metuljcek321
|
Tarik & Iraya , carja sta, res! Bravo, bravo. Majuška, povej, kaj sploh lahko ješ. Smola pa taka, ej. Kolk cajta moraš pol tole noro dieto furat? Cuba, javi se, kle nas bo pobral ... tko smo stiskale pesti, zdaj pa niti glasu s tvoje strani. Ajde, bejba, povej, kako je šlo. hruška, kaj ti je še mizar delal? Evo, pri meni je prvi krog končan, glih danes plačala prvi del, v ponedeljek pa nadaljuje z odmontažo starih radiatorjev - ajme, jih je menda več kot 20 v hiši ... in kilometri cevi ... bo še kar luda kuća ... in potem na novo reči ... sem vidla, da je tale prva faza trajala točno mesec - wow! Upam, da bom zdaj nekje v začetku junija tipi-topi fertik. Ker potem bosta pa še naša dva prenavljala ... akcija na polno norice dobr padajo stran, še mal, pa gre naša frajlica v vrtec je pa glih danes vzgojiteljica poskrbela za zelo lepo presenečenje - 7 vrtičkarjev, ki so đe nazaj po prebolelih noricah - je narisalo slikice za preostalih 7 bolnikov, zraven pa je potem napisala, kaj so izjavili o noricah ... pa lepe pozdrave in želje za ćim hitrejšo ozdravitev - iiiiiii Oooo, Zarja, happy 5th birthday. Todi & ostale bralke - meni se zmeša, da bi samo brala, pa nič komentirala. Kako zdržite? Pol pa sam kakšen post in spet mrk za nekaj mesecev - unbelievable! he, he, nova Kmetija se obeta & za nagrado prava kmetija ... pa da vidmo, kakšni se bodo prijavili ... lepa, lepa novica: danes smo imeli še zadnje govorilne v tem šolskem letu - kva se pa to dobro sliši, ej I totally love the sound of that.