|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 3.del
10.6.2011 9:18:12   
Urshy78
jutro. Mojškra, škoda ker vaju ne bo user posted image user posted image user posted image
naj se G čimprej pozdravi, polubčki ga v mojem imenu.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 101
10.6.2011 9:46:45   
jona klara
mojškra- objemčke G, da se hitro pozdraviuser posted image user posted image

punce lepo se imejte, mi pa jutri šivbamo spet na krk.Tokrat z mojim upam, da si malo odpočijem.

KAKO STE SPALE??

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 102
10.6.2011 9:47:56   
jona klara
veste kaj mi ni jasno, kdaj začeti s jogurti in skutami? a ni to iz kravjega mleka, ki ga ne daš do 1 leta??

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 103
10.6.2011 10:58:12   
Urshy78
Jona, tudi vi se imejte max lepo in uživajte 100 na uro user posted image
jaz sem T pred kakšnim mesecem začela dajati skuto, kakšno žličko poleg sadja..vsebuje kravje mleko, ampak v majhnih količinah, tako da ni panike user posted image sadnih jogurtov mu še nisem dala, pa mu jih tudi ne želim preveč dajati, raje mu bom dala navadnega pa notri sadje, je veliko bolj zdravo.

mi smo spali normalno, brez večjih presenečenj, zbujanje na 3 ure, se mi pa zdi da se je skoraj vsako uro zbudil, ampak tudi hitro zaspal, se ne spomnim user posted image user posted image
jaz bi pa že skoraj morala biti na mitingu, pa T še kar spi user posted image sem ga dala spat ob 09.15, sem bila prepričana da bo spal kakšne pol ure user posted image
tako da čakam da se zbudi, potem pa pičiva..upam da boste še tam user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 10.6.2011 10:59:12 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 104
10.6.2011 16:30:23   
špica84
Lepo vas je bilo videt.Sedaj se pa še moj možiček na papca in krenemo proti dolenjski.

Mojškra pikepoke za G upam da se pocajtate

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 105
10.6.2011 21:34:26   
Urshy78
ja ful lepo vas je blo videt, pa čeprav na kratko, ker si je naš T privoščil dopoldanski lepotni spanec in sva skoraj dve uri kasneje prišla user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 106
11.6.2011 21:11:50   
mojškra
ojla punce

Kako ste kaj? Kako ste se imele?

Mi smo še zmeraj prehlajeni, v bistvu imamo ful zamašenega noska.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 107
12.6.2011 10:13:33   
Urshy78
se vidi da je vikend, ker spet štrajkate..mmm, kok se bom jst najedla tortic user posted image user posted image

naš T se je pa odločil, da bo čez dan malo več spal. včeraj spal eno uro, potem pa še dve. ravnokar se zbuja, je spančkal malo več kot eno uro. ponoči bilo še kar ok, ob osmih spanje, se je zbudil ob 23.30. sem mu dala dudo in je zaspal nazaj do 02.40. sem ga podojila, potem je pa do 06.00 zaspal. če bo šlo tkole naprej, bo kar super.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 108
12.6.2011 10:14:13   
Urshy78
Mojškra, bogi G, naj se čimprej pocajta. mu pošiljam poljubčke user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 109
12.6.2011 14:05:14   
Teta M
Ojla!

preživeli poroko,bilo je luštno...sem pa pogrešala najino čebelico....
Tako kot sem predvidevala,I je bila full pridna , je zaspala ob 22h, pa se zbudila ob 24.30,popala(to je bila še moja mami z njo v spalnici),sicer zaspala čez ene 45 min.,midva sva domov prišla ob 2h, pa je spala in spala do 4.20h,ko se je zbudila,sem ji dala samo dudiko in je zaspala nazaj do 6h...pa potem še do 8h...Sem točno vedela, da bo ponoči ok,če bo kdo drug z njo...No jo je potem moja mami vzela dol k sebi ob 8h,da sva midva lahko spala do 10h...
Bomo videli kako bo danes ponoči...
Mojškra: G pošiljamo poljubčke,da se čimprej pozdravi,več kot hektolitre fiziološke v noseka in dnevno večkratno pucanje noseka je verjetno recept da se stanje izboljša....Kakorkoli, naj se čimprej...user posted image user posted image user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 110
12.6.2011 21:35:32   
špica84
Dober večer

Jaz nazaj iz dolenjske za par dni,potem pa v sredo nazaj dol na lepše.Smo se pa dokončno odločli za selitev user posted image
Tako da komaj čakam da gremo na morje,potem pa še pregled pr dr. pa pičiva zaenkrat same,dokler moj ne odela odpovednega roka

Mojškra ćim prej se pozdravte

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 111
13.6.2011 13:38:34   
S*
Ojla babike!

Pri nas na žalost nič dobrih novic. Kaja je cel vikend kuhal, celo do 41°C, na urgenci so nas odpravili s svečkami. Danes pa smo bile pri P, krvna slika je tako slaba, da bomo najbrž morale v bolnišnico user posted image . Jutri čakamo še ene izvide in če ne bojo o.k. gremo na sprejem. Sedaj je dobila amoksiklav in upam da bo prijel. Jaz sem pa čisto avt, že od petka nič ne spim, je blo tako hudo gledat kako jo kuha, pa trese mrzlica, pa nikakor ji nisem mogla pomagat. Danes je sicer bolje, ampak mene tako zelo skrbi kaj bo z mojo malo čebelico.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 112
13.6.2011 14:06:07   
Urshy78
S*, o sranje no user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za tvojo čebelico, da se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
13.6.2011 15:34:19   
Petyyyy
Dan

Kaj se pa spet dogaja?? Mi tudi prehlajeni malo, za  enkrat samo nosek in kašelj, pa fajn vneta ritka....
Urshy si nujno potrebna kakega kilogramčka večuser posted image
Včeraj smo se potepali na ranču, nabrali malo gob in češenj, pa gozdne jagode za malico. Toliko za enkrat

Rok 15.10.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 114
13.6.2011 19:08:37   
womanpolice
Živjo punce,

oglašam se spet po dooooolgeeeeeeem času, to pa ne pomeni, da sem pozabila na vas. Vendar je moj imel okupiran računalnik in še vedno, ker končuje magistrsko. Takrat, ko pa on ni gor, mi pa tamala ne pusti bit na računalniku :-D Si jo prinesem k računalniku, jo dam v gugalnik in upam, da bom kakšen post prebrala, kaj napisala, pa jaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaa ahaaaaahahahhaha... se začne kar jokcat, ker hoče mamicino pozornost. Ta naša mala navihanka.

Torej, sporočam vam, da so krči že dva tedna mimo jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii. In kaj je pomagalo? Vse sem probala, ni da ni... in ni nič pomagalo, potem pa moj ati najde en prospekt v ZD za kapljice ColiPrev. Grem kupit, ji dam in kot bi jo odrezal. In že dva tedna spimooooooooooooo celooooooooooo noč. Ne morm verjet. Zaspi mi med 19.30 in 21.00 uro in spi do nekje pol petih ali do pol šestih in potem se najeva nato pa spet spi tud po 4 ure. Super je to... Le včeraj se je zbudila ob dveh in sem jo mal okregala :-D danes pa že spet šele ob petih. Tak da se nimamo kaj za pritoževati.

Nekaj vprašanj imam za vas in upam, da mi ktera lahko pomaga z odgovori.
1. do tega tedna sem vedno imela velikooooooooooo mleka, tak da že za v škrinjo nisem imela več prostora in sem ga morala tud kdaj zlivat stran, sedaj ta teden pa se mi dogaja, da se mi ga ne dela toliko kot ponavadi. Včasih imam celo premalo. Kaj je to razlog? In, ne, nič ne telovadim, da bi to bil vzrok, da bi ga bilo manj. In,ja, ogromno vode spijem - po 3 litre na dan.

2. katero telovadbo se lahko lotim, da ne bi izgubila mleka ali da se ne bi poškodovalo vezno tkivo. Tek, vem da odpade, kaj pa kolo?

3. še vedno ne jem svežega sadja in zelenjave. Kdaj bom lahko začela in po koliko? Full pogrešam sadje, ker ga imam zelo rada - predvsem tega sezonskega. In potem si to radost potešim s sladkarijami, in posledično kilogramčki ne gredo dol... :-(

Hvala vam za odgovore, punce.

Lep pozdrav.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 115
13.6.2011 19:24:01   
Teta M
Oj!
S*: jooooj, uboga K, pa seveda tudi vidva,si predstavljam,kako vaju skrbi....Upam,da čimprej ugotovijo zakaj gre in najdejo učinkovito pomoč....
Wp: user posted image da ni več krčkov. Tvoja Erika pa ima krasen datum za RD,jaz ga imam 3.4.user posted image Glede mleka,jaz nisem ravno pravi naslov,ker sem dojila polne 3 mesece, potem pa je mleko takorekoč izginilo čez noč...user posted image Probaj kakšne čaje za dojenje, pa kakšno pivo spit,...Kar se tiče sadja in zelenjave,sem jaz jedla vse, ampak po malem.Sem npr.najprej pojedla pol jabolka, pa tako nekaj dni,pa potem že celega..Zeleno solato sem skoz jedla,seveda ne ogromne količine,ampak pač zmerno....Jaz na tvojem mestu bi počasi začela na tak način uvajati te zadeve v svoj jedilnik,sej boš hitro ugotovila,če kaj tvoji princeski ne paše....Kar se tiče telovadbe,jaz nisem nič telovadila,kile so šle same dol in to zelo hitro...po moje veliko vozičkanja in prehojenih kilometrov tudi naredijo svoje, pa malo se cukru izogibat, pa moje da lahko kolesariš,tudi če je sobno kolo....

Urshy
: kako spite? Mi tako kot vedno....Sem danes ,kupila ene kapljice v lekarni,za boljše spanje...izgubiti nimam kaj....

Kako ste ostale?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 116
13.6.2011 20:24:37   
Urshy78

TetaM
, spimo malenkost bolje. danes ponoči je spal dvakrat po 4 ure. je pa zdaj že okoli šestih zjutraj pokonci, bi mi sicer pasalo spati še kakšno urco ali dve več, ampak ok, bolj važno je to, da se ponoči ne zbuja več na 1 uro..zaenkrat user posted image edino to je, da ko ga podojim in položim v posteljico, ne zaspi takoj, danes je trajalo cca 45 minut, preden je zaspal nazaj, se je pa nonstop odkrival, tako da sem nevem kolikokrat vstala da sem ga pokrila. danes sem ga pa kar v spalno vrečo dala user posted image
kakšne kapljice pa so to? verjetno imajo v sebi kaj kaj pomirja?? no javi če je pomagalo user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 13.6.2011 20:25:59 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 117
13.6.2011 20:25:17   
cukica
Pozdravljene naš Nejc je prehlajen ima zabasan nos in kašlja,da me je kar groza,P pa je rekel,da mi nima kaj dat in naj mu dajam fiziološko in to je vse.Spi mi bolj malo ker ga zbuja kašelj in polhen nos tako,da spimo bolj malo in tud sama nevem kaj naj,....KAr se tiče dojenja imam že bolj malo mleka tako,da se bova nažalost nehala dojit,...

Lep pozdrav vsem,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 118
13.6.2011 20:53:29   
mojškra
HOJLA

Mi smo bolni, imamo vročino čez 38, prehlajeni, zamašen nosek. Drugače je G priden. Spimo bolj slabo, ampak bo že.

S*-poljubčke K, čimprej se pozdravite,

Cukica-tudi vam poljubčke

Pettyyy-mi imamo tudi vneto ritko, pa nosek, pa vročino--------ne vem kaj to razhaja zdajle. Upam, da se vsi pozdravimo. Ej hvala za nasvet danes. Sem mu dala svečko.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 119
13.6.2011 21:08:09   
betricija
čer
samo na hitro; smo doma, smo se imeli lepo, vreme je zdržalo, sara tudi, jaz tudi, v hotelu mami je super, sedaj se pa spet privajamo na domač hotel.sara imela danes spet problem zaspat.dol je rabila 2 dni, ni pomagalo nič, no je bil slab vreme in je malo gledala tv in smo spet spali od 8h naprej. je pa sedaj punca zadovoljna s spanjem do 8 zjutraj.prej smo spet jokal skorj 1 uro, sedaj pa že spimo.v sredo imamo cepljenje, v petek pol leta, pol pa mami spet dobi hudiča v bajto in ko bo konec letimo spet na morje :)

vidim, da ste se lepo načvekale, vsekakor nihče noče dat za tortico. ko bo čas vas pa berem nazaj.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 120
13.6.2011 22:02:15   
špica84
Čer

WP poskusi z čajem meni zelo pomaga,pa kak pirček si spi vsake toliko.Pa poskusi več počivat.

Vsi bolančki se čim prej pozdravite.

Jaz pa jutri mal po šopingu,pa verjetno s sosedo do bizovika po pstju,potem pa greva z mojo pikico že dol

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 121
14.6.2011 6:57:25   
lina10
S*, pri nas je bilo tako ,da sem Katjo ko je zakuhala 38 vročine sem takoj šla do P in me je poslala na infekcijsko, kjer so jo seveda zadržali in ugotovili, da je imela uroinfekt ,tako je bila boga nič ni bilo od nje samo jokcala je tri dni je trajalo da je antibiotik prijel, sedaj pa je zaenkrat o.k.
Upam, da ni nič hujšega, pa pocartajte svoje bolne sončke in tiste, ki so zdravi.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
14.6.2011 11:02:00   
mojškra
mi imamo 39,3 vročine.Čakam izvide od krvi. G nič ne pomaga, vročino mu težko zbijem, oz. muje sploh ne moremo, ne z hlajenjem, ne z kombinacijo svečk in sirupa.Dobili woltaren svečke, upam da kaj pomagajo. SE JAVIM.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 123
14.6.2011 13:30:59   
Teta M
Mojškra: držim pesti tudi za G, da se čimprej pozdravi,sicer sva se pa slišali po telefonu že...

No pri nas spanje katastrofalno....spala sem 2 uri to noč....I je zaspala ob 20.45 in spala do 23.45, zaspala ob 24h in se zbudila 1.50h,potem pa sva bili pokonci do 4.30h...grrr....full se je igrala, pogovarjala, obračala na trebuh in ko ji ni pasalo biti več na trebuhu se je začela buniti,tako da sem v tem času po moje vsaj 50_x_ ustala iz postelje....potem je pa končno zaspala in je spala do 8.30, žal pa sem jaz morala ustati ob 6h,ker sem morala biti v Lj.ob 7h....
No ,na srečo je mami še vedno pri meni,tako da sem danes dopoldan odspala še 2 urci...
Pa sem ji dala te kapljice za spanje...user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 14.6.2011 13:33:59 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 124
14.6.2011 14:18:51   
špica84
Dan

Teta m šmoren to spanje.Upam,da se enkrat poštima

Moja je pa zaspala okol 21 20 pa se je zbudla okol 24,sem jo skušala dat na zizo pa se drla k da jo koljem.potem sem jo pa pustila in je zaspala nazaj do 4,pol sem pa jaz zaspala med dojenjem in je spala pri meni do 7h.
Jutri se bomo šli pa selitve narodov za ene dva tedna :),komaj čakam da grem
Potem pa kmalu na morčka user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?