|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
23.7.2011 9:00:04   
2.2.
dobro jutro!
slabokrvna nisem vsaj tako so rekli da je vse ok. počivam pa itak se mi zdi kar veliko v primerjavi z 1 noseč.
glede kompletkov: jaz tudi še nič pametnega nisem našla body imam in kapico . iščem pa še skoz kakšen kompletek. so si pa št zelo različne ena je omenila za body št.50 po št. se mi zdi bolj majhen npr. otrok velik 50cm-potem pa glih za glih so si pa št. res različne.
jaz sem imela prav tako pregled pri 28t. noseč. in zdaj me je naročila prav tako na 4t ko bom imela 32t. se mi zdi kar malo pozno....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.7.2011 9:04:25   
lily81
Jutro..

danes grem na lov za novim kompletkom.. bom šla malo v BTC- nekaj sigurno dobimuser posted image   Moj je po doolgem času na soboto doma in bosta s tamalim, ko je tako vreme se malo igrala..

Pa še nekaj moram tamalmu kupit, da mu je dojenček prinesel   ( kakšen avto bo 100% zažgal)user posted image user posted image

Aja- popek imam že nekaj časa čisto zunaj- včeraj zvečer mi ga je pa not potegnilo- prav bedn občutek in še ustrašla sem se( da nimam prekratke popokovine..user posted image )..  Danes je pa napol zuni.. Kaj pa to pomeni, malo sem že po netu brala a nič pametnega zaslutila..

Lp

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 652
23.7.2011 9:17:20   
modrimedo
lily sej se hecaš ne ?
kaj ima z tvojim popkom veze dolžina pokovine ?

drugače ni nič narobe ,otrok je spremenil lego ,ali kaj podobnega ...

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 653
23.7.2011 9:33:59   
lily81
modrimedo a veš ker bedn filing.. nimam pojma kaj bi to blo.. pol sem pa še nekje prebrala tole s popkovino in evo mene že panika..

Bolš, da vprašam tuki, kokr, da me moja gin. ****n gledauser posted image user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.7.2011 9:40:52   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: lily81

modrimedo a veš ker bedn filing.. nimam pojma kaj bi to blo.. pol sem pa še nekje prebrala tole s popkovino in evo mene že panika..

Bolš, da vprašam tuki, kokr, da me moja gin. ****n gledauser posted image user posted image
hehe veš ampak moja glava še vedno ne poveže tvojega popka  in dojenčkovo popkovino :)
daj razloži :)
drugače vrjemi res ni nič narobe ,včasih se trenbuh ,oz mišice in ali otrok  malo drugače zasukajo in mišice niso tako napete da popek stoji zujaj in ima prostor jit nazaj
otrokova popkovina in njegov bodoči popek pa na drugi strani posteljica kamor je na tvoj žilni sistem "pripet" otrok nima popolnima nobene veze z tvojim popkom :):)

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.7.2011 9:51:29   
lily81
no saj zdaj jo pa tud jaz ne bomuser posted image user posted image    ni druge razlage, kot branje neumnih postov po netu in poslušanje starih babjih vražuser posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 656
23.7.2011 10:09:43   
modrimedo

no saj zdaj jo pa tud jaz ne bomuser posted image user posted image    ni druge razlage, kot branje neumnih postov po netu in poslušanje starih babjih vražuser posted image ..
branje je lahko nevarno :)))))

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 657
23.7.2011 10:15:03   
pumpkin23
ja kompletek smo tudi mi kupili št.50 ker je bil prvi bolj majhen in je 56 nosil šele pri 1 mesecu. Sm pa vzela rdeč bodi in mi bo moj dragi ga potisku, k mamo že to možnost. Načeloma zadnje čase itak samo enobarvne stvari kupujemo tudi za tavelikega, ker potem si sama zmislim kaj gor natisnit in še vse skupi lahko personaliziraš.

Zdej pa šibam kavico si skuhat in naprej pospravljat. Kok hitro čas beži. Sm mislila da kok bom mela preveč časa ker sva 1 teden brez otroka, pa bova komi vse naredila. Je pa res da s trebuhom gre vse toliko bolj počasi in po kake pol ure dela me že začne stiskat okoli popka.

Bodite pridne

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.7.2011 10:23:46   
panja
Pozdravljene!

Se je pa kar shladilo tole poletno vreme in nič kaj ne kaže na izboljšanje. Jaz osebno sem bolj pristaš toplega, vročega poletja in mi je tole kar malo smešno, ampak bo že. Mal se mi smilijo vsi, ki trenutno dopustnikujejo, boščki kakšno vreme imajo. Še dobro, da smo mi bili že na morju user posted image

Glede kompletkov - zadnjič sem bila v šopingu, pa sem v Kiku kupila bež hlače, pa majčko belo-bež kombinacijo in jopco na kapuco tudi take barve - isti motiv je gor narisan, sem vzela št. 56 in po vsej verjetnosti bo šel naš domov v teh oblačilih, če mu je ne bodo preveč prevelike - bomo pa malo zavihali user posted image , spodaj pa še en bodi in to je to. Cene so v Kiku tut kar zmerne, glede materiala je pa bombaž in je čist ok.

Kaj pa kej ostale menite glede oblačil v teh diskontih, a jih tudi kaj kupujete ali se bolj izogibate teh trgovin?

Mal sem gledala tut v H&m pa mi ni nič kaj bilo všeč, imajo pa mogoče malenkost večjo izbiro v c&a, sam si ves čas dopovedujem, da ne smem preveč zapravljat, ker imamo itak od prvega veliko oblačil pa isti mesec bosta rojena, tako da...
Se je pa kar težko nazaj držat glede nakupov, vsaj meni - kaj pa vam? user posted image

Lep vikend vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 659
23.7.2011 11:20:04   
Teni_
Mi tudi kar naprej nekaj pospravljamo. Vsi zraven mene bodo znoreli, ker morajo samo delatuser posted image . Perem še zadnje stvari, ki sem jih naknadno dobila, pa dnevnik sem končno izpolnila za čas nosečnosti za user posted image . Sem ga komaj sedaj kupila, pri Teji in Niki sem imela kar hitro.

Jaz sem zdaj kupovala kar 62 št., ker je že Niki bilo kar na ozko vse skupaj. Je bila velika 51,5 cm in težka 3940 g in potem še vse tiste plenice za široko povijanje in sem komaj na njo spravila komplet 56. Je pa res čisto odvisno od številk.

Jaz večinoma oblačila za vse nas kupujem v Kiku. So nam čisto ok, pa še lepe so.

Jutri bom dopolnila že 34 tednov. Si sploh ne znam predstavljat, da če bi bilo kot pri Teji, bi že šla čez dva tedna rodit. Še moj je danes rekel, da se mu zdi, da sem komaj bila čisto na začetku nosečnosti, zdaj bo pa user posted image že skoraj tukaj.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 660
23.7.2011 11:34:52   
modrimedo
jaz osebno se kika bolj ali manj izogibam ,za tavelike kupujem zelo mešano...
ta teden se zapravila veš čas da sem uredila po veliki večini omaro od najmlajše (od tavečjih in najino sme že končala)pa mi je spet zmanjkalo obešalnikov :) ,bom v ponedeljek pogledala če jih bodo v leklerku kaj imeli :)
me pa zanima ,če je še katera ,ki resno pretirava z nakupovanjem oblačil za otroke ...men je torija ,da jih ne rabijo veliko ,ker prersatejo popolnoma jasna ,sam v praksi pa jaz tole teško izvedem user posted image ..
jaz sam upam da bomo sedaj imeli punčko ,da vsaj še ona kaj ponosi :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 661
23.7.2011 12:23:00   
*alja*
kako bedno vremeuser posted image za nikam.Z jopico sedim v hiši in me zebe.

Meni je kar grozno ko berem da imate vse pripravljeno, jaz pa še nič. Si kar čas dajem, upam da me ne bo prehiteluser posted image

Moja prva user posted image je bila velika 3995 g in 53 dolga, pa smo kar en mesec uporabljali št. 56, tako da bom tudi zdaj to pripravila za v porodnišnico. Mislim pa da bom vzela kar kompletek od prve, smo kupili nevtralno in je še kot nov. Bosta oba šla v istem domovuser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Neposredna povezava do sporočila: 662
23.7.2011 12:26:52   
TDiemat
lily 81 javi če boš kakšen lep kompletek našla.. :))

Neposredna povezava do sporočila: 663
23.7.2011 12:38:58   
Dorianna
A smo še kar pri oblačilih? user posted image user posted image user posted image

No, ko se že nudite z merami prvorojencev. Naš prvi je bil velik 56 cm in težak 4300 pa sem ga še kakšen mesec lepo oblekla v št. 50!
Je pa res, da je čisto vse odvisno kje oz katero znamko oblačila kupiš. Kot imam sama izkušnje so znamke kot so npr: Sparky, Lumpi, NKD ful manjši modeli in moraš kupiti kar večje; se mi zdi, da so v H&M (ne vse!), C&A, BC, Okaidi, S.Oliver, Oviesse pa kar nekje realne št (seveda veliko zopet odvisno od modela).

Drugo- in večrodke bodo to že potrdile, prvorodke pa boste morale verjetno kar na svoji koži zvedet in sprobat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TDiemat)
Neposredna povezava do sporočila: 664
23.7.2011 13:25:06   
carly
Se kar strinjam z Dorianno glede velikosti,so res ful različne in tiste zgoraj naštete so res ful majhne, Lumpi pa Sparky mata še posebej majhne.

Drgač pa jaz tudi kaj kupim v Kiku, samo ga nimam ravno blizu tako da bolj poredko, pa iz Lidlna imamo tudi kar nekaj cunjic za tamalo, so po večini tudi kar kvalitetne pa precej cenejše kot v Babycentru.V našem koncu imamo še Pikapolonico pa je bolj majhna in bolj slabo založena z oblačili, sem kupila tam par body-ev pa so se vsi grozno raztegnili med nogami.

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 665
23.7.2011 15:00:11   
lily81
TDiemat- kupila sem ga.. Trenirko bombažno..hlačke so svetlo sive, zgornji del pa bela in svetlomodra črtasta trenirka s kapuco. Spodaj bo bel bodi, beli štumfki, svetlo modri copatki, bela kapicaIIIIIIIiiiiii čisto sem stoplenja- ga že kar vidim kak frajer bouser posted image user posted image  Trenirka kupljena v HM ( 12,95 €) Sem bila v Babyu, Sparu, CA, Pikapolonici, Leclercu ( že prejšnji teden),... Evo ogromno štacun in povsod samo pliš..

Dorianaa se strinjam- številke so tako različne..Sploh kakšen Leclerc ima tako velike cifre.. pa HM- moj mali ima 2,7 let, in še vedno nosi kratke hlače iz HM številko 80user posted image

Kik je tudi meni všeč- samo pravi dan moraš prit, jaz ponavadi pridem, ko je vse izropano...

Evo zdaj pa res lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 666
23.7.2011 15:58:44   
pumpkin23
ha ha lily81 našadva bosta pa v istempršla domovuser posted image , sam da bo naš mel rdeč bodiuser posted image

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 667
23.7.2011 16:31:20   
josephine27
meni je tudi danes končno uspelo kupiti kompletek pa še par stvari, tako da imam razen drobnarij ( kozmetika, vložki, duda...) vse kupljenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.7.2011 17:59:57   
Dorianna

TDiemat- kupila sem ga.. Trenirko bombažno..hlačke so svetlo sive, zgornji del pa bela in svetlomodra črtasta trenirka s kapuco. Spodaj bo bel bodi, beli štumfki, svetlo modri copatki, bela kapicaIIIIIIIiiiiii čisto sem stoplenja- ga že kar vidim kak frajer bouser posted image user posted image  Trenirka kupljena v HM ( 12,95 €)

Tudi naš bo prišel v točno taki izdaji iz porodnišnice, kot vaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A bova še skupaj rodile in bile v isti sobi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 669
23.7.2011 19:05:03   
2.2.
super za opravljene nakupe. jaz nisem še nič primernega našla-nevtralne barve, ker nevemo kaj bo je presenečenje......dude pa tudi nisem še kupila niti je nebom do tazadnjega ko rodim če bo sploh potrebna.

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.7.2011 22:41:11   
agha
Hojla!
Evo, pa sem stopila v 34. teden... Ne morem verjet ampak sem zadovoljna, da sem tako daleč!user posted image user posted image
Pa srečna sem tudi, ker je tako vreme.user posted image user posted image Prav uživam, ko se je tako ohladilo. Se mi zdi, da lažje diham in prenašam tale trebuh naokoli. user posted image Res si ne želim nobene toplote več, raje se malo oblečem, kot pa da komaj diham in ne vem kaj naj še naredim, da se pohladim. Moj dragi zapira okna, ker se mu zdi hladno, jaz jih odpiram, ker mi je vroče.user posted image user posted image Saj vem, da se vse ne strinjate z mano in da si želite poletja... se bom pa čez eno leto bolj veselila toplega poletja, če bo.
Kompletek - imamo ga!!!user posted image Sem uspela najti enega danes v H&M, ki je nevtralen. Ima pa bele hlačke, pa body, lep slinček, kapica in pidžamca pa sta poslikani z medvedki. Pa še dvoje nogavičke sem kupila. Vzela sem pa velikost 56, ker pri prvem ni prišla manjša nikoli v poštev, je bil velik 53cm ampak suhec, 3160g tako, da mu je bilo to čisto prav. Imel je ful dolge noge...in še vedno je tak, velik in suh. Se pa strinjam, da ima H&M večje številke.

A vas tudi sprašujejo, če boste kmalu rodile?! user posted image   Moj trebuh zgleda, da je ogromen, ker me vsi tako sprašujejo. Je pa tudi res, da ga ne skrivam in da ne nosim širokih oblek ampak majice, ki so mi bolj po telesu pa baje, da nosim otroka bolj spredaj, saj tako sodim po tem, da je posteljica spredaj. In pravijo mi vsi, da nikjer nisem nič dobila oblog ampak, da mi samo trebuh raste...zanimivo. V prvo sem dobila še malo v rit pa stegna, tokrat pa menda ne. Ampak sama sebi se zaradi trebuha zdim ogromna...

Fajn se imejte!!!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 671
24.7.2011 8:13:34   
josephine27
ja tud mene so začeli spraševati kdaj bo. imam pa isto že zelo velik trebuh. v prvi nosečnosti sem šla s takim rodituser posted image . se pa tud sama zdaj k so ohladitve velik boljše počutim. prav nič ne pogrešam poletne vročine . si pa želim da bi bilo letos indijansko poletjeuser posted image .

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 672
24.7.2011 8:33:16   
rainbow
Jutro!

Pri nas še vsi spijo, zaspanciuser posted image

Indijansko poletje bi bilo res fajnuser posted image user posted image . Lani septembra je bilo že ful hladno, sem upala, da bomo še lhko malo poletne garderobe nosili, pa ni bilo nič iz tega.

Jaz imam tudi trebuh (no, malček oblog še okoli in noge, da sem bolj stabilnauser posted image ) ful naprej, in dobivam ista vprašanja, mi gredo grozno na živce. Saj prijazno od ljudi, ampak ponavljam ene in iste odgovoreuser posted image

Ta ohladitev je meni všečuser posted image , čeprav danes je pa prav mrzlo, pri nas v mb je 12 stopinj trenutno. Pa boljše od onih 35, čeprav zelo pripravno, da se prehladimo in zbolimo, kar zdaj res ne bi bilo fajn.

Grem raziskat, kaj bi spekla, da malo kuhinjo zagrejemuser posted image lepo nedeljo vsem!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 673
24.7.2011 9:19:33   
issa
jutro!!

no pri nas pa so vsi že  budni, samo jaz sem ostala malo še v postelji,... noč je bila ena sama nevšečnost,...user posted image user posted image user posted image samo sprehajala sem se po stanovanju, ali sem mogla na wc ali je kaj drugega blo, v glavnem vsako uro sem naredla eno rundo,..na koncu sem si že štopala...user posted image user posted image user posted image user posted image hm mela pa sem zraven še take bolečine, kot da me že hoče raztegnit,...ahh bom pa danes šla že spat ob osmih,...samo danes še mam malce počitka, ker jutri pride na počitnice od mojega (zeelooo) mlajši brat (12 let) in bota z anejem v akciji čez cel dan, upam da nebo dežja da bosta lahko kaj zunaj, ker drugače žal ne vidim prihodnosti za naše stanovanje, ga bota razturala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja moj trebušček je tudi že ogromen, samo ne tako kot v prvi nosečnosti,..vsi mi pravijo da bom rodila komaj oktobra, novembrauser posted image user posted image user posted image hmm, je res da sem samo v trebuh dobila (ostale predele še itak imam zalogo od anejauser posted image ), pa nosim tudi večinoma bolj oprijete majice, no nosim moje normalne majice in so zdaj oprijete user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa upam da bo popoldan tu pri nas nehalo deževat, ker grema končno po previjalno k mojim in ker se nikjer ne da čisto k vratom parirat, je nebi rada po dežju nosla..user posted image jutri pa grem po pojsteljico,..jeee se veselim, končno bomo mi tudi vsaj nekaj pripravli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 674
24.7.2011 10:14:25   
Teni_
Jaz že tudi par dni hodim vsako uro po stanovanju, pa na wc, pa pit, pa Teji antibiotik....Potem pa še obračanje po postelji. user posted image

Danes gremo k mojim na kosilo, tako da ni treba kuhat.

Fajn je, da se je ohladilo, samo ta dež mi pa vseeno ni všeč. Še na sprehod ne moremo prav. Včeraj smo prišli domov čisto mokri po nogah. Jaz pa drugega kot natikačev ne morem nosit, pa sem še potem bolj mokra.

Je pa hec glede trebuha...čisto odvisno kaj imam gor oblečeno. Zadnjič je mojega ravno soseda čisto previdno vprašala, če bomo dobili dojenčka, ker mene ni upala vprašat. user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?