3jeMi
|
samo še tole napišem... nisem brala... in tudi ne bom... napisala bom, ker me je vseeno vse skupaj preganjalo cel večer in noč... zimska... dobesedno si me RAZPIZDILA (klele so verjetno zvezdice, potem veste kakšna je beseda)... že Lan je bil full bolan... vse smo ti karnaprej pisale eno in isto... alt_ernativa, strokovna medicina... NIŠTA, NIENTE... se rodi Vid... še hujše težave... spet isto pisanje, nasveti, sama sem ti dostikrat napisala, da pejte do pulmologa (alt_ernative ti itak nisem svetovala, ker mi je bilo dovolj, da enkrat napišeš, da nisi nad tem navdušena)... NIŠTA NIENTE... če smo napisale kaj bolj konkretnega, ne samo pikapoke, si bila užaljena... pride januar, februar, zavrnitev podaljšanja porodniške in ti na vrat na nos iskat pulmologa... KJE SI BILA PA PREJ?... in ne se zgovarjat, da si šla, ko si dobila napotnico... napotnico bi dobila, če bi jo zahtevala, P ti jo mora dat tudi, če se ne strinja, če ne, pa menjaj P... sorry, in pri meni je tako izpadlo, kot da pulmologa rabiš samo zaradi tega... toliko o tem... WTF BI SPLOH RADA?... čisto nič drugega nisi hotela od nas kot to, da te gladimo po glavi in ujčkamo ter prikimavamo... tega ne rabiš, potrebuješ eno konkretno brco v rit!!! ne rečem, da si slaba mama... dobra mama si... samo, dej bod'' baba, pa se ne smili sama sebi in ne išči usmiljenja drugje, ker ti konec koncu v življenju sploh ni tako slabo... pa lep pozdrav... log off...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 19.5.2011 7:59:45 >
|