puncica
|
No pa še jaz pristavim svoj del: Odgovarjam na vprašanja, ki so mi trenutno zanimiva, to so tista, ki se tičejo enoletnikov, pozabila sem že kdaj je naša sedela in kdaj začela glavico dvigvat, pa kako je jedla... To naj odgovarjajo tiste, ki so trenutno na tem. teme ala nazaj sem, končno spet tukaj, kjer punce pišejo da so bile na dopustu in da so zdaj nazaj ne odpiram ker me ne zanimajo, čveke tud vse spustim, no mogoče enkrat na mesec kaj napišem, pa itak ignor. Sama sem opazila da je nekje več odgovorov kot drugot, to pa zato, ker se mi zdi da tud avtor, ki je postavil vprašanje sodeluje naprej, ne da napiše vprašanje in je kao konec, nej drugi pišejo. Lahko se razvije čvek, ampak jaz sem odločno proti temu, da se v resni temi razvije čvek, razen če je tema moja, tako tudi odgovarjam, na konkretno vprašanje, na na vprašanje nekoga, ki je glih odgovoril. Skratka tud zadeve, ki sem jih pisala že ničkolikokrat ne pišem več, ker je tu iskalnik, pa če bo nekdo spraševal naj poišče, tud jaz sem že večkrat, ker ni bilo odgovorov in na teme ala lilepie in trakec in slikce ne odgovarjam, ker se mi zdi da bi pa lahko se nekdo mal potrudil in poiskal kako se naredi, ker je blo tud že miljonkrat napisan. Teme ki se podvajajo, npr. da je bilo nekaj naisamo že pred enim tednom, kot te mucke v steklenički, pač spregledam, ne da s mi zdej še s tem ukvarjat pa pisat, ja to pa je že bilo. Moti pa me to da ljudje ne vedo kaj napsiat v naslov in ala kaj se je meni zgodilo, a veste.... a imam prav.... sem si že stokrat rekla da takih tem ne odprem več a m,e firbec prematra pa itak grem gledat. ja nč gremo mi k doktorju:((
|