metuljcek321
|
kdo je to računal? naj se mal pri meni oglas, ej 400/mesec za vrtec, kar je skor 5 čukov na let ... pa še tisoč drugih stvari ... mojček, kako bo z vrtcem? jaz sem pa pri nas kar ravnateljici pisala, ki že ve, kako je s številom otrok - in je baje taka grozljiva gneča tu pri nas, da bo sigurno še leto (ali celo 2) v enoti, kjer je zdaj - sem PRESREČNA če te zanima, pa napiš kakšen mejlček anivej kar mal te pri srcu stisne, k vidiš tako cifro, ne? flower, kako pol lasje? Bo? Majuška, ti dieta kaj pomaga al te zdaj še bolj zeza zdravje? Mogoče se bo pa telo zdaj mal sesulo, pol pa s polno paro naprej. populis, kako ste pri vas? nanka, still alive? neboglasnica, ****, ej, kakšna grozna novica - mi grejo mravljinci povsod - joj, ej, srčno upam, da se bo kakšna svetlejša možnost pokazala ... pri nas je bla pa prejšnji teden srhljiva prometna - je en 50-letnik s 150 km/h (pazi to, 150 v naselju!!!!) priletel v pravilno vozečo visoko nosečo mamico, njenega 15-mesečnega otročka in babico - on nič huje poškodovan, mamica je mogla urgentno rodit (ne vem, kako je z otročkom), 15-mesečnik bo pa HROM ... a si predstavljate to - sem brez besed ... kakšno trpko in boleče življenje je pred celo družino - imam cmok v grlu, šit totalen ... midve z malo sva 5 minutk prej prišli domov ... me je skor pobral, k sem pomisnla, da bi lahko pa tud v naju priletel, norec zmešani 3jemi & zimska, a pol se nauta nč več kle javljale? Škoda, no. Almera, pa kolk d best fotke s Soše, ej - presladka sta! Tista, k sta oba gor, je za povečat in v okvir. ta svet je res nor in nepošten!