|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
30.6.2011 22:07:43   
*bubi*
Sem malo brskala po netu in našla ene lušne fotke otrok.... to bi skorajda lahko bila bubi in bubika user posted image  user posted image
TUKAJ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.7.2011 9:45:15   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sem malo brskala po netu in našla ene lušne fotke otrok.... to bi skorajda lahko bila bubi in bubika user posted image  user posted image
TUKAJ

Čudovite slikice in še lepši otoci user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.7.2011 9:57:05   
Urša

joj, to je meni še prihranjeno trenutno... še gresta 6x v vrtec, pa potem še avgusta. takrat pa tudi sama ne vem, kako bom zdržala.... no mogoče bo lažje, ko bo odhajal in rekel prijateljčkom: jutri pa se vidimo v šoli user posted image user posted image user posted image

Ja, to bo lažje! Tako je bilo pri Niki, en dan v vrtcu, drug dan v šoli in ni bilo prehudo zame.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.7.2011 9:59:05   
Urša
Waw, kakšne čudovite slikice! user posted image user posted image user posted image Pa saj sta tvoja, bubi?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.7.2011 14:40:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pa saj sta tvoja, bubi?

Misliš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 980
3.7.2011 20:38:53   
NinaŠ

Waw, kakšne čudovite slikice!

...in čudovita otroka user posted image

Po naporenem tednu sem danes uspela malo zadihat user posted image , čeprav mi ni čisto jasno kdaj bom pa stanovanje spravila v red user posted image Spali smo do 8.30 user posted image user posted image user posted image in se, ker se ob taki uri v hribe ne spodobi več hodit user posted image , odpravili na pohod do Aljaževega doma v Vratih... ...itak je bil to celodnevni izlet user posted image ...  user posted image je tačas v miru prepleskal balkonsko ograjo user posted image

Bubi, tisti teden v juliju delam malo mešano: pon.: popoldne, tor.: cel dan, sre.: dopoldne, čet.: popoldne, pet.: cel dan, v soboto sem frej. Imam pa potem naslednji teden dopust, ki bi ga veliko lažje prilagodila kakemu skupnemu izletu kot prejšnjega.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 981
3.7.2011 23:50:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi, tisti teden v juliju delam malo mešano: pon.: popoldne, tor.: cel dan, sre.: dopoldne, čet.: popoldne, pet.: cel dan, v soboto sem frej. Imam pa potem naslednji teden dopust, ki bi ga veliko lažje prilagodila kakemu skupnemu izletu kot prejšnjega.

uf... težka bo user posted image

Mi gremo 17.7. na morje, tako da potem odpade. Bom še videla, kaj se bo dalo skombinirat. Itak do zadnjega ne bom vedela, kdaj bosta otroka doma user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 982
4.7.2011 8:12:40   
petarda
Dobro jutro drage moje user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image ...tale "ta hitra", ker imam danes še petardita in juniorja doma, saj smo se včeraj pozno vrnili z morja...je bilo treba izkoristit do konca user posted image ...imeli smo se pa S U P E R user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Čestitke kvaka za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .... in glavno, da je cepljenje za vami...si pa kar predstavljam kakšne muke si/ste dali skozi user posted image

Bubi...PREKRASNE fotke user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem tudi razmišljala o enem takem fotošutingu...sem na FB vidla lepe fotke od ene deklice...koliko pa je tebe stala ta zadeva? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 983
4.7.2011 8:59:15   
kvaka
Dan, dan

petarda sem te pogrešala tle gor na netu user posted image

za kako pravo kavo bi se priporočala, če boš imela čas user posted image . Ti moram pa prenest pozdrave podgurke, je slučajno z balonom pristala na našem terenu in sem morala z malimi it pogledat, tak čisto od blizu. Jaz je nisem prepoznala je pa ona mene po dvojčkih user posted image .

Mi smo imeli full planov za ta vikend, na koncu user posted image bolel zob in smo ždeli potem kar doma.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.7.2011 20:27:21   
*bubi*
user posted image  petarda. Sem te jaz tudi pogrešala. Samo da ste uživali, pa saj ni bilo dvoma user posted image

Mi pa trenutno uživamo v mestnem parku... ko le čas in vreme dopuščata. In letos kar ne morem in ne morem prehvaliti vsega skupaj! Tudi danes smo šli takoj po vrtcu v mesto in malo prej prišli domov user posted image

Sem pozitivno rpesenečena, kako moja otroka vse zanima... vse bi rada pogledala, poskusila, ustvarjala, gledala predstave,... res ni problema. Jaz pa se zraven tudi zabavam, ker sem že čisto odklopila službo (kljub temu, da sem bila danes do dveh tam).

Bom naložila kakšne slikice, res je super super super.... in bi se mi zdelo prav škoda, da bi že zdaj takoj šli na morje, posledično zamudili vse to, kasneje pa se itak ne bo nič več dogajalo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.7.2011 9:55:28   
ada2
danes je pa 12 let mojega materinstva....
pa kam gre čas?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 986
5.7.2011 10:20:46   
*bubi*
Vse najboljše, Nuša! user posted image user posted image user posted image  In vse najboljše, mami....

Kam gre čas? Pa jaz bi rekla, da fajn, da gre samo naprej user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.7.2011 15:10:33   
kvaka
Nuša vse naj naj user posted image pa lepo praznovanje vam želim. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.7.2011 15:22:28   
kvaka
Jaz bi pa prosila vas, če ima katera TUŠ kartice za menjat ali podarit user posted image   in sicer rabimo:
3, 10, 19, 31, 32, 46, 47, 51, 54, 66, 68, 69, 74, 75, 77, 82, 91, 93, 95, 96, 99, 100, 103, 107, 110, 111, 113, 115, 122, 124, 133, 137, 138, 140, 141 in 144.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
5.7.2011 21:21:48   
petarda
Vse najboljše Nuša in mami! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
5.7.2011 21:22:50   
petarda
Kvaka....sem videla nekaj slikic od poroke tvojega brata (saj je brat, ne?) Zalooooo si bila lepa! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.7.2011 21:25:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Dan, dan

petarda sem te pogrešala tle gor na netu user posted image

za kako pravo kavo bi se priporočala, če boš imela čas user posted image . Ti moram pa prenest pozdrave podgurke, je slučajno z balonom pristala na našem terenu in sem morala z malimi it pogledat, tak čisto od blizu. Jaz je nisem prepoznala je pa ona mene po dvojčkih user posted image .

Mi smo imeli full planov za ta vikend, na koncu user posted image bolel zob in smo ždeli potem kar doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Kavica? Sem za... jutri ne morem...potem naprej pa načeloma ja...kateri dan tebi najbolj ustreza?

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
5.7.2011 22:38:18   
*bubi*
Mi smo danes spet žabe reševali iz jaška. Tokrat ne samo ene, ampak celo tri user posted image  Od tega eno ogromno user posted image  Kaj jaz vem, morda celo krastačo user posted image  Joj, otroka pa tako navdušena. Zdaj pa res upam, da smo vse polovili in da ne bo bubi še kje kakšne našel.

Ta moj otrok mora pretaknik vsak košček zemlje in trave.... zaenkrat kaže, da bo naravosloven tip user posted image  Bi bila mami ful vesela in ponosna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.7.2011 22:48:52   
petarda
Žabe user posted image ....se pa tudi moja dva navdušujeta nad njimi user posted image ...samo jih ne prijemata...ampak samo z lopatko prenašata user posted image

Bubi....koliko te je prišel fotošuting? Povej no...me firbec matra user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 994
5.7.2011 23:18:27   
petarda
Iščem ritem...zdaj budna, ko čuk....zjutraj bo pa problem vstat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.7.2011 7:40:00   
kvaka
Dobro jutro

danes kuham user posted image jaz.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.7.2011 7:40:09   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kvaka....sem videla nekaj slikic od poroke tvojega brata (saj je brat, ne?) Zalooooo si bila lepa! user posted image

Kaj pa drugega, k si kej dvomla user posted image

Drugače pa je bila full lepa ohcet, pa ne za to k je bila od brata, res vsi svatje so pohvalili. Meni se je tako kot maldoporočencema vse odvijalo z nadsvetlobno hitrostjo.

Kavica jaz lahko ta teden kadarkoli in kjerkoli. Najraje pa bi videla, če se dobiva na prepihu, ker imam vse tri škrate doma in bi jo le tam čisto v miru spila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.7.2011 7:45:49   
NinaŠ
Dobro jutro! Kvaka hvala za user posted image

Oooo Nuša že 12 user posted image Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Danes imam službo popoldne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ...in upam, da ne bo spet luna? sekala user posted image user posted image user posted image user posted image ker zadnje dni je pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.7.2011 7:46:20   
NinaŠ
Bubi....koliko te je prišel fotošuting? Povej no...me firbec matra user posted image

mene tud user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.7.2011 7:47:22   
kvaka

Mi smo danes spet žabe reševali iz jaška. Tokrat ne samo ene, ampak celo tri user posted image  Od tega eno ogromno user posted image  Kaj jaz vem, morda celo krastačo user posted image  Joj, otroka pa tako navdušena. Zdaj pa res upam, da smo vse polovili in da ne bo bubi še kje kakšne našel.

Ta moj otrok mora pretaknik vsak košček zemlje in trave.... zaenkrat kaže, da bo naravosloven tip user posted image  Bi bila mami ful vesela in ponosna user posted image

user posted image
Pri nas pa so muce zadnje čase in ... Jih imajo pri sosedovih dva legla in jih non stop hodijo gledat in božat. Smo se že dogovorili, da ko bodo dovolj velike jih vzamemo v domačo rejo user posted image

Pa J&A dobita nova rabljena kolesa user posted image , sta sedanja čisto v rasulu in premajhna. No, v bistvu enega že imamo in je tak kreg ... da je joj .... tako da smo se odločili za nakup še enega.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?