Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.6.2011 9:09:12
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Jest sem pa dons doma z Nino. Je bila ful boga ponoč. Je jamrala da jo buši buba, je tud bruhala.... Zdej zjutraj je imela pa drisko, 3x bruhala, vročine pa nima. Sem klicala v vrtec, da povem da je ne bo, pa mi je vzgojiteljica rekla, da so eni starši prpeljal fantka v vrtec, čeprav je ponoč bruhal. Je potem še enkrat bruhal v vrtcu, so klical starše, da pridejo ponj. Drug dan so ga pa spet prpelal, ker je kao zdrav . In včeraj sta 2 otročka že zbolela, dons pa še en in naša Nina. Ok, sej vem, da ni nujno, da so se nalezli od tega fantka, ampak ne zastopim staršev, da otroka ki je še 3 uri pred vrtcem bruhal, kr prpeljejo.... Mah....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.6.2011 9:12:43
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 neboglasnica, ****, ej, kakšna grozna novica - mi grejo mravljinci povsod - joj, ej, srčno upam, da se bo kakšna svetlejša možnost pokazala ... pri nas je bla pa prejšnji teden srhljiva prometna - je en 50-letnik s 150 km/h (pazi to, 150 v naselju!!!!) priletel v pravilno vozečo visoko nosečo mamico, njenega 15-mesečnega otročka in babico - on nič huje poškodovan, mamica je mogla urgentno rodit (ne vem, kako je z otročkom), 15-mesečnik bo pa HROM ... a si predstavljate to - sem brez besed ... kakšno trpko in boleče življenje je pred celo družino - imam cmok v grlu, šit totalen ... midve z malo sva 5 minutk prej prišli domov ... me je skor pobral, k sem pomisnla, da bi lahko pa tud v naju priletel, norec zmešani Pa kaj se je folku čist utrgal al kaj?!?!?!?!?! Grozno kaj se dogaja. Ej čist mam kurjo polt, pa cmok v grlu
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.6.2011 9:16:10
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Almera CL - danes sem odtekla 5km po DM progi - 27:44 - malo moram še trenirat, da te ujamem. Ampak na 10ki te pa nikoli ne bom ujela, tam mi pa potem že kondicije zmanjka Bomo v soboto držal pesti za obe A je katera svoje malčke prijavila na tek? Saj CL ne teče (prejšnja leta je hudo hitro tekla). Jaz sem Bora prijavila, ampak bomo pa vidli ali bo tekel ali ne - odvisno od vremena in njegove utrujenosti, ker je tek ravno ob 12:00, ko on drugače že gladko spi Aja, jest sem pa mislila, da bosta obe tekli. Evo, skrbim za vajino kondicijo . Ja, jest sen tud mislila Nino prijavit. Je pa vreme res ful slabo napovedano, ja, pa še ura ni nič fajn za naše malčke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 9:22:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.6.2011 9:29:54
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ravno berem v Financah, da v POVPREČJU za enega otroka do 25 leta poabimo 145 tisoč €. na leto med 1 in 6 letom v povprečju več kot 5.000 € ! šment šment Mi pa porabimo manj kot pa 5000€ na leto za enga otroka. Če odštejem vrtec in šolsko malico, bi naj potem porabila cca 700€ na mesec samo za otroka. Tok jih pa sigurno ne porabim Če pa bi računala po tej računici, bi potem čez celo leto delala samo za otroka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.6.2011 9:31:54
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: za Nino, upam da se čimprej pozdravi Hvala. Sem klicala k P in itak. Počivat, nič mastnega jest pit... Ampak da samo kakšen požirek naredi, že bruha .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 9:37:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 9:38:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 9:40:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 9:42:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 10:09:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 10:19:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 10:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 10:46:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 10:54:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 10:58:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 11:17:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 11:19:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 11:24:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 13:19:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.6.2011 13:24:21
|
|
|
|
tims
|
Populis, tale tvoj modrček mi zgleda dokaj ok, ampak mogla bi ga pa vidt v živo in mal prešlatat, da bi lahko rekla, a je ok kar se funkcije tiče. Osebno se mi zdijo zelo fajn športni modrci od Triumpha. Flower, jest bi se tud šla pokazat na tvojem mestu. Ziher je ziher. Mojcek uživaj v kopalkah Mogoče bojo tud kakšni fajn dečkoti Populis, kok časa je pa pri vas Lara bruhala? Naša je čist vse do zdej zbruhala. Vodo ji dajem po žlički, ampak za vsako žličko spet bruha .Pa čist je brez energije. Driske pa nima. Samo tisto zjutraj k je imela, zdaj pa nič več. Po moje se bova šli kr pokazat k P.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 13:28:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.6.2011 14:03:02
|
|
|
|
Cuba Libre
|
RR - si me spregledala, ko sm prosila za ZS... drgač sva pa od zdravnice. koze se fino sušijo, kužni več nismo... sam še vedn drug teden cel teden doma bit. to mi pa ni všeč.... pa še šum na srčku so mu odkrili.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 14:17:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2011 14:19:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.