Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 10:47:44
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Porkaduš, sploh nisem več normalna. Včeraj sem spala samo 2 uri, ker mi je glava delala na polno in sem ful pisala. Zjutraj šla k dohtarju in potem zdržala ves dan, ne da bi me matralo. Ves dan sem bila v pisanju, ful mi je dalo energije. Šla spat ob 11h in vstala ob 5h. Ob 8h sem šla v posteljo, da bi nadoknadila, sem samo nekaj napol dremala, spati pa ne morem. Tišči me od idej. Ne trdim zastonj, da sem čudna Majuska, tvoje pisanje bo počasi že za v tisk:), kaj pravš? Kakšno pisanje? Kakšen tisk? Sem ferbčna, a ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:21:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:24:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:26:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:27:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:30:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:32:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:35:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 11:37:39
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka a-a..ni to. mojcek, tistega kar si ti napisala, bi bla še najbolj vesela. saj bomo zvedli tud to kmalu, 14. ima kontrolo. danes je blo nekaj drugega..... pa ne vem če smem to na forum pisat. v glavnem.....kak naj napišem, da boste vedle za kaj gre...v vezi s službo mojega dragega. bom en drug dan še kaj, da ne bo še kdo tu prebral. ko bo tud uradno, pol bom pa napisala. sicer pa tak če spremljate lahk vse iz medijev zveste. napredovanje ? ne, ne...nima kam več napredovat. no ja se odpre novo višje delovno mesto, sicer pa glavno da je vesela novica, ko bo pa čas da izvemo pa bom, a ne :) Se podpišem pod tole
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:38:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 11:47:02
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka haha, pa kr tam pr letih napisala wrong...enivej. 4. = 13. leto A deeeej, zdej pa še men zs. Sem že prej napisala, da sem ferbčna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:52:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 11:58:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 12:03:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 12:08:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 12:16:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
hej za vse novičke zoo anyone today?
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 12:17:01
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka imata... Hvala za ZS! Čestitke še tukaj!!!!! Tudi z moje strani čestitke! Bravo oči!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 12:17:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka imata... Hvala za ZS! Čestitke še tukaj!!!!! wuu huuu to bi mogla jaz častit! hvala what's up? what's up?
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 14:20:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
Saj ne vem, če se sploh še smem javljat, ampak tole me pa tišči že dva dni... V službi imam dečka, prvošolčka, ki ima bratca, starega še ne dve leti in pol. Fantku so odkrili tumor na možganih, ki sicer še ni rakav, ampak da ne bo kasneje predrago zdravljenje, ga bodo v kratkem operirali. V najbojšem primeru bo deček hrom po celi desni strani, ; možnosti so pa še: tetraplegik ali smrt. Jojmene, kako je to hudo.... Kar nekaj ... Nisem brala, ker sem v službi, upam pa, da ste vse ok.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 14:45:11
|
|
|
|
Cuba Libre
|
firbec jaz... ŠE MEN, ŠE MEN!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 14:51:00
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Saj ne vem, če se sploh še smem javljat, ampak tole me pa tišči že dva dni... V službi imam dečka, prvošolčka, ki ima bratca, starega še ne dve leti in pol. Fantku so odkrili tumor na možganih, ki sicer še ni rakav, ampak da ne bo kasneje predrago zdravljenje, ga bodo v kratkem operirali. V najbojšem primeru bo deček hrom po celi desni strani, ; možnosti so pa še: tetraplegik ali smrt. Jojmene, kako je to hudo.... Kar nekaj ... Nisem brala, ker sem v službi, upam pa, da ste vse ok. huda huda stvar... to je res grozna usoda. pa otroček... joooj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 14:55:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 15:15:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 31.5.2011 17:23:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Porkaduš, sploh nisem več normalna. Včeraj sem spala samo 2 uri, ker mi je glava delala na polno in sem ful pisala. Zjutraj šla k dohtarju in potem zdržala ves dan, ne da bi me matralo. Ves dan sem bila v pisanju, ful mi je dalo energije. Šla spat ob 11h in vstala ob 5h. Ob 8h sem šla v posteljo, da bi nadoknadila, sem samo nekaj napol dremala, spati pa ne morem. Tišči me od idej. Ne trdim zastonj, da sem čudna Majuska, tvoje pisanje bo počasi že za v tisk:), kaj pravš? Kakšno pisanje? Kakšen tisk? Sem ferbčna, a ne? populis, srce, lepo da zaupaš v moje sposobnosti, ampak dvomim da bi bilo dovolj zanimivo za širšo javnost tims, nič ne bo s tiskom, brez skrbi
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2011 23:02:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.