|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
21.7.2011 9:34:09   
2.2.
danes smo pa spali ko top pa še ponoči nisem rabila na wc-milina. se vidi da se je kar ohladilo da so noči super za spat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.7.2011 9:49:52   
mate0ja
mi gremo pa za podaljšan vikend na morje user posted image user posted image user posted image , sm bla najprej mal žalostna, ker napovedujejo ohladitve, ampak sedaj me pa skos manj moti, ko pomislim, da bo pa bolj znosno za dihat, če ne bo lih padalo se bomo lahko sprehajali, s sabo bomo imeli družabne igre, da se bomo zamotili ob poslušanju dežnih kapelj, ki padajo na zemljo, predvsem bomo pa izkoristili trenutke, ko bomo čisto sami ves čas skupaj. To nam zadnje čase poredko ratuje. Če bi blo treba plačat nastanitev bi verjetno bolj kolebali, tko k je pa zastonj pa ni dileme. MI GREMO NA MORJE

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.7.2011 10:45:15   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy
Knjigo sem spila, sedaj pa še igrco odigrat, pol pa kej nardit, sem danes vabljena na en velik sladoled- komi čakam

Ah te knjige.

eh, mislila na kavo a debata je bila o knjigi. user posted image user posted image user posted image Se zgodi.

Že od sedmih v polnem pogonu, sem že skuhala kosilo in spekla rogljičke, oprala en stroj, drugi se pere, pobrala cote, zlikala, pometla stanovanje in sedaj gruntam, kaj čem še pospravit. user posted image

Moj pa neki mori, da je pogruntal, da mamo premalo cotk za user posted image in da bo treba še v šopinguser posted image user posted image , s čim se ukvarja user posted image user posted image .
Sedaj moram samo še pripravit torbo za porodnišnico (dokumente vem da moram, pa osebno higieno, pa eno torbico za user posted image ko bo šel domov.) A moram še kaj imet s seboj za user posted image , al ne?

Mateja- uživajte na morju

Jaz sem se odpovedala nagradeuser posted image , kr ne bom mogla it na morje takrat. Ampak, sej bo.

Dej mi še neki povejte. Od danes naprej je partner zavarovan po meni (je uradno brezposlen in ni prijavljen na zavodu), a ga na papirju za porodniško že zdej vpišem, da ga vzdržujem, al to pol upišem drugo leto pri dohodnini. Ker sem videla na papirju tudi to opcijo??

Jutri mam pregled, me prav zanima kok časa bom presedela v leonišču?

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.7.2011 11:53:05   
modrimedo
agha
kolikor jaz vem ne smeš en mesec bna bolniško pod isto diagnozo
ti pa noben ne more nič ,če te uščipne v križu in si en mesec na bolniški do porodniške ;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 604
21.7.2011 12:02:15   
Shamsia
Ene ste omenjale razkužilo za roke - jest sem ga tut prvič naročila mojmu, k sm bla v porodnišnci, ker pač tam so ga meli in mi je blo logično, da ga rabim tut doma. No potem je pa pršla patronažna in je takoj rekla naj te stvari kar pospravim, ker ni uredu in je popolnoma nepotrebno, če bi blo karkoli, bi ti že v porodnišnci povedali, da rabiš kupit.Otrok se mora čimprej navadit na "domače" bacile, če nima seveda lih tist cajt tavelki otrok kšnga rotavirusa al kej tacga.
Sicer pa sej sm jest tut prvič komplicirala za vsako stvar, samo OGROMNO stvari RES NE RABIŠ! Sploh pa tile internetni seznami, kaj vse rabiš v porodnišnci, doma za novorojenčka...bwga mati no res...

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.7.2011 12:16:19   
moniketna
evo doma imam malo čistilno akcijo, posteljinino zamenjala, cote oprala,.....zdaj imam malo pauze, da se še tukaj javim potem pa kuhat :)

zjutraj sso me klicali iz ambulante da imam sladkor povečan, tak da sem mogla it po napotnico, v torek pa v Slovenj Gradec na še en test, da vidimo kaj bo.

teni, naslednji pregled imam 27.7. si se zmotla za par dni user posted image

uživajte ter božajte bušije :)

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 606
21.7.2011 12:24:46   
mate0ja

Mateja- uživajte na morju

hvala

Dej mi še neki povejte. Od danes naprej je partner zavarovan po meni (je uradno brezposlen in ni prijavljen na zavodu), a ga na papirju za porodniško že zdej vpišem, da ga vzdržujem, al to pol upišem drugo leto pri dohodnini. Ker sem videla na papirju tudi to opcijo??

Vseeno je, oziroma odvisno od tebe kako se odločiš. Če je po tebi zavrovan to še ne pomeni da je vzdrževan družinski član. To je lahko samo v primeru, da njegov bruto letni dohodek ne preseže 3.143,57€. V tem primeru ga lahko uveljavljaš v olajšavi pri dohodnini. Ne me zdej čist držat za besedo (malo stvar najprej razišči), mislim, da moraš davčni prijavit vzdrževanega člana in potem odločbo od davčne predložit socialni, če želiš, da ti olajšavo za vzdrževanega člana upoštevajo mesečno. Sicer pa vsako leto do 1.2. javiš davčni, da naj ti ob izračunu dohodnine upoštevajo tudi olajšavo za vzdrževanega člana. Če se odločiš za mesečno boš mela neto izplačilo za par eur višje, če pa boš letno uveljavljala dobiš pa vračilo dohodnine, lahko tudi 500 EUR.

Sicer pa sej sm jest tut prvič komplicirala za vsako stvar, samo OGROMNO stvari RES NE RABIŠ! Sploh pa tile internetni seznami, kaj vse rabiš v porodnišnci, doma za novorojenčka...bwga mati no res...

Če si prvorodka je res dilema zbrat prave stvari, ker so seznami res obsežni in marsikatera stvar na njih je samo modna muha.
Sm tle na ringaraji enkrat brala komentar ene punce, ki je rekla, sta bila oba s partnerjem pri prvem otroku študenta, oba totalno brez denarja, njuni domači pa jima tudi niso mogli omogočiti več kot to da so jima odstopili eno sobo. V paketu pomoči ob rojstvu si je naročila bolačila in tetra plenice, otrok je spal pri njima v pojstli, previjala sta ga na pojstli, kopala v lijaku in kasneje v banji, ko so šli na sprehod so ga nesli v rokah, plenice mu je dajala tetra in jih prala. Tako ju otrok ni popolnima nič stal, je zdrav, normalno razvit in živahen.

Punce da vas na neki pomnim, jest pri prvi tega nisem vedela, če ne dojiš za novorojenčka (ne vem do katerega meseca) lahko dobiš adaptirano mleko na recept. pediatri in ostali zdravstveni delavci te nič ne spomnijo na to, zato morate same mal potežit da dobite.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
21.7.2011 12:30:25   
jaznoseca
hej! Vidim, da nam vsem pašejo ohladitve in smo tudi na veliko začele s čistilnimi akcijami user posted image . Jaz tudi. Mičkeni je pri babici že 3 dan in tako imam čas, da celo kaj naredim.... Sem danes že zlikala eno goro perila, včeraj sem celo uspela prebrat cotike za novodošlega člana. Kupila sem eno dudko in dva bodija z dolgimi rokavi na preklop. Kompletek za domov pa se mi noben sploh ne dopade user posted image . Zdaj še sam preperem obleke od globoke košare in vozička pa previjalne torbe in seveda cotike, ki jih je kar ena gooooora. Sem vzela ven kar vse do 6 mesecev, da potem ne kopam spet pod posteljo user posted image . Zdaj res samo upam, da moj dragi spravi skupaj omaro za našega starejšega in da lahko tole obstoječo dam v sobico za najmlajšega.

Kuhamo pri nas nič - grava kar na kakšno pizzo al pa samo lubenico jem user posted image . Zdaj se lotim še čiščenja kuhinje in pomivanja vrat in tal. Danes hočem to končat. Potem sa naš mali zlatek vrne in spet bo čas samo zanj.

Sem prav vesela, ko se mi ni več treba ukvarjat z bolniškimi - se mi prav smiliteuser posted image . Jaz sem že en mesec na dopustu, čez 14 dni pa itak porodniška. Bodite fajn!

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 608
21.7.2011 12:33:02   
san
pozdravljene
jaz sem danes tudi super in dolgo spalauser posted image , ampak sem še kar utrujenauser posted image

mate0ja, uživjate na morju, sej zan bit dol lepo. mi bomo tudi verjetno spet skočili do ponedeljka dol.

včeraj sem pozabila napisat, da imam sama kengerujček oz. mehko nosilko beco butterfly in sem zelo zadovoljna z njo. imela sem že tudi štorkljo, pa jo ta prva dva nista marala oz. se notri nista fajn počutila in sem jo dala kolegici, ki pa je svoji dve deklici notri še pa še prenosila. naš tadrug se je rad nosil v kengerujčku, pa so ga takrat tako spluvali, pač ni bil in tisti hipuser posted image in sem ga potem tudi dala naprej. sem pa pri tretjem nabavila sling, toisti trak in je bil res zakon, sem ga zelo dolgo in veliko uporabljala. no četrti se pa v njem ni počutil dobro. pa mi je kolegica tega beco-ta posodila in to je bilo to. v tem je bil pa prezadovoljenuser posted image . zdej ga mam še vedno in upam, da bo tudi tale naša nova štručkica navdušena nad njim.

pa ena je pisala o zelenem izcedku, sem pozabila katera. meni se včasih tudi pojavi, čisto malo. ja kakšen dan ali dva prisoten in nič ne srbi ali peče in niti nima vonja. potem pa izgine. to sem imela v vseh nosečnostih. lahko, da gre za glivice. meni G predpiše kakšen canesten ali pa boraks samo v primeru, če me tudi srbi ali peče.

uuu, pigy, si pridna. jaz pa danes na pol lenarim. otroci so zunaj, najmlajši pa že dobro uro in pol spi. kosilo se tudi kuha. za druga večja opravila mi pa ni. pospravljam pa itak po malem čez ves danuser posted image .

včeraj mi ni uspelo po nakupih, me je vreme odvrnilo, tako da bom verjetno danes skočila po kompletek, če ne pa drug teden.

razmišljam, da bi našega čmrlja počasi začela uspavat v veliki postelji, da bi se do prihoda novega člana navadil, zdej pa iščem kakšno fajn ograjico za na posteljo pritrdit. vse, ki jih gledam, se mi zdijo zanič... katera od vas to ima oz. pozna?

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 609
21.7.2011 12:38:53   
2.2.
Punce da vas na neki pomnim, jest pri prvi tega nisem vedela, če ne dojiš za novorojenčka (ne vem do katerega meseca) lahko dobiš adaptirano mleko na recept. pediatri in ostali zdravstveni delavci te nič ne spomnijo na to, zato morate same mal potežit da dobite.

kaj res tega pa nisem vedela. pri prvi nisem in nisem mogla imet mleka sem si ga že ćrpala v P in mi ga dodajali potem doma en mesec se matrala tudi z dodatkom ker svojega nisem imela dosti.....no dobro da za zdaj vem.

zakaj mi noče post ki ga kopiram belo obarvatuser posted image
za razkužilo pa neznam saj ne glih zaradi sebe da bi ga kupila ampak tudi zaradi drugih pa tu pa tam da si razkužiš. drugač ne glih neki kompliciram glede te kozmetike. prvič sem tudi nakupila vsega ker so tako rekli v šoli. no zdaj sem pa samo milo in olje za dojenčka pa hladilno mazilo-najnujneše, če pa še kaj rabim pa bomo že dokupili.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 610
21.7.2011 12:41:48   
2.2.
aha še to sem vas pozabila vprašat. a se tisti zamaški ko zbirajo po šolah in vrtcih za kakšnega bolnega otroka.....a lahko dam pokrovčke od mehčalca, šampona, gela.... za razne detergente vem da lahko-no te so pa malo večji malo drugaćnih oblik-prosim za čim hitrejši odgovor, dokler imam še voljo čistit kopalnicouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 611
21.7.2011 12:46:50   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

aha še to sem vas pozabila vprašat. a se tisti zamaški ko zbirajo po šolah in vrtcih za kakšnega bolnega otroka.....a lahko dam pokrovčke od mehčalca, šampona, gela.... za razne detergente vem da lahko-no te so pa malo večji malo drugaćnih oblik-prosim za čim hitrejši odgovor, dokler imam še voljo čistit kopalnicouser posted image
Zbira se vse plastične zamaške do premera 5 cm, ne smejo pa imeti plutastih, kovinskih ali kakšnih drugih dodatkov. Le plastika ! Se pravi tudi zamaški mleka, jogurtov, čistil, kozmetike, olja, kisa, krem......zobna pasta, .....

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 612
21.7.2011 13:04:21   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 03.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 03.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 04.08., okolica Kopra, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 01.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 02.08., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 05.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 26.07., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 04.08. in 10.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 04.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 29.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 25.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 25.07., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 25.07., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 04.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , ?., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 28.07., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 02.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 28.07., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 27.07., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 09.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 100
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 613
21.7.2011 14:49:11   
modrimedo
koliko je meni znano je mleko na recept samo v določnih občinah ,ni pa to krito od zavarovalnice
no ona krije samo v primiru potrjenega krvnega testa na alergijo kar pa traja in traja da to urediš
moja je prej prerastla alergijo ,kot smo dobili potrjene zadnje izvide

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 614
21.7.2011 15:37:12   
lily81
hej..

kako ste?

Jaz že drugi dan živim kot rožica.. tako se lepo diha, spi, .. počutje na max..

Hotela sem vprašat, če bo katera-oz. če katera že pije malinov čaj?
Pa presredek si katera maže.. Jaz si ga, ker bom lih umrla, če me bodo ponovno rezali.. meni je bilo v prvo to najhuje-te šivi se niso pa niso k sebi spravl.. Mažem si ga z mandljevim oljem- upam, da bo kaj pomagalouser posted image

Lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 615
21.7.2011 16:50:29   
mala mala
vidim da res vse po vrsti uživamo v tem vremenu.. naj le traja..

danes imela pregled, končno UZ, pridno rastemo (TT: 1600 g, 31t1d), končno vemo kaj bomo imeli... G rekel 100 % user posted image .. naslednji pregled imam 4.8..drugače pa sem bila v torek na urgenci v bolnici, ker sem v nedeljo dobla alergijo na neko kremo, ki sem se namazala po bušiju, v torek pa dobla fuul hudo rdečino, pekočino, srbečico.. trebuh mi kar žarel, naredili CTG, občasni rahli popadki, drugače pa si moram dajat sam hladne obkladke.. danes pa mi moj G predpisal še Fenistil gel.. stanje se izboljšuje, ampak še vedno peče..
danes sem oddala papirje na CSD.. tak da v naslednjem tednu pričakujem odločbo..

a katera opaža že kake rahle krče??kot da bo prišla M??

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 616
21.7.2011 17:02:49   
pumpkin23
Hojla punce
Evo se še jaz malo oglasim po dolgem času. Smo užival na morju in sedaj z mojim uživava sama, mali pa je na počitnicah ostal z babico in dedijem ter tetouser posted image . Tako da imam sedaj čistilno akcijo doma in preurejam spalnico in sortiram vse cunjice, da vidim kaj sploh imamo še od prej. Opravila sem že ene par nakupov (zase sevedauser posted image ), zdej pa počasi še kaj za malega.
Mela bi eno prošnjo za tiste ki hodite v materinsko šolo, če ma katera seznam kaj vse rabiš za dojenčka. Bi rada mal prečekirala kaj vse že rabim, ker je vseen več kot 2 leti nazaj kar smo to nazadnje delaliuser posted image .

Kar se tiče tistih košev za plenice na kasete, bi jih jaz priporočala vsaj tistim ki so v bloku, ker kr fajn zaduši tisti vonj in ti ni treba vsako plenico posebi vn nest ampak lahko to narediš enkrat na dan.

Vreme pa je seveda super in kok paše bit spet doma in se ponoči pokrit s koutromuser posted image .

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 617
21.7.2011 18:19:45   
agha
Hojla!

Danes sem pa od jutra imela kar nekaj težav in sicer s popadki, ki niso bili ravni najbolj mili. user posted image user posted image Me je kar malo panika zagrabila, da bo treba v bolnico ampak so se potem nekaj po drugi uri popoldne umirili. Še dobro. Zdaj je pa tako, kot da nič ne bi bilo in upam, da se ne vrnejo več za nekaj časa. Počasi bo res treba vse pripravit za v porodnišnico pa še za bejbija, da me slučajno kaj ne prehiti. Mogoče so me malo hoteli opozorit na to, da naj neham odlašat.user posted image

Mojega dragega pa v službi prosijo, da bi v časi, ko bo z mano doma (računava na kakšen mesec ali celo mesec in pol) prišel vsaj enkrat tedensko malo v službo, ker ga rabijo.user posted image Vodi pač nek projekt in pravijo, da bi bilo fajn, če bi lahko. Se morava o tem pogovorit ampak prva 2 tedna po mojem prihodu iz P ni govora o tem, ker ne bom takoj z dvema malčkoma sama pa bog ve še kako se bo iztekel porod. Če bo CR bo še toliko težje...
Danes sem dobila odločbo od CSD, ful hitro glede na to, da sem oddala vlogo v petek.user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste ful pridne in ful pospravljate, jaz se trudim sproti kaj naredit pa sem in tja kakšno večje pospravljenje udarim. Ponavadi čez vikend, ko je moj dragi doma, da čuva tamalega.

Modrimedo
- ja, to je res. Na odločbi piše, da zaradi istega stanja (t.j. nosečnost) kao ne smeš, zaradi drugih vzrokov bi se pa dalo kaj zmutit. Vem, da bi mi moj zdravnik lahko kaj napisal, če bi hotel, ampak ga sploh ni zanimalo, jaz pa tudi nisem človek, ki bi kar rinil in težil.user posted image   Sem raje šla, ker imam vsega poln kufer.Saj bomo, še malo potrpim in bo konec te kalvarije...

Fajn se imejte, uživajte v teh krasnih temperaturah, ki so nam pisane na kožo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 618
21.7.2011 19:06:34   
*žurerka*
ojla sem gledala malo seznamček in sem verjetno že v začetku pozabila povedat da imam rok 20.9.....user posted image ....

no mi smo se odločili da vseeno gremo malo bližje na morje ker z vseh strani težijo da je daleč glede na to da bom 8 mesec ... user posted image

berem pa da vas g. naročujejo v razmaku 14 dni ali manj .... jaz upam da moje g. kaj ne zmakne da mi da vsak teden pregled ker res ne maram teh pregledov :( ...

lp

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 619
21.7.2011 19:15:07   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 03.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 03.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 04.08., okolica Kopra, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 01.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 02.08., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 05.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 26.07., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 04.08. in 10.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 04.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 29.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 25.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 25.07., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 25.07., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 04.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , ?., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 04.08., Prlekija, user posted image
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 28.07., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 02.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 28.07., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 27.07., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 09.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 100
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.7.2011 19:16:22 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.7.2011 19:46:14   
TDiemat
lepo pozdravljene souser posted image

eno vprašanje, namreč že kar en čas iščem en lep kompletek za našo dojenčico ko bova zapustili porodnišnico..pa nisem v nobeni trgovini zasledila primerne cotike..aja sem pa iz okolice maribora..pa še nekaj od prej že imam en komplet iz pliša..je sploh primeren za otročka rojenega v septembru ali raje kupim bombažni komplet..

hvala vam za odgovore že v naprej..še 4 dni delam, potem pa dopust in porodniški dopust, komaj čakam.. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.7.2011 21:22:30   
rainbow
Čer!

No no, vidim, da ste kar v akciji, čiščenje, pripravljanje, tako da nisem edinauser posted image

TDiemat, pliš ali bombaž, to se jaz tudi sprašujem.user posted image user posted image pa v trgovinah ni res nič lepega, vsaj v MB ne.

san, ta mehek kengurujček pa res zgleda fino, ampak cena pa tudi. Bom malo raziskala. Če nisem preveč radovedna, koliko so stari tvoji otroci?

upam, da bom danes bolje spala kot prejšnji dve noči; kljub ohladitvi, nikakor ni kvalitetnega spancauser posted image

lahko noč vsem!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu TDiemat)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.7.2011 23:54:17   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: *žurerka*

berem pa da vas g. naročujejo v razmaku 14 dni ali manj .... jaz upam da moje g. kaj ne zmakne da mi da vsak teden pregled ker res ne maram teh pregledov :( ...

mene ne. Kljub temu, da vstopam v 35 teden, sem bila do sedaj naročena na 5 tednov. No, zdaj je prvič na 26 dni. Je pa menda zdaj na 14 dni - poročam, ko zvem user posted image .

kompletki za domov ja, res je, MB je obup kar se tiče kompletkov za novorojenčke. Jaz bom verjetno kupila bombaž - imam pa namen it pogledat še v obibi in v c&a morda tam kaj najdem....

mala mala joj boga! Upam, da boš hitro prebrodila to alergijo..

illy jaz nič ne masiram presredka - sem prepričana, da bodo rezali ne glede na vse... Pač MB bolnica - klasikauser posted image . Za malinov čaj je pa še malo prezgodaj a ne? Jaz bi še počakala ene 3 tedne. Bom se poskušala dogovorit za akupunkturo in menda kasneje na ta način lažje prideš do epiduralne..... bom probala pač, če bom kaj uspela.

mleko na recept - v MB se je s Kanglerjem to nehalo, na žalost... So bili bolj pomembni okrasni pokrovi za kanalizacijouser posted image .

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.7.2011 1:52:48   
san
mi smo tudi še brez kompletka, mi ni uspelo do trgovin prit. upam da najdem nekaj primernega. zdej so znižanja in bi bilo sploh super kaj nabavit. najverjetneje bo kar bombažen. body, pa žabice za spodaj in kapico pa že imam.

lilly jaz si ne masiram presredka (baje niti ni tako velikega učinka kot pravijo), niti malinovga čaja ne pijem, če se ne motim, je pa to bolj proti koncu nosečnosti mišljeno. sem pa bila sama tudi šivana, ta prvič zaradi sluznice - to je bilo res obupno, sem imela celo leto težave z izsušenostjo. v drugo se mi je pa presredek raztrgal (pa pravijo kako v lj vsepovprek režejo), no mene ni hotela. samo je bilo dokaj hitro ok. v tretje sem dobila samo dva šivčka in je bilo že po tednu dni dbro, ker je počilo po isti rani, v četrto pa sploh nič user posted image - je imel mali manjši obseg glave kot ostali predhodniki, ki so bili pravi bučmaniuser posted image . to je res luksuzuser posted image . upam, da bo tudi tokrat takouser posted image .

mala maja, tole je pa res zoprna zadeva. kaj si kakšno novo kremo testirala? jaz sem v četrti nosečnosti fasala neko alergijo in sem dobila dve injekciji, ker je bilo tako hudo, sem vsa zatekla kot buhtelj in je bilo zelo neprijetno. no, sam je bilo zaradi hrane.
krče imam pa občasno tudi sama, to so taki blagi popadki, nič resnega pri meni, če sem preveč aktivna. mi pa tudi trebuh noro otrjuje zadnje dni, prav moteče je in boli. ampak potem mine.

hu, agha, pol pa le v akcijo s pripravami. a mesec ali dva namerava koristit očetovski neplačan dopust al ako bo lahko toliko časa doma?

žurerka men tudi naroča na 4 do 5 tednov. šele proti koncu, po 36. tednu me potem na pogosteje naroča

rainbow, se strinjam ja, cena je ful zasoljena. jaz sem tud po ebay-u ful gledala za rabljenimi, pa so imeli preveč zasoljene cene. no, ampak potem sem se pa kar s to prijateljico zmenila, pa je bilo super ugodnouser posted image
otroci so pa stari 12 in pol, 7 in pol, 3 leta in 14 mesecev.

tole glede mleka na recept... za lj. je bilo včasih za mamice z dvojčki na recept, vsaj tako so na materinski povedal, kaj več pa ne vem. pa plenice so tudi nekaj sofinancirali dvojčkom in ostalo opremo, sam ne vem točno koliko in kako. a je sploh kakšna z dvojčki v bušiju?

no, mirno noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 624
22.7.2011 7:07:04   
anastazia
dobro jutro vsem!

kaj delam tako zgodaj? ne vem, luna me nosi :) spanje ne gre več tako dobro kot še par mesecev nazaj ...

ena malenkost me je pa prešinila zvečer, ko sem šla spat: hčerka (zdaj ima dve leti)
je v mojem trebuhu kolcala, naše dete, ki je pa zdaj v mojem trebuhu, pa nič!
kaj pa vaši otročki? so kolcali? kolcanje je tako lep občutek ... smešen.

lep pozdrav!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?