|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
10.1.2012 12:02:52   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Jst sam upam,d a se to smrčanje po porodu neha. Ker to mi je pa nekaj najgršega, da ženska smrči. Bljak.

Jaz sem imela pa pred meseci ta beli tok in sem nosila dnevne ščitnike. Uporabljam pa od tosame ščitnike iz bio bombaža. No, zdej jih imam spet, ker sem na canestenu in mi kar ven teče.

Punce, mene pa zanima, kako izgleda klistir. Če bi katera povedala... user posted image

Ah dj dj no ,... zakaj neki grdega, a za dece je pa to čist OK user posted image  ne sekiri se .... pol bo minilo ... jaz nikol prej nism smrčala pa mi je zdej rekel, da sem že ene parkrat pa da kr vzdihujem tko čudn pa ene čudne zvoke spuščam user posted image
Klestir pa zgleda tko, da ti vodo 'našopajo' v ritko in potem čakaš in čakaš dokler te ne prime na trdo potrebo, nič takega ni user posted image  ponavad pa itak ne zdržiš več kot 10min, ker kr pol ko se usedeš na školko ven vse pricurlja ...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
10.1.2012 12:07:49   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jst sam upam,d a se to smrčanje po porodu neha. Ker to mi je pa nekaj najgršega, da ženska smrči. Bljak.

Jaz sem imela pa pred meseci ta beli tok in sem nosila dnevne ščitnike. Uporabljam pa od tosame ščitnike iz bio bombaža. No, zdej jih imam spet, ker sem na canestenu in mi kar ven teče.

Punce, mene pa zanima, kako izgleda klistir. Če bi katera povedala... user posted image

Ah dj dj no ,... zakaj neki grdega, a za dece je pa to čist OK user posted image  ne sekiri se .... pol bo minilo ... jaz nikol prej nism smrčala pa mi je zdej rekel, da sem že ene parkrat pa da kr vzdihujem tko čudn pa ene čudne zvoke spuščam user posted image
Klestir pa zgleda tko, da ti vodo 'našopajo' v ritko in potem čakaš in čakaš dokler te ne prime na trdo potrebo, nič takega ni user posted image  ponavad pa itak ne zdržiš več kot 10min, ker kr pol ko se usedeš na školko ven vse pricurlja ...

Ja, no jaz tudi upam, da me bo minilo to smrčanje po porodu, sicer se pa ne bom preveč obremenjevala tudi, če se ne.. Če lahko moški smrčijo, zakaj je to nekaj slabega, če bi tudi me??? user posted image
Klistir: nisem ga še imela, sem pa slišala od drugih.. Malo tople vodice spustijo po cevki v rito in potem čakaš, da te prešraufa not in tečeš na wc, da se sprazneš.. No ja, zame je že to čudno, ampak ok, bo že user posted image Namreč, pri meni je tako, vse tikaj samo rito mi pusti na miru.. hahahaha user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
10.1.2012 12:17:43   
miami10
Hej...jst sm tudi med smrčečimi-baje...jst nič ne vem o tem user posted image
MATKURJA-klistir nič groznega...topla voda (včasih je bilo še milo, pa portala ipd...da si potem res kakl še 3dni, zdej je samo topla voda)-toliko da ščistijo črevo...na posodo dajo eno tako cevko-zdej ne vem kako velike uporabljajo, ampak nobena ni tako veliak da bi se je bala, so pa ponavadi iz silikona...na koncu namažejo vazelin...potem pa je bistvo da se probaš čibolj sporstit (ja itak ni luštno če ti nekdo tja zadaj nekaj tlači)...ker če narediš upor cevka ne more notri ali pa lahko malce podrgne po sluznici...
SLADKOR-sem se že prehitro pohvalila...evo danes že hipa...in me skrbi ker jo čutim čedalje kasneje...danes sele pri 2.9... ah sam še par dni se tolažim...

A mi katera pomaga kako lahko objavim slikice? hvala že v naprej

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
10.1.2012 12:32:24   
Trobentica_

JANUARČKI 2012 

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image , Daniel, 3000 g, 51 cm

21.12.2011
n€na - user posted image , Gašper, 2760 g, 52 cm

28.12.2011
aishaa84 - user posted image , Taja, 3380 g, 51 cm

31.12.2011
valentinčica30 - user posted image , Ajda Živa

01.01.2012
noseča babi - user posted image
Tadea - user posted image ,
Lana, 3650 g, 52 cm

03.01.2012
petrai user posted image , Neža, 3890 g, 52 cm
pinia30 - user posted image , Neža, 3.330 g, 52 cm

04.01.2012
**Nelly** user posted image , Megi, 3260 g, 50 cm

05.01.2012
Soncnica28 - user posted image , 3490 g, 52 cm
user posted image = 9
user posted image = 4

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
10.1.2012 12:38:08   
kokosh
jaz se vedno cakam ... Ze tretjo noc zapored predihavam popadke, ki pridejo na 10 min in z jutrom pominejo. Vse je razboleno, premikanje ali vstajanje iz postelje se konca v krcu, napredka pri odpiranju pa ni. Nic fajn... Je katera od n-rodk imela podobno izkusnjo- kako se je koncalo? Je docakala naraven porod, so ga sprozili ali je imela CR?

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
10.1.2012 12:41:59   
Matkurja
Miami, kam bi objavila slikce? V album tle na RR?

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
10.1.2012 12:46:30   
miami10
Matkurja...ja...tko da bi lahko pokazala našo lepo sobico 

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
10.1.2012 12:50:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

jaz se vedno cakam ... Ze tretjo noc zapored predihavam popadke, ki pridejo na 10 min in z jutrom pominejo. Vse je razboleno, premikanje ali vstajanje iz postelje se konca v krcu, napredka pri odpiranju pa ni. Nic fajn... Je katera od n-rodk imela podobno izkusnjo- kako se je koncalo? Je docakala naraven porod, so ga sprozili ali je imela CR?

Sicer nisem januarka, ampak imam rok malo za vami :), pa vas vseeno včasih malo preberem, sedaj ko je vaš mesec! želela sem le povedati, da to se je meni dogajalo v drugi nosečnosti-skoz lažni popadki od 37 tedna najprej, a na vsakem pregledu je G rekla, da nisem še nič odprta! par dni čez rok, isto, lažni popadki, neredni, sem mislila ah, spet kar nekaj, nakar opazim da malo krvavim, grem v porodnišnico prav počasi z  nerednimi popadki, ki so bili sicer zelo boleči, pridem tja 8-9 cm odprta, vse po poteka po hitrem postopku,  preredjo mi mehur, še par močnih popadkov(ki so se potem zgostili) in rodim(ne vem če sem bila 15-20 minut v porodni, vse je šlo 1,2,3...)user posted image

(odgovor članu kokosh)
  Neposredna povezava do sporočila: 4883
10.1.2012 12:50:57   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Glamur 11
Trobentica tako si pridna z urejanjem seznama user posted image
Jaz sem pa še kar prva na seznamu user posted image v pričakovanju.
Že komaj čakam, da vidim naše dete 

Hvala user posted image !
Uuu, 2.1. je pa res že kar daleč, upam, da čimprej zagledata vajino štručko!
Glede smrčanja - tudi jaz sem jih že slišala, da smrčim user posted image , ma se čist nč ne sekiram. Pač...kaj čem, kaj pa jaz vem kaj delam ponoči user posted image .
Vložki - no sem šla celo prebrskat kopalnico in najt mini vložke, ki sem jih drugače uporabljala, kadar je blo potrebno, pa da vidimo. Tudi jaz imam že tako ali tako prisoten ta zoprni beli tok, zdaj pa še sploh. Bom probala, upam da se ne bom vnela user posted image .
Grem mal na sončka se sprehodit, čaw baw user posted image .

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 10.1.2012 12:53:38 >

(odgovor članu Glamur 11)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
10.1.2012 13:18:03   
miami10
Ratalo mi je naložit slikice...
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17213
tole je moj album user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4885
10.1.2012 13:23:34   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Iiiiiiiiiiiii kok je kjut sobica ... lepo ime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
10.1.2012 13:24:00   
Matkurja

Dobro, da sem šla prej do konca prebrat. Jaz sem ti pa že hotela navodila dajat

Zelo lepa sobica. SLikala si sama?

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
10.1.2012 13:30:26   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_
Poleg vsega pa bi naj danes dobila zadnjo plačo in je kr ni... ...banda...pa kot veste nisem pri privatniku ampak v javni upravi, tko da ne vem v čemu je kr na 1x nastal problem...

Tudi jaz danes dobim še zadnjo plačo in je tudi še kar ni, ne vem kaj čakajo. Sicer bo bolj boga, ker sem imela cel december dopust, ampak ok....

Ufff, si me malo "zavedla" user posted image . Mi imamo jutri plačo, 7. delovni dan. Ja, sem gledala na koledar tukej na računalniku, pa pozabila, da je bil 2. januar praznik, ker ni rdeče obarvan hehe user posted image . Jaz pa že celo dopoldne gledam na Klik in se sprašujem zakaj še ni user posted image . No, zdaj vem user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4888
10.1.2012 13:33:53   
Trobentica_

FUUUL LEPAAAA sobica, mi je všeč ZELO !!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
10.1.2012 14:01:59   
vijolica2

Fulll lepa sobica! Zelo...

Ravno sem vprašala dragega če smrčim, pa je rekel, da mogoče kdaj potegnem ampak da bi smrčala pa ne.

Klistirja se tudi jaz ne veselim, posebej tiste cevke v rito in potem tisto sedenje na wc-ju. Upam da nebo nobene takrat na wcju .user posted image
Spala sem kar dobro, danes se pa tak čudno počutim, ampak mislim da mi že psiha deluje in vpliva na počutje. Se mi zdi da imam bolj trdi trebuh in pritiska mi veliko bolj kot ponavadi.

Beli tok še ena ki ga ima za izvozuser posted image Grozn občutek, ker mislim da mi je ušlo, ali pa da mi je voda oddtekla. Uporabljam pa dnevne mullerjeve vložke.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
10.1.2012 14:28:12   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Fulll lepa sobica! Zelo...

Ravno sem vprašala dragega če smrčim, pa je rekel, da mogoče kdaj potegnem ampak da bi smrčala pa ne.

Klistirja se tudi jaz ne veselim, posebej tiste cevke v rito in potem tisto sedenje na wc-ju. Upam da nebo nobene takrat na wcju .user posted image
Spala sem kar dobro, danes se pa tak čudno počutim, ampak mislim da mi že psiha deluje in vpliva na počutje. Se mi zdi da imam bolj trdi trebuh in pritiska mi veliko bolj kot ponavadi.

Beli tok še ena ki ga ima za izvozuser posted image Grozn občutek, ker mislim da mi je ušlo, ali pa da mi je voda oddtekla. Uporabljam pa dnevne mullerjeve vložke.

No men so Mullerjevi tud res najboljši user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
10.1.2012 14:37:03   
vijolica2
Tudi meni always al kaj so delujejo preveč plastični in umetni, posebej sedaj v nosečnosti.

Tiste ki ste že rodile bi vas vprašala, kako zelo se otrok umiri pred porodom? A to pomeni par brc na dan al skoraj nič?

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 10.1.2012 14:38:04 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
10.1.2012 14:53:32   
urshek
miami10 - lepa sobica! user posted image

Janchek81
Iiiiiiiiiiiii kok je kjut sobica ... lepo ime

user posted image
P.S.: tvoj telefon me ne mara. Ne dostavlja ti mojih SMS-ov.

No, mi smo bli včeri v porodnišnici. So se začeli popadki na 3,4 minute. Sva prišla v porodnišnico, so kr "usahnili". No, pa je vseen dr. Likar reku, da naj počakava v Postojni. In če bo še kej, naj se prideva pokazat. No, pa sva čez pb. dve uri šla nazaj in so bli kr močni popadki in odprta sem 2cm, naša user posted image je pa čiiiiiiiiisto spodaj. Je čutit glavco. Ampak, so se popadki ponoči umirili in zdej smo doma. Če se kej ponovi, voda odteče - nazaj. Sm že kr jezna, ker se to kar naprej ponavlja in me sam heca. Enkrat, ko bo šlo pa zares, bom pa mislila, da me spet heca in bom kr doma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4893
10.1.2012 15:01:42   
Kasija
vijolica moji otroci se niso umirili pred porodom.

klistir meni niti ni bil grozen. sem se ga zelo bala v prvo, vse živo sem si predstavljala.
miami10 čudovita sobica user posted image

mefisto a konja imate? se mi zdi lepo, da znajo otroci živeti z živalmi. žal si trenutno res ne morem privoščiti še ene obveznosti, bomo pa kdaj imeli kužka.

Neposredna povezava do sporočila: 4894
10.1.2012 15:05:19   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: urshek

miami10 - lepa sobica! user posted image

Janchek81
Iiiiiiiiiiiii kok je kjut sobica ... lepo ime

user posted image
P.S.: tvoj telefon me ne mara. Ne dostavlja ti mojih SMS-ov.

Ja kako to? Mal mi je čudn da k jst teb poslem pa dobis in tud lahko odpises user posted image  Čudn noooo user posted image user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
10.1.2012 15:07:36   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: urshek

No, mi smo bli včeri v porodnišnici. So se začeli popadki na 3,4 minute. Sva prišla v porodnišnico, so kr "usahnili". No, pa je vseen dr. Likar reku, da naj počakava v Postojni. In če bo še kej, naj se prideva pokazat. No, pa sva čez pb. dve uri šla nazaj in so bli kr močni popadki in odprta sem 2cm, naša user posted image je pa čiiiiiiiiisto spodaj. Je čutit glavco. Ampak, so se popadki ponoči umirili in zdej smo doma. Če se kej ponovi, voda odteče - nazaj. Sm že kr jezna, ker se to kar naprej ponavlja in me sam heca. Enkrat, ko bo šlo pa zares, bom pa mislila, da me spet heca in bom kr doma. user posted image

O to je pa res smotano. Jaz bi tudi rada videla da ko se bo enkrat začelo dogajati, da se tudi končauser posted image Še malo boš morala potrpeti, očitno je bebici lepo notriuser posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
10.1.2012 15:42:27   
kimica86
miami10- čudovita sobica user posted image user posted image

Mene vsaj 1x na dan spodaj pošteno zašpika, ampak itak ni še to to.. Imam itak še 10 dni do pdp- ja, naj kar počaka do takrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4897
10.1.2012 16:10:36   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: *dina*

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Sem pa včeraj zvedla eno novo: user posted image je rekel, da že vsaj 2 tedna smrčim kot medved.. Aaaaaa, prav sem ostala šokirana, ker drugače spim kot polhec, se me nič ne sliši.. To mi je že rekla 1x cimerka, ko sem bila avgusta v bolnici, ki je ona tudi smrčala, da bo tudi mene verjetno čakalo.. Hahaha.. Pa sem mu rekla: no, zdaj vidiš kako je meni, ko te moram poslušat in te metat s hrbta na bok..

Jaz tudi že nek cajta smrčim. Pa ne spim na hrbtu. Ampak zgleda da se mi nabere neka sluz in pol to virbira. Ravno danes me je moj zbudil, da naj neham, ker je že ves od žagovne. user posted image user posted image user posted image

Tud jst sm slišala včerj od mojga da baje žagam k zmešana user posted image

Oooo niste edine, meni je tudi reku da vlečem. Me kr brca ponoči user posted image . Pa da sem fuuul glasna, sem ga tudi že zbudila s smrščanjem, pa prej nism nikoliuser posted image

Hahaha meni tudi.... user posted image

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
10.1.2012 16:13:39   
miami10
Hvala hvala.

Matkruja-ja sama sem risala...leptop, projektor, svinčnik in barve user posted image ...aja-pa mirna roka user posted image
moram pa priznat da je bilo risanje na mansardo kr težko, ker al full gor gledaš al si predeleč stran, trebuh te bljižje ne spusti...slikice pa so pobrane z neta...tko da če ma katera še željo risat-punce pogumno user posted image ...če pa rabite kakšno slikico mi lahko pošljete ZS-imam za izvoz, ker sem seveda prebirala in kombinirala...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
10.1.2012 16:14:11   
kimica86
Ja, saj nas je vedno več smrčalic.. hahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?