Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:09:08
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, že kar nekaj časa sodelujem tukaj....veliko prebiram in se vedno več tudi oglašam z svojimi mnenji. In sem opazila naslednje, kar me je zmotilo: Če odpre kako novo temo uporabnica, ki se ne oglaša dosti....pač postavi kako vprašanje ... se marsikdaj(oziroma kar vedno) zgodi, da ne dobi niti enega odgovora. Če so trije odgovori, je že pravi čudež. Če pa temo odpre kaka "stalna-celodnevna čveka" , se usuje cel plaz odgovorov, odpre se prava čvekalnica...najmanj 5 strani... In ravno to me je zelo zmotilo. Mislim, da je namen foruma, da uporabniki dobijo odgovore na postavljena vprašanja. Ne pa, da se čveki razvijejo le tam, kjer sodelujejo že omenjene dame, ki so na RR kao glavne. PA saj nimam proti, da se čveka....rada imam čveke in zezanja, toda ni pošteno, da ostale, ki se redkeje oglasijo, zvisijo. Sem pa študirala ali bi to temo napisala javno ali anonimno, ker sklepam, da se bo zdaj usul plaz kritik in nestrinjan.....ampak raje povem jasno in javno. Upam, da bo v prihodnje drugače....da bodo vse uporabnice..tudi samo občasne...deležne enake pozornosti. lp
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem to opazila, Cukrček... In velikokrat odgovorim samo zato, ker vidim, da nobena druga ne...
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:16:28
|
|
|
|
anitaz
|
Cukrček,se POPOLNOMA strinjam s tabo!Če bo recimo bina al pa kerensa-PA PROTI NOBENI NIMAM NIČ-obe sta mi kul-odprla čvek,bo takooooj ful se jih javilo,če ga pa recmo jest :ups:al pa kera druga ne tako "poznana" RR-jevka,pa bo mogoče ena se gor javla...:zmeden2: Me res zanima kja bodo ostale porekle na to...
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:17:18
|
|
|
|
PIAF
|
Se strinjam z vama! Včasih se mi kakšna prav zasmili in če le znam, pomagam!
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitaz, jaz se strinjam s tabo, je pa res, da se mi to ne zdi pošteno do ostalih, čeprav sem tudi jaz v igri pri tem - očitno... :zmeden2:
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:19:43
|
|
|
|
anitaz
|
Saj ste mi vse punce v redu tuki gor,res,ampak tko je...:zmeden:
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:33:01
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Me veseli, da se strinjate s tem. O, ****ti, a ste me opazile...pa mi le ne bo treba nicka spremenit:)- :)- :)-
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:34:51
|
|
|
|
Muffin
|
jaz se bolj malo oglasam in ce kaj vprasam in dobim odgovor mi je cisto vseeno ali je to na eni ma 5 straneh. Ce pa odgovora ni, pac mislim, da tega nihce ne ve in se tudi me sekliram. Saj nikoli ne vprasam kaj zivljenjsko pomembnega. Lp, maja
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:39:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz to ne smatram kot ignoriranje tistih, jaz odgovarjam na vprašanja na katere vem odgovore, pa na zanimive debate. Včasih pa je tako vprašanje tudi hitro na drugi strani in ga pač ne zasledim. res je pa da malo manj odgovarjam na nosečniška vprašanja, ker v bistvu mal pozabiš. na kakšnega pa se mi včasih tudi res ne da več odgovorit, če si na primer že 50x napisal kje je Schmid ali kaj podobnega.
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Če vem, odgovorim na vprašanje, pa če je pod njim podpisan papež ali pa ****. Če ne vem, sem raje tiho, kot da balbnim v tri krasne. Po avtorju vprašanja oz. prvega posta je tudi že razvidno, ali lahko odgovarjaš s hecom, ali resno, tako da se velikokrat tema razširi tudi v čvek, ampak saj pravim, če vem, da je oseba, ki postavlja vprašanje, za. Na razna vprašanja o uvajanju goste hrane in o dojenju se mi ne da več odgovarjat, kot pravi Lunca1: stokrat lahko poveš isto, pa se bo vprašanje pojavilo še 105. -tič. Vem, da vsak dan na net prihajajo novi uporabniki, pa kljub vsemu se lahko uporabi iskalnik. Saj, se mi zdi, je ravno s tem namenom tam zgoraj levo. :zmeden2:
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 7:55:29
|
|
|
|
ZARA
|
CUKR,a ti je dolgcajt,da zlivaš olje na ogenj 8)!? Pr men je tko,da nisem nevem kakšen strokovnjak glede nasvetov in sem večkrat raje "tiho",včasih se mi enostavno ne da... Priznam pa da raje čvekam,kot pametujem,ker je (meni verjemi) precej bolj za vse... Glede odgovorov pa...boljše en kvaliteten,kot sedemnajst nikakvih! DIJO,CUKR!
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 8:14:11
|
|
|
|
KIRA
|
jaz palim izključno samo na naslov teme, predvsem če je taka, da bi morala tudi mene interesirat. za čveke mi zadnje ase glih ni, ker nimam cajta. sem pa vedno odprta zvedet kaj novega in koristnega. LP (moram še pripomnit, da nekatere posamezne uporabnice odpirajo več tem in tudi več ZNIMIVIH tem, kot pa druge)
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 9:01:28
|
|
|
|
Annny
|
Cukrček, to si zelo dobro napisala. Ampak- se da proti temu kaj storiti?:zmeden:
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 9:06:47
|
|
|
|
Pajaca
|
Ma jaz odprem kar me zanima. Sam priznam pa da včasih ko vidim kakšno avtorico odprem čist tko.... kaj je pa zdej se spet zmisnla..... pa vseen a je znana al ne, pač sem si jo od kje že zapomnla. Včasih pa pač kera kaj odpre pa jo mam že mal dost pa ne odprem, sploh če vidim da je že ene 10 strani napisanih, vprašanje pa čist banalno... kje naj kupim kopalke.... ma na 10 straneh je že dost odgovorov. Pa še en faktor je, če mam čas pol prebrskam skor vse, če pa nimam pa če že pokukam pol pogledam sam kar me zanima, al pa še to ne. Pa na ena vprašanja se mi res ne da več odgovarjat... rečmo a sem zanosila, že 3 dni me pika v trebuhu, M bi mogla dobit čez 5 dni.... a pa sej nisem vedeževalka, počaki 5 dni pa boš vidla kaj je.
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 9:11:27
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz ponavadi preberem temo, ki je zame zanimiva, kar pomeni, da je takšna, da se jaz kaj iz odogovorv naučim ali pa na temo odgovorim, kjer podam svoje mnenje. Kdo je katero temo odprl, nikoli ne pogledam na zaćetku, temveč šele kasneje, če me zanimajo kašni podatki, npr. koliko je otrok star, da lažje odgovoriš konkretno. Kajto dogovor ni vedno enak, če govoriš o 3 mes otroku ali pa npr. 3 letnem. Vse uporabnice pač ne morejo biti deležne enkake pozornosti, ker pač vprašujejo različne-torej bolj ali manj zanimive, stvari. Pa saj to sploh ni važno, važno je, da se imamo na RR fajn, ali ne?
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 9:15:47
|
|
|
|
African queen
|
Tudi jaz sem to opazila in me zelo moti.
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 10:42:56
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz po navadi odgovarjam na naslove, ker za čvek po navadi nimam časa...tam napišem kaj, pa me itak nikoli ne upoštevajo:)-:)- je pa to res, ja...Sem ravno včeraj opazila...Je ena upobnnica (urši*) napisla, da so se vrnili z morja in povprašala kako smo kaj....je že na ne vem kateri strani, pa sem ji samo jaz odgovorila:zmeden:
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 10:52:45
|
|
|
|
smrka
|
jest pa mislim da se cukrček moti... ni res kar mislis. :kuza:
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 10:55:31
|
|
|
|
CatJa
|
Ja, Cukrcek, mas prav. Je pa res, da se nekatere teme vlecejo ko ponedeljek in kot je Pajaca napisala, kako naj vemo, ali je ena nosecka, ce jo kr naprej neki spika, pa joskice bolijo pa take. Ze sami izrazi mi gredo na zivce, potem pa naj se ugibamo ali je to to. Ali pa "Mi pa gremo....", ali pa "Evo mene....". Mislim, kot da se je treba zdej po trepalnicah metat, ker gre nekdo na dopust ali pa pride nazaj. Ma sej je O.K., sam celega pompa pa tudi ni treba gnat okol tega :zmeden:
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 11:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ponavadi delam ravno obratno - odgovarjam tam, kjer je malo odgovorov. Tam, kjer je že napisano to, kar mislim tudi sama, ponavadi ne pišem. Včasih se oglasim kje, ko me kaj res :grrr:. Čeprav se zadnje čase malo bremzam (npr. pri debati o jetrih). Tem "smo prišli, smo odšli, mi pa danes, mi pa včeraj, moj pa je..." pa ponavadi ne berem in ne odgovarjam niti takrat, ko ni nobenega odgovora.
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 11:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s tabo. Jaz gledam na oboje .. če so mi vse teme oz. naslovi nezanimivi, pogledam, kdo je katero debato odprl in potem mogoče preberem. Čist odvisno kolk se mi da in kolk mam časa. Sicer pa, če bi bili naslovi bolj primerni, bi blo tudi več odgovorv (npr. tipa pomoč prosim ipd). Lp,:fis:
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 11:23:46
|
|
|
|
smrka
|
eni dobijo mal odgovorov ker naprimer odprejo post: Mi smo doma, recept za bučke, a ker pozna, smrt tam... bla bla bla..... men so te debate ali nezanimive, ali neznam odgovora, nikdar pa nepogledam kdo to napise, ker bi bilo to nespametno da bi to gledala, saj je to forum kjer nekdo isce kako pomoc ali nasvet in ce znam odgovorim nanj. tako da ce kera dobi manj odgovorov na svoj post nevidim smisla da bi se sikirala. Sicer pa ce postavi kera vprasanje, na kero lahko dajo vec RR-jevk isti odgovor in to napiše samo ena, ali dve, a ni bolje da potem še 20 RR-jevk nepiše istih odgovorov, ali podobnih???
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 11:30:55
|
|
|
|
CUKRČEK
|
u redu, smrka, ampak gre se za to, da recimo ena "neznana" da en komentar, mogoče zajebancijo in potem za njo popolnoma isto pove še ena "znana".....pol pa kapne polno pohval ala"dobr si to povedala", pa":bravo: " za tisto znano , nobena pa še opazi ne , da je prej ena povedala prav čist isto. Mal pobrskajte nazaj in boste videle, da imam prav. Sicer jaz nisem prav nič užaljena zaradi tega, ampak opaziti pa je , da RR postaja zaključen krog določenih ljudi. Kar pa za sam forum ni dobro.
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 11:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se včasih potrudim in še 101. napišem kakšen odgovor na vprašanje, ki je ostalo brez odgovora. Sicer se mi pa zdi, da če so trije uporabni nasveti, je to super. Velikokrat bolj koristno kot 5-stranske čveke. Kar se koristnosti tiče, mislim. Proti čvekam seveda nima nič, pa tudi če bi imela, koga pa to briga. Drugače pa odpiram oboje: teme, ki imajo zanimiv naslov, in teme od kakšne "uporabnice", ki se mi zdi zanimiva.
|
|
|
|
Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v... 18.8.2005 11:32:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Če imam čas, pregledam bolj ali manj vse, ponavadi spustim čvek teme (hvala bogu jih večina uporabnic zna pravilno nasloviti). Čisto vseeno mi je, kdo je odprl temo. V temah, kjer nekdo kam gre ali se je vrnil, se pač ne oglašam, ker so mi brezveze. Prav tako ne odgovorjam na vprašanja o zelenem kakcu, ker je vsak teden postavljeno vsaj 2x in bi z minimalno truda bilo možno priti do odgovora brez odpiranja nove teme. Velja še za mnoge druge podobne teme, ki se ponavljajo iz dneva v dan. Seveda prav tako ne odgovorim, če ne vem odgovora. Pozno zvečer, ko se mi še ne da spat, pa tudi mene kdaj zanese v kak bla bla:).
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?