|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
9.1.2012 20:52:21   
Kasija
beti1 jaz sem tudi razmišljala o vremenu - da bo slabo in zimsko in mrzlo in bom neprestano čepela notri. potem pa tole sonce user posted image . smo vsak dan zunaj in je prav lepo. me bo potrlo, ko pride slabo vreme. sem se že čisto popomladila user posted image .

a mistica je pa najbrž res že v dvoje user posted image . trobentica lepo, da si prevzela seznam user posted image . se pridružujem matkurji, da ne dat cifre kar na forum. raje pošlji kot zasebno sporočilo tistim, ki bodo hotele.

čaj iz malinovih listov sem kupila v trgovini z zdravimi zadevami.

ronja kakšne lične gatke si sešila na blogu. jaz jih pa ne znam user posted image . sem se lotila že dvakrat, pa vse pometala stran. pa še kupila sem nek nepremočljiv material za gatke za odvajat. bo treba na tečaj...enkrat.

miami10 zdaj pa že občudujeta sobico, a ne? a to sta naročila že taveliko sobo, ali za dojenčka?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
9.1.2012 22:06:41   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Kaj počnete punce?
Jaz sem spet sama, je dragi v nočni . Tako da upam, da bo mirna noč, brez presenečenj.

Tudi jaz malo pred TVjem, z nogami v luftu user posted image . Mi je pa končno uspelo malo polimati zid pri posteljici (ja, nisem neka ustvarjalna duša, da bi sama risala, tako da so kar nalepkice, tiste penaste...), zdaj me čaka še zid nad previjalno.
Pa z imeni se ubadam, ker ga še zdaj nisva določila.....ooooh kok je težko za fantka nooooo user posted image .
Ti želim mirno noč.....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
mistica je pa najbrž res že v dvoje user posted image . trobentica lepo, da si prevzela seznam user posted image . se pridružujem matkurji, da ne dat cifre kar na forum. raje pošlji kot zasebno sporočilo tistim, ki bodo hotele.

Že nestrpno čakam javljanje Mistice user posted image in ostalih novopečenih mamic. Me veseli, da vam je ok, da sem se kar prostovoljno javila za seznam user posted image .
Sem poslala vsem ZS z mojo telefonsko, pa tista, ki bo želela biti na seznamčku, naj javi podatke. Pa da ne boste pozabile, da se morate podpisati z nickom, ki ga imate tukaj user posted image . Če sem katero user posted image v ZS po pomoti izpustila, naj mi pa sporoči.
Želim mirno noč s čimveč spanja tistim, ki še čakamo in želimo še malo čakati in čimveč pravih popadkov tistim, ki bi rade že šle na pot v Rim user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 9.1.2012 22:11:06 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
9.1.2012 22:23:19   
vijolica2
Danes se mi pa zdi,da bo zelo dolga noč.
Cel dan sem bila zelo aktivna in sem mislila, da me bo kmalu zmanjkalo a jaz še kar ne spimuser posted image Ne vem al ima ta luna kakšen vpliv al kaj..

Sedaj zvečer se tako čudno počutim, malo mali brca in potem ful otrdi trebuh, potem imam občutek kot da mi je malo ušlo, grem na wc pogledati in nič. Se mi zdi da me že psiha daje ker se približuje moj pdp.
Upam, da bom lahko spala.

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
10.1.2012 8:26:16   
kimica86
Dobro jutro punce user posted image

Evo, jaz sem pospremila user posted image v službo pa se mi še ne da it nazaj v posteljo.. hehehe user posted image Ma bom čez kašne pol urce, ker se je tako fajn stisnit not na toplem in še malo podrnjohat (dokler še lahko).. hehehe user posted image
Sem pa včeraj zvedla eno novo: user posted image je rekel, da že vsaj 2 tedna smrčim kot medved.. Aaaaaa, prav sem ostala šokirana, ker drugače spim kot polhec, se me nič ne sliši.. To mi je že rekla 1x cimerka, ko sem bila avgusta v bolnici, ki je ona tudi smrčala, da bo tudi mene verjetno čakalo.. Hahaha.. Pa sem mu rekla: no, zdaj vidiš kako je meni, ko te moram poslušat in te metat s hrbta na bok.. Hahaha user posted image user posted image
No, včeraj sem bila na žurki s podjetjem- sva ga šli z malo žabico malo požurat.. Je bilo veselo, ampak plesala pa nisem, da slučajno ne grem prej na hrib- kar je sigurno je sigurno user posted image user posted image Je pa mala žaba not imela tašno žurko, da boli glava- zgleda ji je muzika ugajala user posted image

Kako ste kaj ve?? Danes bo spet lep dan user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
10.1.2012 9:08:44   
ronja
Se vam samo javljam, da sem še tu, včeraj sem imela cuker super, nikoli čez mejo, na meji samo  zvečer, ko sem pojedla in puding in sadni jogurtuser posted image . Kul. Upam, da ostane tako, moram res držat določene osebke na distanci, pa bo vse ok, zgledauser posted image .

Sicer sem še tu, včeraj sem končala eno torbo-vrečo za nosit, ki sem jo mela že urezano, pa našila drukerčke na Lejlino novo spalko (ki je tudi že zeloooo dolgo čakala na to dokončanje - najprej sem hotela dat navadne drukerje, samo moj lubi je malo premočen za te materiale in je šlo vse orodje rahlo v franže, ko sem ga prosla, da je potolkeluser posted image ), pa zavesico namesto vratc omarice v kopalnici sem naredila, ker so vratca stran padla (nimajo pantov, se ne da popravit). Pa izrezala kroj za pajacka in zlikala blago in zdaj ga grem urezat in šivatuser posted image . Potem pa še dekica - vsaj za v avto, mogoče še ena za doma - bom videla, koliko mi bo zneslo naredit pred porodom... Pa še v en kup trgovin moramo danes popoldne...

Uživajte!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
10.1.2012 9:17:03   
kimica86
Oooo, ronja ti si pa tako pridna, kot mravljica user posted image
Ti skozi nekaj počneš, kot, da bi imela še več kot 1 mesec do poroda.. hehehe user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
10.1.2012 9:25:52   
miami10
Hej...
KASIJA-seveda občudijemo sobico user posted image ...sej bi jo slikala pa objavla pa ne vem kje in kako user posted image ... sicer pa je sobics trenutno za user posted image , ampak gre potem lahko previjalna ven in en tak mali predalnik in se zamenja za veliko posteljo in mizo...

sicer sem pa že 2 dni prav nestrpna...ponavadi te drugi sprasujejo kdaj bo...jst pa obremenjujem sama sebe...vsak najmanjši znak se prepričam da je to pa zdej to...1dan too much energije, danes sem čist povožena, spim še kar...ampak ko se ponoči zbudim potem ne zaspim vsaj pol ure nazaj...vse mi je tečno (okolica)...vsaj cuker je ok user posted image (RONJA me veseli da sva na koncu osvojili sladkor)...
Poleg vsega pa bi naj danes dobila zadnjo plačo in je kr ni...user posted image ...banda...pa kot veste nisem pri privatniku ampak v javni upravi, tko da ne vem v čemu je kr na 1x nastal problem...sem misla it malo "zapravljat" za gospodinjstvo...glede na to da sem danes zalaufala nov pralni stroj, rabim stojalo-sušilo in še kaj...upam da ne pobarvam vseh cot user posted image

lp user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
10.1.2012 9:35:10   
vijolica2
Dobro jutrouser posted image

Ronja pa ti si pa res pridna in zelo ustvarjalna. Ful lepo.

Mene je pa dragi zbudil ko je prišel z nočne in nisem mogla nazaj zaspati, pa sem se prestavila v dnevno, pa sem sedaj tle malo odremala. Sedaj se bom pa vstala ker je ful lep dan in me čaka kar nekaj za narediti.

ja meni gre tudi že počasa na živce vsa ta vprašanja - a te je strah poroda?? Pa začnem bluziti, kako me bo strah, če bom pa nekomu podarila novo živjenjeuser posted image

Drugače pa moram danes začeti delati prezentacijo za diplomo.
Uživajte

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
10.1.2012 9:54:53   
coca cola
Jutro user posted image in že mamice.
Jaz pa nikjer ne dobim malinovih listov user posted image , pri nas kot da živimo v brlogu, v lekarni kr čudno gledajo kaj to je. Edino še v eno trg bi mogla it polukat če bom imela srečo.
Včerej sm imela CTG........vse mirno ko more u zoru user posted image . So se mi pa pojavile beljakovine v urinu user posted image , teh nisem imela že par let (sm vse do konca SŠ in še dlje imela težave s tem) zdej so pa spet tu.

Grem pa zdej še po zadnjih nakupih za bejbija, mi manjka še nekaj stvari. Pol še torbo pripravim (zase bom sam krtačko i pasto spakirala) i sm ready to go user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4859
10.1.2012 10:10:46   
mefisto
Dober dan še od mene!

Jaz pa vstajam vsak dan ob 7.00, da malega spravim v vrtec, pa pol grem še konja zrihtat. Sedaj pa razmišljam kaj bi počela.
Jaz bi že tako rada šla rodit, pa tudi kar nič. Danes ponoči sem sicer imela popadke od 3.00 do 5.00 pa sem že mislila da pa končno bo, potem pa sem zaspala nazaj in se je vse umirilo. Upam pa da so to majhni znaki, da kmalu pa te bo kaj, ker me res vsak dan najmanj po urco dajejo popadki.

Joj, ta malinov čaj. Jaz se ga trudim pit ampak mi je tako groznega okusa, da se morem res silit. Jaz sem ga kupila v sanolaborju, ga pri nas tudi v nobeni lekarni ni za dobit. Mi je tako žal, da nisem poleti razmišljala in si doma nabrala malinovih listov.user posted image

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
10.1.2012 10:22:47   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Danes se mi pa zdi,da bo zelo dolga noč.
Sedaj zvečer se tako čudno počutim, malo mali brca in potem ful otrdi trebuh, potem imam občutek kot da mi je malo ušlo, grem na wc pogledati in nič. Se mi zdi da me že psiha daje ker se približuje moj pdp.
Upam, da bom lahko spala.

Je šlo spanje?
Pri meni kar, no spet obvezen nočni obisk wcja, drugače pa kar spim no. Samo vstajam in obračam se s težavo user posted image .
Jaz imam pa belega toka za izvoz zadnje čase. Saj vem, da naj bi blo to normalno, ampak vseeno. Mi pride prav čez spodnje hlače user posted image vložkov pa ne mislim uporabljat, da se mi kaj ne vname tam spodaj user posted image . Danes zjutraj, ko sem vstala, sm bla mokra spodaj kot da bi se polulala, sem že mislila, da se kaj dogaja, no ampak zdaj ni nič, "samo" beli tok pač spet.

IZVIRNO SPOROČILO: miami10
Poleg vsega pa bi naj danes dobila zadnjo plačo in je kr ni... ...banda...pa kot veste nisem pri privatniku ampak v javni upravi, tko da ne vem v čemu je kr na 1x nastal problem...

Tudi jaz danes dobim še zadnjo plačo in je tudi še kar ni, ne vem kaj čakajo. Sicer bo bolj boga, ker sem imela cel december dopust, ampak ok....

Drugače je pa vreme super spet, sončeeeek sije na polno user posted image . Uživajte! user posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 10.1.2012 10:36:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4861
10.1.2012 10:31:25   
ana.nunez25
danasnji CTG je minil s parimi nerednimi popadki..ki pa jih nism niti podrazno cutila, tko da to bo se zanimivo..do roka je se 5dni, nasledn tedn grem pa spet na CTG do G, razen ce se umes kj premakne..do takrat bom probala cimvec hodt, dokler je se tak lep soncek in to je to

nardila mi je celo vaginalni pregled..MV nj bi biu mal skrajsan ze, ampak se ne za it rodit

lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4862
10.1.2012 10:50:27   
Glamur 11
Trobentica tako si pridna z urejanjem seznama user posted image

Cestitke vsem novim mamicam user posted image

Jaz sem pa še kar prva na seznamu user posted image v pričakovanju. Pdp 2.1. je že lep za nami, tako da sedaj vsak 2 dan na ctg v porodnišnico, kar pobere polovico dneva - čakanje v čakalnici namreč pobere polovico dneva, predgled je cca pol ure. Je že tako kot je rekla (mislim, da) Beti, da najprej ješ tabletke, ki preprečujejo prezgodnji porod, potem pa dete ne neajde poguma, da se pride pokazat.

Tako, da na včerajšnjem ctg-ju se ni kazalo nič dogajanja .......zato imam jutri ponovno ctg in glede na to da bo okrog 10 dni po roku mi bodo verjetno sprožili porod.

Že komaj čakam, da vidim naše dete  user posted image in tudi vsi okoli mene user posted image user posted image

Lepo božajte trebuščke in cartajte male pikce.

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
10.1.2012 10:52:47   
maleni
Beti1, Kasija hvala vama za odgovore.
Res sem bila prestrašena, ampak se ni več nič dogajalo tam spodaj, zato čakam na novo pošiljko, na katero sem sedaj pripravljena(se mi zdi)
9 mesecev se pripravljaš na porod in rojstvo, ko pa pride do kakšnih znakov poroda, pa panika!
Nikoli ne moreš bit dovolj pripravljen, kajne?

Lep dan vsem

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
10.1.2012 11:27:58   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Sem pa včeraj zvedla eno novo: user posted image je rekel, da že vsaj 2 tedna smrčim kot medved.. Aaaaaa, prav sem ostala šokirana, ker drugače spim kot polhec, se me nič ne sliši.. To mi je že rekla 1x cimerka, ko sem bila avgusta v bolnici, ki je ona tudi smrčala, da bo tudi mene verjetno čakalo.. Hahaha.. Pa sem mu rekla: no, zdaj vidiš kako je meni, ko te moram poslušat in te metat s hrbta na bok..

Jaz tudi že nek cajta smrčim. Pa ne spim na hrbtu. Ampak zgleda da se mi nabere neka sluz in pol to virbira. Ravno danes me je moj zbudil, da naj neham, ker je že ves od žagovne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
10.1.2012 11:31:40   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Sem pa včeraj zvedla eno novo: user posted image je rekel, da že vsaj 2 tedna smrčim kot medved.. Aaaaaa, prav sem ostala šokirana, ker drugače spim kot polhec, se me nič ne sliši.. To mi je že rekla 1x cimerka, ko sem bila avgusta v bolnici, ki je ona tudi smrčala, da bo tudi mene verjetno čakalo.. Hahaha.. Pa sem mu rekla: no, zdaj vidiš kako je meni, ko te moram poslušat in te metat s hrbta na bok..

Jaz tudi že nek cajta smrčim. Pa ne spim na hrbtu. Ampak zgleda da se mi nabere neka sluz in pol to virbira. Ravno danes me je moj zbudil, da naj neham, ker je že ves od žagovne. user posted image user posted image user posted image

Tud jst sm slišala včerj od mojga da baje žagam k zmešana user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
10.1.2012 11:34:26   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

Jaz imam pa belega toka za izvoz zadnje čase. Saj vem, da naj bi blo to normalno, ampak vseeno. Mi pride prav čez spodnje hlače user posted image vložkov pa ne mislim uporabljat, da se mi kaj ne vname tam spodaj user posted image . Danes zjutraj, ko sem vstala, sm bla mokra spodaj kot da bi se polulala, sem že mislila, da se kaj dogaja, no ampak zdaj ni nič, "samo" beli tok pač spet.

Jaz imam tudi precej belega toka in uporabljam tiste mini dnevne uložke always (normal, ne fresh, ker fresh res niso v redu).. In se mi nič ne vname pa sem ponavadi fullll občutljiva dol.. Tako, da tej ti ne bi škodili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4867
10.1.2012 11:34:29   
coca cola
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Tud jst sm slišala včerj od mojga da baje žagam k zmešana user posted image

Oooo niste edine, meni je tudi reku da vlečem. Me kr brca ponoči user posted image . Pa da sem fuuul glasna, sem ga tudi že zbudila s smrščanjem, pa prej nism nikoliuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
10.1.2012 11:36:52   
Janchek81

Jaz imam tudi precej belega toka in uporabljam tiste mini dnevne uložke always (normal, ne fresh, ker fresh res niso v redu).. In se mi nič ne vname pa sem ponavadi fullll občutljiva dol.. Tako, da tej ti ne bi škodili user posted image

Jaz imam tud ful belga toka, ampak ne rpisegam na ALWAYS dnevne k so mi umetni, sm dobila vnetje, tko da zdj mam od Mullerja une 100% bombaž k so čist naravni in mi je ok ... sam je pa tud res, da se ne počutm OK k mi tist vn udar in pol valda takoj intimni robčki + menjanje vložka ... se sprašujem, če je to maybe plodovnica, sam mislm da ni ... da bo kr bel tok ...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
10.1.2012 11:37:44   
coca cola

Ja mam mini vložke že od samega začetka skos gor, pa se še nisem vnela user posted image , uporabljam pa Discreet in so mi čist ok. Zdej je pa itak več tega belega toka, imam včasih občutk da sm kr polulana user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
10.1.2012 11:37:55   
kimica86
Hahahahaha.. Tako sem se nasmejala, da me je tamala začela not fejst brcat pa sem morala prenehat, da se slučajno ne spomne prej prit ven user posted image user posted image
Še nikoli nisem smrčala (razen ko sem bila prehlajena pa imela zamašen nos ponoči) alias "žagala" in zdaj mi je prav čudno, ko mi tako reče user posted image .. Čeprav, s emi zdi, da sem par dni nazaj nekaj zasmrčala in se takoj zbudila in mi je bilo čudno.. Sem si mislila, ma ne to nisem bila jaz, sej jaz ne smrčim.. Hahahaha, yeah wright user posted image

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
10.1.2012 11:40:19   
kimica86
Ja no, odvisno od posameznice.. Meni recimo tej always nič ne škodijo- jih uporabljam sicer že par let, ker sem od vedno imela malo belega toka in ne maram, ko se spodaj kaj pocedi in potem se počutim, kot, da sem polulana.. Zdaj pa je tega belega toka itak več..

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
10.1.2012 11:45:16   
Janchek81

Ja no, odvisno od posameznice.. Meni recimo tej always nič ne škodijo- jih uporabljam sicer že par let, ker sem od vedno imela malo belega toka in ne maram, ko se spodaj kaj pocedi in potem se počutim, kot, da sem polulana.. Zdaj pa je tega belega toka itak več..

Ja sej je res odvisno od posameznice ... tud jaz sem imela prej vedno mal belga toka ampak zdej ga je res fuuuul in tko kot pravis ti mi je slo od nekdej na zivce ce sm mela na hlackah samo pikico belga toka, tko da uporabljam dnevne vlozke ze kr neki let ja, sam sej pravm, always mi ne odgovarjajo, tud brala sm da so najbol umetni vlozki, ampak je pa odvisno od vsake posameznice kako jih prenasa, jst jih nism mogla, tko da mam zdej te od Mullerja user posted image  sej vazn da nam ustrezajo, katerikoli ze in da se me počutimo bols ane ane ane ane user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
10.1.2012 11:54:20   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja sej je res odvisno od posameznice ... tud jaz sem imela prej vedno mal belga toka ampak zdej ga je res fuuuul in tko kot pravis ti mi je slo od nekdej na zivce ce sm mela na hlackah samo pikico belga toka, tko da uporabljam dnevne vlozke ze kr neki let ja, sam sej pravm, always mi ne odgovarjajo, tud brala sm da so najbol umetni vlozki, ampak je pa odvisno od vsake posameznice kako jih prenasa, jst jih nism mogla, tko da mam zdej te od Mullerja user posted image  sej vazn da nam ustrezajo, katerikoli ze in da se me počutimo bols ane ane ane ane user posted image

Ma, seveda user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
10.1.2012 11:59:54   
Matkurja
Jst sam upam,d a se to smrčanje po porodu neha. Ker to mi je pa nekaj najgršega, da ženska smrči. Bljak.

Jaz sem imela pa pred meseci ta beli tok in sem nosila dnevne ščitnike. Uporabljam pa od tosame ščitnike iz bio bombaža. No, zdej jih imam spet, ker sem na canestenu in mi kar ven teče.

Punce, mene pa zanima, kako izgleda klistir. Če bi katera povedala... user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?