|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
9.1.2012 13:56:19   
ana.nunez25
pozdravcek vsem se z najine strani..

tut men zatekajo noge..do novega leta so ble kr fajn zatecene, 31.12. sm pojedla pou vrecke cipsa zvecer in pol ene 5 dni cist nc niso ble zatecene(pa nj bi sol skodovala oz. za preprecevanje nj bi jo zauzili manj), zdj so pa ene 3 dni spet, ampak ne tok zelo.

vceraj in danes ponoci me je zbudila "menstrualna" bolecina, sm se sla do wcja sprehodit pa je blo bols, drugac je pa spanje se kr ok

bli smo ze na sprehodu k mamo tok lep soncek zuni, pol sm pa mal s sesalcem okol skakala tko da me kr posteno boli kriz.

jst sm tut sprasvala okol mau kje se dobi te malinove liste pa jih nikjer nimajo kjer sm uprasala...pa itak moj je skepticen glede teh stvari...ucas je fajn met dohtarja u bajti, ucas pa sploh ne...tko da se bom prepustila user posted image  da pokuka vn ko njemu zapase

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
9.1.2012 13:57:39   
vijolica2
Jaz se pa nekako izogibamuser posted image ker nočem prej roditi in me je strah da bi to sprožilo poroduser posted image .Pa sedaj so moji šli za trdi k sorodnikom in ne smem še roditiuser posted image

Jaz tudi nimam napisanga načrta ker nimam posebnih zahtev, če pa bom kaj hotela bom pa povedala.

Jaz imam občutek, da ko imam krče pa če spijem ta čaj je bolje. ne vem mogoče je samo v glavi ampak mi pomagauser posted image .

Trobentica
pridna si da urejaš seznamček. Mene lahko daš pod datum PDP 13.1. Je določil G dva datuma ampak je sedaj 13.1. uraden.

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 9.1.2012 14:05:11 >

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
9.1.2012 14:00:20   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: pathra
Sej verjetno ste že govorile o tem.. ampak kje se kupi ta čas iz malinovih listov.. predvsem v okolici Kopra... v lekarnah ga nimajo.

V Sanolaborju ga imajo menda tudi (če je kakšen v KP pa ne vem). Vem da je v Kopru v Planet TUŠu ena trgovinica z zdravo/naravno prehrano, VitaCare plus, mogoče ga imajo tam...?

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
9.1.2012 14:07:30   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
Ažuriranje seznama: pred 6 leti smo se tako zmenile, da smo mele mobi user posted image , ki je urejala seznam in je bila tako ona ažurno direktno obveščena o novih user posted image  in ostalem dogajanju.

Meni ni problem dat mobija, če ste vse za to. Lahko ga dodam na seznam o Januarčkih recimo al kako ste imele takrat urejeno?

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
9.1.2012 14:23:26   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25
vceraj in danes ponoci me je zbudila "menstrualna" bolecina, sm se sla do wcja sprehodit pa je blo bols, drugac je pa spanje se kr ok

Jaz se kar vsako noč zbudim na ta način....me tolk trebuh al mehur al karkoli "boli", da prav moram na wc....sicer se komaj poberem iz postelje in pridem do wcja, ker mam občutek, da mi bo kar razneslo trebuh, ampak potem je pa okuser posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25
jst sm tut sprasvala okol mau kje se dobi te malinove liste pa jih nikjer nimajo kjer sm uprasala...pa itak moj je skepticen glede teh stvari...ucas je fajn met dohtarja u bajti, ucas pa sploh ne...tko da se bom prepustila user posted image  da pokuka vn ko njemu zapase

Se podpišem, tudi jaz sem bolj za to varianto, prepustiti se.

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Jaz se pa nekako izogibam ker nočem prej roditi in me je strah da bi to sprožilo porod .
Trobentica pridna si da urejaš seznamček. Mene lahko daš pod datum PDP 13.1. Je določil G dva datuma ampak je sedaj 13.1. uraden.

Tudi jaz se izogibam vsemu, kar naj bi sprožilo porod, ker tudi jaz ne bi rada, da je ful prej. Sicer počasi trebuh že ratuje v napoto pri opravilih, ampak mi kar odgovarja moj PDP user posted image . Če bo pa po tem datumu še kar vztrajal, potem bo pa treba kaj ukrenit user posted image .
Hvala user posted image bom popravila datum user posted image .

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
9.1.2012 14:23:51   
ronja
tko da ne rabim navadne mlečne...

Te tut jaz ne rabim, kako marcipanovo pauser posted image . Sicer sem je zadnjič pojedla 16 g (4 koščke, pakirane take male) in je bilo vse ok. Sploh sem pa našla glavni faktor, vsaj pri meni: sorodniki (beri: stresuser posted image ). Resno: če dotičnih niti ne vidim, niti nse slišim, mam cuker okoli 5. Če jih moram gledat, pa je takoj čez mejo. Ne maram nerazčiščenih zadev, več kot očitno to res ni dobro zame, razčistit jih pa nočejo... tak da... j* ga, se pač ne bomo vidliuser posted image .

jaz sem si včeraj mal raztegovala presredek, pa sem koj dobila popadke - ne vem, če je bilo povezano, samo sem potem rajši nehala... Kot rečeno, bi rada še sešila teh par reči in šla v štacuno v veliko nabavkouser posted image . Sicer pa punce, danes je polna luna, ko je baje več rojstev - tiste, ki se vam mudi ituser posted image . meni je pa lih zadnja dva dni prav fajnuser posted image (ok, relativno, spala nisem, popadke sem mela, boli tut dostikrat itd... ampak po moje sem vseeno najboljše od cele nosečnosti... kar precej pove o moji nosečnostiuser posted image ).

trobentica, lepo, da si prevzela seznamček, mistica je pa že zadnjič rekla, da je njen rok tu, da naj ena prevzame...

porodni načrt sem pa včeraj napisala. Pri 3. me že prav briga, kako bojo gledale - tokrat pa res hočem, da upoštevajo moje želje, pika! Ne pa da me posadijo tako, kot je njim lažjeuser posted image . Hočem pručko! Že 3... V 3. gre rado, pravijouser posted image .

ampak kje se kupi ta čas iz malinovih listov..

Pojma nimam, kje se dobi, jaz sem jih nabrala na vrtu od sorodnikovuser posted image . Verjetno jih ima v LJ. zeliščarka na tržnici, je pa tam vse drago ko žafran. Ne morem trdit, da mi je čaj pomagal, ker ne vem, koliko je bila fora v tem, da sem rodila 2. - prvič ga namreč nisem pila (nisem vedela zanj), 2. sem ga in je bil porod res hitrejši (kdo bi si misliluser posted image ), tak da čisto mogoče, da je vse larifari. Ampak pit moramo itak, pa škodi ne, tak da je čisto vseeno, če pijemo touser posted image . Lahko da dela tudi placebo, meni je vseeno. Jaz sem proti stvarem, ki lahko škodujejo, če pa ne more škodit, pa probat ni grehuser posted image .

Masaža presredka pa znanstveno dokazano pomaga - študije so delali v Skandinaviji, kjer imajo neprimerno manj rezanj kot pri nas. Naši se pa čudijo, ker ne vejo, zakaj je tam tooooooooliko manj raztrganin in rezanj kot tu... Ja, če pa tu tega nihče ne propagira. Za masažo sem pa jaz 100%, da mi je pomagala - ker tudi če je bil presredek zato za 1% bolj prožen, je bil to tisti %, ki me je obvaroval škarij (ker jih je mela babicca že v rokah, pa se je odločila tvegat - hvalabogu!).
Ni to garancija, tudi je odvisno, kako izvajaš masažo - ali samo masiraš ali res tudi razteguješ... In če imaš enega glavonjo z 39 cm premera, potem ti verjetno nič na svetu ne bo pomagalo ali pa če imaš totalno ozko medenico, ampak večina nas je nekje vmes, blizu normale in rojevamo približno normalno velike otroke, kjer pa lahko z masažo pomagamo, da se tehtnica prevesi ravno v tisto smer, kamor bi me radeuser posted image . Nobene ne silim, samo povem vam, da je ful fajn, če te pri prvem seksu nič ne boli, pa če lahko kmalu po porodu po turško sedišuser posted image .

ampak kje se kupi ta čas iz malinovih listov..

janček,
kaj bi bilo narobe s seksom? Samo navaliuser posted image , g. ti bojo samo hvaležni, če ne boš šla čez rokuser posted image . Midva sva počakala do novega leta, pa potem sva spet mal čakala do Lejline zabaveuser posted image , samo to so bili osebni razlogiuser posted image . In potem sem jaz še mal k sebi prihajala, tak da letos nimava glih nekega povprečja, hehe... Ampak se že mal pogrešava...
NIč ni narobe, baje da sperma res zmehča maternični vrat, ampak SAMO pod pogojem, da je otrok že dovolj zrel - sicer so hormoni drugi in preprečujejo te efekte, tak so nam v mš razložili.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
9.1.2012 14:26:31   
Trobentica_

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , kraj, Porodnišnica

2. 1.
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image , Postojna

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image & user posted image

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , MB, user posted image , Maribor

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , MB, user posted image , MB

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , SG
vijolica2, 25, 1 , 0 , Brežice, Novo mesto

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image ,  LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?
kimica86, 25, 1, 0, Ankaran, user posted image , Postojna

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?

2.2.
bugimajstr, ?, 2user posted image , 1user posted image , Bela krajina, user posted image , NM

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?

SKUPAJ NAS JE (bilo): 83user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 9.1.2012 14:32:29 >

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
9.1.2012 14:48:43   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

Ažuriranje seznama: pred 6 leti smo se tako zmenile, da smo mele mobi user posted image , ki je urejala seznam in je bila tako ona ažurno direktno obveščena o novih user posted image  in ostalem dogajanju.

Meni ni problem dat mobija, če ste vse za to. Lahko ga dodam na seznam o Januarčkih recimo al kako ste imele takrat urejeno?

Jaz tega ne bi počela. Lahko nam ga pa pošlješ na ZS. Tako je bolj privat.

Si pa pridna, da si si zadala popravljat seznam namesto Mistice. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4833
9.1.2012 14:54:02   
Matkurja
Porodni načrt. ne vem, kako bi se ga lotila. Meni je babca v porodnišnici rekla, naj ga sestavim in prinesem pokazat na CTG.

Malinovi listi in masaža presredka.. Jaz še kar ne bi rodila, ker imam vnetje in bi počakala, da se pozdravi. Bi pa rada čimprej potem, ker je otrok zelo velik. Ampak najraje bi pa na PDP, ker je taka luštna cifra. Sm zbirčna a?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
9.1.2012 14:57:56   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
trobentica, lepo, da si prevzela seznamček, mistica je pa že zadnjič rekla, da je njen rok tu, da naj ena prevzame...
Masaža presredka pa znanstveno dokazano pomaga...
In če imaš enega glavonjo z 39 cm premera, potem ti verjetno nič na svetu ne bo pomagalo ali pa če imaš totalno ozko medenico, ampak večina nas je nekje vmes, blizu normale in rojevamo približno normalno velike otroke, kjer pa lahko z masažo pomagamo, da se tehtnica prevesi ravno v tisto smer, kamor bi me radeuser posted image . Nobene ne silim, samo povem vam, da je ful fajn, če te pri prvem seksu nič ne boli, pa če lahko kmalu po porodu po turško sedišuser posted image .

Ja, mi je zanimivo pogledati na naš seznamček, pa sem se ga odločila kar jaz posodobiti. Saj ko bo moj čas, bo pa že Mistica spet prevzela nazaj user posted image ali pa katera druga. Sicer sem na FB videla pri ene dveh tudi imena user posted image , ampak naj same javijo ali želijo, da se napišejo tudi tu.
user posted image user posted image user posted image hahahahaha, ma sem se nasmejala...glavonja z 39 premera user posted image user posted image user posted image . Si me prepričala, verjetno res zna pomagati, če že ne pri vseh, pa pri nekaterih vsaj toliko, da je ravno to odločilno za tisti da ali ne pri babičini odločitvi za rez.

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 9.1.2012 15:00:37 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
9.1.2012 15:05:20   
kimica86
Jaz sem svoj porodni načrt sestavila že 1 mesec nazaj.. Malo sem si pomagala- hvala bogu za internet.. hehehe user posted image
Nisem zabeležila neke posebne želje, par stvari pa bi rada in to sem tudi izrazila..

Neposredna povezava do sporočila: 4836
9.1.2012 15:09:58   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
Jaz tega ne bi počela. Lahko nam ga pa pošlješ na ZS. Tako je bolj privat. Si pa pridna, da si si zadala popravljat seznam namesto Mistice. user posted image user posted image user posted image

Hvala, imam ravno nekaj malega časa, medtem ko čakam na D dan user posted image , pa sem se odločila posodobit malo informacije. Ok, pošljem na ZS, pa tista, ki bo želela, mi bo javila na sms, drugače pa pač tako kot do sedaj.
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
Porodni načrt. ne vem, kako bi se ga lotila. Meni je babca v porodnišnici rekla, naj ga sestavim in prinesem pokazat na CTG.
Malinovi listi in masaža presredka.. Jaz še kar ne bi rodila, ker imam vnetje in bi počakala, da se pozdravi. Bi pa rada čimprej potem, ker je otrok zelo velik. Ampak najraje bi pa na PDP, ker je taka luštna cifra. Sm zbirčna a?

Porodni načrt - tudi jaz ne vem kako bi se ga lotila, zato se ga verjetno niti ne bom user posted image .
Nisi zbirčna, tudi meni odgovarja moj PDP in upam, da bo na ta dan, pa čeprav vem, da je bolj majhna verjetnost, da me bo moj mali user posted image upošteval pri tej želji user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 9.1.2012 15:11:01 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
9.1.2012 16:03:32   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

janček, kaj bi bilo narobe s seksom? Samo navaliuser posted image , g. ti bojo samo hvaležni, če ne boš šla čez rokuser posted image . Midva sva počakala do novega leta, pa potem sva spet mal čakala do Lejline zabaveuser posted image , samo to so bili osebni razlogiuser posted image . In potem sem jaz še mal k sebi prihajala, tak da letos nimava glih nekega povprečja, hehe... Ampak se že mal pogrešava...
NIč ni narobe, baje da sperma res zmehča maternični vrat, ampak SAMO pod pogojem, da je otrok že dovolj zrel - sicer so hormoni drugi in preprečujejo te efekte, tak so nam v mš razložili.

A misls da bi bla zmozna zdej sexat????? NOOOOT user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
9.1.2012 16:27:32   
ronja
Jaz imam pa eno vprašanje. Dopolnila sem 37 teden in grem v 38. Zanima me, ali je kaj narobe, če začneva z user posted image ? Ker je bilo kar malo "hudo", ko zaradi zmehčanega in skrajšanega MV nisva smela. Zdaj sem odprta za en prst, MV je še krajši in zmehčan.

Ups, pardon, to je napisala uršek, mata podoben avatar, pa sem prehitro pisala in sem zamešala - torej je njej namenjen moj odgovor (seveda lahko pa tudi ti, če ti paše, itak ne rabiš mojega dovoljenjauser posted image )

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
9.1.2012 16:40:51   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Janchek:  te razumem, meni tudi pri prvem niti pod razno ni dišalo. Pa sva v zadnjih dneh vseeno probala in ni blo tko hudo. Zdaj mi pa itak paše, samo še ne deluje, ker user posted image  zgleda še ni zrela za ven.

Urshek: user posted image  rojeni v 37 tednu se že štejejo za pravočasno rojene, tako, da če vama paše in bi rada malo prej spoznala svojega user posted image  si kar privoščita. lahko bo kaj sledilo, lahko pa tudi ne. Moja g pravi, da se večkrat zgodi, da user posted image , ki so jim prej preprečevali prezgodnji porod potem ko jim ukinejo zdravila grejo celo čez rok.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
9.1.2012 17:09:48   
kokosh
jaz zbiram popadke! Ce jih ima katera odvec in jih se ne potrebuje, mi jih lahko teleportira.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
9.1.2012 17:11:59   
vijolica2
kokosh, bi ti jih dala, samo jih nimam ŠEuser posted image
A si še vedno bolnici? A če ne boš imela svojih ti bodo dali umetne?

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 9.1.2012 17:18:48 >

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
9.1.2012 17:14:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

jaz sem v porodnisnici in imam zelo poredne popadke. Dokler sem bila doma, so bili na 5 min, cim sem prisla v P, so se potuhnili in tako na oddelku cakam in se skusam odpociti za kaksno bolj konkretno dogajanje.

(odgovor članu kokosh)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
9.1.2012 18:07:00   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Janchek:  te razumem, meni tudi pri prvem niti pod razno ni dišalo. Pa sva v zadnjih dneh vseeno probala in ni blo tko hudo. Zdaj mi pa itak paše, samo še ne deluje, ker user posted image  zgleda še ni zrela za ven.

Urshek: user posted image  rojeni v 37 tednu se že štejejo za pravočasno rojene, tako, da če vama paše in bi rada malo prej spoznala svojega user posted image  si kar privoščita. lahko bo kaj sledilo, lahko pa tudi ne. Moja g pravi, da se večkrat zgodi, da user posted image , ki so jim prej preprečevali prezgodnji porod potem ko jim ukinejo zdravila grejo celo čez rok.

Ne, da mi ne diši .. nisem zmožna sexat ... ker me bolijo tok zelo noge, sramne kosti, trebuh ... tko, da ni varjante, da bi sploh uživala v sexu zato je bolje da se tega sploh ne lotiva ... da ne govorim o zadihanosti user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
9.1.2012 18:29:09   
vijolica2
Kaj počnete punce?

Jaz sem spet sama, je dragi v nočniuser posted image . Tako da upam, da bo mirna noč, brez presenečenj.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
9.1.2012 19:25:38   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Kaj počnete punce?

Jaz sem spet sama, je dragi v nočniuser posted image . Tako da upam, da bo mirna noč, brez presenečenj.

Jaz sem dala ravno Gajo spat, sedaj pa malo pred televizijo in počakam mojega, da pride iz službe user posted image .

Držim pesti, da te nič ne preseneti danes.

Drugače sem pa danes končno (saj vem full pozno user posted image ) začela z pripravo stvari za v porodnišnico in sem skoaj končala, še ene par malenkosti. Za otročička imam pa tudi že pripravljeno user posted image .

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
9.1.2012 19:29:28   
miami10
hej...jst sem malinove liste kupila v SANOLABORJU-cca 2.7€

samo na hitrco...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
9.1.2012 19:53:26   
maleni
pozdravljene še 1X.

Imam nujno vprašanje za tiste ki ste že rodile.
Koliko plodovnice odteče, ko odteče? Te polije, je tega 1 dcl, ali ti samo zmoči perilo?
Se opravičujem za naivno vprašanje, ampak meni je pred trenutkom zmočilo perilo, pa ne vem kaj to je, me je kar prestrašilo.user posted image
v naprej hvala za ažurne odgovore

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
9.1.2012 20:17:58   
beti 1
maleni: zelo različno, lahko samo po malem moči perilo, lahko pa se toliko vlije, da si mokra do kolen? Nam so na materinski svetovali, da gremo po takem dogodku lulat, da mamo zagotovo prazen mehur in potem malo počakaš, pa vidiš, če se ponovi, ti verjetno po malem odteka voda in je to razlog, da greš do porodnišnice (lahko v miru spakiraš in greš s svojim avtom), kjer lahko preverijo, ali gre res za plodovnico ali ne.
SREČNO!!!

(odgovor članu maleni)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
9.1.2012 20:33:52   
Kasija
maleni lahko je malo ali veliko. kot bi se malo polulala.

(odgovor članu maleni)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?