|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julij / avgust 2011 IVF / ICSI
29.5.2011 12:47:04   
ananaska78
Za vse tiste, ki nam ni uspelo do sedaj.
Julij / avgust je lahko zmagovalen user posted image  user posted image  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI
29.5.2011 16:03:36   
mala06
Se strinjam. Tudi jaz se bom upam, da pridružla v ta termin. Bom vidla, kdaj bom dobila pošto za začetek postopka.

Uživajte!!!

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2011 16:30:57   
*sanela*
Jaz upam, da bom julija ali avgusta šla po zmrznjenčka user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2011 18:14:23   
ananaska78
Jaz sem imela SS. Počakati moram 2 menstruaciji, potem grem po (edinega) pingvinčka.
Sem pa že 1 teden po končani kvavitvi dobila po SS že dobila novo menstrucijo. Očitno so hormončki ponoreli. Druga mestruacija bo torej junija, julija pa grem po svojo srečo user posted image .

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2011 18:50:21   
mala06
Jaz sem dobila user posted image dva dni pred krvnim testom, sedaj pa čakam na drugo, o kateri pa ni ne duha ne sluha. Upam, da me ne bo preveč zafrkavala in bom lahko šla v avgustu v nov postopek.
navijam, da bom naslednji postopek za vse uspešen!! user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2011 19:04:59   
ninocka26
Mala nočem te razočarati, samo po mojem bova midve na vrsti za punkcijo septembra. Sem govorila s punco, ki je imela test v začetku aprila, pa je zdaj dobila pošto in ima predvideno punkcijo v avgustu. Tudi v MB so mi rekli naj računam september/oktober. Drugače sem pa jaz ravnokar zaključila z mojo drugo M. Je bila točna, kar me je res navdušilo, ker v prvem postopku se mi je vse skupaj porušilo in mi je ta druga zamujala 20 dni, vse ostale so pa prišle enkrat prej drugič kasneje.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2011 19:23:10   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Mala nočem te razočarati, samo po mojem bova midve na vrsti za punkcijo septembra. Sem govorila s punco, ki je imela test v začetku aprila, pa je zdaj dobila pošto in ima predvideno punkcijo v avgustu. Tudi v MB so mi rekli naj računam september/oktober. Drugače sem pa jaz ravnokar zaključila z mojo drugo M. Je bila točna, kar me je res navdušilo, ker v prvem postopku se mi je vse skupaj porušilo in mi je ta druga zamujala 20 dni, vse ostale so pa prišle enkrat prej drugič kasneje.

Hvala za pojasnilo. Saj men je v bistvu vseeno kdaj bom začela z novim postopkom. Pač, ko bom na vrsti pač bom in zdaj sam čakam poletje in dopust, ki ga bom maksimalno izkoristla user posted image . Glede user posted image pa jaz že tako nisem imela rednih, zdaj pa tud ne vem, kdaj jo lahko pričakujem. Sem misla, da ker so hormoni še prisotni, bo točna, a nič ne zgleda na to.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2011 20:22:27   
ninocka26
Meni v bistvu tudi kar paše, da bo čez poletje mir. Si bomo malo poletja privoščili (čeprav dopust planirava ravno septembra, tako, da sedaj čakava datume, potem se bova pa odločila), pa še hujšati sem začela. To v bistvu pri meni pomeni, da sem zmanjšala obroke, povečala količino sadja čez dan, ter dodala, rednim sprehodom s psi, še tek in kolesarjenje v službo. Moram priznati, da se počutim veliko bolje.

Kar se pa M tiče, sem pa jaz tokrat res presenečena, da je bila točna. Meni je pred postopkom, ko mi je zamujala, pomagal kozarec rdečega vina in vroče kopeli. Poskusiti ni greh (kar oboje skupaj ob svečkah).user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2011 21:49:25   
julija30
Pozdravljene
Tudi jaz se vam pridružim. Po neuspelem postoku v aprilu, imamo v petek razgovor, tako da bom videla, kdaj se vse spet lepo začne.

Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2011 9:15:40   
*sanela*
Nič ne čvekate, a čakate julij user posted image user posted image user posted image
Eko datum za pregled 12.7. ( dr. Šalamun), če bo slučajno katera delala seznamček user posted image
Lp!

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.5.2011 13:49:24   
mala06
Jaz še pa kar čakam, da user posted image priteče. Res pa je, da niti ne vem, kdaj jo naj pričakujem user posted image .
Res je mir na tej strani, verjetno res vse čakamo na julij oz. avgust, da se akcije pričnejo.

Uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2011 14:20:26   
Anonimen
no se bom pa še jaz pridružila - bom pa zaenkrat anonimna, ker mi ni do tega da okolica ve kaj se (bo) dogajalo
če se ne motim je po mojem listu sodeč punkcija predvidena po 20.8.  sva pa MB...
upajmo da bo tokrat uspelo, kajti razočaranj imam dovolj, več kot dovolj...

(odgovor članu mala06)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2011 20:49:34   
ananaska78
Sanela jaz nimam pojma kako naredit seznam user posted image . Bom to npr. tebi prepustila user posted image .
Anonimna, pa kdo bi zvedel da si to ti? Saj nikjer ni imena in priimka?!? Ti si kar pogumno izberi en
nickname user posted image .

Ja očitno bo do julija  zatišje user posted image , bo pa potem bolj pestro...

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2011 8:37:10   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Sanela jaz nimam pojma kako naredit seznam user posted image . Bom to npr. tebi prepustila user posted image .
Anonimna, pa kdo bi zvedel da si to ti? Saj nikjer ni imena in priimka?!? Ti si kar pogumno izberi en

Ja očitno bo do julija  zatišje user posted image , bo pa potem bolj pestro...

Uživajte!

Tudi jaz neznam narediti seznama user posted image user posted image user posted image , se bo že javila katera, ki bo vedela user posted image
Ja julija bomo čvekale na velko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2011 11:16:25   
srečica17
Jaz bom pa vaša navijačicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2011 12:18:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

ma veš preveč jih je tukaj iz naše službe in res mi ni do tega, da me na hodniku sprašujejo kako gre, pa kako se počutim, pa kolikokrat bova še poskusla...eh nima veze, bom bla anonimna*

Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2011 12:38:37   
ananaska78
ok, tudi anonimna bo ok user posted image .
Srečica, super da boš navijala in malo tvoje sreče na nas prenesla...

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.6.2011 15:25:20   
jagodka80
Tudi jaz se pridružujem tej temi. Po 1. neuspelem ICSI v marcu in po histeroskopiji prejšnji mesec imam naslednji teden pregled pri dr. Rešu in upam, da bo avgust uspešen mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 18
8.6.2011 18:34:03   
mala06
Živijo punce!

Jer pa res zatišje tuki gor sicer, pa ni nič čudnega, saj še ni julij user posted image Povejte mi a je že katera dobila pošto, ki ji imela na začetku maja neuspeli postopek? Sem firbec user posted image

Uživajte kolikor se da in se tipkamo še kaj!!

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.6.2011 23:20:14   
ninocka26
Mala jaz sem danes dobila pošto. Razgovor imava 16.06. 

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.6.2011 13:47:05   
mala06
O hvala in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za pošto in razgovor. Mogoče pa mene naslednji teden tudi preseneti kakšno pismo iz Mb. To je blo pa hitro. Super!!

Neposredna povezava do sporočila: 21
13.6.2011 11:52:00   
marjetacveta
Tut jest dobila pošto za začetek 1. IVF postopka v avgustu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.6.2011 17:46:23   
mala06
Živijo!

Nekam tiho je tuki gor. Nič čudnega, če pa še ni julij user posted image
 ninocka26 poročaj kaj boš jutri izvedela lepega. Jaz še pa nisem dobla pošte user posted image Pa bo že enkrat.

Punce lep sončen pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 23
16.6.2011 11:41:20   
mala06
Živijo!

Evo tudi jaz sem dočakala pošto in 23.6. imava razgovor v Mb-u. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.6.2011 13:08:23   
latka
mala06 in ostale, ki ste prejele pošto, čestitamuser posted image user posted image , no zdaj pa gre spet vse hitreje, tak da avg/sept spet začnete s postopkomuser posted image , tak je bilo pri nama lansko leto, junija razgovor, avg./sept. Femoden, oktobra planirana punkcija!

Ja, midva pa po 16.8. šibava po zamrznjenčka!user posted image user posted image user posted image Tak, da prej lepo na morje, potem pa pouser posted image !

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.