Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 9:58:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Paštetka, dobra ideja, ampak zame neuresničljiva. Za srečanje z otroki sem takoj, že naslednji teden Sama za cel vikend pa... kaj je že to? Ravno zato! Odklop! Sva že z bubi enkrat govorili...jaz sem tudi za, da se dobimo novembrke brez novembrčkov...cel vikend je mogoče res utopija zaenkrat....za en večerni žur+nočitev in zajtrk bi se pa jaz mogoče lahko zmenila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:04:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka danes sem se vstala ob 5.00 in nisem mogla spati. ITak, sem imela potem do pol sedmih nevihto v možganih. O svemu i svašta Med drugim tudi: - kje bomo kaj praznovali RD, sem v glavi naredila že cele protikole, scenarije, kaj bom kuhala, pekla, vabila, dekoracijo ... . Kje boste kaj vi praznovali? Očitno naju iste misli preganjajo .... Praznovali bomo najverjetneje na vikendu, ker bi nas v gostilni predrago prišlo, saj bo veliko povabljenih, ker bomo imeli istočasno še krst. Dekoracija - lepo zloženi prtički na krožnikih (se vsako leto potrudim ) in razobešeni balončki. Najverjetneje bomo naročili odojka in jagenjčka, zraven pa kako francosko, paradižnik, čebula, sol....standard pri nas. Za otroke pohani puranji zrezki in pomfri. Prigrizki bodo kar slani, mogoče se spravim kakšne piškote delat ali pecivo pečt - recimo makovo ... Torto bom letos naročila, ker res ne mislim zadnji dan še to pacat... Animacija - se bodo otroci kar sami animirali ...ok, pobarvanke, barvice, škarje, nalepke...to je itak klasika...pol se gremo pa še dan-noč, telefon, štiri v vrsto, activity....čisto po navdihu in zmožnosti glede na trenutno razpoloženje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:05:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Matr kolk pravopisnih napak (napačne črke v besedah) delam zadnje čase tu gor . Ja, ja verjetno zato, ker internet ni bil pravočasno plačan Paštetka ga potem verjetno že pol leta ni plačala! sem ravno danes 3x en stavek brala, ker nisem vedela, kaj hoče povedati
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:05:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ampak huda alergija kaj so mu vbodni test delali? koliko velike pa je imel izpuščaje? 6x6 leska in trave, 3x3 žita meni to ne pove nič, dr. pa očitno že nekaj če je bil vbodni test, potem sklepam, da je to velikost izpuščaja (v mm, dva premera). Ja, 6 je kar konkretno. Bubi je imel 4 za trave, sem zdaj pogledala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:06:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Matr kolk pravopisnih napak (napačne črke v besedah) delam zadnje čase tu gor . Ja, ja verjetno zato, ker internet ni bil pravočasno plačan Paštetka ga potem verjetno že pol leta ni plačala! sem ravno danes 3x en stavek brala, ker nisem vedela, kaj hoče povedati Mislim, da sva isti stavek brali ...pa jaz še zdaj ne vem kaj je hotela povedat!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:08:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naši so pa danes začeli s številkami. Danes so vzeli 1. Jaz pa urejam slikice...sem začela kar s prejšnjim letom, pa bom šla potem v rikverc . Sem pri novembru 2010, praznovanje petarditovega rojstnega dneva...jaooooooooo kakšen trebuh sem imela...pa čist napihnjena, pa v najbolj ozkih hlačah...dobro, da mi niso počle da si navš kaj naredla.... ko sva bile nazadnje obe noseči sploh nisi imela trebuha, medtem, ko sem jaz nosila po svetu cel polovnjak Ampak jaz sem bila potem še enkrat! Takrat se pa spomnim tistega tvojega ogromnega trebuha, ja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:10:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem mu pa zadnjič kupila dr. Kost (okostnjaka) za nagrado, ker se je sam spomnil in poslala svojo in sestricino posteljo in jo je danes na vsak način hotel nesti v šolo. In učiteljica reče, da super, ker se ravo učijo človeško telo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:12:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, petarda, to je cela organizacija. Bubi bo s prijateljčki praznoval v organizaciji, ne vem sicer še kje, bom malo internet prečekirala in mu ponudila ožji izbor. Z družino pa se bomo spet k babici povabili, je le več prostora. Pa saj razmišljam, da bi prijateljčke domov povabil, potem mu moram zelo omejiti število in bom 100/h zaposlena, strošek pa na koncu mislim, da ni nič kaj nižji. Bom malo premislila, predvsem pa se moram z bubijem pogovorit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:14:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Paštetka, dobra ideja, ampak zame neuresničljiva. Za srečanje z otroki sem takoj, že naslednji teden Sama za cel vikend pa... kaj je že to? Ravno zato! Odklop! Veš kaj, jaz zgornjega stavka nisem kar tako napisala. Ravnokar ugotavljam, da oktober očitno sploh ni imel vikendov Niti tistih - en dan in pol ne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:16:27
|
|
|
|
petarda
|
Meni so te animacije že tako brezveze ratale... Mislim, da petardito vseeno dobil možnost domov povabit samo par prijateljčkov, pa se lahko tu malo igrajo, kakšne obložene kruhke naštimam, slane palčke, sok... Mogoče prav na tisti dan, ko praznuje, prijateljčkov pa kaj jaz vem...največ 10 recimo...tolk bi jih še spravili noter... Drugo leto, ko bomo sami na vikendu, bomo pa lahko cel razred tam povabili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:16:47
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Matr kolk pravopisnih napak (napačne črke v besedah) delam zadnje čase tu gor . Ja, ja verjetno zato, ker internet ni bil pravočasno plačan Paštetka ga potem verjetno že pol leta ni plačala! NE, jaz imam drug izgovor. Prehitro tipkam, in na tablici, ko ni tipkovnice, potem samo mlatim mimo. v glavnem, vsak izgovor je dober
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:17:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Paštetka, dobra ideja, ampak zame neuresničljiva. Za srečanje z otroki sem takoj, že naslednji teden Sama za cel vikend pa... kaj je že to? Ravno zato! Odklop! Veš kaj, jaz zgornjega stavka nisem kar tako napisala. Ravnokar ugotavljam, da oktober očitno sploh ni imel vikendov Niti tistih - en dan in pol ne. Pa daj malo po mizi udari. Jaz sem pa prav imela v mislih, da ti boš še najlažje šla za cel vikend
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:18:41
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Matr kolk pravopisnih napak (napačne črke v besedah) delam zadnje čase tu gor . Ja, ja verjetno zato, ker internet ni bil pravočasno plačan Paštetka ga potem verjetno že pol leta ni plačala! sem ravno danes 3x en stavek brala, ker nisem vedela, kaj hoče povedati katerega, da ti prevedem. Čakaj,čakaj! VSe le niso napake. Nekaj moram malo po naše napisat, da se kaj naučite
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:20:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Matr kolk pravopisnih napak (napačne črke v besedah) delam zadnje čase tu gor . Ja, ja verjetno zato, ker internet ni bil pravočasno plačan Paštetka ga potem verjetno že pol leta ni plačala! NE, jaz imam drug izgovor. Prehitro tipkam, in na tablici, ko ni tipkovnice, potem samo mlatim mimo. v glavnem, vsak izgovor je dober Saj vem ja....si že razložila enkrat...ko mojega kaj zamika iPad, mu samo povem, da teb gre na slabše odkar ga imaš, pa ga potem mine....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:20:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem mu pa zadnjič kupila dr. Kost (okostnjaka) za nagrado, ker se je sam spomnil in poslala svojo in sestricino posteljo in jo je danes na vsak način hotel nesti v šolo. In učiteljica reče, da super, ker se ravo učijo človeško telo. Ja, človek skoraj ne ve, kam je posteljo poslal Pa kaj je nesel v šolo - posteljo al sestrico Ja, paštetka, vsak izgovor prav pride čuj, pa kaj ti v službi tudi tablico uporabljaš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:20:41
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem mu pa zadnjič kupila dr. Kost (okostnjaka) za nagrado, ker se je sam spomnil in poslal svojo in sestricino posteljo. Dr. Kost je danes na vsak način hotel nesti v šolo. In učiteljica reče, da super, ker se ravno učijo človeško telo. zdaj razmiš? Imaš popravljeno v citatu
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 26.10.2011 10:24:10 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:23:35
|
|
|
|
Paštetka
|
poslal - pomeni po prekmursko, da je posteljino poslal - pismo, da je posteljo zložil, ali kako naj napišem postlal sestricino - pa je po prekmursko. v SLO - sestričino bemtiš dr. Kost (okostnjaka, FErdoja, Frančeka ali kako ste ga že klicali v šoli) je nesel v šolo
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 26.10.2011 10:24:39 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:24:38
|
|
|
|
*bubi*
|
postlal je, ne poslal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:24:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem mu pa zadnjič kupila dr. Kost (okostnjaka) za nagrado, ker se je sam spomnil in poslal svojo in sestricino posteljo. Dr. Kost je danes na vsak način hotel nesti v šolo. In učiteljica reče, da super, ker se ravno učijo človeško telo. zdaj razmiš? Ne. Sem pa zdaj pomislila, da jo je mogoče poStlal?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:25:43
|
|
|
|
*bubi*
|
paštetka, mislim, da niso toliko besede problem, da bolj vejice škripajo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:28:04
|
|
|
|
petarda
|
Pa mogoče, če pri prvem post ne bi bil poslala...ja sem potem razmišljala zakaj je paštetka mišek posteljo poslala? (par avion )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 10:29:19
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa mogoče, če pri prvem post ne bi bil poslala...ja sem potem razmišljala zakaj je paštetka mišek posteljo poslala? (par avion ) Eh, daj..... kaj res? No, zdaj me pa zanima, kolikokrat niste razumele mojih stavkom. Ker zdaj me že skrbi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?