|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI
23.8.2011 16:54:23   
coala
mala. čestitke za zamrznjenčke me veseli ko slišim novico da tud v Postojni ratajo zamrznjenčkiuser posted image jaz jih žal nisem imela nikoli je že kaj narobe z zarodki da se ne razvijajo dalje....drgač pa držim pesti za vse vas,močno,močno,sama pa sem se odločila za nov postopek v oktobru.Lepo grejtesvoje pikice....

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.8.2011 17:56:00   
Felidae
Ojla punce
Danes sva imela transfer od 8 celic so bile 4 premalo zrele, tako da so 4 oplodili, od teh sta se dve uspešno oplodili dve pa ne, tako da grejem user posted image user posted image dve pikici in upava da ostaneta z nama do konca user posted image .
Mala. čestitam za zamrznjenčke in držim pesti da ti jutri krvni test pokaže plusek.
elarab škoda da ni prišlo do transfera user posted image user posted image so te kej obvestili da celice niso ok ali so ti povedali v Postojni?
Zdej pa mučnih 14 dni čakanja in spraševanja a bo ali ne bo ...
Čimveč pozitivnih misli vsem!! :)

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 202
23.8.2011 19:46:41   
jagodka80
elarab user posted image user posted image user posted image november bo kmalu. Moje vodilo je: vse je za nekaj dobro. V življenju so vzponi in padci in tako znamo bolj ceniti tisto, kar imamo.

mala. čestitke za zamrznjenčke! Vidiš, imela bosta lahko pet otrok, ne le štiri!  Upam, da tudi jaz v začetku naslednjega tedna dočakam pošto. Držim pesti za test!

felidae, naj ti teh mučnih 14 dni čim hitreje mine! Jaz imam le še 9 dni do testa user posted image .

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 203
23.8.2011 20:12:55   
Zaya
Mala, uaaaaau lepo same lepe novice zateuser posted image . Še malo malo pa bomo nazdravljali tisim, ki grejete!!! Jz niti ne vem še kaj me vse čaka.. zaenkrat nimam nobenih stranskih učinkov špikanja in upam, da tako tudi ostane. Čeprov verjetno bo bolj "zabavno" potem ko bosta dve špiki na dan.

Punce mi zna katera pojasniti, kakšen je postopek s zamrznjenčki?? Oplojene celice dajo na stran in počakajo do naslednjega poskusa? To pomeni, da v drugo ni potrebno ponovnega špikanja, priprav in poteka vse hitreje? Nekaj sem brala o tem, da je uspešnost zanositve z IVF veliko manjša. Je to res?? Kakšne so izkušnje..

jagodka80, mala. ...tudi jaz vama želim, da zagledatauser posted image

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 204
23.8.2011 21:10:31   
Tallulah
Hojla punce

Tudi jaz se že veselo špikam, začela sem v nedeljo.

mala. Super si naredila seznamček user posted image , čestitam za zamrznjenčke in držim pesti, da jutri zagledaš user posted image , tudi

felidae, jagodka80, da vama čimprej mine čas in da čimprej zagledata user posted image

zaya tebi pa želim uspešno špikanje user posted image

elarab, lepo da si tako pozitivna, ne obupaj, upam da ti naslednjič uspe.

Zanima me, če mi kakšna lahko pove kako je na punkicji ali je partner lahko pri meni in obratno ko mora tudi on dati seme?

Lp želim vam lep spanec user posted image

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.8.2011 6:19:17   
limonca*
Elarab, tudi jaz sem bila v prvem postopku brez ETja. Ampak ne zaradi premajhne doze, ampak zaradi previsoke. Sem imela hiperco in delno punkcijo en dan in pravo punkcijo naslednji. Pri delni so mi očitno v smeti vrgli preveč celic, tako, da jih je na dan prave punkcije bilo samo 7. 2 so se oplodile, ampak so se tudi nehale razvijat. 

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.8.2011 8:50:21   
ne111
Živjo punce, jaz naj bi imela ivf v septembru. Čakam user posted image , ker jo moram izpustiti in z naslednjo gremo v boj.

Vidim da vas je precej že aktivniš, držim pesti za vse. Kako kaj prenašate te inekcije?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
24.8.2011 9:04:44   
Aleda
Pozdravljene punceuser posted image vidim, da se tukaj že ful dogaja. Jaz sem vas pršla samo pozdravit in zaželet vsem skupaj čim uspešnejše postopke, da bi na koncu zagledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra_sandra hojlauser posted image kako si? Kdaj pa začneš spet s postopkom? Jaz sem zaenkrat kar fajn, rok imam 13. marca. Držim pestke, da boš sedaj pridelala ogromno celic, da bo še kakšen zamrznjenčekuser posted image in seveda user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
24.8.2011 11:58:58   
elarab
limonca* ne previsoka ne prenizka doza ni v redu... tudi jaz sem imela v postopku, ki je uspel, hudo hiper (10 dni na intenzivni, nobeni tega ne privoščim) ampak nisem imela previsoke doze, booo.
No res upam da bo v prihodnje z gonalom uspeh.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 209
24.8.2011 12:01:54   
elarab
felidae iz postojne me niso nič poklicali prej ampakk sem se ze prej pripravila na najhujše glede na neuspeh pri punkciji. Skoda časa in upanja da greš v postojno, potem pa reče: joj vam pa slabo kaže...

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 210
24.8.2011 13:54:51   
jagodka80
Danes sem pa še jaz dobila pošto - imam enega zamrznjenčka. Ampak po njega bom šla šele čez dobri dve leti, ko bosta ti dve pikici v mojem trebuhu zrastli. user posted image

mala., imaš kakšne novice?

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 211
24.8.2011 16:35:06   
mala.
žal je bil krvi test negativen user posted image
ful sva žalostna in tudi vam mi ni prijetno sporočat slabih novic...
sem danes že govorila z Rešem in pravi, da gremo kar v akcijo z zamrznjenčki user posted image vsaj to! ful sem srečna, da imava tokrat pingvinčke (glede na to, da sem malo brala in so v Postojni kar redki) jutri grem v Lj, da se zmeniva za naprej in sem prepričana, da mi bo tokrat uspelo, ker zmrznjenčki so pravi borci user posted image

ve pa tudi pozitivno naprej!!!

jagodka80 in felidae vama želim, da vama čim prej mine do pluseka :)

če bom imela danes čas se vam še javim in popravim seznamček ter malo pogledam katere so kaj nove borke, ker sem bolj malo spremljala od včeraj in vidim, da je postalo kar aktivno...super!

Papa

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 212
24.8.2011 17:27:50   
pupika83
Mala user posted image user posted image user posted image
Boš mela pa pingvinčka user posted image

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 213
24.8.2011 17:29:34   
jagodka80
mala. user posted image user posted image user posted image nimam besed ... Pogumno naprej, trije zmrznjenčki te čakajo!

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 214
24.8.2011 17:49:35   
Felidae
Mala. škoda za tvoji pikici :(((
Ampak juhej da greš lahko kar takoj v akcijo z zamrznjenčki user posted image
ne111 jaz sem injekcije kar ok prenašala, na začetku sploh nisem občutila da si dajem injekcije, proti koncu pa sem bila napihnjena in imela napete prsi in približno dva dni pred stopko so me jajčniki boleli, drugače pa ok.

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 215
24.8.2011 21:01:46   
Tallulah
mala. žal mi je za tvoji pikici, ne obupaj, imaš še tri zmrznjenčke, držim pestke da ti naslednjič uspe user posted image

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 216
24.8.2011 21:49:40   
andreja83
Tudi z moje strani mala user posted image user posted image user posted image , vem kak je to, ampak punca ti si prava pozitivna oseba, in prav je tako!!!!! Bodo pa tile pingvinčki počakali pri mamici, dosti so že dali skozi... Drži se!!!

Sandra_sandra ja jst sm v mb-ju v postopku in tam je tako da dobiš pošto z datumom in greš spet na razgovor, tam ti pa dajo spet naprej navodila. Upam no da kje v septembru dobim pošto, da kje oktobra začnem z špikanjem, novembra pa kje punkcija ( upanje saj imam no da bi tak nekak šlo )

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 217
24.8.2011 22:06:36   
Zaya
mala. vsi smo držali pesti, ampak vseeno sem mnenja, da so zamrznjenčki tam z razlogom! Naj ti vlijejo novega poguma za naprej.. bo videla, še malo in boš user posted image . Mala, kakšen je sedaj postopek za naprej?? Kdaj boš spet grela?

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 218
25.8.2011 8:39:49   
latka
mala.,user posted image user posted image user posted image user posted image !
Bodo pa zamrznjenčki zmagovalni, boš videla!

Jaz tudi stavim na svoje eskimčke, te dneve namreč pričakujem M, takrat začnem jemati Estrofem in potem končno lahko grem po njih!user posted image

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.8.2011 9:26:00   
vrtnica.m
Mala - user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se in pogumno naprej !!! In lepo to da imaš pingvinčke tako da pozitivno naprej user posted image user posted image

Jaz pa imam 30.8. pri Rešu razgovor za 5 postopek in bomo videli kako naprej.

Lep vroč avgustovski dan želim in za vse navijam!!!!!
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
25.8.2011 9:51:58   
ne111
Živjo punce,

hvala za odgovor Felidae. Jaz sem dobila 100 enot niti ne vem katerega zdravila. Me je kar malo strah kaj in kako, ker sem seveda čisto sveža v temu postopku.

Hvala za info

držim pestke za vse

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.8.2011 10:37:34   
mia1
Pozdravljene punce

user posted image
dolgo vas prebiram in sem se odlocila da se vam pridruzim!
Sem v 1. IVF postopku,v torek sem imela punkcijo-pridelala 17 celic,v nedeljo pa tezko pricakovani transfer!
Imela sem kratek postopek,2dan M zacetek spikanja z GONAL-F,6 dan Gonal*Cetrotide,10 dan ze stopka-vse se
je odvijalo tako hitro da se kar ne morem verjetiuser posted image
upam da se jih bo kaj oplodilo in da bo vsaj ena taprava-zmagovalna!
Zdravim se v MB in moram povedati da sem zelo zadovoljna z samim pristopom vseh ki delajo tam.
Toliko za zdaj.
vsem ki ste v pricakovanjuuser posted image veliko srece,ostalim pa uspesen postopek do samega transferja brez tezavuser posted image
navijam za vse nas,da bo cimvecuser posted image
lep pozdrav

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.8.2011 12:02:20   
*sanela*
mala žal mi je za negativni test. Bo pa postopek z zmrznjenčkom pozitiven user posted image
Prosim, če zapišeš na seznamček, da imam transfer z zmrznjenčkom 31.8., komaj čakam!
Srečno vsem!

(odgovor članu mia1)
Neposredna povezava do sporočila: 223
25.8.2011 13:11:26   
pupika83

user posted image

AKTUALNO

mia1 - ET 28.8.
Pupika83 - UZ 30.8.
vrtnica.m - razgovor 30.8.
*sanela* - ET zamrzjenčka 31.8.
Zaya - UZ 2.9.
mala06 - uz 29.9.
špica84 - posvet 5.10.

user posted image TREPETALKEuser posted image

Felidae greje user posted image user posted image  (test 6.9.)
jagodka80 greje user posted image user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKU user posted image

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
športnica -
uz 29.8
Zaya
Tallulah
*sanela*
Pupika83
mia1

user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image

latka
HANYBANY
ne111
berb71
andreja83
coala
Anonimen
sandra_sandra
vrtnica.m

OBJEMČKI

elarab user posted image
mala. user posted image

user posted image     user posted image               

Nosečke:
       user posted image       user posted image         
    user posted image NAVIJAČICEuser posted image

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala

[/quote]

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 224
25.8.2011 19:20:39   
serena1
punce pozdravljene,

tudi sama pričenjam postopek v septembru, komaj čakam - bo pa to moj 1.ICSI. Zanima me, kako ste prestajale dajanje injekcij;  namreč imam precej stresno službo in ne bi rada, da kakorkoli ta stres vpliva na uspešnost rasti foliklov. Zanima me, ali je katera imela bolniško že v času dajanja injekcij? Postopek imam v LJ in ker sem precej oddaljena, me zanima, koliko UZ imaš v povprečju pred stop injekcijo? predvidevam, da bom za tiste dni sigurno potrebovala prosto. tiste, ki imate izkušnje s postopki, ali ste povedale v službi, da ste v postopku, ali o tem niste razlagale?

držim pesti za vse, ki ste v postopku, da vam uspe zagledat +.

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ime za fantka
Nataliya

Katero vam je boljše ime?

Nik (28%)

Taj (20%)

Žan (24%)

Mark (28%)

Število vseh glasov: 594

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!