CUKRČEK -> Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi vprašanja. (18.8.2005 7:09:08)
|
Ojla, že kar nekaj časa sodelujem tukaj....veliko prebiram in se vedno več tudi oglašam z svojimi mnenji. In sem opazila naslednje, kar me je zmotilo: Če odpre kako novo temo uporabnica, ki se ne oglaša dosti....pač postavi kako vprašanje ... se marsikdaj(oziroma kar vedno) zgodi, da ne dobi niti enega odgovora. Če so trije odgovori, je že pravi čudež. Če pa temo odpre kaka "stalna-celodnevna čveka" , se usuje cel plaz odgovorov, odpre se prava čvekalnica...najmanj 5 strani... In ravno to me je zelo zmotilo. Mislim, da je namen foruma, da uporabniki dobijo odgovore na postavljena vprašanja. Ne pa, da se čveki razvijejo le tam, kjer sodelujejo že omenjene dame, ki so na RR kao glavne. PA saj nimam proti, da se čveka....rada imam čveke in zezanja, toda ni pošteno, da ostale, ki se redkeje oglasijo, zvisijo. Sem pa študirala ali bi to temo napisala javno ali anonimno, ker sklepam, da se bo zdaj usul plaz kritik in nestrinjan.....ampak raje povem jasno in javno. Upam, da bo v prihodnje drugače....da bodo vse uporabnice..tudi samo občasne...deležne enake pozornosti. lp
|
|
|
|