|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI
16.6.2011 14:01:45   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

mala06 in ostale, ki ste prejele pošto, čestitamuser posted image user posted image , no zdaj pa gre spet vse hitreje, tak da avg/sept spet začnete s postopkomuser posted image , tak je bilo pri nama lansko leto, junija razgovor, avg./sept. Femoden, oktobra planirana punkcija!

Ja, midva pa po 16.8. šibava po zamrznjenčka!user posted image user posted image user posted image Tak, da prej lepo na morje, potem pa pouser posted image !
[

Latka hvala za pojasnilo in naberi si energije za zamrznjenčka user posted image user posted image user posted image Jaz bom tudi uživala v poletju in potem bom šla polna energije v nov boj za user posted image , ki upam, da bo tudi zadnji.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.6.2011 16:05:11   
ninocka26
Mala čestitam za pošto. Jaz sem imela danes razgovor. Glede na to, da sem brez KT smo se dogovorili, da pokličem ko avgusta dobim M in nato 20. dan začnem z injekcijami (to naj bi bilo okoli 8. septembra, se pravi punkcija 28. septembra).

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.6.2011 9:19:29   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Mala čestitam za pošto. Jaz sem imela danes razgovor. Glede na to, da sem brez KT smo se dogovorili, da pokličem ko avgusta dobim M in nato 20. dan začnem z injekcijami (to naj bi bilo okoli 8. septembra, se pravi punkcija 28. septembra).

user posted image user posted image user posted image user posted image super! Zdaj pa brezskrbno na morje in septembra akcija! Pri meni bo verjetno tudi nekaj takega tam nekje konc septembra ali začetek oktobra lahk pričakujem punkcijo. Super, da se je spet začelo dogajat!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.6.2011 10:45:54   
ninanana25
Da se še jaz malo javim v temi ki bo aktualna konec augusta in september:D
Po mojih izračunih nekje okoli 15. septembra začnem z inekcijami in nekje konec septembra punkcija:D
vidim da nas bo kar nekaj v septembru!
Do takrat pa uživajte v poletju in september bo zmagovalen za vse nas, ker bomo vse spočitev po poletju:D

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.6.2011 11:08:39   
tulipančica
Še jst se pofočkam tuleuser posted image ...
Končno se je začelo premikat, 22.8 začnem z inekcijami Dipherelne, potem še Gonal, predvidena punkcija v MB pa naj bi bila nekje na sredini septembra, če bo vse potekalo po planih, hope so???

Krasen dan vam želim in navijam za vse nas borke!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ninanana25)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.6.2011 13:19:09   
marjetacveta
Ah, meni se pa ni izteklo po planu...mi je Dr. prestavla pregled na sredino septembra, tako da sploh ne vem kdaj bom začela s postopkom user posted image pa tako dobro je kazalo...a mogoče veste koliko časa se čaka na izvide brisa PAP testa? ker moram še to očitno opravit, preden začnem ....

(odgovor članu tulipančica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.6.2011 19:20:07   
andreja_p
Čav dekleta!
Rada vas bi vprašala če katera ve koliko časa se čaka na pošto iz LJ za IVF? 14.07 imam ginekologa v LJ .da se dogovoriva glede IVF,prvi postopek.Pa me zanima koliko časa se potem čaka na postopek in kako vse poteka,hitro ali počasi?Imela sem sedaj postopek 2IUI test delam 07.07,ne glede na to kakšen bo rezultat me je sestra kar naročila.Upam,da mi ne bo potrebni izvajati IVF
vendar bi vseeno rada malo vedela,če bom že z vami ali bom na vrsti v jeseni,septembra.Verjetno prej ne bo mogoče,saj so dopusti.Hvala za vaše mnenje

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.6.2011 20:22:09   
*zabica*
Ko dobiš pošto s konzilija (konzilij je ponavadi 1x mesečno oz. prvi ponedeljek v mesecu) pokličeš na št. za naročanje, da dobiš zaporedno številko. V postopek greš potem z naslednjo menstruacijo.....Kdaj boš na vrsti, je odvisno tudi od tega, kakšen postopek boš imela...Pri dolgem se stvari malce zavlečejo, pri kratekem oz. mild postopku pa se vse skupaj odvija precej hitreje.....Je pa treba upoštevati tudi to, da so sedaj dopusti in nisem prepričana če bo v mesecu juliju sploh zasedal konzilij....
Srečno, verjemi v uspeh in uspelo ti bo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.6.2011 7:57:01   
hubika
Pozdravljene punce! Upam da me vzamete med sebe, namreč tudi jaz čakam na postopek ICSI.  Na čakalno listo sva bila dana 15.4., sedaj me pa zanima, kdaj približno lahko pričakujem pošto iz Mb, za prevsem zdravil. Sma pa pri dr. Vilmi Kovač. Na posvetu pri tej zdravnici nama je bilo rečeno, da nekje dva meseca pred postopkom me obvestijo, da si pridem po zdravila, in začnem s KT in špikanjem. Upam da še boma letos prišla na vrsto za oploditev. To čakanje pa je itak najhujšo.
Lep dan vsem skupaj :)) 

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.6.2011 9:31:14   
mala06
Živijo!

Tako je kot sem predvidevala. Konc septembra začnem s inekcijami in nekje 12.10. pa je predvidena punkcija.

hubika midva sva lani full čakala, ampak je bil laboratorij zaprt zaradi prenove. Včeraj sem pa v Mb zvedela, da delajo tudi poleti in to prvič tak, da nimajo nič dopusta in mislim, da boš kar kmalu prišla na vrsto.

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.6.2011 9:44:44   
Goldy
Punce držim pesti za vas, za vsako posebej! user posted image user posted image Vem kako mučno je čakanje, ampak HB vem tudi kako je ko je zakladek doma. No, zdaj čakamo že drugega.user posted image

marjetacveta - na izvid PAP testa se čaka ene 3 tedne. Vsaj pri nas.

Vse dobro vam želim!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.6.2011 10:42:36   
marjetacveta
uffff, 3 tedne user posted image se bom pa še konkretno načakala, preden grem dokončno v postopek...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.6.2011 11:30:45   
Goldy
marjetacveta - zakaj??? Saj Bris ti vzame tvoj G in ga lahko greš delat prej. Hmm, saj ne vem, v Lj mora biti star vsaj 6 m ali pa 1 leto. Kako hitro človek pozabi te informacije.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 38
24.6.2011 12:54:07   
hubika
Mala06 si mi kar polepšala tale deževni petek, vsaj malo pozitive si mi vlila, ker to čakanje na pošto je mučno user posted image .Tak da lahko zdaj v teh poletnih mesecih pričakujem pošto iz Mb user posted image user posted image . Sj midva sma začela že lani maja s prvim posvetom, potem sem jaz imela UZ, pa kri, pa moj user posted image spermiogram, ki je na žalost tako slab, da so nama rekli da nimama možnosti po naravni poti zanosit user posted image user posted image , jaz sem v Mb lani novembra opravila laparoskopijo, moj še enkrat ponovni spermiogram, no letos marca sma imela posvet pri dr. Kovač, kjer nama je rekla da grema direktno v ICSI postopek, in da se čaka nekje 6-8 mesecev. Meni pa se ta čas tako vleče. Kak dolgo pa ste ostale čakale, da ste prišle na vrsto? 

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.6.2011 12:59:31   
marjetacveta
aja? ko sem dobila pošto s konzilija piše med drugim tudi, da moram prinesti ta izvid, in sem predvidevala, da ga moram zdaj opravit. Ne vem koliko je lahko "star", da še velja....ker se ne spomnim točno, kdaj je to blo. Vem pa da je sigurno že 2 leti mimu....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.7.2011 12:38:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: marjetacveta

aja? ko sem dobila pošto s konzilija piše med drugim tudi, da moram prinesti ta izvid, in sem predvidevala, da ga moram zdaj opravit. Ne vem koliko je lahko "star", da še velja....ker se ne spomnim točno, kdaj je to blo. Vem pa da je sigurno že 2 leti mimu....
 no tole pa zdaj tudi mene skrbi, moj je sigurno star dve leti, a bo ok, če ga grem delat samoplačniško? ker če se bom naročala pri svojem G bo to porem trajlo celo večnost in ziher ne bom navrsti do začetka avgusta...priznam, da sem v vsej svoji zmedi na to kar pozabila...

Neposredna povezava do sporočila: 41
3.7.2011 19:44:18   
sandra_sandra
anonimna..sej če greš do svojega ginekologa mu povej da se ti mudi da si v postpoku pa ti ga lahko tud v 1 tednu naredijo oz.ga dobiš..pa kak evrček ušparaš! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.7.2011 21:59:56   
marjetacveta
No, tole pa ni slaba ideja :) se bom kar jutri zmenila, izvidi pa bodo najverjetneje tudi do časa....

IZVIRNO SPOROČILO: sandra_sandra

anonimna..sej če greš do svojega ginekologa mu povej da se ti mudi da si v postpoku pa ti ga lahko tud v 1 tednu naredijo oz.ga dobiš..pa kak evrček ušparaš! user posted image

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.7.2011 8:44:20   
*zabica*
Mislim, da so izvidi brisa lahko stari 3 leta, saj ti vsake 3 leta pripada zastonj odvzem brisa.....magari pokliči sestro na naročanje in vprašaj koliko je lahko stra PAP izvid user posted image  

< Sporočilo je popravil *zabica* -- 4.7.2011 8:45:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 44
4.7.2011 9:17:33   
kimsy
Izvid brisa velja 3 leta!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.7.2011 12:23:13   
womanpolice
Kimsy čestitke za pluska!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.7.2011 7:12:20   
coala
Hello punce,mam eno vprašanje za vas sem delala test včeraj frst sign in je pokazal zelo rahlo črtico ampak res rahlo,danes delala clear blu pokaže zelo rahli plusek drgač uradni dan za test pa je jutri kaj menite je?kljub rahlim črticam?

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.7.2011 7:20:32   
srečica17
Rahle črtice pomenijo pozitiven test!!!! Čestitam coala!!!!!!!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.7.2011 9:55:08   
coala
Hvala srečica 17 sem nardila sedaj še digitalni clear blue in je pokazal plusek tooolk sem vesela user posted image nam je le ratalo v četrto zaj pa ne vem ker ma dr reš zdaj dopust al kak al ga lahk vseeno pokličem,če ne bom pa sestre tja najprej poklicala in vprašala kako in kaj.držim pesti za vse vas pa še zame da bo vse okuser posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 49
5.7.2011 14:32:12   
srečica17
Super coala!user posted image user posted image user posted image

Kakor jaz vem, je dr. Reš v petek prisoten, ker ima prijateljica UZ pri njem. Najbolje, da pokličeš sestre in se pozanimaš!
Srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.