|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
3.8.2011 9:21:32   
Janchek81
soncnica28 upam seveda na najboljše ... user posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.8.2011 9:23:09   
tecnobica
Janček, držim pesti. Pa itak bo vse OK.
Moj bo definitivno šel z mano, in to zato, ker jaz v takih trenutkih čisto brez besed ostanem, oz vse pozabim, da bo on kaj rekel babici, sestram, dohtarjem. Pa še tako me zna potolažit. Tudi on pravi, da bi šel.

Sončnica, jaz sem ravno včeraj gledala progam v Postojni. Verjetno bom šla kar tja, ker imam tam G. pa še rodit nameravam v PO. Imajo pa začetek 1.9. ali pa 10.11. Pa sem tudi jaz razmišljala it že septembra, pa ne zato, da bi me prehitelo, ampak ker je rekla ena kolegica, da je težko pol z velikim trebuhom tam sedet.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.8.2011 9:40:41   
luši
ijoj js pa 100% hočem in zahtevam da je moj zraven pri porodu; ker prvega sem rodila brez spremstva očeta (je bla z mano soseda, ki je včasih delala kot strežnica v porodni - in je blo sicer super, ker mi je dala enkratne nasvete, masažo na pravem koncu itd.) ampak še vedno - to ni to - očka naj prvi vidi kaj je ustvaril in naj spoštuje "muke", ki jih njegovo ustvarjanje prinese s sabo.
sicer moj nima nič proti da gre zraven, ker je itak ves navdušen in me je že spraševal, če mu bom sploh dovolila da bo zraven user posted image tak da ITAK.

babyboom 3yCombo (zelen) - zdej se ga sploh ne dobi več - povsod piše da ni na voljo - takrat je bil pa samo v osnovnem paketu (podvozje, košara, športni del) - voziček sem kupila 2 mesca pred rojstvom otroka, tako da je doma zapakiran čakal na otroka; v uporabi je bil 3 tedne ko mu je odpadlo kolo (prve 3 po porodu nisva šla ven, potem pa skoraj takoj na morje); peljala sem ga na morju samo enkrat po makadamu, potem pa smo ga parkirali in nasledni dan ko sem hotela otroka dat v košaro, sem voziček potegnila k sebi in se mi je samo podrlo. kaj je tukaj grobega ne vem...
od takrat naprej sm pa mela sama jajca. sej pol v ta treto so ga popravl  tok da mi je zdržou celo sezono do konca in sm nardila ogromn kilometrov res; zdej na koncu se mu je pa začel poznat da je zmatran (zato pa tut opleta).
poznam pa ene 3 pare, ki so meli iste vozičke, in majo vsi iste probleme z njim - tko da je očitno je mela serija na gorenjskem isto napako user posted image
je pa baje ta ta nov model - 4 kolesnik - velik boljši kot stari.

drugač pa js ful porajtam, da mam zadne čase probleme z zadrževanjem solz user posted image ; vsaka malenkost me spravi iz tira - sredi kuhanja se usedem na tla pa zvekam ko dež, nasledno sekundo pa se lahko že smejem dalje. moj me ma že prou pouhn kufr k sm sitna pa tečna okrog njega zakaj me noče nč razvajat zdej k je na dopustu ( 2 dni - pa še to je oba dneva delou non-stop), gledam kšn žalostn film pa jokam - pa k drugač sploh nisem sentimentalen človek - uglavnem čist hormonsko nabita.

janchek81 - če želiš ti lahko na zs sporočim moj FB pa si tam lahko ogledaš in voziček in buhija; ker tukej očitno ne boš daleč prišla z željami po objavi fotk; pa vso srečo na pregledu.

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.8.2011 9:43:18   
Janchek81
luši toooooooooooooooo user posted image user posted image  ti si faca user posted image user posted image
PS: pa s tem nisem mislila, da pa druge niste user posted image  vas ne poznam, pa morm mal na jezik merkat user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.8.2011 9:56:24   
Janchek81
luši ja še to .. pišeš o takem vozičku kot ga imam tudi jaz in JA, še se ga dobi, ga je moja kolegica 14 dni nazaj kupila v isti barvi in istem kompletu ... jaz sem dobila športni del, košara, lušinca, neki za zimo še zraven pa ... joj ne spomnem se kaj vse je zraven, bi šla gledat na slike, pa nimam zdej tok časa user posted image  popijem še kavico pa počasi šibnem iz šihta user posted image  Kar se tiče vozička upam, da so res mel gorenci serijsko napako, čeprou jaz sem ga naročila iz Kopra, ker je samo internetna prodaja, tako, da upam da mojmu ne bo strab padu prvo kolo user posted image  

No punce lepo se imejte in se javim ko pridem nazaj .. tresem se pa že zdaj tako, da ... grooooza ... morm se mal umirit pa tko naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.8.2011 14:39:17   
Janchek81
evo me nazaj s pregleda ... sm se tud načakala ... moje G sploh ni blo, tko da je bla pač ena druga, dokej prijazna, ni mi delala neki ekspertnega UZ, sam tok, da sva vidle da user posted image  bije, ker sem ji omenila da ga nism slišala na angel sound .. pa da premikamo nogice pa rokice, druzga pa nič ... napisala mi je napotnico za morfologijo, tako da moram jutri poklicati in se naslednji teden naročiti. Naslednji pregled pa imam 2.9.
Tok o tem ... wiiii user posted image

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.8.2011 14:48:41   
vijolica2
super ....no vidiš da je vse okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.8.2011 14:52:25   
Janchek81
vijolica2 sej ne vemo ... sj prej je tud srčk skoz tik-takav pa ni blo vse ok, bo naslednji teden pokazala prva morfologija kako in kaj je z našim user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.8.2011 14:56:30   
tecnobica
Janchek, seveda je vse OK. Nehaj misliti negativno.

A za morfologijo nucaš napotnico? Jaz sem pa mislila, da to dela osebni G.

Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.8.2011 15:18:48   
Janchek81
tecnobica jah sj nism negativna samo ... mah ... BO VSE OK! user posted image  Ja rabiš napotnico in delajo jo ponavadi isti ginekologi oz doktorji, ki imajo licenco za to .. lahko da imajo kakšni ginekologi tudi licenco za to, ki opravljajo preglede, moja vem da je nima ( dr.Štolfa - LJ ) ... tako, da jutri se naročim in upam, da bom že v ponedeljek na vrsti user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
3.8.2011 15:34:34   
vijolica2
js sm tud mislila d delajo to osebni G

Neposredna povezava do sporočila: 1086
3.8.2011 15:38:22   
BLOOM 1
Pri nas morfologijo dela osebni G.

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 3.8.2011 15:39:21 >

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.8.2011 17:28:31   
TaraN
Živjo vsem,

wow, koliko se nas je že nabralo! Meni se je odkar sem prvič javla PDP rok prestavil za 2 dni, tako da pričakujemo 14.1...

Me pa zanima koliko od vas že čuti brcike? Jaz sem prvič noseča in sem prvič začutila miganje v 13.tednu, od konca 15.tedna pa čisto vsak večer in zdaj še zjutraj in podnevi:) a je to res tako zelo hitro? to so sicer čisto nežne brcike, ampak definitivno niso posledica ničesar drugega kot majhnega sončka user posted image

Meni je G rekla,da bom imela morfologijo šele v 6.mesecu, je to zelo pozno? Nekako imam občutek, da me tako hitro odpravijo na vseh pregledih, ker sem še tako mlada (22), da naj bi vse potekalo normalno ...

Koliko se vam pa že kaj pozna? Meni se v 16.tednu pozna trebušček, ampak bolj spominja na to, da sem zelo zelo sita kot noseča:) se bo zdaj začel večati malo hitreje?

Uživajte kolikor se le da!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.8.2011 19:51:18   
soncnica28
Janchek81, vidiš da je bilo vse Ok.

Jaz še ne čutim nič brcik, včasih doma poslušam srček in do sedaj je vedno bil kot nor.

Da naredim še malo reklame; moja svakinja na svojem blogu predstavlja zelo zanimive in kvalitetne stvari za dojenčke in mamice, tako da si lahko ogledate in preberete na www.baby-jungle.com ali v slovenščini na www.baby-jungle.si

(odgovor članu TaraN)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.8.2011 20:05:54   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

evo me nazaj s pregleda ... sm se tud načakala ... moje G sploh ni blo, tko da je bla pač ena druga, dokej prijazna, ni mi delala neki ekspertnega UZ, sam tok, da sva vidle da user posted image  bije, ker sem ji omenila da ga nism slišala na angel sound .. pa da premikamo nogice pa rokice, druzga pa nič ... napisala mi je napotnico za morfologijo, tako da moram jutri poklicati in se naslednji teden naročiti. Naslednji pregled pa imam 2.9.
Tok o tem ... wiiii user posted image

Lep dan

Jeeeee super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.8.2011 7:02:32   
Janchek81
Dobro jutro vsem

BLOOM1 mogoče imajo pač pri vam osebni G licence, tukaj opažam, da je nimajo user posted image  tako, da ni mogla ona delati ... niti moja ne more delati ...to pač vem, ker mi je celo enkrat v prvi nosečnosti to povedala....

TaraN jaz brcik še ne čutim, čeprav je moja 2 user posted image  ampak jih žal še ne ... tudi srčka to nosečnost ne ujamem z angel soundom ... tako, da bomo zgleda mogl še mal počakat user posted image

coccinella  jeeeeej jeeeeej ... ja super je to, da srček bije .. samo drugo pa še ne vem .. tako, da se bom veselila po morfologiji, ko bo SEVEDA!!! vse OK user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.8.2011 7:55:47   
mamicaaa
Dobro jutro.
Meni bo tudi morfologijo delala osebna G, me je pa poslala še v P na morfologijo, da dobi še drugo mnenje- tako da prva me čaka 25.8.(20. teden). druga pa 14.9.(23. teden). Dejansko pa moja G na vsakem pregledu dela M, ker vedno dela UZ in pogleda vse organe če so ok.

Brcike pa jaz tudi že kaka dva tedna čutim, full narahlo, ampak do konca nosečnosti še jih bom dovolj močno čutla, sploh če nosim kakega akrobata pod srčkom.

Lepo bodite

Sara 2010
Hana 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.8.2011 8:13:14   
Janchek81
mamicaaa jaz bom prvo morofologijo imela v 16. ali 17. tednu - moram se danes naročiti, potem drugo pa nekje v 23.tednu ... sej pravim, kar se tiče ginekologinj ne vem kako je pač drugje, jaz sem povedala za to včerj da je rekla da nima licence in da moja g ( dr. Štolfa ) tudi nima licence za opravljanje morfologije, ima pa za UZ, ker mi jih je delala prejšnje leto ( 2 samo user posted image  ). Drugače pa jaz sem imela že NS v porodnišnišnici in tudi morfologijo bom imela v porodnišnici ... me skoz zdej tja pošiljajo na ultrazvoke.

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.8.2011 8:38:48   
soncnica28
Jaz sem do sedaj tudi vse preglede opravila pri osebni ginekologinji v ZD Domžale, tako nuhalno, kot morfologijo bom.
Sicer hodim še v staro prodnišnico k internistki zaradi pritiska.

Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.8.2011 9:04:22   
Janchek81
soncnica28 pač mate srečo bi jaz temu rekla, ti vsaj ni treba letat od ene do druge in tako naprej. Jaz pa morm iz Leonišča letat do porodnišnice ( čeprav ni daleč pa vseen ) pa potem nazaj v Leonišče, laboratorij imajo zdaj po novem v Polikliniki, tako, da imamo me Ljubljančanke samo letanje user posted image  ampak ok .. vzameš v zakup nimaš kej ... no da vam javim datum za mojo zgodnjo morfologijo 10.8. ob 11.45 ... me je pa na začetku ful šokirala ko je rekla, da morfologijo NE opravljajo pred 21 tednom ... sm se hotla že začet 'dret' pa sm ji brala iz napotnice, pa ko sem rekla 'zgodnja morfologija' je rekla, da je to povsem drugo ... ok, ni važn, važn, da me je naročila in da sm na vrsti in to ŽE naslednji teden .. jupi jupi jeeeeej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.8.2011 9:51:33   
kokosh
Moje včerajšnje vohljanje za nosečniško garderobo se je končalo precej klavrno. Že tako mi je le redko kaj všečno, tole zdaj je pa sploh katastrofa. No da se ne bom samo pritoževala - našla sem salomonsko rešitev.  Najstnice so zdaj navdušene nad bombažnimi oprijetimi elastičnimi mini krili, ki jih nosijo čez pajkice :D Sprobala sem en tak minič potegnjen višje čez trebuh na odpet pas svojih hlač in kompozicija izpade povsem spodobno in udobno. Ob kaki daljši majčki/ puloverju zgleda vse skupaj kot normalne nosečniške hlače :)

Če taka čarovnija kateri pride prav - C&A, 4.50 EUR (modra, svetlo rjava, temno rjava, črna barva), velikosti XS-2XL.

Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.8.2011 10:17:52   
Janchek81
kokosh ze prejsnje leto sem to nosila in letos tudi user posted image  zelo fajn izpade ... pa še dobr se počutm user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.8.2011 10:26:18   
Anonimen
Ojla, da se še jaz malo javim, na pregledu pri fetalnem kardiologu je bilo vse okuser posted image ,  srček zaenkrat zgleda super. Imam pa še enkrat kontrolo čez dva meseca, ker se je prejšnjič napaka pojavila kasneje, tko da jaz do poroda ne bom mirna.

Janchek81 na katero tel. št. pa si klicala za morfologijo? A mi jo lahko prosim napišeš.  Pri nas morfologijo dela osebna G, samo zaradi prejšnje nosečnosti me je poslala še v Lj.

TaraN morfologijo ponavadi delajo pri 23t.

ana.nunez25 jaz imam tudi težave z dlesnimi, zato sem kupila zobno ščetko CURAPROX ultra soft je čisto mehko in je veliko bolje.

Brcike že kar fajn čutim, user posted image je zelo živahen. Voziček imam še od prej in sicer Quinny speedy sx. Moj bo sigurno pri porodu, pri prvem ni bil, ker sem imela CR, pri drugem pa je bil in mi je bil v veliko oporo. V materinsko šolo pa sem hodila samo prvič in mislim da je dovolj.

Lep dan še naprej

Anonimna K

(odgovor članu kokosh)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.8.2011 10:26:55   
kokosh
Jah, jaz sem frišna v nosečniških garderobnih tegobah user posted image Če bi našla "pametne" hlače, bi jih pač kupila skoraj neglede na ceno, za sranje od sranja, ki ne paše na mojo rit, ni prave barve in je še iz obupno slabega blaga, pa ne mislim stran metat. Pa naj bom še tako noseča in z odpetimi hlačami v pasu  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.8.2011 10:37:44   
tecnobica
k ste lih pri zobeh in dlesnih. Meni zaenkrat še niso krvavele. Uporabljam pa električno ščetko Philips Sonicare, včasih pa malo prekinem z njo. Takrat (pa kadar sem na potovanju ali pri svojih starših) pa uporabljam Curaprox 5460, ki jo omenja Anonimna K. Je res fajn ščetka, ker je mehka, ščetin je ful dosti in gre res vsepovsod po zobu, zobe naredi gladke, kot da bi krožnik polizal user posted image pa še do dlesni je prijazna. Jaz bom tudi za bebija kupila od Curaprox grizalce, ki ima na eni strani že ščetko.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.