leah -> če bi zadele na lotu... (17.8.2005 15:09:11)
|
Babylove, a zakaj bi vrnila slovensko državljanstvo? zato, ker se po duši ne počutim slovenka in mi je tukaj veliko stvari tujih in nerazumljivih.Kot naprimer ta, da samo v naši preljubi lepi mali državici ne velja tuja diploma.Kakršnakoli že.Pravzaprav za njeno veljavnost moraš pri nas plačat cca.600.000,00sit.Lepo prosim. -Ta, da rabiš za odprtje firme goro papirja in padeš na čakalno listo za cca.pol leta.V ZDA ti jo odobrijo v enem dnevu.Zato, ker se imamo za tako zelo pomembno državo, da še Albancem podelijo letno več Viz kot nam(letos so jih nam podelili 5, Albaniji 2000) -zato,ker imamo v ****u šolstvo.Šele sedaj vidim ko delam ameriški high school preko interneta.Primerjam kaj vse se tam učim in kaj so me učili tukaj v srednji šoli.Primerjava te na rit vrže.Kdor je ne pozna naj bo raje tiho. -zaradi zafrustriranosti in negativizma slovenskega folka..... ....in zatojev in zaradi-....jih je še veliko...pa se mi jih ne da naštevat.Že tako se bo tukaj našla spet kaka pametna mamica in me spljuvala do amena.Pa tudi zato. Pa briga me, hej meni bo uspelo, pa ne rabim zadeti na loteriji- v to verjamem.Samo, da se rešim te že v štartu zafurane EU in Slovenije. Pa brez zamere, samo razložila sem ti zakaj.... -zato -
|
|
|
|