womanpolice
|
Živjo punce, oglašam se spet po dooooolgeeeeeeem času, to pa ne pomeni, da sem pozabila na vas. Vendar je moj imel okupiran računalnik in še vedno, ker končuje magistrsko. Takrat, ko pa on ni gor, mi pa tamala ne pusti bit na računalniku :-D Si jo prinesem k računalniku, jo dam v gugalnik in upam, da bom kakšen post prebrala, kaj napisala, pa jaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaa ahaaaaahahahhaha... se začne kar jokcat, ker hoče mamicino pozornost. Ta naša mala navihanka. Torej, sporočam vam, da so krči že dva tedna mimo jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii. In kaj je pomagalo? Vse sem probala, ni da ni... in ni nič pomagalo, potem pa moj ati najde en prospekt v ZD za kapljice ColiPrev. Grem kupit, ji dam in kot bi jo odrezal. In že dva tedna spimooooooooooooo celooooooooooo noč. Ne morm verjet. Zaspi mi med 19.30 in 21.00 uro in spi do nekje pol petih ali do pol šestih in potem se najeva nato pa spet spi tud po 4 ure. Super je to... Le včeraj se je zbudila ob dveh in sem jo mal okregala :-D danes pa že spet šele ob petih. Tak da se nimamo kaj za pritoževati. Nekaj vprašanj imam za vas in upam, da mi ktera lahko pomaga z odgovori. 1. do tega tedna sem vedno imela velikooooooooooo mleka, tak da že za v škrinjo nisem imela več prostora in sem ga morala tud kdaj zlivat stran, sedaj ta teden pa se mi dogaja, da se mi ga ne dela toliko kot ponavadi. Včasih imam celo premalo. Kaj je to razlog? In, ne, nič ne telovadim, da bi to bil vzrok, da bi ga bilo manj. In,ja, ogromno vode spijem - po 3 litre na dan. 2. katero telovadbo se lahko lotim, da ne bi izgubila mleka ali da se ne bi poškodovalo vezno tkivo. Tek, vem da odpade, kaj pa kolo? 3. še vedno ne jem svežega sadja in zelenjave. Kdaj bom lahko začela in po koliko? Full pogrešam sadje, ker ga imam zelo rada - predvsem tega sezonskega. In potem si to radost potešim s sladkarijami, in posledično kilogramčki ne gredo dol... :-( Hvala vam za odgovore, punce. Lep pozdrav.
|