Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:42:23
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Kaj bi naredila?? nč, fršlok bi me trofnu, tako da je bolje, da ne zadanem.
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:42:23
|
|
|
|
tinkatonka
|
Vložila v hišo, ki jo zidam in se čimprej preselila! Kar bi ostalo pa na banko!
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:43:46
|
|
|
|
Pajaca
|
Letalsko karto pa bi šla na en ornk dopust v kakšne luštne kraje..... Ostalo pa kaj vem, bi tam razmišljala.
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:44:43
|
|
|
|
SABILA
|
*prvo kot brvo bi šla na svoje *drugo kot drugo kupla bi si bmw x5 *tetje-itak mi nebi nč več ostal:bravo::bravo::)-:)-
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:45:47
|
|
|
|
Nasy
|
verjetno bi kupila ali hišo ali stanovanje...če nebi tudi mene kaj ruknlo:)-
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:45:49
|
|
|
|
CUKRČEK
|
sanja svinja kukurus, a kukurusa nema8)
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:50:09
|
|
|
|
leah
|
A samo 20 mio? Hja najbrž bi rezervirala prvo letalo za Miami, ostanek denarja bi vložila v firmo, ki jo imam v ZDA , tako da bi potem takoj dobila Green Card.Tukaj bi vse prodala, si na na MIami beachu kupila hišo, čez nekaj let bi zaprosila za ameriško državljanstvo, ki bi mi ga seveda dali, naredila bi tudi vse teste, kot prava zgledna American Woman, potem pa bi se vrnila v Slovenijo in vrnila slovensko državljanstvo-to bi bil moj najsrečnejši dan v mojem življenju.:morje::sloncek:
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:53:34
|
|
|
|
babylove
|
Zakaj bi pa vrnila slovensko drzavljanstvo, a ga ne maras?
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:54:27
|
|
|
|
Mojca20
|
Hiška v Ljubljani, zimski dopust v hotelu visoke kategorije čist na smučišču (Švica pod Matthornom), ostalo ostane nespremenjeno.
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:58:36
|
|
|
|
urbancek
|
Svoja hiša na podeželju, kar bi pa ostalo :)-:)-:)- pa kakšen enoprostorček, da bi se lahko vsi vanj zbasali Lp
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 13:58:43
|
|
|
|
Pajaca
|
ha ha ha 20mio pa hiška v lj.....
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 14:09:32
|
|
|
|
smrka
|
Šla bi nazaj v Slovenijo in si kupila hišo na obali, in par miljonov dala svoji Mami.
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 14:09:44
|
|
|
|
PrimožL
|
Poskrbel bi, da bi imel portal Ringaraja manj tehničnih težav, torej boljši hardware.
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 14:10:54
|
|
|
|
Muffin
|
Sla bi na potovanj, nekaj denarja bi pametno nalozla Pol bi se pa zbudla :)-
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 14:11:09
|
|
|
|
2ursae
|
definitivno poplačala kredit in kupla nov avto. Nč fensi, sam da je velik in da ima klimo. Pa neki bi dala (če bi še ostalo - 20 mio dandanašnji ni prav veliko za postavit se na lastne noge) v dobrodelne namene, najbrž kar našemu župniku, mu še najbolj zaupam, da bi pravilno raztalal :bravo:. pozdravček :muca:
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 14:27:02
|
|
|
|
Maček Muri
|
Z 20.000.000 nima smisla o kakšni hiši sanjat.Razen, če imaš še kaj za dodat:( Prav na hitro ne bi naredila nič, razen kakšnega potovanja.
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 14:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bi mi blo treba pufa za bajto jemat :) :bravo:
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 14:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
20 mio hmmm.... s kreditom si lih stanovanje kupiš. Pa ne preveč fensi. Za avto nič ne ostane. Če bi jih bilo 200 mio kako dvosobno stanovanje potrebno obnove, pa enga megana ene 4 al 5 let starga. Ostalo pa via skladi. No pa na kak romanticni otok bi sla mal ljubezen iskat. Seveda po tistem, ko bi me zaradi zastoja srca z intenzivne spustili... Je moja srečna zvezda dol padla k sem se rodila :zmeden:
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 15:09:11
|
|
|
|
leah
|
Babylove, a zakaj bi vrnila slovensko državljanstvo? zato, ker se po duši ne počutim slovenka in mi je tukaj veliko stvari tujih in nerazumljivih.Kot naprimer ta, da samo v naši preljubi lepi mali državici ne velja tuja diploma.Kakršnakoli že.Pravzaprav za njeno veljavnost moraš pri nas plačat cca.600.000,00sit.Lepo prosim. -Ta, da rabiš za odprtje firme goro papirja in padeš na čakalno listo za cca.pol leta.V ZDA ti jo odobrijo v enem dnevu.Zato, ker se imamo za tako zelo pomembno državo, da še Albancem podelijo letno več Viz kot nam(letos so jih nam podelili 5, Albaniji 2000) -zato,ker imamo v ****u šolstvo.Šele sedaj vidim ko delam ameriški high school preko interneta.Primerjam kaj vse se tam učim in kaj so me učili tukaj v srednji šoli.Primerjava te na rit vrže.Kdor je ne pozna naj bo raje tiho. -zaradi zafrustriranosti in negativizma slovenskega folka..... ....in zatojev in zaradi-....jih je še veliko...pa se mi jih ne da naštevat.Že tako se bo tukaj našla spet kaka pametna mamica in me spljuvala do amena.Pa tudi zato. Pa briga me, hej meni bo uspelo, pa ne rabim zadeti na loteriji- v to verjamem.Samo, da se rešim te že v štartu zafurane EU in Slovenije. Pa brez zamere, samo razložila sem ti zakaj.... -zato -
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 15:16:11
|
|
|
|
polona2
|
Skromnost je lepa čednost, niti ne bi potrebovala kakšnega hudega jackpota, teh 20 miljončkov bi bilo ravno dovolj za stanovanjce v moji ljubi vasici...
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 15:21:08
|
|
|
|
črnka
|
ups 200 miljonov.:ups: se opravičujem:ups:
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 15:22:59
|
|
|
|
polona2
|
Ti jih kar imej, jaz imam 20 miljončkov čez glavo dovolj!!!
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 15:57:41
|
|
|
|
SABILA
|
LEAH, veliko ljudi je veliko slovencem in neslovencem v naši državi nerazumljivih se v bistvu strinjam z vsemi tvojim zatoji in zaradi, vendar me pa moti tole : "Zato, ker se imamo za tako zelo pomembno državo, da še Albancem podelijo letno več Viz kot nam(letos so jih nam podelili 5, Albaniji 2000)" ja in če so jih, a so kej manj vreden kot mi? pa že vnaprej upam da ti bo res uspelo, če si se zato odločla, kajti najpomembnejše je to da verjameš v sam sebe, in se ne oziraš na zakone in druge stvari ki bi ti to onemogočile
|
|
|
|
če bi zadele na lotu... 17.8.2005 16:02:33
|
|
|
|
babylove
|
Ni zamere, morda samo v tolazbo - tudi Francija ne prizna moje slovenske diplome... Toliko o prostem pretoku delovne sile v EU. Glede ostalega se delno strinjam, delno ne. Vso sreco v tujini!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?