Urša
|
Uf, saj ste kar nekaj natipkale! Pri nas je pestro odkar sta N&J prišla s počitnic. Je pa fajn, ker se tukaj skoraj celo poletje odvijajo razne aktivnosti, večina neplačljivih, za kar poskrbi občina. Ta teden sta hodila na jezikovne in ustvarjalne delavnice, tako da sva bila ob dopoldnevih sama z Izakom, je kar pasalo, priznam! Drug teden imata športne delavnice, potem oratorij, pred morjem pa gresta še za en teden na počitnice k mojim staršem. Bo kar hitro minilo, se mi zdi. Drugače sem pa vmes dobila ponudbo, da bi začela delat tu v Mozirju za polovični čas, ker trenutno samo to rabijo, ampak že čez 3 tedne. Ah, da ne govorim, kako me je vse skupaj zamorilo. Skratka, ostala bom na porodniški. Mi je pa ful hudo, da sem izpustila priložnost. Samo ni kaj, nimam kam dat, moji starši se ne bodo iz Lj vozili, če vzamem privat varstvo, ne bom mogla plačevat, ker naj bi bila že tako polovična plača in to eno leto, kar mi ob vseh kreditih ne diši najbolj. Bi bila pa odlična odskočna deska. Zdaj je kar je, razpis je šel mimo, dobila bi pa sigurno, ker me je ravnateljica osebno vprašala če sem za stvar. Pri Niki sem šla delat, ko je bila stara 6m, pri Jaku pri 9m, vsaj zdaj sem si želela izkoristit vso porodniško, pa še podaljšana je za 1 m. Sicer je pa Izak še vedno na joški vsako uro.