŠEČ!!!

hja, Brandon je pa opasam k njemu pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

na sliki je pa itak pol človečkov sam iz naše familijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morm pa tud jz extra pohvalit vse bejbije in malčke k so bli toook pridni na tak zlo vroč dan!!!!nej vsi lepo prespijo zalužen počitek v mau hladnješi noči!!!

jz sm peglo matrala do pol10h...zdej mam poln kufer pegle in cot, kupa pa ni več ....HB...zdele še neki obesim..pa čao miki

mali je dol padu ob pol9h....je še našga trubota zmatraluser posted image user posted image user posted image

d ne rečem d imam še en mali spisek kva nam manjka...itakuser posted image

sem bla pa zdele toook lačna po temle peglanju d sm 2 koščka kruha pojedla z medom, pa še en jogurt sm zravn spila in to v zelo poznem cajtu, tak d čebelc@....boš si mogla kr očala nabavit, če nisi dobr vidla mojih rešilnih šlaufkov zgornjega predelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 254
29.6.2011 22:16:13   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hejjjjjjjj...
čerrrrrrrrr

sjmm...morm ekstra komentirat, da tolk povezane familije pa že dolg nism vidla...kr iz oči vam zalublene strele švigajo....sploh brandon se mi zdi tak opasanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super ste...sam take odnose naprej pa si carica....res se vam vidi da ste pobondani u nulouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brkn in ostale k ste ble letos že ful pridne z marmeladami...doma mam 10 kg marelc in sm se odločla da nardim marmelado, pa bi res mela tak recept, da mi bo zihr ratal...da nam kej zbluzila...prosim ASAP, k bom jutr popoldan kuhala, dopoldan sm pa tasta nafehtala, da mi jih bo izkoščiču
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kar se marmelade tiče js delam čist natur jo to pomeni, da ne uporabljam želirnega sladkorja

na 10 kg marelic bi js dala 3,5-4 kg sladkorja (spet odvisn kolk sladke so marelice). Sadje razkoščičiš, potem pa ga daš v posodo kjer boš kuhala marmelado, dodaš sladkor in sadje potem pustiš, najbolje da čez no, ker potem se sladkor fajn stopi, sadje pa že gre kr narazen, pa tudi marmelada je prej kuhana................ lahk pa tudi marelice prej zmiksaš v multipraktirku, potem pa ti ni treba puščati tolk dolgo stati.

sam men osebno je bolje, če so v marmeladi še malo večji koščki sadja.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Če te še kaj zanima pa vprašaj.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 255
29.6.2011 22:20:01   
sjmm
petrušk...k si nas tko pohvalila, pa ti še RECEPTEK PRPOPAMuser posted image user posted image user posted image

JZ DAM NA ENE 10KG SADJA NEKJE 6-7 KG SLADKORJA, ENI SICER PRAVIJO D MORE BIT ENAKA KOLIČINA, SAM POL JE OGABNO SLADKO ZA MOJE POJME..OD TEGA DAM 4 ŽELIRNE IN 2 NAVADNA BELA ALI ŠE BOLJE RJAVA SLADKORJA, ČE TI NI PREDRAGO, PA POTEM KAK VANILIN SLADKOR...AMPAK UN TA PRAVI S ČRNIMI PIKCAMINOTER, ČE PA DAŠ NAVADNEGA POL PA NOTER KUHAJ KAKO VANILIN PALIČICO...V ŠTACUNI NAJDEŠ MED ZAČIMBAMI, PA SEVEDA KAKO CIMETOVO SKORJICO, PA KAK KLINČEK...POL TAK FAJN PODIŠI...V GLAVNEM KUHAŠ NA MALI TEMPERATURI, DA SE SLADKOR LEPO POČASI TOPI, DA GRE SADJE MAU NARAZEN...LAHK MU TUD S PALIČNIM POMAGAŠ, ČE IMATE RAJE BOL TEKOČO MARMELADO....POL PA JZ NA KONCU DODAM NASEKLJANO METO OZIROMA MESLICO...SAM TO RES PO ŽELJI...JE PA ZADEVA CARSKA POL...LAHK PADODAŠ TUD SAM V POLOVICO MARMELADE.....NO, KUHAŠ PAČ ENE 3 URCE, POL PA PRPRAVIŠ KOZARCE, JZ JIH KAR V PEČICI SEGREJEM PRI ENE 50 STOPINJAH, POL PA VLIVAM V VROČE KOZARCE, FAJN ZAPREM IN LEPO ZLAGAM POD KAKO ODEJO, TKO KOT JE TO DELALA MOJA MAMI IN BABICA...TAM PUSTIŠ D SE ČIST OHLADI IN TO JE TO....VMES MED KUHANJEM PA MAU PREVERIŠ, TAK D SI NA EN KROŽNIČEK KANEŠ MAU MARMELADE IN POL VIDIŠ AL JE ŽE DOSTI GOSTA, SLADKA ITD.

PA USPEŠNO KUHO ŽELIM!!!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 256
29.6.2011 22:21:33   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

petrušk...k si nas tko pohvalila, pa ti še RECEPTEK PRPOPAMuser posted image user posted image user posted image

JZ DAM NA ENE 10KG SADJA NEKJE 6-7 KG SLADKORJA, ENI SICER PRAVIJO D MORE BIT ENAKA KOLIČINA, SAM POL JE OGABNO SLADKO ZA MOJE POJME..OD TEGA DAM 4 ŽELIRNE IN 2 NAVADNA BELA ALI ŠE BOLJE RJAVA SLADKORJA, ČE TI NI PREDRAGO, PA POTEM KAK VANILIN SLADKOR...AMPAK UN TA PRAVI S ČRNIMI PIKCAMINOTER, ČE PA DAŠ NAVADNEGA POL PA NOTER KUHAJ KAKO VANILIN PALIČICO...V ŠTACUNI NAJDEŠ MED ZAČIMBAMI, PA SEVEDA KAKO CIMETOVO SKORJICO, PA KAK KLINČEK...POL TAK FAJN PODIŠI...V GLAVNEM KUHAŠ NA MALI TEMPERATURI, DA SE SLADKOR LEPO POČASI TOPI, DA GRE SADJE MAU NARAZEN...LAHK MU TUD S PALIČNIM POMAGAŠ, ČE IMATE RAJE BOL TEKOČO MARMELADO....POL PA JZ NA KONCU DODAM NASEKLJANO METO OZIROMA MELISO
...SAM TO RES PO ŽELJI...JE PA ZADEVA CARSKA POL...LAHK PADODAŠ TUD SAM V POLOVICO MARMELADE.....NO, KUHAŠ PAČ ENE 3 URCE, POL PA PRPRAVIŠ KOZARCE, JZ JIH KAR V PEČICI SEGREJEM PRI ENE 50 STOPINJAH, POL PA VLIVAM V VROČE KOZARCE, FAJN ZAPREM IN LEPO ZLAGAM POD KAKO ODEJO, TKO KOT JE TO DELALA MOJA MAMI IN BABICA...TAM PUSTIŠ D SE ČIST OHLADI IN TO JE TO....VMES MED KUHANJEM PA MAU PREVERIŠ, TAK D SI NA EN KROŽNIČEK KANEŠ MAU MARMELADE IN POL VIDIŠ AL JE ŽE DOSTI GOSTA, SLADKA ITD.

PA USPEŠNO KUHO ŽELIM!!!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 257
29.6.2011 22:22:55   
petrušk_
brkn...hvala ti za hiter odgovor...
to me je zanimal, če prej pocukraš, k sm 2 recepta na kulinariki brala pa pr enmu prej pocukrajo pr drugmu pa postopno dodajajo sladkor....

tud jst delam precej natur....na 3-4 kg cukra ponavad dam ene pol kile želirnega, se mi zdi da se mal lepš zgosti...

kolk časa pa kuhaš?

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 258
29.6.2011 22:27:13   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

brkn...hvala ti za hiter odgovor...
to me je zanimal, če prej pocukraš, k sm 2 recepta na kulinariki brala pa pr enmu prej pocukrajo pr drugmu pa postopno dodajajo sladkor....

tud jst delam precej natur....na 3-4 kg cukra ponavad dam ene pol kile želirnega, se mi zdi da se mal lepš zgosti...

kolk časa pa kuhaš?

nekej 3-4 urce. odvisn kak se gosti, mal poskusiš prej, tako da kaneš na kak krožnik in potem vidiš ko se ohladi kako gosto je že. Je pa čist odvisn kak gosto hočeš. Pri nas ni preveč gosta, ker imajo radi takšno da se lepo maže.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.6.2011 22:28:17   
brkn83
nič šibam v postljo, moj že namreč spi na sedežni in ga moram zbudit, da se prestavi v spalnico.

Lahko noč in se tipkamo kaj zjutraj.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   [Brisano sporočilo]
29.6.2011 22:30:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
29.6.2011 22:39:32   
Katjusa
čer...

sem v dramljah....
ati s florjanom v bolnici, jutri če me bo manj bolelo bom tam ostala jaz....

boli za znoret sredi posega dobila še eno inekcijo ker me je bolelo oz. sem mal preveč čutila.....

tolk od mene se grem nafilat s tabletami in spat jutri moram bit ob 8 v bolnici k imam pevez.....

lepi ste bili na srečanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.6.2011 23:13:08   
sunny24
Čer! Kako smo?

Jst sem še varianta kinder jajček, sam počasi se v Shreka spreminjam-sam še zelena ratam pa sem tam...Full zatekam v gležne in prste na rokah in to sam od te blesave vročine...Danes je blo svinsko toplo!!! Z Gajo sploh nismo šle ven do večera...Upam da bo jutri dež in da se bo malo shladilo...

Drugače sm pa danes mela pomoč tašče in smo pospravljele stanovanje...Jutri nadaljujemo...Mater ku mam jst fajn taščico!!! user posted image user posted image user posted image  

Zvečer smo šli pa mi3 do moje none, ta mala se je cingala na vrtu, jst in nona smo malo zelenjavo nabrale...Jutri bo sama zelenjava na sporedu: mineštra, frtalja z zelenjavo in temfane bučke+krompir+korenček.

Na srečanju sm vidla, da ste se mele fajn in vas je blo kr dosti!!! Lepo to!!! user posted image

katjusa, naj bolečine v roki čimprej minejo!!! user posted image user posted image user posted image

ajvy, user posted image user posted image user posted image tudi za vas!!! Ti, kako si?

ursa, paketek sem dobila sam mislim da ga moj gospod še ni šel iskat...user posted image   Sm ga dobila učeri...Ne vem, kaj so zabluzili na pošti! Full ti hvala še 1x!!!

brkn, sm malo pozna za čevelčke za v vodo...Jst sem jih Gaji kupla v Mercatorju od Defonseca, cena okoli 7 evrov, majo tudi majhne cifre (vem k sm Gaji že lani jih iste kupla sam 5 cifer manjše-letos ma že 27 user posted image ), pa full so fajn. Majo tudi za odrasle če katero zanima.

Grem si tace masirat v mojo vibra banjico...Ku paše!!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
30.6.2011 0:02:35   
sjmm
čer!

jz končn pršla do tuša, že ta drugič dons

zdej sm se z vsem možnim žavbicam mau naflosala

sm pa že sama...vsu spijo..kok paše blažen mir...sej še par urc, pa bo spet k u panjuuser posted image

zdej mamo že kr zajeten kup prpravlenga, tak d juhuhuuser posted image

evo, zdej še nogce namakam, me tok bolijo k user posted image ...še namažem...pol grem pa mau k brandonu in turbotu gužvo delat u pojstlo

nočko!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 264
30.6.2011 6:06:46   
Deja
Jutro!
evo še zadnjič - za neki časa -  se javljam iz službe. ker potem gremo v drugo enoto, pa ne bom mela neta!
no vidim da vse bolj ali manj uživate - z izjemo tistih bolančkanih.... pošiljam kup pikapolonic....
pri nas dogaja na polno...:) Žiga je iz dneva v dan večji lump, sam men je všeč...user posted image
včeraj sem izvedela da dobim za NDČ!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še zmeri skačem od veselja!!!! sem fulllllll vesela, ker mi prvič po 6 letih ni treba več razmišljat a bom jeseni delala, al ne....
no danes pa šibam mal v šoping, ju3 zjutraj okoli 4h pa šibamo na morje!!!
komaj čakam!!!!!
lepo se mejte pa se še kaj tipkamo!
papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 265
30.6.2011 6:19:00   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Jutro!
evo še zadnjič - za neki časa -  se javljam iz službe. ker potem gremo v drugo enoto, pa ne bom mela neta!
no vidim da vse bolj ali manj uživate - z izjemo tistih bolančkanih.... pošiljam kup pikapolonic....
pri nas dogaja na polno...:) Žiga je iz dneva v dan večji lump, sam men je všeč...user posted image
včeraj sem izvedela da dobim za NDČ!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še zmeri skačem od veselja!!!! sem fulllllll vesela, ker mi prvič po 6 letih ni treba več razmišljat a bom jeseni delala, al ne....
no danes pa šibam mal v šoping, ju3 zjutraj okoli 4h pa šibamo na morje!!!
komaj čakam!!!!!
lepo se mejte pa se še kaj tipkamo!
papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......pa uživajte na morčituuser posted image user posted image user posted image kam pa greste?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   [Brisano sporočilo]
30.6.2011 6:19:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
   [Brisano sporočilo]
30.6.2011 6:19:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 268
   [Brisano sporočilo]
30.6.2011 6:23:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 269
30.6.2011 6:23:42   
Deja
Jutro Čebel@!
Jutro Kolumbo!
Mi gremo na morje na otok Pašman v kraj Pašman! v en tak mičken kamp, ko smo vsi tak ko ena velika familija...
sam edin problem je ta, ko pakiram, vedno preveč s sabo vlačim, zato letos pakiram večino stvari v spacebag vreče.
pa bomo vidli kak se bo to obneslo....
lp

Neposredna povezava do sporočila: 270
30.6.2011 6:24:50   
Deja

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

deja upam d ste včeraj takoj po službi že naročili Žigu družbouser posted image user posted image

uživajte na morju.....

hihihi.... ni blo več energije.... ah sej bo morje za to!
hvala! bomo užival maximalno!

Neposredna povezava do sporočila: 271
30.6.2011 6:37:05   
petrušk_
brkn...hvala za info
skjmm...tud teb za super receptič....

deja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zj pa res lohk počas začnete na drugmu turbotu delat
svaka ti čast da greš na dopudst na pašman, mi smo se enkrat sam skoz pelal, pa na drug stran otoka nazaj na trajekt pa v biograd....men je tako mrtvilo tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...tenkju za pomoč....user posted image user posted image

kolumbo...super za nanny....pa upam, da selitev nau prehud šok za maladva....jurko pa pač more pokazat da g mate....

ajvy...ste boljš upam, da je spustlu radiatorček že čist in da že uživaš s cartanjem tvoje miške

oči že pičil v šiht, sva pokofetkala...zj pa čakam, da se malčka zbudita in pol akcija na polno spet do zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image

morm kej doma narest k mamo k v svinjaku.....se pozna da se že drug teden sam potepam....

petrušk_

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.6.2011 6:38:37   
petrušk_
ej bejbe moje....sm tolk šlampasta za doklade...me je kr sram....še kar nism oddala za jana....djte mi povedat kaj morm priložit al morm sam obrazec napisat??' sm že pozabila....pa kam morm obrazec poslat? na socialno?

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   [Brisano sporočilo]
30.6.2011 6:46:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
30.6.2011 7:12:29   
Čebel@
kolumbo,petrušk jutrouser posted image

user posted image že na poti v vrtec....samo da se obleče že leti-pa tudi če je še zgodajuser posted image ...user posted image pa ajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?