|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
19.7.2011 7:31:01   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 03.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 03.08.,  Postojna, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 01.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 02.08., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 05.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 26.07., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 04.08. in 10.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 04.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , 21.07., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 29.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 25.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.07.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 25.07., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 25.07., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 04.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 21.07., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 28.07., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 02.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 28.07., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 99
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.7.2011 8:50:05   
anschk
Dobro jutro punce!
Dons sm pa k cunja...Sva najinega dvoletnika preselila v novo sobo z novo posteljo in smo mel cele akcije ponoči. Je klical in jokal in hodil po stanovanju...:/ tko da sm spet dobila mal občutka kako je če si neprespan. Imate tiste ki že imate otroke kakšne pametne izkušnje kako čim hitreje spet uredit spanje? Upam da bo kmalu dojel in sprejel novo situacijo.
Drugače pa imam danes pregled ob 12h upam na uz in na dobro novico da se je naš poba obrnil (čeprou v resnici se mi zdi da se ni...). No bomo vidli.
Kaj boste kuhale danes, jst sm spet brez ideje...
Lep dan

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.7.2011 9:05:41   
mate0ja
jutro,

jest sm že s pregleda, vse super, sploh na kilažo sem ponosna. Vidla dete, ki pridno razgraja po trebuščku, se je tko razigral, da je mogla prenehat z UZ, ker je trebuh kar valovil user posted image .

Dons sva mele obširno debato glede naravnega poroda po predhodnem CR. Da delim info še z ostalimi, ki ste v podobni situaciji. Če bo v 37 tednu vrat še popolnima trd, potem priporočajo CR pred PDP, brez popadkov. Če bo znehčan pa lahko čakam na popadke. Ko bodo redni popadki moram v treh urah rodit, če ne bom, pa brez pregovarjanja v operacijsko.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.7.2011 9:09:05   
modrimedo
anschk
pri nas je isto :D
žsmo sedaj selili tamalo v svojo sobo
prvi dan je bila več ali manj katastrofa ,sedaj pa že kak dan čist brez problema prespi ,danes ponoči je bila ob poloči cela revolucija ,je prišla k nama ,ko je zaspala sem jo nesla nazaj in sem jo zjutraj komaj zbudila :D
sej bo ,sam malo potrpljenja :D

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.7.2011 9:09:25   
Shamsia
živjo! Joj mi nikakor ne uspe kej večkrat it gor, vidm, da je že druga stran odprta user posted image Zdej mam pa 3 tedne dopusta in bo morda kej več priložnosti za RR. Včerej sm mela tut jest pregled, tamali ma 2 kili in je baje kar oseba, tako da je reku dohtar, nej se kar pripravim user posted image Naslednji pregled mam 9.8., morm kar v porodnišnco, k mi bodo nardil CTG. Prvič se sploh ne spomnim, da bi mela že v 34. tednu CTG, ma mi je fajn, da bom vsaj bolj mirna....sicer to pr meni ni lih pokazatelj popadkov, ker mi jih pol ure pred porodom še vedno ni kazalo, meni se je pa že mešalo od bolečin user posted image
Se je pa obrnu naš mali, sicer sm čutla, ma nism bla zihr, ostalo pa vse ok.
Vidm da ste ve u glavm fajn, sej na FB kej več sledim.
A še kateri vse skupej tolk šiba, da ne dohaja?? Jest sploh ne morm verjet, da je še dva mesca sam, s tem da nimamo naštimano še NIČ, imena NIČ...ajej! Ta teden morm pa RES oprat oblekce od tamale, da vidm, kaj dokupit, čeprou mislm, da mamo vse.
Prejšnjič sm mela vse poštimano ta cajt, zdej me je pa cajt čist povozu, pa če grem po vsej verjetnosti po dopustu še za 2 tedna v službo pred porodniško, mam še lih te tri tedne, da poštelam stvari.Ah ja....KUMI ČAKAM našga dojenčka!

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.7.2011 9:12:08   
Shamsia
mate0ja - kako pa to, da bi ti v tem primeru kar sprožli, kaj zarad prvega poroda al kako? 

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.7.2011 9:17:10   
srecka84
Pozdravljene,

no da se še jaz javim po parih dneh.
Za vikend sem si dala duška in sem šla z našimi obiski malo po trstu. Ko smo pa nazaj prispeli sva šla jaz in moj user posted image v H&M, kjer mi je kupil še eno krilo za nosečnice. Ful me je presenetil.

CSD papirje sem oddala pred dvemi tedni, odločbe še nisem dobila.

Glede obsega trebuščka ne razumem nič, saj ima pisavo katastrofalno in razumem samo 1751g. Takrat sem bila v 31. tednu Datum mi je prestavu na 1.9. in po starem bi zdaj mogla bit v 33.tednu...po novem pa v 34 tednu....user posted image user posted image user posted image Booo bomo vidli ko pride user posted image na svet kaj je držalo user posted image user posted image user posted image

No včeraj smo zvedli, da je umrl tast moje sestrične. Pogreb naj bi bil v sredo ob 16.00 uri na najmočnejšem soncu, tako, da bosta šla samo moja mama in moj user posted image . Jaz sem prav ne počutim 1 uro stat na miru na nogah, ker mi vse dol pritiska. Mam občutek kot da bo vse ven padlo user posted image user posted image user posted image user posted image

No moja princeska se je spet zbudila in zdaj jo redno spet čutim. Res, da ni več toliko aktivna ampak ko udari, udari za prav. user posted image user posted image user posted image user posted image

No danes sem ostala spet sama doma. Res ne razumem ene moje sosede, kako more bit cele dneve doma sama brez dela...jaz se kar ne morem privadit in komaj čakam da pride na svet ta najina princeska, da mi ne bo dolgcas.

Tukaj pa ni in ni dežja...res, da se občasno oblači ampak vroče je še vedno in soparno. Ponoči spanje skori da ni mogoče saj klima dela cele dneve in doseže največ 27 stopinj... Tako, da ponoči imamo 27 - 28 stopinj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.7.2011 9:33:47   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: Shamsia

mate0ja - kako pa to, da bi ti v tem primeru kar sprožli, kaj zarad prvega poroda al kako? 

Prvič je bil CR en teden pred PDP, ker je bla tamala v medenični vstavi. In če bi tokrat rojevala po naravni poti bi blo enako kot če bi rojevala prvič, prvič pa v dostih primerih traja dalj časa in dolgotrajnejši popadki in zahteven iztis bi lahko poškodovali šive od CR.

Še neki sm pozabila, naslednji pregled imam 1.9. in sicer CTG, sm kar debelo pogledala pol mi je pa rekla, da ni nobene potrebe da bi gledala bolj pogosto, ker je vse kot po knjigi. Edino to mi je naročila, da vsake toliko stopim na vago in javim, če bi se preveč zredila (zaradi otekanja).

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 558
19.7.2011 10:31:26   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 03.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 03.08.,  Postojna, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 01.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 02.08., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 05.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 26.07., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 04.08. in 10.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 04.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , 21.07., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 29.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 25.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.07.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 25.07., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 25.07., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 04.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 21.07., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 28.07., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 02.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 28.07., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 99
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 559
19.7.2011 10:39:49   
2.2.
jaz sem pa danes bila zjutraj čist v šusu za delo-samo me je hitro pokopalo. sem že kruh zamesila-zdaj je že spečen, potem sem se spravila likat za user posted image  pa nisem dolgo ker mi je tako pritisk padel da mi je bilo kar slabo-ponavadi imam visokega. potem sem se šla malo uleč da pridem k sebi. no zdaj je že boljše tako da bom počasi nadaljevala delo z likanjem. moram pa tudi še omaro izpraznit kjer bodo  cunje in v kopalnici eno omarico za pleničke in user posted image  kozmetiko.
pa še drobnarije dokupit in spakirat za v P. v 1. nos. sem imela itak že tri mesece vse pripravljeno no saj potem sem pa itak 1. mesec prej rodiloa. lahko me tudi zdaj kaj preseneti tako da moram imeti vse prištimano.
sem pa vesela ker res v primerjavi z 1. nos. čisto nič ne zatekam. no razen če sem dolgo na nogah potem so mali buhtelji. tako se pa večkrat na dan uležem in je res razlika.
smo pa čez vikend dobili vabilo za na poroko v septembru in sicer v zagrebu-zelo prestižna poroka. in me tako mika da bi šla, samo itak da jaz nebom za nikamor. če prej rodim itak nebom šla po 2tednih že na poroko, če pa še ne rodim pa tudi tik pred porodom pa tudi nebom šla. bo pa šel mož z tamalo vsaj tako vztraja da bi šla še tamala. sicer gre še tast in tašča...no ja se bojo že dogovorili.
kaj bom danes kuhala še nevem...je prišla moja staramama na"obisk" no nekakšna drva je prišla mami pomagat.-saj itak veliko nemore mah toliko da ni sama doma. tako da moram neki malo bolšega zrihat. pečen krompir bo itak pa še neko meso zraven.
danes je spet začelo kuhat že zdaj je vroče kaj šele bo.
zdaj si grem še malo zakurit z likalnikom da se mi malo špeh stopi-da bi bilo vsaj kaj res.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.7.2011 11:56:50   
KAHLO
Hallo!

da se še na hitro malo javim, itak ni časa za nič večuser posted image

Jaz še nimam nič papirjev uštimanih rok mam pa 17.9. upam da ne bodo na CSD nič komplicirali, pr zdravnici še nisem do zdaj nič dobila, v ponedeljek pa mam pregled pri drugi zdravnici, ker je moja na LD, saj verjetno ni problem, če mi ona da potrdilo o datumu poroda za CSD ali?!?!?.....če ne sem pošteno v ritiki!!
Glavno da je zdravje za enkrat na naši straniuser posted image
Kako dolgo ste pa kaj čakale na odločbe z CSD-jev tiste k ste že vse pridno uredile!?!

Jaz se še kar borim z mojo diplomo, sicer mi jo je zdaj uspelo uštimat, manjka mi še tehnični pregled in vezava in zagovor......pa upam da tudi to do 17.9. uštimam pol pa lahko grem takoj rodituser posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 561
19.7.2011 12:01:33   
Teni_
Da se še jaz javim. Danes sem čisto brez energije. Nič se mi ne da. Se še nisem naspala od včerajšnje noči, ko se je Teja zbujala, ko jo je kuhalo. Ima angino, ampak danes je že vredu, ko nima vročine.

Jaz sem  papirje iz CSD čakala čisto malo. V sredo sem oddala, v soboto sem že dobila odločbo. So me prijetno presenetili, ker še nikoli niso bili tako hitri.

Včeraj sva dvignila voziček. Normalno, da sem ga takoj sestavila, mi ni dalo mira. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 562
19.7.2011 13:34:19   
rainbow
Ojla!

Pridne ste, ni kaj!

Imam par vprašanj glede raznih pripomočkov, zanima me če jih boste/ ste jih že imele in so se/se niso dobro obnesli user posted image

koš za pleničke, sangenic ali kaj pač je; mi ga nismo imeli, bi pa ga zdaj.

ali ima katera oni dvojni trikotnik za spanje dojenčka na boku? in ali boste imeli kake posebne zadeve, da bo dojenčkovo vzglavje malo dvignjeno. Jaz sem pri obeh mojih dala pod jogi brisače, da je bil rahel naklon.

Kaj pa imate za kopanje, banjice na stojalih, ali oni čebriček??

lep dan!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.7.2011 13:52:07   
issa
Teni jaz pa vem zakaj si dobila tako hitro,..ker je ona tetka res šla na dopust....user posted image user posted image user posted image user posted image sem jaz v ponedeljek bla na csd pa sem vprašala po njej, pa je  ni bilo več komaj enkrat naslednji teden pride,..so me pa poslali k eni drugi ki pa ni mela pojma o ničem,..user posted image user posted image user posted image sem jo vprašala če morem za paket posebej oddat ali je tu na tej vlogi za staršovski dodatek vredu,(ker je ena mala rubruka o paketu tudi)..al morem posebej vlogo.....pa če za straševskega kasneje dam ali kar zdaj,..pa ni imela blage o čem govorim,.hmmmmmmmmmmm.....bom pač naslednji teden še enkrat šla,... saj ni daleč...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa mi nismo imeli nobenga posebnega košaza plenice, pod jogi pa smo dali eno knjigo, da je bil naklon in to je to,..user posted image user posted image edino odejico sem tak zrolala, da je user posted image ležal lepo na boku,..user posted image user posted image za kopanje pa imam bano, ki jo bom verjetno dala na kak stol al pa kaj takega,.nimam prostora v koplnici da bi še kaj not dala...user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.7.2011 13:59:24   
mate0ja
rainbow a gnezdiš user posted image

Koš za pleničke imam in mi gre na živce, ker kar tlačim in tlačim namesto da bi bolj sproti odnašala.

za podkladat otroka sem uporabljala brisačo, za tiste prve tri mesece se mi ne zdi smiselno neke dodatne šare v bajto nosit.

Kopanje - sem tradicionalist in imamo banjico. Je ful luštno ko malček brca ko nor in celo kopalnico zmoči (no to je mal manj luštno ampak to je atijev problem user posted image ), pa banjica je veliko dalj časa uporabna, naša ima 3 leta pa ji še vedno not natočim vodo za kopanje, ker jo velik manj uporabiš kot če točiš v veliko banjo.

Jest pa eno drugo stvar študiram, a bi nabavla kengurujčka al ne. Pri tamali sem mela sposojenega in zelo malo uporabljenega, zdej pa bom skoraj vsak dan zjutraj tamalo vozila v vrtec, recimo da v vsakem vremenu, pa se mi bolj praktično zdi imeti kengurujčka kot pa v voziček tlačit pa pokirvat s prevleko proti džju, pa vlačit za sabo ...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.7.2011 14:01:24   
mate0ja
ala na kak stol al pa kaj
IZVIRNO SPOROČILO: issa

drugače pa mi nismo imeli nobenga posebnega košaza plenice, pod jogi pa smo dali eno knjigo, da je bil naklon in to je to,..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.7.2011 14:06:06   
Teni_

Teni jaz pa vem zakaj si dobila tako hitro,..ker je ona tetka res šla na dopust....user posted image user posted image user posted image user posted image sem jaz v ponedeljek bla na csd pa sem vprašala po njej, pa je  ni bilo več komaj enkrat naslednji teden pride,..so me pa poslali k eni drugi ki pa ni mela pojma o ničem,..user posted image user posted image user posted image sem jo vprašala če morem za paket posebej oddat ali je tu na tej vlogi za staršovski dodatek vredu,(ker je ena mala rubruka o paketu tudi)..al morem posebej vlogo.....pa če za straševskega kasneje dam ali kar zdaj,..pa ni imela blage o čem govorim,.hmmmmmmmmmmm.....bom pač naslednji teden še enkrat šla,... saj ni daleč...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem ja, ker sem jo včeraj klicala, ker me je še nekaj zanimalo, pa jo moram drug teden poklicat. user posted image

Mi tudi ne bomo imeli prav tistega koša za plenice. Banjico imam tudi čisto  navadno in smo jo dajali čez stol, za naklon smo pa mi tudi uporabljali knjige.user posted image

Glede kengurujčka še jaz tudi razmišljam. Bi ga imela ravno zato, ker bo mali2 treba pospremit v šolo in je lažje pod dežnik kot pa v vozičku v tistem dežju.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.7.2011 14:18:23   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

drugače pa mi nismo imeli nobenga posebnega košaza plenice, pod jogi pa smo dali eno knjigo, da je bil naklon in to je to,..user posted image user posted image

ja kaj, zato pa ma že zdaj rad knjige,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.7.2011 14:43:56   
KAHLO
to s knjigo je pa super idejauser posted image user posted image user posted image user posted image ......to bomo mi tudi prakticirali, pr taprvi sem ji neke brisače dajala.....pa se mi zdi ta knijžna fora bolšauser posted image , mi tudi nismo imeli nobenga posebnega koša za plenice, sterilizatorov pa nevem še kaj (no je pa tud dejstvo da mala ni marala ne dude ne flaše, samo zizike), tako da ne kupim nobenih dodatkov, dokler dete ne pride na svet in pove kaj rabiuser posted image  ker mamo že zdaj prepolno stanovanje!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.7.2011 15:12:25   
mate0ja

ja kaj, zato pa ma že zdaj rad knjige,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smejim se temi kako si povezala koš za plenice in jogi

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
19.7.2011 15:23:07   
modrimedo

drugače pa mi nismo imeli nobenga posebnega košaza plenice, pod jogi pa smo dali eno knjigo, da je bil naklon in to je to,..user posted image user posted image edino odejico sem tak zrolala, da je user posted image ležal lepo na boku,..user posted image user posted image za kopanje pa imam bano, ki jo bom verjetno dala na kak stol al pa kaj takega,.nimam prostora v koplnici da bi še kaj not dala...user posted image user posted image

hehehehe pod tole se lahko pa sam podpišem :)
počnem točno tako user posted image  ,sicer mam jaz plac v kopalnici ,sam mi je stojalo odvečna šara user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.7.2011 16:02:49   
vintage
Weila pupce,

eno vprašanjce za vas - a je imela kdaj kera opravka z izcedkom bolj zelenkaste barve?
V enem tednu se mi je to že 2x pojavilo, malo želatinasto, ni tekoče..nič ne boli ali peče ali srbi ali karkoli.
Samo tam je in to je to. Je kaj narobe ali je to normalno?

fajn bodteuser posted image  user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.7.2011 16:30:50   
jaznoseca
Pozdravček še od mene!

Danes je pa dan za otrdevanje trebuščka user posted image - me že od jutra muči in boli, pa mičkeni brca tako, da je joj. A še katero te brcike prav bolijo? Zvečer, ko se uležem, se mi cel trebuh pomakne na eno stran in prav izrazito se vidi lega našega bebeja - pa miga in miga, ponoči in podnevi. Se mi zdi, da se že prav pritožuje nad utesnjenostjo user posted image .

papirji in csd nič niste prepozne!. Jaz imam rok 03.09. kar je čisto na zečetku in moram oddat papirej najkasneje 05.08. Lahko bi 06.09., a je takrat sobota. Tako da, še imate čas... Jaz bom pač tako pozna, ker prej ne morem dobit papirjev iz službe... Zadnji rok za oddajo papirjev je do nastopa porodniškega dopusta!

banjica imamo stoječo še od prej in navadno tudi od prej. Stoječo smo nabavili, ker smo jo uporabljali kot previjalno mizico - za kopanje pa le prva dva mesece. Kasneje smo čez navadno banjo postavili eno tako ploščo na katero smo dali navadno banjico - zakon.

koš za plenice nimamo, ker ne prenesem umazanih pleničk v prostorih. Sproti smo odnašali ven - je pač v hiši veliko lažje kot v bloku.

pod jogi smo tudi mi na začetku dali brisačo. Kasneje pa smo nabavili tisti "klinasti" vzglavnik za bebije, ki je se odlično obnesel in ga je imel skoraj do drugega leta.

Za podporo bočnega spanja smo uporabljali dekice - zvite v rolo.

kenguru jaz ga imam, smo ga pa zelo malo uporabljali.

vintage nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Vseakor meni g pravi, da je treba opozorit, kadar je izcedek drugačne barve kot prozoren. Morda preveriš po telefonu?

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.7.2011 17:03:38   
modrimedo
vintage pri meni je tak zicedek znak da mam bakterijsko okužbo..
mogoče ne bi bilo nič narobe da daš bris naslednič ko prideš do g...

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 574
19.7.2011 17:50:50   
Dorianna
Dons sva mele obširno debato glede naravnega poroda po predhodnem CR. Da delim info še z ostalimi, ki ste v podobni situaciji. Če bo v 37 tednu vrat še popolnima trd, potem priporočajo CR pred PDP, brez popadkov. Če bo znehčan pa lahko čakam na popadke. Ko bodo redni popadki moram v treh urah rodit, če ne bom, pa brez pregovarjanja v operacijsko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Točno to informacijo (oz odločitev) sem iskala.  A ti je mogoče kaj svetoval/a glede na težo otroka (pač, če bi bil večji oz težji, a potem raje na CR)?

IZVIRNO SPOROČILO: anschk

Dobro jutro punce!
Dons sm pa k cunja...Sva najinega dvoletnika preselila v novo sobo z novo posteljo in smo mel cele akcije ponoči. Je klical in jokal in hodil po stanovanju...:/ tko da sm spet dobila mal občutka kako je če si neprespan. Imate tiste ki že imate otroke kakšne pametne izkušnje kako čim hitreje spet uredit spanje? Upam da bo kmalu dojel in sprejel novo situacijo.

Mi smo našega starejšega najprej selili v svojo sobo (še z majhno posteljico pri cca 10 mes), čez cca 2 mes pa smo postavili veliko posteljo (seveda sem pripravila vse obvezne pripomočke: ninico, najljubšo plišasto igračo). Nujna je posteljnina z otroškimi motivi (mogoče kaj takega, kar ima rad...fantki npr. avtomobile ipd), po potrebi pustim vžgano mini lučko. Tako sploh ni občutil nekega stresa med prehodom. Je pa res, da nikoli nismo imeli problema z njegovim spanjem.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?