|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 3.del
14.6.2011 15:53:08   
Urshy78
vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jim želim da se čimprej pozdravijo.

TetaM, I je bila pa res prava mala lumpa ponoči. a jo ti ponoči kaj ogovarjaš oz se pogovarjaš z njo? jaz se s T nikoli, sem čisto tiho, ker sem brala da jih to samo dodatno zbudi..potem kapljice niso nič pomagale, prej nasprotno, a ne user posted image

jaz moram pa pohvaliti T, je včeraj čez dan spal pol ure, pa 2 uri, potem pa še 1. ponoči pa spal v kosu skoraj 7 ur, potem pa še 3, je bil res ful priden user posted image user posted image

danes sva šla malo na sprehod, je prvič videl konjčke. so mu bili ful všeč, vsakič ko so se premaknili, je zavriskal user posted image potem pa vozičku zaspal za pol urce, kasneje pa še v sobici za 1 uro.

pa prenosno posteljico sem danes dobila po pošti od BC. mi je Mojškra dala fajn idejo. ko bo lepo vreme bo posteljica zunaj in se bo lahko igral notri, ko bo pa slabše vreme jo bom imela pa v dnevni sobi.
ampak je žal ena stranica zlomljena, tako da bom jutri morala reklamirati.

komaj čakam da se tole vreme malo zrihta, ker tole je pa že tumač. vreme je čisto aprilsko user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 14.6.2011 15:54:09 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 126
14.6.2011 21:25:49   
S*
Hvala vsem za lepe želje. Midve s K smo zaenkrat še doma, imava jutri ponoven pregled krvi. Upam da je antibjotik prijel in da bo bolje. Drugače pa nima več vročine, je živahtna, samo mi veliko spi. Danes je čez dan spala 2x po 1,15h in enkrat skorej 2huser posted image . Ja pa prvi zobek nam je končno ven pokukaluser posted image

Lina pri nas na žalost nimamo infekcijske klinike, pa tudi krvi nam ne vzamejo ob vsaki vročini, zato pa je tako kot je. Samo da je Katja o.k.

Mojškra, kako je pri vas???

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.6.2011 21:57:56   
mojškra
S*- bravo za prvi zobekuser posted image user posted image .
Pri nas je ubožček, saj mu zbijamo vročino kolikor se le da, naraste mu zelo hitro na 39,5-pa saj sama veš kako so ubožci, ko poskušajo biti, kljub vročini, veseljaki in se oglašajo kot grlice. Drugače je kri ok, gre za nek virus, ki upam, da kmalu mine.

Prav tako upam, da se mi ne nalezemo kaj, ker gremo potem na morje in ne bi bilo nič fajn, da kdo od nas zboli tam.

Urshy-a tako je pridkan T. Ja super, potem lahko še našega G uvede v spanje.
Teta M-no upam, da I porihta to spanje tako kot T. Kakšne kapljice imate to?

Špica-lepo se imej.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 128
15.6.2011 14:09:00   
Teta M
Mojškrauser posted image user posted image user posted image za G, upam,da čimprej popusti vročina...
Gre za kapljice Sonno Bimbi,ki pomagajo pri naravnem pomirjanju in sproščanju in s tem naj bi otroku lajšale spanje..Pri nas po dveh dneh jemanja kapljic situacija nespremenjena...ampak bomo vztrajali...Sem jih v lekarni kupila...
S*: čestitke za prvi zobek..user posted image super,da tudi vročine ni več in da bo današnja krvna slika dobra....
Urshy: ja T je pa neverjetno priden kar se tiče spanja....ja super no,naj gre tako naprej...A si kaj spremenila,da se je spanje izboljšalo?
Petyyy, Betrcija,Jona: kako ste?
Špica: uživaj pri svojih!

No medve greva popoldan na moj službeni piknik v Ljubljano, pa še ati se nama bo kasneje pridružil za nekaj časa....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 15.6.2011 14:10:34 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 129
15.6.2011 20:35:34   
Urshy78
S*, no, samo da je K malo bolje. pa čestitke za prvi zobek user posted image user posted image
naš T tudi zadnje dni ful veliko spi čez dan. po 1 in 2 uri v kosu, pa dvakrat na dan gre spat. no, včasih spi pa tudi po pol urce user posted image

Mojškra, pa ti niso nič povedali za kakšen virus gre? a je dobil kakšna zdravila? upam, da bo čimprej ozdravel.

TetaM, zgleda da se je T prejšnjo noč samo pozabil zbuditi user posted image to noč je bilo namreč katastrofa, prva runda zbujen že čez pol ure, potem 3 ure, 2, 1,5 itd..sem 5x vstala ponoči. naredila sem pa isto kot prejšnjo noč, tako da recepta za boljše spanje pri nas ni oz ga ne poznam.

sva pa danes s T imela zadnjikrat plavanje in je dobil diplomo za zaključek user posted image user posted image user posted image user posted image jo bom uokvirila in dala na steno v sobico, da bo imel spomin user posted image

moj je pa malo prej peljal Taro k dežurnemu veterinarju. ima na obeh straneh pri ledvicah bule, pa komaj hodi, jo je moj mogel prinesti gor po hribu, ker sama ni zmogla user posted image res nimava sreče s to kužico..user posted image
zdaj čakam na njegov klic da vidim kaj je narobe z njo..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 130
15.6.2011 22:05:24   
mojškra
Hojla

Pri nas stanje še vročično do 39, ampak jutri bo bolje, sem se jaz zdaj tako odločila.

Urshy-niso povedali nič, kakšen virus, čisto nič. Dobili le voltaren svečke za zbijanje vročine, in to je to.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 131
15.6.2011 22:13:43   
Petyyyy
OK, tale luna ima očitno negativen vpliv, saj nič ni kot bi moglo biti. Mi imamo zabasan nos, pa kašljamo, P je rekla da so pljuča čista in da je staknil pač virus, vročine zaenkrat ni. Ko izdihne ga slišim da hrope in mi ni nič jasno, zašvica takoj ko je malce bolj aktivenuser posted image user posted image user posted image .
Ker smo vse v nekem šmornu, vsem skupaj veeeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in naj se stanje čim prej umiri.

Rok 15.10.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 132
16.6.2011 10:26:23   
Urshy78
Mojškra, tako je, ti samo pozitivno razmišljaj pa upam da bo boljše user posted image
user posted image user posted image user posted image za G.

Petyyyy, user posted image user posted image user posted image tudi za R.

ja luna je tudi T nagajala. se je zbudl po 2 urah, potem čez pol ure in ni zaspal uro in pol, se je nostop jokal, ni pomagalo nič, ne nošenje ne joška. potem sem ga pa dala k sebi, dudo v usta, pa sem ga za rokice božala da se je nekako umiril. potem pa spal 5 ur, enkrat se vmes zbudil. ob petih sem ga pa dala v svojo posteljico, je zaspal še za eno uro. zdaj pa spet pančka. ko se zbudi greva pa končno do moje službe, če bosta gospoda direktorja seveda v pisarni.
naša Tarika si je pa nategnila hrbet, dobila injekcijo in tablete. je pa kar boga, se komaj premika in nonstop joka ker jo boli. upam da bo v parih dneh bolje, drugače bo treba še enkrat k veterinarju.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 133
16.6.2011 10:37:11   
mojškra
mi smo boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 134
16.6.2011 13:06:01   
betricija
dan
včeraj ni bilo časa se javit. dobili 2 pikico. veliki 68cm, težki 8560g, kam to gre??miška skrbi, da bo mami imela kondicijo.sicer pa grozna noč včeraj, danes malo bolje, a vseeno je tako cuzala prst, da je bila čisto na meji da se zbudi, jaz pa sem komaj dihala, da je ne bi prebudila. po eni uri smo zaspali nazaj do 6h in potem s težavo še do 8h. drugače pa odkar smo prišli iz morja smo tečkasti, nič se ne znamo zamotat, spalnica ji je povsem tuja in se zbuja ob 8h v takem joku, da jo tudi v postelji ne morem pomirit. pol kot neumna zapiram vsa okna, da ne bi sosedje mislili, da jo iz kože dajem. revca.pa še malo vročince ima. smo na hladnem doma.

mojškra upam, da kmalu ozdravite. je pa veliko bolnih otrok pri nas v kamniku. pa sploh ne vejo kva je. še moja tašča in tast sta zbolela ko sem bila na morju (HB me ni bilo doma), pa sploh ne vejo kaj je. samo ležala sta, vse jih je bolelo, kašljali so, zdravnik je rekel samo lekadol in to je to.

urshy kako kaj kužika?
tetam kako si kaj??I. pridna?

evo, spet jok..imejte se

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 135
16.6.2011 13:53:54   
Petyyyy
Dan

Mi smo dobili vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image , sm čist happy

Rok 15.10.2010

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 136
16.6.2011 16:04:40   
betricija
bravo petyyyy superca..a to je bil kakšen odziv na grožnjo in štrajk ki si ga pripravljala ali si vrtec dobila privatno..

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 137
16.6.2011 20:33:10   
Petyyyy
Ne Betricija, vse je bilo po regularni poti, pritožba je bila poslana edino na vrtec prve izbire, sem pa sestavljala pismo županu.

Malce bo pozimi sicer od rok če bo sneg, ampak bomo že, samo da je

Rok 15.10.2010

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 138
16.6.2011 21:31:51   
Petyyyy
Našla nekaj za pomoč pri iskanju vrtca
https://krka1.mss.edus.si/registriweb/Vrtci.aspx#

Rok 15.10.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 139
16.6.2011 22:13:58   
mojškra
Petyy-kako ste dobili vrtec, daj mi recept povej, ker jaz resnično ne vem, kako bom plačevala privat, pa še avto sva naročila-to bo katastrofa

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 140
17.6.2011 8:15:44   
Petyyyy
mojškra, še meni ni jasno, poglej malo link, poišči vrtce kjer so še prosta mesra 1 starostne skupine, mogoče ti ratauser posted image user posted image

Rok 15.10.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 141
17.6.2011 10:06:40   
mojškra
Petyy-ej hvala ti, ti si angel.

Drugače smo bi sedaj pikasti po glavici in obrazu, pa tudi že po telesu, imamo 6. infekcijsko bolezen

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 142
17.6.2011 12:24:44   
špica84
Dober dan

Lep pozdravček iz dolenjske.Mi se imamo krasno fajn.Spimo super.Danes se je zbudila ob 1 30 in je se najedla in spala do 7h.
Sem pa odala prošnjo za vrtec tukaj dol,upam da ga dobimo.

Lepo se mi vsi pozdravite :)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 143
17.6.2011 21:48:58   
mojškra
Urshy- kako ste kaj? Kako kužek? Kako T?
Kje si?Je vse ok?

Jaz grem v nedeljo na morje in me ne bo do 10.07. Uživajte maksimalno v tem času, če bom imela kaj možnosti se javim.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 144
18.6.2011 10:15:45   
Teta M
Ojla!

Pri nas po dveh kar lepih nočeh spanja, danes spet vse po starem...zbujanje na 2 uri...ampak HB sem se prejšnji dve noči kar naspala...
Urshy: kako ste? Spanje? Tara?
Mojškra: kako je G? je kaj bolje? A kljub temu da ima G 6.bolezen,greš že sedaj na morčija?Imaš prav,sej se bo pozdravil,važno da vročine ni več....pikice-flekci pa bodo tudi izginili...
Bomo na sms-jih,midva bova na Pagu,če bova šla na izlet proti celini,se mogoče oglasiva pri tebi...ok?
Petyyy:čestitke za vrtec!Pa je ena skrb manj ,a ne...
No tudi jaz bom jutri začela delati spisek,kaj vse ne smem pozabiti vzeti s sabo na morje za princesko....pa počasi že pripravljati zadeve....Moj dragi gre verjetno naslednji weekend na fantovski weekend na morje(ni mi čisto prav,iskreno,ker bo treba pakirati in bo zelo težko izvedljivo s tamalo,ampak očitno bom morala),potem bo verjetno spet moral delati cele dneve,predno gremo an morje...toliko o pomoči...user posted image .Ma sej nočem težiti,sej si zasluži,da se malo odklopi,ampak vseeeno.....
Moja čebelica že zelo lepo govori mamamamamama,vsak ki jo sliši pravi da bo zelo hitro začela govoriti,ker resnično full govori...to ima po mamici...user posted image Obožujem jo, je tak cukerček....
Kje ste kupovale plavalne plenice,tiste ki ste jih že?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 145
18.6.2011 20:42:18   
Urshy78
čer user posted image
mi smo pa danes imeli cel dan obiske, so prišle 3 prijateljice s svojimi partnerji in otročki, je bilo prav luštno, pa še vreme je zdržalo. no, na koncu se je vlilo, ampak smo že vse pojedli, tako da ni bilo panike.

Tara je ok, je še na tabletih, ampak je bolečina popustila, tako da veselo spet skače naokoli user posted image

T tudi pridkan, čez dan spi zadnje čase res kar veliko, včeraj je spal 2 uri, danes 1 uro pa potem 45 minut. ponoči se pa zbuja na pribilžno 3 ure, ampak ga nahranim samo enkrat ponoči in zgodaj zjutraj..ma sem se že navadila na to, tako da niti nisem več utrujena. si pa res želim da bi začel spati malo dlje..

Mojškra, a G je zdaj ok? mejte se max lepo na morju. te bom pogrešala user posted image
mi pridemo domov 16.7., pa se takrat kaj slišiva in vidiva user posted image

Špica, kdaj greste pa vi na morje? pa kam?

TetaM, ja verjamem, tudi meni ne bi bilo prav, če bi šel moj sam na morje. če tko sem surlasta ker ga po cele dneve ni doma, zdaj je 14 dni pomagal pri svojem očetu..saj ok, nimam nič proti, ampak delo doma pa stoji, vse je narejeno na pol user posted image
a tvoja princeska pa že takole lepo čeblja user posted image user posted image
kdaj greste že vi na morje? plavalne plenice sem pa jaz dobila, ampak ne vem če jih bom uporabljala. v vodi na morju verjetno ne bo dolgo časa, ker je premrzlo. če bo prostor na terasi na morju mu bom kar tam postavila bazenčka in bo nagec user posted image

T se je pa naučil kazati jezik in zraven pljuvati user posted image user posted image neumnosti se je treba najprej naučiti..pa čeblja že tudi, zdaj smo na hhhhhhh user posted image

Petyyyy, midve se pa itak slišiva in vidiva drug teden.

Betricija, a se je S že navadila na normalni ritem? kako je pa na morju hodila spat zvečer? ti boš verjetno celo poletje na morju a ne? blagor user posted image

jaz se že tudi ful veselim morčka, še 14 dni user posted image
joj, ampak bo veselica ko bo treba pakirati. letos bom mogla vzeti pol manj cunj kot ponavadi, tako da bom v tavelik kufer dala svoje in od T cunje..pa še dobro da nama bo tašča posodila avto, drugače ne vem kako bi vse zbasala v mojga pežojčka..

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 18.6.2011 20:43:56 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 146
18.6.2011 21:18:23   
Petyyyy
vse na morčauser posted image user posted image , no mi šele avgusta če bo vse po srečiuser posted image

Rok 15.10.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 147
19.6.2011 9:19:54   
S*
Jutro!

Vidim da ste vse v nizkem štartu za morje user posted image , mi gremo čez 3 tedne in komej čakam. Pri nas se je stanje izboljšalo, sicer smo še na AB, ma kri je vredu, razem hemoglobina. K je dobila sirup železa, ma ji ga zaenkrat ne bom dala, bomo poskusili porihtat s hrano in kakšnimi homeopatskimi zdravili. Se moram pa pohvalit da že cel teden prespimo celo noč user posted image user posted image user posted image , spimo od nekje 9,30 do 5-6h zjutrej, sledi malica in še kakšna urca dve spanje, mami vesela ko radijo user posted image .

Petyyy, kmalu bo tukaj avgust, potem ti bomo pa mi zavidali,ko boš pakirala na morjeuser posted image .

Urshy, lepo da je kuža bolje, pa da se spanje popravlja, samo da gre vse na bolje.

TetaM, jaz bi mojemu vrat zavila, da si omisli cel vikend na off, jaz pa doma s tamalo pakiram... Pleničke, jaz imam samo za bazen, drugače sem kupila kar kopalke, oz bomo kar nudisti.

Špica, uživejte na Dolenjskem.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.6.2011 8:09:11   
Petyyyy
Hmmmmm, voham tortice???

Danes gremo podpisat pogodbo, stanje z noskom veliko boljše

Rok 15.10.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 149
21.6.2011 20:24:21   
betricija
čer
samo na hitro, ker sem že čisto na koncu z živci. sara se od kar smo prišli iz morja samo dere (ne joka), skoz momlja, bolj godrnja, nič ji ni prav, da ne govorim o spravljanju spat. pa to se dere, kot bi jo iz kože vlekla. pa je tako zaspana na kavču, da jo odnesem v posteljo, včasih je zaspala, sedaj pa tudi več kot 1,5ure da zaspi. pa še to potem ko zaspi stoka še pol ure. in je vseeno a sem zraven ali ne.pa še P mi je rekla, da jo moram pustiti naj se dere, naučit se mora zaspati sama.men se bo pa zrolal.in kje je moj? na odbojki, na piru, v službi, jaz kot zombi ko cel dan to poslušam, pol mi pa pravi, da jaz jamram, on pa ne zdrži več kot pol ure,pol se pa pobere...in pol bi on imel še enega..naj se nekam zapelje...

vidim da ste vse v nizkih štartih za morje;))), mi gremo v ponedeljek nazaj. moj ima še 2dni starega dopusta, ki pa ga bo izkoristil, da bo doma delal (kuga ne vem), ma naj bo doma, še rajš ga imam :)

petyyy lucky you glede vrtca.

nič grem nazaj mirit otroka.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?