|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
15.7.2011 6:04:07   
modrimedo
dobro jutro
pri nas je prijetno hladno :D 
in mislim da smo uradno preseljeni :)
danes smo namreč prespali v novih spalnicah :)

(odgovor članu Ancicici)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.7.2011 7:16:08   
kristi07
dobro jutro:)

tudi pri nas je odlično, končno se je dalo spati :))
čestitke modrimedo, sedaj pa uživajuser posted image user posted image user posted image

včeraj sem imela pregled, prvič sem na Leonišču vse opravila v pol ure, naročena bila 15 čez 10, 15 do 11 pa sem bila že v avtuuser posted image user posted image Še dobro, ker smo se vse skoraj kuhala tam notri.

vse je v najlepšem redu, naslednji pregled imam 11.8.. Dobila sem tudi napotnice za porodnišnico in rešilca, pa mi reče,
da imam napotnico za 2 meseca, če bom kaj čez rok??? Jaz imam pa rok 17.9. in sem sedaj ugotovila, da mi tudi do roka ne velja,
tko da moram zgleda prej rodituser posted image . Jih moram naslednjič opozorit, da mi malo podaljšajo.

Še dva dni pa gremo za 14 dni na morje.user posted image Ta teden sem tudi zaključila s službo, tako, da je sedaj na vrsti samo še užitek in priprava na našo malo bebico.

Lepo se imejte vse in uživajte danes ta čudovit hladen danuser posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.7.2011 7:39:27   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.07., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 03.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 03.08.,  Postojna, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 01.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 02.08., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 05.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 26.07., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 04.08. in 10.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 29.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 25.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.07.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 25.07., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 25.07., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 04.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 21.07., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
19.07.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 28.07., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 02.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 28.07., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 97
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.7.2011 7:40:55   
Teni_
Dobro jutro.

Ta ohladitv prav paše. Ne samo za spanje, ampak tudi  za moje noge. Nič več otečene.user posted image

Vso srečo vsem na pregledih.

Neposredna povezava do sporočila: 479
15.7.2011 7:44:42   
Pigy
Danes se pa tko lepo diha.

Teta mi ni nič javila nazaj, tako da greva z mojim na enodnevni izlet, upam da je na obali kej lepše. Niti ne vem kam bi šla. user posted image user posted image

lily81- to črto imam jaz že neki časa, čez cel trebuh.

modrimedo- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa le uživajte. A mate še velik za končat?

kristi07- večkrat se moraš z mano dogovorit za kavo, pa boš vsakič tko hitr opravila. Včeri sem pa glih do vrat leonišča prišla ko si mi poslala sms. user posted image       Sicer pa super, da je na pregledu vse tipi topi user posted image Zdej pa le uživaj.

< Sporočilo je popravil Pigy -- 15.7.2011 7:45:54 >

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.7.2011 7:45:27   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro.
Ta ohladitv prav paše. Ne samo za spanje, ampak tudi  za moje noge. Nič več otečene.user posted image

Blagor se tebi, moje so še vedno kot buhteljni

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.7.2011 7:49:28   
srecka84
Dobro jutro,

kako ste?

No kot vidim, je ponekod v Sloveniji malo ohladilo. Žal na obali NE.user posted image Tukaj bo mogoče komaj v ponedeljek mal bol hladno ampak sam za par stopinj, kar pa mislim, da nam ne bo kaj dosti pomagalo.

Haha kak smešen filing v trebuščku danes. Zgleda, da se naši princeski kolcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče moje alergije, se je ponovno pojavila in se širi neglede na to da sem spila tableto....kaj naj naredim??? Tu v Izoli so sami ANTItalenti glede tega...Ima katera kak predlog???

Lekarna: Ne grem več, saj mi ponujajo samo fenistil in kamagel gel, ki pa mi sploh ne pomagata niti pri srbečici.

CSD: Tiste, ki ste oddale že papirje ste že prejele odločbo??? Po kolikem času???

Očetovski dopust: Kaj vaši partnerji so sedaj oddali papirje za očetovski dopust in ko se otrok rodi samo javijo dan od kdaj naprej koristijo ali bodo oddali ko se otrok rodi komaj????

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.7.2011 7:50:33   
san

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

dobro jutro
pri nas je prijetno hladno :D 
in mislim da smo uradno preseljeni :)
danes smo namreč prespali v novih spalnicah :)

juhuhu, bravo, čestitamuser posted image user posted image

jaz sem danes tudi božansko spala, kljub temu, da sta se dva od otrok zbujala, je tako pasalo, ker je bilo prijetno hladno. res prijetno presenečenje napram včerajšnjem dnevuuser posted image . ker vročina in sopara mi nič dobro ne deneta

Neposredna povezava do sporočila: 483
15.7.2011 8:01:08   
nepremagljiva
Dobro jutro!

Kako paše ta ohladitev. Čisto drugače je za dihat. user posted image Grem še malo po bajti spucat, potem pa skuhat in po kosilu šibam na pregled. Upam, da bo vse ok.
modrimedo super, da ste se uspeli preselit! user posted image
črta po trebuhu jaz je v nobeni nosečnosti nimam. user posted image
otečene noge sem pa tudi jaz imela malo te vroče dni. Ni bilo sicer hudo, ampak so bile. Danes je pa čisto vredu.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.7.2011 8:11:46   
san
opla, sem prehitro pritisnila potrdi

lili, jaz imam to črto vedno, je pa pri fantih veliko bolj izrazita kot pri puncah. tole so male bučke, da je punca, če je črtauser posted image .

srečka, kaj pa če v porodnišnico pokličeš in vprašaš? ali pa svojega osebnega zdravnika.. ne vem. a to se to pogosto pojavi? da ni kaj povezano z jetri?

evva jaz tako špikanje občutim, ko se mi otročiček na glavo obrne in se bolj dol postavi. pa včasih me ščipa in je tako neprijeno. ne vem, če se tebi zdi, da ni ok, se pojdi pokazat, jaz bolj nisem take sorte in se ne bi šla, ampak sama zase najbolj veš!

teni, moje noge in roke so tudi hvaležne ohladitivi, me nič ne veže in boliuser posted image

danes gremo končno zvečer mal na morje do torka, tast že skače od veselja, me vsak dan kliče kdaj pridemo. otroci so pa tudi vsi presrečni, da ne govorim kolk že men paše se mal namočit. včeraj smo namreč končno dobili avto nazajuser posted image

tako, sedaj so pa začeli otročiči kapljat v kuhinjo.
uživajte

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.7.2011 8:28:23   
modrimedo
pigy uf ja je še za delat ,sploh zame ga še ne bo zmanjkalo ...sedaj je največji projekt poštimat najno spalnico ,ker je bil do sedaj tam notro tud skladišče user posted image (prevelike ,premajhne,izvensezonske cunje) in mislim da mam za en teden dela ,če hočem prav poštimat
kar se pa gradnje tiče nam manjka še centralna peč (ravno urejam sunvencijo ,upam da dobimo ,ker je polna cena brez montaže 5500 eur user posted image )in garažna vrata ,ki so že narejena sam zmontirat jih nimajo časa
no pa malekosti se najdejo ,itak :) hodnik ,stopnice itd :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.7.2011 8:29:01   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro.

Blagor se tebi, moje so še vedno kot buhteljni

hehe moje tudi ,sem srečna če vsaj prstov na nogi nimam zatečenih :)

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.7.2011 8:54:23   
srecka84

IZVIRNO SPOROČILO: san

opla, sem prehitro pritisnila potrdi

lili, jaz imam to črto vedno, je pa pri fantih veliko bolj izrazita kot pri puncah. tole so male bučke, da je punca, če je črtauser posted image .

srečka, kaj pa če v porodnišnico pokličeš in vprašaš? ali pa svojega osebnega zdravnika.. ne vem. a to se to pogosto pojavi? da ni kaj povezano z jetri?

evva jaz tako špikanje občutim, ko se mi otročiček na glavo obrne in se bolj dol postavi. pa včasih me ščipa in je tako neprijeno. ne vem, če se tebi zdi, da ni ok, se pojdi pokazat, jaz bolj nisem take sorte in se ne bi šla, ampak sama zase najbolj veš!

teni, moje noge in roke so tudi hvaležne ohladitivi, me nič ne veže in boliuser posted image

danes gremo končno zvečer mal na morje do torka, tast že skače od veselja, me vsak dan kliče kdaj pridemo. otroci so pa tudi vsi presrečni, da ne govorim kolk že men paše se mal namočit. včeraj smo namreč končno dobili avto nazajuser posted image

tako, sedaj so pa začeli otročiči kapljat v kuhinjo.
uživajte

Ne, ne pojavlja se prav pogosto nekaj mesecev sem imela mir. Zdaj pa ponovno...mogoce je kriva vrocina??? Pri nas se se ni ohladilo....ne vem kaj bi bilo...ce ne bo bolje v nekaj urah bom kar v porodnisnico sla se pokazat...ker tu res nima smisla, saj niti ne pregledajo nic. Sama si mores postavit diagnozo oni pa dajo samo recept...user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.7.2011 8:58:24   
2.2.
uuuh kako paše ta ohladitev. pozimi bomo pa jamrale da nas zebe-nikoli prav. midve z tamalo sva tudi potegnile do 8h sicer jaz bi še. ponoči nisem mogla spat ker sem gledala na uro da mi mož ne zaspi službe, ker danes je mogu stat že ob pol treh-je imel kratko noč.

kaj pa če si fasala kakšno bolezen(otroško) na tvojem mestu bi šla se še enkrat pokazat prej pa pokliči svojoGin jo vprašaj za te tabblete ali mazila če lahko...ker verjamem da določeni zdravniki niti nevejo ali lahko prepišejo določen recept glede na nosečnost. tako da jaz zaupam samo moji osebni zd. in rajši jo počakam če je kaj nujnega na njo. pozna vso mojo zdravstveno preteklost in moje trenutno stanje.
modrimedo tebi pa čestitke za novo stanovanje. jaz tudi bi kar šla v novo hišo samo kaj ko obvezno rabimo še greznico, potem se mi pa fučka ali imam vse tipi topi opremljeno, glavno da sem na svojem.

Neposredna povezava do sporočila: 489
15.7.2011 9:28:56   
*alja*
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
Danes je bilo res prijetno spat!
modrimedo čestitke za stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj smo pa res že proti koncu in upam da zadnja dva meseca hitro mineta in da rodim pred rokom (vsaj par dni) ker tisto čakanje po roku me je prvič ubijalo.

Pa kaj ste vse nekje na drugem koncu Slovenije, jaz bi tudi šla na kavo, nimam nobene nosečke da bi se ji mal potožila kako trpim z temi zatečenimi nogami user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.7.2011 9:39:48   
modrimedo
2.2 sej pri nas tud še oprema fali ..nekaj smo sedaj s staro poflikali ,pod nujno falita še dve ,v bistvu 3 postelje ...
en sine se je včeraj selil samo z jogijem ,je rekel da ne bo postelje čakal :):):):)
no tole se bere kot da so do sedaj nevem kje spali :)
imeli so ajplesove postelje z izvlečnimi predali ,ki jih po delih ne moreš selit
tamala je mela še posteljico in sedaj gre v veliko posteljo oz jo seliva iz najine postelje :)

< Sporočilo je popravil modrimedo -- 15.7.2011 9:41:14 >

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.7.2011 9:42:32   
modrimedo
alja iz kje si ti doma ?

Neposredna povezava do sporočila: 492
15.7.2011 10:22:15   
panja
Pozdravljene user posted image !

Kako? Vas kaj hladi v današnjem petku?
Ker je bila zgoraj debata o črti na trebuhu  naj povem samo to, da sem jo jaz tudi imela v prvi in tudi v tej nosečnosti in prvič se je rodil fantek, zdaj pa tudi pričakujemo fantka, tako da tudi z mojih izkušenj ta teorija ne drži.

Me pa zanima naslednje - nekaj strani nazaj je bilo pisanja tudi o dudah. Pa me zanima za katere dude (znamko - nuk, mam, avent...) ste oz. se še odločate. Sama sem prvič uporabljala aventovo dudo in flaško, pa zdaj ko pomislim za nazaj ugotavljam, da so te od aventa take zlo velike - sama duda ga je bila v prvig esecih, sam so mi pa na izgled nekak najlepše.
Zdaj pa razmišljam, da bi jih vzela od mam so take lične, majhne sam mi niso nekak preveč všeč. Je pa nabrž fajn, da če ima dudo in flaško je potem dobro, da ima isto znamko al kako? So cuclji najbrž podobni, a ne?

No malo me zanimajo vaše izkušnje, mnenja o teh (vsaj pri nas dobrodošlih) pripomočkih.
Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 493
15.7.2011 10:43:04   
lily81
Jutro.. Danes smo pa dolgo spali.. tamau je vleku do pol desetihuser posted image

Pašeeeeee ohladitevuser posted image

Modrimedo- super- ni ga lepšega, kot prvič prespati v novem gnezdecu..čestitke

Srečka - Papirje za CSD sem oddala 11.7. - odločbo sem dobila 13.7. - tisto izplačilo za pomoč novorojenčku pa bo izgleda v avgustu.. In tole s tvojo alergijo ti bi moral še najbolje svetovati osebni zdravnik..

Panja- dudice bomo uporabljali aventove- kot pri prvem ( res so najbolj srčkane)- flaške pa od tomee tippe..

Se pravi črta lahko je ali pa je ni.. najbrž bi se mi že naredila...

Zdaj pa še eno vprašanje- Kaj boste uporabljale za mazilo bradavic.. bepanten ali kakšno drugo mazilo?

Danes ponoči me je bolelo kot pri menstruaciji- uf sem že pozabila na to bolečino..upam, da je samo lažno in ne bo več bolelo... A še katero malo zvija na trenutke?

Lepo se imejte danes!

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.7.2011 10:52:08   
modrimedo
pri nas bodo flaše avent (no po moje mogoče se na licu mesta premislim ,ker vem da so par let delali take da so pri navoju puščale ) ker se klapajo z črpalko
sam potem bi morala menjat črpalno ,kkar mi pa tud ni ok ,ker mi je aventova super ...
za dudo pa mora bit silikonska ,men so se krasno obnesle milerjeve mam al neki takega
drugače se pa jaz odločam za dudo na podlago priponk za dude user posted image ,pa neuporabljam ukrivljenih in kavčukovih
eh ja bo treba kmalu kaj v nabavo

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.7.2011 10:58:10   
Teni_
Mi bomo imeli flaše avent, ker so se pri obeh najboljše obnesle. Nukovo pa za pijačo. Dudo pa tudi nukovo. Razen, če je ne bo hotel. Teja je lahko imela samo od Nuka, aventova je bila 3X prevelika. 

Neposredna povezava do sporočila: 496
15.7.2011 11:13:14   
Dorianna
Se sicer bolj redko oglašam, a berem redno. user posted image

Vidim tudi, da močno zaostajam s podatki. user posted image Kar 3 ginekologi so mi potrdili, da bomo imeli user posted image , naslednji pregled pa 20.7., zato TeniRR lepo prosim za popravke na seznamu. user posted image user posted image Drugače pri nas vse ok. S to razliko, da je tale user posted image ful bolj aktiven v trebuščku kot pa prvi.

IZVIRNO SPOROČILO: kristi07
Dobila sem tudi napotnice za porodnišnico in rešilca, pa mi reče,
da imam napotnico za 2 meseca, če bom kaj čez rok??? Jaz imam pa rok 17.9. in sem sedaj ugotovila, da mi tudi do roka ne velja,
tko da moram zgleda prej rodituser posted image . Jih moram naslednjič opozorit, da mi malo podaljšajo.

Kot je meni znano napotnica ZAČNE veljati takrat, ko jo začneš koristiti. Morda se tudi motim, pa me bo katera iz zdravstva popravila.

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.7.2011 11:16:24   
modrimedo
doriana ne bo držalo
napotnica velja od takrat ko je bila izdana ( njen datum ) do takrat ko je označena ( enkratna ,mesečna ,letna ...)
hehe jaz na moji sploh nisem pogledala do kdaj je
nekak dvomim da ne bi smela rodit sam zato ,ker je napotnica čez rok lolllllllll

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.7.2011 11:24:56   
panja
Meni pa piše na napotnici za obdobje - do poroda - je s kulijem zraven dopisala. 

Neposredna povezava do sporočila: 499
15.7.2011 11:31:04   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.07., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 03.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 03.08.,  Postojna, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 01.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 02.08., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 05.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 26.07., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 04.08. in 10.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 29.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 25.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.07.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 25.07., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 25.07., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 04.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 21.07., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
19.07.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 28.07., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 02.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 28.07., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 97
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?