|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
22.6.2011 19:49:14   
noseča babi
Ja,cel je tako dolg,z nogicami..drugače je 5,9cm..

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 601
22.6.2011 20:43:11   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: noseča babi

Ja,cel je tako dolg,z nogicami..drugače je 5,9cm..

Ajauser posted image  to se pa potem vse ujema, jauser posted image user posted image

(odgovor članu noseča babi)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.6.2011 7:03:49   
Janchek81
razgrajačka sej to je moja 2.nosečnost user posted image  pa se mi zaenkrat res še nič ne vidi, ker se pač tako oblačim, v oblekce in tko, če bi imela kaj zelo zelo oprijetega bi se tud men že vidl in bi me sigurno spraševali, če sm noseča al pa če sm se zredila, ker imam mejhn večji trebušček, glede na to da sm bla prej ( po porodu ene 3 mesce ) ploh že spet user posted image  Vem pa, da sigurno ne bom mogla zdržat skrivanja nekak do 16. tedna kot prvič, ... mislim, da še ene 3 tedne komot pol pa pomoje ne več .. takrt bom pa v enem 13. tednu oz. v 14. bom šla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 603
23.6.2011 7:55:58   
coccinella
Dobro jutro!

Kako lep dan se spet dela, a ne?

No , jaz sem bila včeraj na testu zaradi sladkorne....Saj niti nevem zakaj me je že dala, ampak ok. Test je pokazal da nimam povišanega sladkorja, sem bila pa pri zdravniku (zaradi tega testa) kar 3 ure......

Na nuhalno sem se tudi naročila, jo imam 7.6. razgrajačka kakor sem opazila jo imaš ti pred mano user posted image , tako da nisi ravno zadnja hehehehehe

noseca babi... to je super rezultat, čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

Čestitam pa tudi vsem drugim za odlične rezultate user posted image user posted image

Zdaj pa hitro na delo, da ne bo prej dneva konec user posted image user posted image user posted image imam neomejeno dela heheheh

Neposredna povezava do sporočila: 604
23.6.2011 8:00:53   
Janchek81
coccinella zgleda da imamo vse nekako prvi teden v juliju nuhalno, jaz se moram naslednji teden seveda še naročiti, imam pa na napotnici napisan da jo imam od 4-8.7. enkrat user posted image  Kako je pa kaj s tvojo slabostjo? Je že kaj ponehala?

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 605
23.6.2011 8:26:41   
Enanova
Se vam še jaz pridružujem. Rodili naj bi 21. 1. 2012, je pa to 3 user posted image  in moj 3 otrok (partnerjev pa 1, starejša sta iz 1 zakona). Starejša imata 12 in skoraj 14 let, jaz pa 37. Zaenkrat je počutje ok, slabosti počasi minevajo, tudi energije je počasi s5 več. Prvi pregled je za mano, nuhalna pa 4. 7. Starejša otroka sta čist navdušena in komaj čakata "next generejšn" kot pravita naraščaju :).

LP vsem

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.6.2011 9:20:59   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

coccinella zgleda da imamo vse nekako prvi teden v juliju nuhalno, jaz se moram naslednji teden seveda še naročiti, imam pa na napotnici napisan da jo imam od 4-8.7. enkrat user posted image  Kako je pa kaj s tvojo slabostjo? Je že kaj ponehala?

Hmmmmmm slabosti, ja mislim da gre počasi na boljše, ampak utrujenost je pa neznosna....user posted image . Vsak dan ko pridem domov imam namen še kaj za službo narediti (no potem ko dam malo spat in še kaj postorim), pa po pravici povedano nimam nobene energije prižgati služben računalnik, kaj šele delati. Pa bi morala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 607
23.6.2011 9:23:39   
Janchek81
Enanova dobrodošla med nami user posted image

coccinella a pa moraš še doma delati? Maš tako službo al kako? Jaz si ne predstavljam, da bi mogla po službi še kaj delati za službo .. še to sem včeraj šla komaj malo po trgovincah, ker iščem čevlčke zase ... ko sem prišla domov sem pa nekaj pojedla, šla pod tuš in se kr kepo ulegla user posted image  Samo mene druzga trenutno niti toliko ne utrudi kot ta vročina, ker je že od nekdej ne prenašam najboljš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 608
23.6.2011 10:10:59   
coccinella
Janche81 ja v bistvu mi ni treba delati doma, samo sedaj imamo takšno gužvo, kot da je vse naeenkrat narobe.

Imam pa eno vprašanje...

Ali ima še katera kot nekakšen izcedek oziroma beli tok?

Neposredna povezava do sporočila: 609
23.6.2011 10:31:20   
Janchek81
coccinella ves da sm jst to ze zanc hotla vprasat, ker imam jaz tud tak izcedek .. čeprav sem imela že v 1.user posted image  in sem eno vprašala, ki je bila takrat tud drugič noseča in mi je samo povedala, da tega je potem tekom nosečnosti vedno več ... sam, mene bolj zanima kaksne barve imate, koliko je tega..itd?

Neposredna povezava do sporočila: 610
23.6.2011 10:50:38   
Tadea
Tudi jaz imam izcedek, tak kot prej pred nosečnostjo, je bele barve.

Jaz pa sploh nisem pomislila da bi to lahko bilo kaj narobe, pač se nožnica s tem čisti, al kako?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
23.6.2011 12:07:04   
luštek
zdele še nimam neki ful izcedka, sem pa v prvi nosečnosti imela fuul, ko sem zjutrej vstala je kar teklo od mene, sem se večkrat prestrašla da bi bla plodovnica ampak je blo vse OK

imam pa strašne probleme z zaprtjem, joj, pijem donat ampak samo po kakšen požirk ker mi je okus ogaben

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.6.2011 12:20:12   
Janchek81
luštek pa spij samo ene 4 požirke mlačnega donata, te bo takoj nagnalo .. jaz imam tud probleme drgač z zaprtostjo user posted image  Pol pa ko sem ene 2,3 dni zaprta mam pa četrti dan drisko ... prou grozn je user posted image

(odgovor članu luštek)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.6.2011 13:33:29   
valentinčica30
Lako vam svetujem še neki v zvezi z zaprtjem: sena čaj (žlica), pest suhih fig in sliv, med. Vse skupi zmešaš, lahko hraniš kar v hladilniku in po potrebi poješ žlico tega zvarka. Ni za obliznit, vendar pomaga. Drgač pa pravijo ogromno pit in zmerno gibat.

Velik sreče z urejanjem težav.

Neposredna povezava do sporočila: 614
23.6.2011 14:08:03   
Tadea
No jaz sem tudi imela teža ve s presnovo. Donat takrat ni šans da bi spravla po grlu (slabosti), jedla sem suho sadje, nič, 1x celo pila odvajalni čaj, nič. user posted image

Potem sem nekako začela piti samo vodo, non stop jem sadje, pa umes še kakšen sadni jogurt in na wc-ju sem vsaj 1x na dan user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.6.2011 14:47:09   
kokosh
Ko berem o vaših težavah z bruhanjem, zaprtjem in podobno, se počutim kot vojna dobičkarica :D Razen zaspanosti in sedaj že občasnih slabosti sem prav v redu. Zaprtje se me k sreči (še) izogiba, apetit se zelo zelo počasi vrača, bruham ne, spim še kar normalno. Razpoloženje se izpovprečilo in skorajda ne lajam več na naključne mimoidoče. Upam le, da bo v prihodnje vse ok - z otročkom in menoj.

Katere knjige o nosečnosti, pripravi na porod, dojenju ter vzreji in vzgoji otrok priporočate? Jaz sem kar zgubljena ... Nimam preveč časa, da bi brala nakladanja in motivacijske govore, zato bi rada nekaj poljudno strokovnega ...

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.6.2011 14:49:42   
Janchek81
kokosh naroč si magar vodnik po nosečnosti .. jaz jih imam doma, so mi bli kr OK ....

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.6.2011 15:09:37   
srečica17
Men je bila velik let nazaj (12), ko sem bila prvič noseča zelo všeč knjiga Izziv pororda od Eve Hrovat Kuhar.

Neposredna povezava do sporočila: 618
23.6.2011 17:17:59   
razgrajačka
razgrajačka sej to je moja 2.nosečnost user posted image pa se mi zaenkrat res še nič ne vidi, ker se pač tako oblačim, v oblekce in tko

ja, saj vem, da je že 2. Ampak se trebuh po 24. tednu še precej raztegne, boš videla;) In tudi zato gre potem vse skup hitreje. No, glavno da pride potem nazaj na normalo, a ne?

coccinela, bom držala pesti tudi za tvojo ns - ti pa daj za mojo, ok?

Meni je še vedno svinjsko slabo - očitno je detetu okuser posted image .

Vsak dan ko pridem domov imam namen še kaj za službo narediti (no potem ko dam malo spat in še kaj postorim), pa po pravici povedano nimam nobene energije prižgati služben računalnik, kaj šele delati. Pa bi morala

Podpis.

Punce, očitno jaz še za vas opravljam potrebe - ker sem mela včeraj tako drisko, da sem bila 5x v slabi uri na wcju... Res pa pojem veliko sadja, zelenjave in jogurtov, ker imam to pač rada. Ampak zadnje tri dni sem jedla skoraj samo kruh - pa sem mela strašno drisko... Očitno so bila prebavila čisto paf (ne maram preveč kruha in ga na splošno zelo malo pojem).

kokoš, meni se zdi najboljša knjiga "the happiest baby on the block" - o tem, kaj so kolike oz. zakaj pride do njih in da jih v bistvu sploh ni treba, pa nasveti... Meni je pomagala - sem pri obeh tako delala in dejansko nobena ni imela kolik - so se pa te vedno začele, ko so babice težile in niso dale otroka iz rok, pa se je drl in so bile kao kolike krive. No, ampak obe sta čudežno obmolknili, ko sta prišli v moje naročjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 619
23.6.2011 17:42:49   
cukrček11
Ojla souser posted image !
Čestitke vsem za tako super rezultate NS in prve preglede user posted image . Tudi jaz imam NS v začetku julija in sicer 6.7. , se mi zdi takooo daleč.
Je še katera, ki jo še zmerom muči slabost? jaz ne zmorem več, nonstop mi je slabo le bruham ne, in se mi zdi da samo ko jem mi preneha bit slabo potem pa čez pet minut ista pesem. Tako, da se lepo redim poleg te slabostiuser posted image .
Glede prebave pa meni osebno najbolj pomaga, sok iz suhih sliv 100%(Fruktalov v steklenici), ker jaz namreč težko pojem tiste pol kile suhih sliv da bi me pognalo, rabim res orng dozouser posted image .
Bodite super nosečkeuser posted image

(odgovor članu razgrajačka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
23.6.2011 18:40:23   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: luštek

imam pa strašne probleme z zaprtjem, joj, pijem donat ampak samo po kakšen požirk ker mi je okus ogaben

Jaz ga pa ne smem pit, ker me preveč požene. Jaz bi ga pa spila celo flaško na dan. Men je pa odličen.

(odgovor članu luštek)
Neposredna povezava do sporočila: 621
23.6.2011 18:43:33   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: razgrajačka

kokoš, meni se zdi najboljša knjiga "the happiest baby on the block" - o tem, kaj so kolike oz. zakaj pride do njih in da jih v bistvu sploh ni treba, pa nasveti... Meni je pomagala - sem pri obeh tako delala in dejansko nobena ni imela kolik - so se pa te vedno začele, ko so babice težile in niso dale otroka iz rok, pa se je drl in so bile kao kolike krive. No, ampak obe sta čudežno obmolknili, ko sta prišli v moje naročjeuser posted image .

Pa ne bi na kratko izdala kako se izogneš kolikam, da ne bom zdaj knjigo iskala in brala. Pa še najboljša nisem v angleščini.

(odgovor članu razgrajačka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
23.6.2011 18:44:13   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: cukrček11

Ojla souser posted image !
Čestitke vsem za tako super rezultate NS in prve preglede user posted image . Tudi jaz imam NS v začetku julija in sicer 6.7. , se mi zdi takooo daleč.
Je še katera, ki jo še zmerom muči slabost? jaz ne zmorem več, nonstop mi je slabo le bruham ne, in se mi zdi da samo ko jem mi preneha bit slabo potem pa čez pet minut ista pesem. Tako, da se lepo redim poleg te slabostiuser posted image .
Glede prebave pa meni osebno najbolj pomaga, sok iz suhih sliv 100%(Fruktalov v steklenici), ker jaz namreč težko pojem tiste pol kile suhih sliv da bi me pognalo, rabim res orng dozouser posted image .
Bodite super nosečkeuser posted image

Prov isto.

(odgovor članu cukrček11)
Neposredna povezava do sporočila: 623
23.6.2011 19:16:01   
Mistica

user posted image
PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

1. 1.
2. 1.

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., 15.7., 23.6., ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 5.7., 21.6., ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 10.8., 27.6., Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , ?., 20.7., 20.6., ?

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

7.1.
Marley and me, 26, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., ?, ?, Mb
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, 21.6., ?

8.1.
9.1.
Noseča babi, 40, 4 , 3 , ?, ?, 21.6., LJ

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., ?, 27.6., MB

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 29.6., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., MB

12.1.
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, ?MB
TaraN, ?, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ? 
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR

13.1.
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 19.7., 6.7., Brežice

14.1.
15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, ?
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., 7.6., Domžale
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., 7.7. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.6., ?, 1.7., Mb

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?

17.1.
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , 14.7., ?, ?, Bela Krajna
cukrček11 , 27, 2user posted image , 1user posted image , 15.7., ?, 6.7., ?

18.1.
ana.nunez25 , 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, 21.6., ?, Dominikanska Republika

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., 29.7., ?, LJ
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , 30.5., 15.6., ?, SG

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Tržič

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 4.7., ?

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., 11.7., 11.7., MS

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., 8.8., ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., 11.7., okolica LJ

24.1.
25.1.
26.1.

miami10, 27, ?user posted image , ?user posted image , 30.5, 5.7., ?, LJ
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, LJ

27.1.
28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?

29.1.
lepa79, 30,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, bela krajina

30.1.
30.1.
pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., 20.7., ?, KP

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM
razgrajačka, 33, ?user posted image , 2user posted image , 22.6., ?, 4.7., LJ
anonimna, 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.6., ?, ?NM
  Najki, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 1.7., ?, LJ 
Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 43

NOSEČKE Z DVOJČKI: mopsy user posted image  user posted image  

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
23.6.2011 19:24:35   
Mistica
Hellow!
Noseča babi - Čestitke za NS. Mi2 sva za spol vprašala. Pa je pogledal in rekel, da lahko napove z 90%. Sicer nama ni pomembno, bolj iz firbca.. No, če bi ga jaz napovedala, bi se uštela user posted image , bodoči ata pa je zadel user posted image

Sicer pa je moja vrednost NS 1:6200, 1,2 mm, stara sem 27 let. Sicer vem, da je to dober rezultat, ne vem pa kaj pomeni "odličen" rezultat. Koliko ste imele ve NS (npr. v prejšnjih user posted image )? Do kdaj pa se še lahko opravi dvojni hormonski test?

Trinita - hvala za čestitke. Kako je bilo danes na NS? Vnetje nožnice je pa tudi moja nočna mora. Sedaj je boljše, a nič mi ne pomaga, probala sem že vse,...

Tecnobica - jaz sem imela NS pri 11/6. Videlo se je vse in tudi lepo.

srečica17 in Enanova - dobrodošli in čestitkeuser posted image !

razgrajačka -
čestitke za pregled! Seveda lahko pišeš pod starim nickom - samo javi se, kdo si, da bomo vedele user posted image

Izcedek/ beli tok - moja nočna mora! Večinoma gre za glivična vnetja, ki niso škodljiva za plod, je pa prav, da se jih pred porodom odpravi (omili). Pri porodu pa bebici menda dajo kaplice v očke, da ne bi prišlo do infekcije. Jaz imam doma že od prej svečke, mazila, ... G mi je dovolila, da jih uporabim, a bom počakala še par tednov. Sedaj je še dokaj znosno.

Zaprtje - tudi meni občasno nagaja. Požene me pa še vedno kava. Sedaj se je izogibam, a če 2-3 dni ne gre, jo spijem. Meni zelo pomaga, da jem ene kosmiče iz Hoferja. Če imate rade kosmiče, vam priporočam. Lahko pogledam in vam javim za katere gre. Pomaga.

Knjiga o nosečnosti - baje je priporočljivo prebrat MODROST ROJEVANJA, predvsem pred porodom. Jaz si jo bom vzela na morje. Sedaj berem VSE O NOSEČNOSTI IN PORODU - zanimivo.

Se vam opravičujem, da tako obsežno odgovarjam, a žal ne morem sproti, ker v službi nekako ne smem, čeprav vas redno berem, potem pa mi ostane samo popoldne in če kak dan ne utegnem, se kar nabere...

Lep konec tedna vam želim user posted image

(odgovor članu noseča babi)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.