metuljcek321
|
am back nicolas je preživel, all's well that ends well mašina, mam že prav dolge lase, ej - se mi prav fajn zdi ej, kolk pa tale del hitr laufa - noro populis, na gsm tipkaš tole? maš kakšen tak paket, da ti tega ne zaračunavajo al kako maš zrihtan? cuba - shit, no, sem žalostna ... mene je neslo ob koncu absolventa to, da se mi je zdel, da mam fuuuul cajta, k je bil leta 2000 februar prestopni in se mi je zdel, da bom to sfolgala fuuuul dobr ... pa pol še diplomca pred počitnicami & žurka ... no, sem mogla pol na kasnejši rok, se je vse zamaknilo, diplomirala novembra, pol januarja in februarja pa pred začetkom službe še via usa ... ej, FANTASTIČNO se je vse izšlo, tko da ... bo ok ... te pa čist razumem, da si zelo žalostna in razočarana - vem, ja, k si človek že lepo vse splanira in to ......... hej, vseeno je pa še ena mini mini opcija, da morda pa rata ...... tko maybe maybe .... almera, jaz bi tud kaj tečt začela, pa mi ne rata štartat ... kakšno 5ko bi šla kdaj odlaufat v bližnji prihodnosti (beri: DM-ov tek, kjer bo kot edini moški laufal tud Denis Avdić - he, he - je too soon) populis: ma, bo, kaj naj rečem ... nimam kej dost za komentirat, da me ne bo začela glava bolet flower, dobr ti skrbiš za mišice z domačimi opravili - ooo, kako so mi znane tvoje dejavnosti - pridna si, pridna