|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 3.del
22.6.2011 6:38:36   
lina10
Te betricija čisto razumem kako ti je ko si sama za vse najhuje je pa to dretje, ki ti para živčke, pa od boljše polovice ni bog ve kakšne pomoči ali pa so še pametni zraaven, jaz sem skoraj na istem samo da imam dvojno vse, ampak sta moji pa moram potrpeti kaj čemo bo boljše.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.6.2011 10:27:34   
špica84
Lep pozdrav

Mi gremo čez dfva tedna v Barbarigo :).Komaj čakam,potem me pa v lj čaka še pediater pri 6m,potem se pa pokava dol.

mmmmm tortica jaz bi jo tudi user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.6.2011 10:39:13   
Urshy78
dan user posted image
S*, super, da je K bolje. pa res je pridna, kar celo noč prespi, bravo user posted image user posted image user posted image pri nas na ta čudež še čakamo user posted image
kam pa greste na morje?

Petyyy
y, sem vesela, da je R-jev nosek bolje.

Betricija, zoprna situacija..po moje se S navaja zdaj spet na novo okolje. jaz se tudi malo bojim kako bo ko bomo prišli iz morja.
a je imela isti ritem na morju kot doma, kar se spanja tiče? upam da čimprej porihtate zadevo..vem kako je, ko si za vse sam..

Špica, uživaj user posted image

jaz sem tudi že naredila seznam za morje, zdaj ga pa še dopolnjujem, če se kaj spomnim. uff, ogrommo robe samo za T, upam, da bo šlo vse v avto user posted image user posted image
pri nas spanje ponoči še vedno šibka točka, zbujanje povprečno na 2-3 ure. je pa vsaj spati čez dan začel več, občasno še odspi pol urce, drugače pa kar 1-2 uri, mi kar paše user posted image
pa to noč je bil priden, spal 2x po 5 ur, potem pa še pri meni v postelji 3 ure..ma res nimam recepta za boljše spanje, se očitno kar sam odloči kako bo spal user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 153
22.6.2011 20:30:43   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 154
23.6.2011 8:28:24   
Petyyyy
jutro

Betricija, sicer slaba tolažba, vendar se mi zdi, da smo vse v istem zosu. Potem pa še tako pokroviteljsko povejo, da smo zato plačane. Mah......
Našemu se že maščuje  saj R, ko me vidi hoče k meni, pa veliko manj sitka kot pri njemuuser posted image
kakorkoli, počasi se nam izteka in bomo tudi me šle v službo in me zanima kko enakovredno si bova razdelila delouser posted image

Rok 15.10.2010

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 155
23.6.2011 13:57:56   
Urshy78
jaz pa še nekaj časa zgleda ne bom šla v službo. danes sem bila v naši firmi in so tolk v k...., da so mi kar sami predlagali da naj si začnem iskati kaj drugega. tako da bom pokoristila ves letošnji dopust, potem mi pa pripada pol leta zavoda, medtem časom bom pa aktivno iskala službo, kar mi je po eni strani čisto ok. me je kar minilo danes, ko sem prišla v pisarno, smrdi po čikih ker veselo kadijo notri, miza razmetana sto na uro, nobenega reda..bljek user posted image
sem kar vesela da bom lahko še malo doma, pa pol leta mi itak pripada nadomestilo potem pa upam, da bom našla kakšno pametno službo, čeprav vem, da so težki časi za iskanje user posted image   mah bo že, sem optimistka user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 156
23.6.2011 21:11:36   
mojškra
hojla punce

Se na hitro javljam iz morja, ker je internet zelo slab in me kar naprej ven meče. Imamo se super, Gal je dve noči sicer mal jokcal, in dobili smo zobka, malce je pokukal ven user posted image user posted image user posted image , v naktareno kar fajn ugrizne. Drugače mi je pa na morju čisto zmanjkalo mleka, ne morem verjeti kako je to možno.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 157
24.6.2011 8:23:23   
Petyyyy
user posted image user posted image user posted image Gal

Rok 15.10.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 158
24.6.2011 10:14:43   
Teta M
ojla user posted image

Urshy- shit za službo,vseeno so pa toliko fer,da so ti že sedaj povedali in imaš resnično kar dosti časa,da si najdeš novo službo,čeprav vemo,da je to zeloooo težko...naj gre vse po tvojem planu...
Mojškra- ja priden G in čestitke za zobek

Mi spimo nekaj noči bolje,kar pomeni da prvo rundo spi cca.5 ur v kosu,potem pa standard na 2 uri...full stokca ponoči,tako da jo morajo zobki matrat...ji pa dajem une kapljice za bolj miren spanec,pa zvečer granule za zobke...danes se je zbudila ob 5h,tako da sva bili pokonci do 7.30,zaspali in se točno čez 1 uro zbudili...grrr....sem čista koma...
Petyyyy-ste podpisali za vrtec....user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 159
24.6.2011 10:29:38   
Urshy78
jutro user posted image
Mojškra, čestitke G za prvi zobek user posted image user posted image
a mleka ti je pa čisto zmanjkalo? mogoče sprememba okolja? upam, da se ti povrne nazaj. uživajte maximalno!

TetaM, bravo za boljše spanje user posted image user posted image 5 ur pa tudi ni kar tako, a ne user posted image čeprav vem, da ti ne spiš 5 ur, ker sigurno ne greš spat z njo.
pri nas ni večje spremembe glede spanja, enkrat je boljše, drugič spet slabše. ga pa ponoči še vedno podojim enkrat in potem še zgodaj zjutraj. pa potem ob devetih zjutraj še..
mah se ne sekiram preveč glede službe, saj sem imela to že itak prej v planu da bom tako naredila. zdaj se s tem ne bom preveč obremenjevala, ampak bom raje uživala s T doma še nekaj časa. enkrat oktobra, novembra, začnem pa intenzivno iskati službo. ma, nekaj se bo že našlo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 160
24.6.2011 22:20:02   
mojškra
hojla

evo se javljam na prvi tir.

Kaj je z vrtcom, kaj če ste podpisali? Ali kaj zamujam?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 161
26.6.2011 12:01:50   
Petyyyy
Dan

Ja Teta M podpisali smo pogodbo za vrtecuser posted image
Mojškra, slišala sem da naj bi zaradi velikega navala v vrtce, MOL zasebnim vrtcem ponudil koncesijouser posted image  Je za preverit
Urshy lončki so zakon, tok fajn ropotajouser posted image
Betricija Jona, Špica in ostale kje se skrivate

Rok 15.10.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 162
26.6.2011 15:48:58   
Teta M
Oj user posted image

No moj ni šel na fantovski weekend na morje,iskreno sem full vesela...user posted image
Sedaj se pa nezadržno bliža tudi naš odhod na morje....danes sem oprala vse,pa najine cunje bom kar danes že spakirala, od tamale pa jutri oz.pojutrišnjem. V sredo zjutraj,ko se pa princeska zbudi in napapa, pa pičimo....
Jona se jutri vrača z morja,sva bile na vezi preko sms-ja....
Betricija,mislim da jutri šiba na morje...user posted image
Špica verjetno uživa na Dolenjskem...user posted image
S*: kako ste kaj vi?

Kjerkoli ste ali pa še boste, uživajte...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 163
26.6.2011 21:51:54   
mojškra
hojla mamice in naši otročki

javljam se iz morja. Danes je ful pihala burja, pa zelooo mrzla voda je , tako da se nismo kopali. Mlekca imam spet, ampak zeloooooo malo,toliko da se pocartljamo.
Mi smo na morju še 13 dni, moj možiček pa je šel že domov. Lepo se imejte

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 164
27.6.2011 15:41:37   
betricija
se pokorno javljam iz morja. čudovito vreme, v sredo pride tudi moj dol, ostane do konca vikenda, potem pa še 14dni uživanja pri babici.se bom kar razvadila.

petyyy fouš za vrtec.bi dala vse namest morja, da ga dobim.
mojškra super da uživate na morju,kje pa si?
teta m, glej da uživaš na morju, pa da bo isabelle uživala na morju :)
jona je zihr še na morju a ne?

nič. internet je drag, gremo dol, se še kaj oglasim.

aja, sara spala od 8h zvečer brez joka, pol smo jedli ob 23 in smo spali do 8h zjutraj brez hranjenja vmes..jap, morje dela čudećže

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 165
27.6.2011 16:09:40   
špica84
Dan

Petty bravo za vrtec...Jaz bom svojga odpovedala v kratkem.Me pa skrbi da dol ne bom dobila ga,ker valda nimam stalno prebivališče,samo začasno sem se zaenkrat prijavila dol.Tko da sva z Ž napol že prijavljene v Brežicah.

Jaz sem a še slab teden doma v lj,včeraj prišla-potem pa na morje
Je pa danes spala od 9-5 nisem skoraj mogla verjet,pa še to sem jo našla na trebuhu zjutraj.Sva pa pri nas skregane s gh prehrano,mula sploh noče ust odpirat.Je nekaj časa tako lepo papcala.Sedaj pa nič samo mlekca hoče.Pa skuta ji gre dobro v rit

Mojškra čes6titke za zobek,uživaj na morju

Betricija ti tudi me4j se maksimalno dobro

Neposredna povezava do sporočila: 166
28.6.2011 14:05:53   
Teta M
Drage moje dame....user posted image

Mi jutri odpeketamo na morje, spakirano skoraj vse...robe ogromno...user posted image ...Komaj čakam odklop, ko smo na dopustu vedno moj dragi kuha,tako da se že veselim tega, pač edina skrb bo hrana za I in iskreno povedano,sem nakupila full kašic, sicer sem vzela s seboj tudi soparnik, ampak bo odvisno od mojega razpoloženja koliko bom sploh kuhala...želim se kolikor se le da odpočiti in izkoristiti prisotnost mojega dragega, naj on poskrbi za zadeve...user posted image ko se vrnemo bo itak vse po starem....

Lepo se imejte vse, tiste ki tudi greste na morčija in tiste ki še ne greste....komaj čakam potem en meeting,da se vidimo....

Cmoookec za vse črmljčke in čebelice....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.6.2011 22:28:04   
jona klara
ooojjjjj kuku babnce
a ste me kaj pogrešale? jaz sem vas vse full, ampak dnevi so zapolnjeni do amena.Sem na hitro prebrala zadnji dve strani, tako, da ne vem vsega kar dogaja, vidim, da imate nekaj bolančke otročke, joj groza to v juniju, a še kr razsaja? no samo, da so boljš.Naš G tudi totalna kriza od kar smo 2 dni doma, sitnari se užaljeno joče, ko ga dam v stajco, igralnico, bil bi samo pokonci, boji se sobe, domačih, igrač, ki jih ni imel na morju, upam, da bo kmalu bolje, ke rto je noro, te čist razumem BETRICIJA, kako se počutiš, sploh, če še tvoj ne pomaga dosti.Jaz sem si hvala bogu spočila na morju, ker je moj zjutri vstajal z G in hodil v mesto, da sem jaz spala, pa kuhal in veliko je imel Ga, ampka vsega lepga je hoter konc, jutri že gre do sobote na sl. pot in sma spet sama.

urshy- komaj čakam, da se na morju vidimo, pa žal mi je za tvojo službo, upam, da najdeš boljšo in stabilnejšo.se slišima ta teden, da se zmenimo.poljubčki T.

betricija-kako je S? SE JE ŽE AKLIMATIZIRALA, JAZ SE NIOČ NE ČUDI,M ŠE SO OTROČKI TEČNI, KO PRIDEJO DOMOPV, MENMI GRE VSE MNA ŽIVCE, KR NAZAJ BI ŠLA, tuki ga kr neki zbujajo, sestrič, sploh nima pravga mira v tej bajti, sploh, vzunaj, vedno neko dretje za znoret..valda jim je na morju noro, kopanje, klima, vozek...narava.KAJ JI ŽE KAJ DAJEŠ ZA JESTI? ste se žekopali v morju?

tetA M- LEPO SE IMEJTE NA MORJU, SE SLIŠIVA, naužij se sto na uro

mojškra- uživate? sueprca tudi za zobek

S*_ A je K bolje? kje se najde ta vroćina sredi poletja? poljubčki K

petyyy- bravo za vrtec

špica- kako kaj Ž? še mal pa greste na morjeuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 168
29.6.2011 12:08:36   
mojškra
hojla pun ce

Jaz sem še na morju, mi uživamo fulllll, galček je priden. zobek se komaj vidi, se pa z žličko ful čuti. Fula vas pogrešam.

urshy-kdaj greš ti na morje?

TetA m- javita se s tvojim pri meni na morju, bomo čevape spekli:-)

Bodite pridne.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 169
29.6.2011 22:17:42   
špica84
Dober večer

Imam malo norišnico,mala je full cendrasta zelo težko zaspi.Vleče se za ušeska in joka kot bi jo tepla.Pa nikakor mi ne more zaspat
Imam pa zadnje dneve,da spakiram za na morje user posted image

Jona dobrodošla nazaj iz morja.Mala ž je kiar uredu,edin papcat mi lih noče gh.Pa dozdeva se mi da jo zobki zelo mučijo

Drugače pa komaj čakam,da zbavimo prgled in da se preselimo user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.6.2011 9:03:55   
Petyyyy
Dan

Srečno vsem, ki potujete na morje, mi gremo okoli 5 avgusta.
Jona dobrodošla nazaj
Betricija se je stanje umirilo?
Špica odštevatš dneve?
Pri nas pa drugače nič novega, R priden, spi spet malce dlje do cca 7.30, spat pa okloli 9ih, čez dan pa cca 2 dremeža.

Rok 15.10.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.6.2011 11:41:50   
betricija
na hitro javljam;
imeli dež ponoči, še vedno oblačno in še vedno spimo od 21h do 9 zjutraj. vmes se pa samo ob 23 nahranimo.tisti obrok ob 5 smo prestavili na 7 zjutraj.ma pridna je tale naša pupa. sedaj je z nama še ati, gre v soboto domov, potem pa uživancija še 2t.
se še kaj tipkamo.
jona lepo da si prišla nazaj,
teta m, urshy lepo se imejte na morju, bodo vajini angelčki spali, brez skrbi.hudič je edino nazaj pridt...grrr.
mojškra upam, da ste ali pa še uživate na morju.

tako, odklop.čakam soncce ;:)

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 172
1.7.2011 19:47:01   
špica84
Dober večer

Lovim zadnje dneve predno pičim na dopust.Nikakor ne najdem čas,da pridem do rr-zgleda da bom dolžna tirtuco,ko bom seveda nkaj v lj.Po morju bom le toliko prišla,da bo imela ž ppregled pri pediatru

Mene pa heca tetka menstruacija user posted image ,na koncu jo bom na morju dobila.al mi bo pa spet zamujala kot prejšnjič

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 173
1.7.2011 20:33:12   
Urshy78
no, pa smo tudi mi končno dočakali dopust user posted image
spakirano že skoraj vse, jutri zjutraj oz dopoldne pa pičimo proti Krku.
se že prav veselim user posted image

Jona, sem te potem nazaj klicala, pa te nisem dobila. te jutri dopoldne pokličem.

imejte se vse maximalno lepo, uživajte s svojimi sončki.
se tipkamo čez 14 dni. ko pa vse pridete z dopusta pa obvezno miting! user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 174
2.7.2011 8:47:31   
jona klara
urshy- lepo se imejte na morju, saj je to prvi tak poseben dopust, manj ležeren vendar prečudovit, lepe počitnice in komaj čakam, da Tiana vidim v živo in vaju tudi.user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?