ronja
|
Poleg itak mojih zdravil od prej... trnjulčica, kaj pa jemlješ? Je nekmopatibilno z ? kako si pa to nosečnost, upam da ne čutš vsake luknje... Pa čestitam za ns! ronja ja verjetnost, da se ponovi spina bifida je 4%, ampak ne gre za to...zdej enostavno vem, da pač GRE lahko kaj narobe in me to skrbi ... Aha, štekam. Jaz sem imela že 1. to "srečo", da sem vedela, da ni glih vse ok... Tako da me je že od začetka skrbelo, ko so me filali z ab in sem vedno brala in gledala, če bo to vplivalo in spraševala okoli in se bala... Na srečo ni imela zaradi tega nobenih posledic, samo zaradi mojih bolezni, pa še te so minile v prvih dneh - hvalabogu! da se prepustiš užitkom nosečnosti Haha, zame obstaja samo en užitek med nosečnostjo - to je prve pol ure - potem je pa muka. Nimam pojma o kakih užitkih nosečnosti... vedno samo bruhanje, slabosti, utrujenost in bolečine. Ni glih da bi človek užival v tem... Punce, normalno, da nas je strah po slabih izkušnjah - tudi ni prav, da bi se delale, da nas ni. Samo ne smemo pustit, da nas pa strah preplavi. Zdaj itak nimamo kaj naredit - kar lahko, bomo, več pa ni več v naši moči. Zato potem nima smisla, da se mučimo. Saj pravim: imam vse prej kot lepe izkušnje z nosečnostmi in večina ljudi, ki vejo od blizu za moje probleme z njimi, je rekla, da na mojem mestu ne bi nikoli pomislila na še enega otroka. Ampak janček in anonimna, ko bosta dobili svoja otroka v naročje, bosta videli, da se splača! Tudi če bi bilo ne vem kako trpljenje prej, ti ta mala bitja vse poplačajo! Kadar vaju popade strah, si predstavljajta lušnega zdravega dojenčka, za katerga vse to prestajata... kako ga držita v naročju... Pa bo lažje:). anonimna, kako je šla ns? Mal me skrbi samo rmenkast občasen izcedek To naj ne bi bilo povezano z otrokom, če te kaj potolaži, je pa v nosečnosti flora v sluznici zaradi spremenjenih hormonov malo porušena in so razni izcedki baje normalni. Sama sicer vsaj s tem nimam nekih hudih problemov (trkam na les), samo tako so mi povedali. nena, po moje lahko poješ manj, če ti ne paše toliko - dajo ti grame bolj zato, da ne bi nečesa pojedla preveč, če prav razumem sladkorne diete. pogosto lulanje se tudi umirja počasi A veš, da jaz sem pa v prvih dveh nosečnostih ful več lulala kot zdaj - očitno sem si utrdila mehur, hehe. Čeprav mi je že prejšnjič g. rekla, da mam ful dobre mišice medeničnega dna. Ne boste verjele, meni je tudi malo manj slabo danes! Ne vem, a je to dobro, glede na izkušnje... Ampak upam, da je. No, v pon. itak vidim svojo pikico , komaj čakam! Še sreča, da je vmes en zelo bizi vikend (gremo k dediju, kjer bomo imeli praznovanje prvorojenkinega rd z babicami in dedki, včeraj je pa praznovala s prijatelji in smo naredile res žurko in je uspela 300% - sem prav vesela, ker sem se kar matrala - 2 dni nisem kaj dosti spala za tole mojo malo gusarsko princesko ). Ko je lubi videl, da delam že eno 7. zadevo za to njeno praznovanje, se je sam nasmejal: "Kok maš ti rada to malo gobezdalo!" (Ronja namreč non stop govori - doma, v vrtcu je bolj mirna, doma pa vse not prinese ). Se mi pa trebušček že nekoliko vidi, ampak ga uspešno zaenkrat skrivam pod nekoliko ohlapnimi majčkami. Enako, tshirt zakon! Me pa zanima...ali ima katera izkušnje, da otrok sessa palec? Kako ste se tega rešile? ko je Ronja to začela, sva ji dala dudo - in potem sva ji samo dudo ukinila (je veliko lažje dudo ukinit kot palček). pa se mi zdi, da sem vsako sekundo bolj obilna jaz sem pa malo shujšala in sem prav vesela, da sem spet na 57. Ker sicer res ne vem, kam bi prišla do konca s takim tempom . janček, jaz sem se tudi do včeraj zbujala ponoči od slabosti - ful zoprno. Pa zaspat ne morem, ker mi je zvečer slabo... Vem, da bi komot dobila bolniško, samo bi rada delala, mam še kup stvari za naredit...