|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
16.7.2011 21:24:30   
Teni_
Mene pa čaka voziček na pošti. Komaj čakam, da ga gre mož v ponedeljek dvignit. user posted image Potem še počakam en paketek iz Baby centra, zavijem še v lekarno, pa je vse pripravljeno na prihod novega člana.

Avgusta še bo pa treba po nakupih zadnjih stvari za šolo za mali2, potem pa bankrotiram.user posted image

Ne upam več kaj dolgo čakat z vsemi pripravami, ker če bi bilo tako kot pri Teji, bi lahko ćez 3 tedne šla rodit. Se mi zdi vse že tako blizu, ampak se tolažim, da Nika je pa bila preko roka. Tam enkrat po 15. avgustu pa lahko že grem počasi rodit.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.7.2011 21:35:27   
modrimedo
očitno sem jaz ena izmed redkih ,ki nima še nič prištimano user posted image ,no danes smo pospravljli klet sem na plano privlekla zibelko ,ker je moj izrazil želo da jo jutri sestavi
pa mogoče ne bi bilo slabo kaj na kup dat user posted image ,ker teni jaz grem tud lahko rodit čez 4 tedne ,če bo tako kot ponavadi
jaz roka nisem še nikoli dočakala
carli midva z mojim sva mela tud bitke za ime :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.7.2011 6:06:31   
anschk
Dobro jutroooo...No, dons sm pa jst pri tazgodnjih. Še vedno se javljam iz Krkca, ampak na žalost danes zaključujemo. Moja fanta še drnjohata, jst s se pa zbudila, si skuhala kofetek in zdej v blaženem miru na terasi s pogledom na morje ob jutranjem hladu uživam...:) hehe sm čist navdušena nad jutri zadnje čase. Čez dan me vročina čist ubije!
Drugače pa jaz tut nima še čisto nič pripravljeno. Samo glede na to da ni dolgo od kar sem rodila in da sem vse lepo pospravila takrat in da pričakujemo še enega pobčka mislim da bom mela hitro skupaj. Tam enkrat avgusta se bom lotila.
Želim en lep dan, nas čaka danes še en skok v vodo potem pa kufre v avto in via Slovenia. Upam da na uspe v avgustu še kaj pobegnit na morje. Božajte bušije

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.7.2011 7:45:15   
issa
jutro!!
evo tako že budna, pa sem že razgrajala po stanovanju,.čakam da pralni stroj opere da hitro obesim perilo, da šibamo mi proti drugem koncu slo... danes imamo namreč piknik pri tašči in tastu, ker ima brat od mojega rd (12let),..tako da bo spet požrtija,..user posted image user posted image user posted image user posted image še kuhat mi ne bo treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da lepo uživajte to nedeljo!!!

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.7.2011 7:48:12   
modrimedo
pri nas so tud sedaj zadnji vstali ,sedaj nekaj pojemo in šibamo v ljubljano

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.7.2011 9:07:01   
2.2.
dobro jutro!
danes sem tudi jaz potegnila do pol devetih možek pa še kar spi-zdaj ima mir ko je tamala na počitnicah no danes pride.
jaz sem včeraj en stroj oprala za user posted image  in zdaj še en pere potem pa samo še lupinico preperem pa mogoče še kaj in to je to. se pa spravljam likat nisem še ta teden in sem odlašala, zdaj si bom pa dala na teraso likalno mizo ko je lep sveži zrak in bom kar zunaj likala. kaj za novoroj. ste vse prelikale npr. plišaste pajace?
ko bo močno sonce se bom šla malo ohladit v bazen in nnedelja bo šla. v prihajajočem tednu pa bom šla na socialno za porodniško.

glede iman se midva tudi nemoremo odločit sicer se vprašamo kako bomo dali ime pa odgovor nevem in vsak svoje delo..saj je še čas pravimo. sicer za punčko že imamo nekak izbrano ime za fanta imam jaz tudi samo mojemu ne najbolj diši.....videla sem na FB da ste ene že omenile imena za fante-te so meni tudi ušeč samo že so zasedeni , so sosedi, znanci, prijatelji, sorodniki...tako da odpade.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.7.2011 9:29:28   
Princess1
Jutro souser posted image ,

midva z možekom sva bla pa pridna v petek in soboto.

V petek sva šla še enkrat v Babycenter preverit ali so vse stvari prišle in sva še dokupila koš za plenice in še neke malenkosti tko, da vse skupi prevzamemo v avgustu. Parketar pride naslednji ponedeljek. Takoj, ko on konča začneva z beljenjem sobice, tko da bi to moralo biti gotovo v naslednjem tednu. Bila sva v Pikapolonici kjer sem kupila še tiste nove MAM dude in še stenske nalepke za otroško sobico. Tko, da zdej imava vse naročeno razen še nekaj lekarniških stvari npr. alkohol,....kar bom pa itak tik pred zdajci kupovala.

Učeri sva se pa končno spravila na klet. Sva jo tko pospravila, da sem še zdej dobre volje, ko se spomnim na to. Je blo treba izpraznit sobico in neke stvari vržt, neke pa v klet odnest. Tko, da imava klet urejeno, ker misliva vse škatle od raznih sterilizatorjec, grelcev flašk,...shranjevat, ker nikoli ne veš, mogoče pa kej sploh ne bom rabila pa da lahko naprej prodava ali pa da enostavno pospraviva ko ne bova več rabila.

Isto sva balkon zrihtala. Tko, da zdej se  je pa res že začelo in komi čakam. Imam v spalnici stvari od user posted image  in mi grejo že na živce, rada bi imela sobico zrihtano, da potem te stvari samo tja porinem.

Učeri sem kuhala in je z mene lilo kolk sem se potila, tko, da grem kar že zdej pripravit kosilo.

Vem, da bom delala gobovo juhco in pire kromprir pa solato. Ampak nimam pojma katero meso bi dala zdraven tko da grem mal vržt uč v skrinjo.

Lepo mi bodite user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.7.2011 21:12:00   
rainbow
Čer!

Princess1, uao, kapo dol za vajine podvigeuser posted image user posted image

2.2. plišastih pajacev jaz nisem likala, samo navaden bombaž. Vidim, da nisem edina, ki ima težave z imeni. Za punčko bi jih v trenutku naštela vsaj pet, ki so mi všeč, za fantka pa so hude težave Zdaj sva sicer dorekla eno, pa mislim, da bova kar pri tem ostala, čeprav mi ni tisto fuul fuul všeč.

lep začetek tedna vsem!

ps jutri imam pregled, komaj komaj čakam, da vidim napredekuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.7.2011 21:53:31   
daka
Evo pa smo nazaj z dopusta.Hitro je minilo.Sem mislila,da se ne bom kopala pa je bilo morje tako toplo da sva se z bebico kar lepo namakali.Napolnili smo "batarije" zdaj pa bo že skrajni čas za nakupovanje stvari za user posted image .Če mi katera zna povedati,da preveč ne iščem kje se da kupiti poslikane bombažne plenice.(Maribor).Sem videla na morju,da so jih mamice imele.Lepo se imejte ,grem zdaj prebrat kaj se je dogajalo pri vas v času ko me ni bilo.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 534
18.7.2011 7:07:54   
Teni_
Dobro jutro.

Take plenice so včasih v Avstriji imeli, pa ne vem točno ali H&M ali C&A.

Zadnjič nam je Nika zakuhala, ampak je bilo po enem dnevu ok, včeraj pa je Teja zakuhala, ampak njo še vedno drži nad 39. Zdaj upam, da ji pade po svečki, ker noč je bila zanimiva. Joj, bi še spala.

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
18.7.2011 7:09:32   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.07., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 03.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 03.08.,  Postojna, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 01.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 02.08., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 05.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 26.07., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 04.08. in 10.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 04.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , 21.07., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 29.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 25.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.07.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 25.07., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 25.07., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 04.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 21.07., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
19.07.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 28.07., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 02.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 28.07., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 98
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.7.2011 7:30:50   
lily81
Jutro..

Zadnje čase je veliko bolančkov...hitro se pozdravite...

Danes je moj malega odpeljal k mami in očiju v varstvo, jaz imam poa ob devetih internistko, ob 12 pa ginekologa.. Tako, da mi ni ne diši to letanje danes..še bi spalaaa...

se tipkamo kasneje..
lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.7.2011 7:54:02   
panja
Jutro!

Mene pa danes čaka gora perila za likanje, smo imeli čez vikend praznovanje dveh rojstnih dnevov pa se mi ni nič dalo...
Glede bombažnih poslikanih pleničk - videla sem jih v katalogu od Pikapolonice, cena za kos je pa 3, 99€ kar se zdi meni kar veliko, ne vem no. Pa jih npr. kupiš 10 in si na 40€, navadnih 10 pa pride 12 €, v Baby centru.

Lepo se imejte!

Lp

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 538
18.7.2011 8:09:11   
2.2.
dobro jutro!
pa sem odpravila moje tanajdražje; tamalo v vrtec moža pa v službo.
včeraj sem se komaj spravila likat ampak nisem uspela vse-sem samo naše stvari zlikala, ostalo mi je še za user posted image tega pa je tudi kar en velik kup.
tiste bombažne plenice sem jaz kupila v hoferju, pa nevem če so glih bile takšne zasoljene cene-sicer je to bilo pred leti.
danes je pri nas ponoči  malo deževalo tako da je kar fajn zrak se da dihat.

tako zdaj grem zbrat pogum še za likat če ne pa malo kasneje. 

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 539
18.7.2011 8:22:53   
mate0ja
jutro,

spet nov delovni teden. Še dvajset delovnih dni me čaka, pa da ne govorim koliko stvari moram v tem času še zrihtat.

Vikend smo preživeli pri naših, pa ni blo treba kuhat pa pospravljat, pa s tamalo so bli veliko drugi in posledično sm bla čist fuč od lenarjenja. Včeraj zvečer sm pa zakinkala pred televizijo ob devetih, ko sm se pa prestavla v pojstlo pa nism mogla spat. Tko da sm šele ob polnoči zaspala, zjutraj bi pa tko še pasalo kako urco v tem prijetnem hladu in ob škrebljanju dežja na okno.

Jutri grem po porevijalno pa po pojstlo za tamalo. Zadnji čas. Jogij sm že naročila, kover pa posteljnino pa sem že prej kupovala, tko da počasi bom pa tud jest vse ptoerbno k bajti prvlekla.

Poslikane pleničke sem pa jaz zadnjič v Rutarju vidla, za ceno se mi ne sanja, nisem pa imela občutka, da bi ble prav drage. Jest jih imam še od prej veliko neuporabljenih. Za plenice, krpice za umivanje, vatke, vložke zase in tiste mrežaste hlačke se jaz zapeljem kar do Tosame v Domžale. Se mi zdi da sem prvič kar precej prihranila.

Mi je pa uspelo pripravit spisek stvari ki jih potrebujem user posted image user posted image , to je zame apsoluten napredek. Jutri imam pa še pregled, v sredo upam, da nama uspe še na CSD skočit. Sicer imam pa še več kot dva meseca do pdp, tko da sm prepričana da bo vse urejeno.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.7.2011 8:52:15   
jaznoseca
Hej, še pozdravček od mene - če me še niste pozabile user posted image . Sem vas komaj uspela za nazaj vse prebrat... Blazno se izogibam računalnika user posted image user posted image user posted image . Moram namreč v kratkem skupaj spravit magistrsko nalogo in sploh ne vem kako bom. Imam sinkota doma ( za mesec sem ga izpisala iz vrtca) in priznam, da je ta zadeva veliko bolj naporna od službe. Sva večino časa sama in hvaležna sem za današnji dež in ohladitve user posted image . Miru itak ni niti minute - sem lahko srečna, če uspem sest za kakšne 10 minut user posted image user posted image user posted image .

priprave so se na veliko ustavileuser posted image , ni časa. Komaj čakam, da mami vzame sinka za kak dan k sebi in bom malo prebrala cotike. Moj dragi odlaša z omaro, tako, da bomo verjetno imeli stvari za bebija kar v škatlahuser posted image .

dudke probali pri prvem vse kar je na trgu - nič ni uspelo. Ne vem, kako bo pri drugem.

flaške meni so nukove lepe, a so imeli nek problem z materialom - kao nekaj kar naj ne bi bilo zdravo...., in smo imeli aventove - samo od 6. meseca naprej. Do takrat smo vozili z dojenjem, tud brez čajčkov in vode.

napotnica jaz je še nimam in se sploh ne sekiram. A me lahko odslovijo, če pridem rodit?? No, glede na stanje v Sloveniji, je verjetno tudi to možno user posted image ...

vse preseljene čestitke vsem ob uspešnih preselitvah, obnovah in urejanjuuser posted image user posted image user posted image . Vem, da je to velik podvig, smo ga izvedli pri prvi nosečnostiuser posted image .

pomarančika upam, da si ok. Glede našega zdravstva mislim, da smo enotnega mnenja.Zanašajo se res samo na to, da jih vsi potrebujemo! Katastrofa.

zatekanje moram potrkat na les - samo 1x sem imela problem, zdaj pa nič več.

kg več kot bi želela user posted image , a še vedno v normali. Jaz jih zelo težko dol spravim... Bo kar veliko dela, če bom želela prit na svojo nekdanjo postavo. Zaenkrat še imam upanjeuser posted image .

črta po trebuhu larifari!! Mi je pa všeč, kako se nekateri ukvarjajo s temi čarovniškimi napovedmi user posted image user posted image user posted image . Če koga firbec - a ni lažje ginekologa vprašat?? Pa še veliko bolj ziher je.

Sigurno sem veliko pozabila komentirat... Vsem skupaj želim še vsaj nekaj tednov poskakovanja trebuščkov, da naši otročki dosežejo fazo, ko bodo lahko sami na svoje zamigali brez težav. Bodite mi dobro!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 541
18.7.2011 16:14:13   
nepremagljiva
Pozdravljene!
Moje stanje je nekam čudno. Včeraj sem večino dneva preležala, ker me je kar nekaj špikalo in bilo slabo... Danes pa imam tudi občutek, da če hodim, da mi bo vse izpadlo. Tako da sem šla še hitro na CSD zrihtat, pa kozmetične zadeve nabavit. Zgleda da bo počasi treba torbe napolnit.
Sama sebi sem hvaležna, da sem vse, kar sem imela za nabavit, že nabavila. Ker se je zgleda hoja po trgovinah zame do nadaljnega končala.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 542
18.7.2011 16:48:11   
Pigy
Končno doma iz dopusta, škoda da je bil vikend prekratek.user posted image   Bila sva pri moji žlahti in toook sm se naplavala, da sem vsako noč samo padla v posteljo user posted image user posted image user posted image . Sedaj sem pa po slikah  opazila, kok sm čist druga v obraz, pa noge sem full full dobila, da o trebuhu ne govorim, se počutim kot en velik balon.

Uglavnem, je bilo kr neki nosečk na plaži in nobena ni tok čofotala po morju kot jaz. Pol mi je blo kr mal čudno, ampak, kr mi je pasalo, sem uživala.

Vidim, da niste ble nič kaj preveč aktivne s pisanjem, vas je večina na morju.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 543
18.7.2011 18:32:17   
olana
Kje ste bejbe? Mi pa jutri na morjeeeeuser posted image user posted image komaj čakam. 7 dni namakanja, upam da me kaj ne prime vmes. Prejšnji teden je še ena moja kolegica rodila, grejo po tekočem traku, še mal pa bomo me na vrsti. Zjutraj si bom še frizerja privoščila, tak da bom lepa nosečnica, pa mojga sem še zraven naročila, tačas ko mene barva, naj še njega postriže.

Baje, da bo vreme tko tko, sam sej js mam rajši, da ni prevroče. Ja, nič uživajte, pa počvekamo, ko pridem nazaj. Mejte se!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.7.2011 20:55:15   
lily81
Teni kdaj si bila nazadnje na pregledu? Koliko je imel voj fantič g? in v katerem tednu si bila takrat?

Za Teni se spomnim, da je pisala o teži, kaj pa ostale- ali kaj veste koliko že tehtajo vaši malčki?

Meni ni nič jasno- naš dojenček ima 2620 g- sem 33 tednov in še nekaj dni noseča.. vsaj tako mi moja ginekologinja računa...

Obseg trebuha je danes 39... Potem sem šla v materinsko gledat od malega za primerjavo, in takrat sem imela v 36 tednu 38... Potem kličem eno prijateljico, ki ima rok 6.8. in ima manjši obseg kot jaz danesuser posted image user posted image

Ginekologinja pravi, da bo pač velik otrok.. svašta jaz pa že komaj diham..ne vem kako bom zdržala do 1.9.- ko naj bi imela rok...

Kakšne imate kaj obsege?

Lp

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 545
18.7.2011 20:58:30   
btackab
lp
vidim da vas kr je dost ki pričakujete septembra...no pridruzila se vam je se ena...vse poteka tako kot more??upam da ni nobenih zapletov in res komaj cakam da ga stisnem...

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.7.2011 21:07:47   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: lily81

Teni kdaj si bila nazadnje na pregledu? Koliko je imel voj fantič g? in v katerem tednu si bila takrat?

Jaz sem imela pregled pri 32T in 4 dni in je imel takrat okoli 2200 g, ampak to so samo približni izračuni. Tu gre lahko za precej gramov gor ali dol. Dobivajo pa zdaj na teden gor od 200 do 250 g. Čisto različno. Je bilo rečeno, da bi naj bil kar velik, kr po merah prehiteva za nekje 2 tedna.

To meritev maternice sem pa imela 34 cm. Pa je tudi že čisto  na zgornji meji glede na razpredelnico v materinski.

Btackab, če želiš, da te vpišem na seznam, javi podatke. PDP, zaporedna nosečnost, koliko otrok že imaš doma, če jih imaš, datum naslednjega pregleda, kraj in spol. Podatke javiš seveda samo katere želiš - ni zdaj, da moraš vse.user posted image

Jaz sem že zdaj čisto nestrpna in komaj čakam na našega user posted image .

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.7.2011 21:15:17   
btackab
na seznam...seveda vsaj nebom sama v nosecnosti....kr ne poznam nobene nosecnice da bi se kej z njo pogovorila...  rok imam 12.9.  in bo to nas prvi user posted image
sem iz kočevja...naslednji pregled imam sele 20.8. ker gre moja g. na dopust za tri tedne..  drugace sem bila pa danes na pregledu...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.7.2011 21:22:05   
karin82
IZVIRNO SPOROČILO: btackab

na seznam...seveda vsaj nebom sama v nosecnosti....kr ne poznam nobene nosecnice da bi se kej z njo pogovorila...  rok imam 12.9.  in bo to nas prvi user posted image
sem iz kočevja...naslednji pregled imam sele 20.8. ker gre moja g. na dopust za tri tedne..  drugace sem bila pa danes na pregledu...

Če katero še kaj zanima ena zanimiva stran o razvoju user posted image med nosečnostjo
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=6&language=82

(odgovor članu btackab)
Neposredna povezava do sporočila: 549
18.7.2011 22:04:15   
anchy_
Pozdravljene!

Glede poslikanih pleničk: jaz sem jih nekaj kupila v C/A, imajo pa jih tudi v Mullerju. ena v Mullerju je okoli 5 € za 3 kom, v c/a pa 12 € za 6 kom. Aja, pa na tem rač. ne znam and napisat, zato / user posted image

Lepo se mejte v tem malce hladnejšem vremenu, meni full paše, so noge vsaj mčkeno manj zatečene user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?