agha
|
Hojla! Evo, pa sem stopila v 34. teden... Ne morem verjet ampak sem zadovoljna, da sem tako daleč! Pa srečna sem tudi, ker je tako vreme. Prav uživam, ko se je tako ohladilo. Se mi zdi, da lažje diham in prenašam tale trebuh naokoli. Res si ne želim nobene toplote več, raje se malo oblečem, kot pa da komaj diham in ne vem kaj naj še naredim, da se pohladim. Moj dragi zapira okna, ker se mu zdi hladno, jaz jih odpiram, ker mi je vroče. Saj vem, da se vse ne strinjate z mano in da si želite poletja... se bom pa čez eno leto bolj veselila toplega poletja, če bo. Kompletek - imamo ga!!! Sem uspela najti enega danes v H&M, ki je nevtralen. Ima pa bele hlačke, pa body, lep slinček, kapica in pidžamca pa sta poslikani z medvedki. Pa še dvoje nogavičke sem kupila. Vzela sem pa velikost 56, ker pri prvem ni prišla manjša nikoli v poštev, je bil velik 53cm ampak suhec, 3160g tako, da mu je bilo to čisto prav. Imel je ful dolge noge...in še vedno je tak, velik in suh. Se pa strinjam, da ima H&M večje številke. A vas tudi sprašujejo, če boste kmalu rodile?! Moj trebuh zgleda, da je ogromen, ker me vsi tako sprašujejo. Je pa tudi res, da ga ne skrivam in da ne nosim širokih oblek ampak majice, ki so mi bolj po telesu pa baje, da nosim otroka bolj spredaj, saj tako sodim po tem, da je posteljica spredaj. In pravijo mi vsi, da nikjer nisem nič dobila oblog ampak, da mi samo trebuh raste...zanimivo. V prvo sem dobila še malo v rit pa stegna, tokrat pa menda ne. Ampak sama sebi se zaradi trebuha zdim ogromna... Fajn se imejte!!!!
|