|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
16.11.2011 14:01:18   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Petarda, a veš, da sem še ponoči sanjala o belih copatih. user posted image
Sem šla v eno trgovino in sem ti jih kar kupila, ker so bili 7 eurov user posted image user posted image

Pa ti si nora!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
16.11.2011 14:02:41   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, a veš, da sem še ponoči sanjala o belih copatih. user posted image
Sem šla v eno trgovino in sem ti jih kar kupila, ker so bili 7 eurov user posted image user posted image

Saj so res 7 eur, toliko smo mi dali za njih v Baby centru. user posted image user posted image user posted image  Samo so imeli največjo številko 6-9 m in smo jih komaj gor spravili še na žabice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem jih videla v Mura trgoviniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
joj, pa sploh ne hodim v to trgovino user posted image user posted image user posted image

Evo...nazadnje jih imajo v vsaki drugi štacuni za sitniš, samo jaz jih nikjer ne vidim user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
16.11.2011 14:06:20   
petarda
Pa ravno se odpravljam po nakupih...zdaj pa sploh ne vem, če čem it...gremo hitro sprobat, če še kake stare hlače gor navlečem, pa se mogoče celo izognem šopingu danes....zadnje čase mi nič kaj za šopingirat...očitno šparam energijo (in denar) za veseli december user posted image ....

...paštetka love you for that user posted image user posted image user posted image ....

...sam, da mi ne boš še čarovniške škatle kupila, ker tisto mu bosta pa botrček in botrca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
16.11.2011 18:24:17   
Paštetka
Petarda, eno vprašanje. Koliko knjig lahko vi daste v prazno petarditovo torbo?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
16.11.2011 19:40:08   
Paštetka
Jao, moški... Moj se spravi otroku delat večerjo. Pazi čokolešnik. In v vsej zmedi me vpraša: kaj to se dela z vodo ali biciklinom? user posted image user posted image wtf???
Ok, zmeša se, hotel je vprašati z mlekom. In potem spet: kaj moram mleko zavreti?
Halo? Pa saj ne delaš kašice pri 4. mesecihuser posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
17.11.2011 8:30:59   
petarda

Dobro jutro. user posted image

Vse zvezeke in knjige, ki jih ima v 1.razredu, potem je pa že konec...koliko točno jih je, pa zdaj ne vem na pamet, ta teden pa tudi ne nosi torbe domov, ker imajo ta teden vsak dan zadnji dve uri tečaj plavanja. (tisto med počitnicami so imeli samo za ogrevanjeuser posted image ).

Zakaj te pa zanima? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
17.11.2011 8:31:50   
petarda

Jao, moški... Moj se spravi otroku delat večerjo. Pazi čokolešnik. In v vsej zmedi me vpraša: kaj to se dela z vodo ali biciklinom? user posted image user posted image wtf???
Ok, zmeša se, hotel je vprašati z mlekom. In potem spet: kaj moram mleko zavreti?

user posted image user posted image user posted image ....ajde tisto z biciklinom ga še razumem user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
17.11.2011 8:42:36   
petarda
juniorja imam danes doma...je nekaj drisknil, tako da močno, močno upam, da zdaj ne zbolimo vsi po vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vam tudi čudno izpisuje črke in smajlije? user posted image

Kje je pa Nina zadnje čase?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
17.11.2011 8:45:47   
petarda
Tole prestavljam z majhnimi dodatki user posted image

01.11. – Hana (tincci)
05.11. - Anže in Jaka (kvaka)
09.11 – Jaka (Urša)
10.11. - Max Luka (paštetka)
11.11. – Nika (mojcaH)
13.11. – Tina (NinaŠ)
14.11. - Petardito (petarda)
14.11. - Mark (sharpy)
15.11. – Lara (nincy)
15.11. - Paštetka
18.11. - Bubi (bubi)
18.11.- Urša
21.11. - Adam (ada2)
23.11. - Aleks (amy26)
23.11. - Anej (nej)
28.11. - Sergej (Naty_ka)
29.11. - Luka in Jaka (catya)
30.11. - Tilen (til)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
17.11.2011 8:52:02   
petarda
Vse najboljše Lari in Marku user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne morem nalepit slikce...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
17.11.2011 9:12:21   
petarda
Ojoj Urša....ušli so nam...daj še malo podregni svoje prijatelje...jaz sem danes spet delila...en glas več je že user posted image ...in to od naše novembrke nincyuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
17.11.2011 9:13:29   
Urša

user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
17.11.2011 9:15:11   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

juniorja imam danes doma...je nekaj drisknil, tako da močno, močno upam, da zdaj ne zbolimo vsi po vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne boste, ne smete! user posted image  Pa vseeno preventivno rukni enga jegra! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsak slučaj!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
17.11.2011 9:16:05   
Urša
O, Naty je lajkala! user posted image  Kje pa se nahaja zadnje čase? Je že dolgo ni bilo gor! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
17.11.2011 9:18:57   
Urša
Včeraj sem šla brat za nazaj tisti forum, ko so bili novembrčki dojenčki, da malo primerjam in sem ugotovila, da ga ful manjka, no saj potem sem se spomnila, da nam je izginilo 800!!!! user posted image  strani in smo se tako jezile! A je to možno? 800? Sem pa skoz nekaj jamrala, kako je neobvladljivo doma, tako da vidim, da imamo zdaj s tremi precej bolj umirjeno stanje. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
17.11.2011 9:28:34   
Urša

Ojoj Urša....ušli so nam...daj še malo podregni svoje prijatelje...jaz sem danes spet delila...en glas več je že user posted image ...in to od naše novembrke nincyuser posted image

A Nincy je tudi? Lepo!user posted image  Ja, moram še malo podregnit!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
17.11.2011 9:33:26   
petarda

A Nincy je tudi? Lepo!user posted image  Ja, moram še malo podregnit!

Ja, pa Nincy verjetno sploh ne vem, da je poba tvoj user posted image ....vsi mislijo, da je od Nine P user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
17.11.2011 10:00:04   
petarda
Urša...tu na RR je podforum glasovanja...pa tam pripopaj link user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
17.11.2011 11:36:15   
Paštetka

Vse zvezeke in knjige, ki jih ima v 1.razredu, potem je pa že konec...koliko točno jih je, pa zdaj ne vem na pamet, ta teden pa tudi ne nosi torbe domov, ker imajo ta teden vsak dan zadnji dve uri tečaj plavanja. (tisto med počitnicami so imeli samo za ogrevanjeuser posted image ).

Narobe. Samo enega, potem pa torba ni več prazna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
17.11.2011 11:38:06   
Paštetka

Ne boste, ne smete! user posted image  Pa vseeno preventivno rukni enga jegra! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsak slučaj!

aha user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
17.11.2011 12:46:55   
petarda
glej odgovor spodaj.......

< Sporočilo je popravil petarda -- 17.11.2011 12:49:25 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
17.11.2011 12:48:58   
petarda

Narobe. Samo enega, potem pa torba ni več prazna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če damo vse naenkrat (kar velikokrat tudi naredimo)? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
17.11.2011 12:50:32   
petarda
Drugače pa - idi v rit....sem že v mislih štela koliko imamo zvezkov in delovnih zvezkov pri vsakem predmetu + verouk + krožek user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
17.11.2011 12:52:54   
Paštetka

Drugače pa - idi v rit....sem že v mislih štela koliko imamo zvezkov in delovnih zvezkov pri vsakem predmetu + verouk + krožek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
17.11.2011 13:05:10   
petarda

Urša...tu na RR je podforum glasovanja...pa tam pripopaj link user posted image

Sem že jaz...ko je bila ravno prilika. user posted image Če te pa moti, pa prosim povej, bom prosila da odstranijo...joooj zdaj mi je kar malo žal, da sem prilimala brez tvojega dovoljenjauser posted image ....samo sem imela v mislih, da nikjer ne piše, da je otroček tvoj (čeprav bi to znalo samo pomagatiuser posted image ), pa da si link itak sama delila tu z nami. user posted image ...hmmmm....joooj, še zdaj ne vem, če sem naredila prav user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?