Urshy78
|
čer mi smo pa danes imeli cel dan obiske, so prišle 3 prijateljice s svojimi partnerji in otročki, je bilo prav luštno, pa še vreme je zdržalo. no, na koncu se je vlilo, ampak smo že vse pojedli, tako da ni bilo panike. Tara je ok, je še na tabletih, ampak je bolečina popustila, tako da veselo spet skače naokoli T tudi pridkan, čez dan spi zadnje čase res kar veliko, včeraj je spal 2 uri, danes 1 uro pa potem 45 minut. ponoči se pa zbuja na pribilžno 3 ure, ampak ga nahranim samo enkrat ponoči in zgodaj zjutraj..ma sem se že navadila na to, tako da niti nisem več utrujena. si pa res želim da bi začel spati malo dlje.. Mojškra, a G je zdaj ok? mejte se max lepo na morju. te bom pogrešala mi pridemo domov 16.7., pa se takrat kaj slišiva in vidiva Špica, kdaj greste pa vi na morje? pa kam? TetaM, ja verjamem, tudi meni ne bi bilo prav, če bi šel moj sam na morje. če tko sem surlasta ker ga po cele dneve ni doma, zdaj je 14 dni pomagal pri svojem očetu..saj ok, nimam nič proti, ampak delo doma pa stoji, vse je narejeno na pol a tvoja princeska pa že takole lepo čeblja kdaj greste že vi na morje? plavalne plenice sem pa jaz dobila, ampak ne vem če jih bom uporabljala. v vodi na morju verjetno ne bo dolgo časa, ker je premrzlo. če bo prostor na terasi na morju mu bom kar tam postavila bazenčka in bo nagec T se je pa naučil kazati jezik in zraven pljuvati neumnosti se je treba najprej naučiti..pa čeblja že tudi, zdaj smo na hhhhhhh Petyyyy, midve se pa itak slišiva in vidiva drug teden. Betricija, a se je S že navadila na normalni ritem? kako je pa na morju hodila spat zvečer? ti boš verjetno celo poletje na morju a ne? blagor jaz se že tudi ful veselim morčka, še 14 dni joj, ampak bo veselica ko bo treba pakirati. letos bom mogla vzeti pol manj cunj kot ponavadi, tako da bom v tavelik kufer dala svoje in od T cunje..pa še dobro da nama bo tašča posodila avto, drugače ne vem kako bi vse zbasala v mojga pežojčka..
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 18.6.2011 20:43:56 >