|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
21.6.2011 19:51:01   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116

Tečnobica-te že slabi kaj???Srečka nosečka naša!!!

Slabi? Že 3 tedne sem nikakva. Bruham sicer ne, mi je pa nonstop slabo, zadnji teden celo ponoči. In pol samo jem, ket mi malo ublaži slabost.

Vas pa berem vsak dan in navijam za vse vas, ki greste lepo za mano.

< Sporočilo je popravil tecnobica -- 21.6.2011 19:53:13 >

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 951
22.6.2011 8:45:07   
R.Kapka
Jutro!

Moram žabici in tisi116 povedat, da jaz tudi ne bi zdržala, da ne bi delala testa. Kaj čmo take smo pač ženske. user posted image  Držim pesti, da bo plusek pri obeh!

Kimsy in Andreja83 upam, da pridno grejeta in da pri tem ni večjih težav. Seveda tudi za vaju stiskam pesti!

Sandri pa želim povedati, da naj ne obupa! Te pa čisto razumem, vem kako sem bila lani jaz razočarana, ker sem bila vsa optimistična pa 100% da bo uspelo, pa potem ni. In potem pa kot strela z jasnega še novica, da so ob kontroli ščitnice nekaj odkrili in že sem ležala na onkološkem. Zdaj te dni bo ravno obletnica ko sem ostala brez ščitnice. No kakorkoli hočem ti povedat, da ne se predat, ker enkrat bo tudi za nas posijal sonček! Sem pa zdaj v tem postopku čisto drugače razpoložena, mogoče pa se hočem že vnaprej zavarovati pred neuspehom. Bo pač kar bo!

Aleda kako pa tvoje počutje?

Lep sredin dan!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 952
22.6.2011 9:04:27   
*zabica*
Tečnobica, probaj pregnati slabosti z ingverjem....kupi si kandiranega ali pa kakšne bonbone, meni vedno pomaga user posted image
R.Kepka, hvala za optimizem in lepe želje user posted image
Jaz bom verjetno delala test v soboto, če bi ga imela doma, bi ga verjetno že danesuser posted image user posted image user posted image Prav načrtno si ga ne kupim, da me nebi zasrbeli prsti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 953
22.6.2011 15:42:38   
tecnobica
Žabica, sem kupila kandiran ingver in mi je še bolj slabo. zadnjič sem mogla vrečko iz sobe odnest, k mi je smrdela. Mogoče kupim čaj, morda mi bo to pasalo.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 954
22.6.2011 18:26:30   
andreja83
Ja pr men še ni nobenih težav, belina ostaja, trebuh malo boli, ampak morm ostat realna. Morm vam priznat vsem skupaj, da jst pa mam test doma, sam ga bom delala šele kje v torek, čeprav tudi men moj pravi da ga ne smem delat. Razlog pa, da ne bi bla spet razočarana tolk in objokana, kot sm bla prejšnjič! Sam jst sm mu lepo rekla, da boljš, da vsaj malo prej vem kak bo rezultat, da ne bi bla potem preveč razočarana.

Hvala tudi tebi R.Kapka za pestke user posted image user posted image Tudi vsem ostalim držim pesti in navijam prav za vsako posebej da bi postale v kratkem srečke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
22.6.2011 22:10:54   
spelca82
Danes sem imela ET in so vstavili 1 zmagovalno celicouser posted image . Test imam 7.7., pa mislim, da ga prej ne bom delala. Tako da, čakam user posted image Grem pa tako v ponedeljek v službo, pa bom mao pozabila na vse skupaj.

Carpe diem!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 956
23.6.2011 8:38:32   
latka
Tiste, ki ste že zagledale magični +, čestitke in lepo nosečnost vam želim!user posted image user posted image user posted image
ostale, ki pa đe čakate, držim pesti, da boste vse zagledale user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz sem pa danes uradno sprejeta v klub 30!user posted image

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 957
23.6.2011 9:35:46   
*zabica*
Čestitke Latka in dobrodošla v klubu 30 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
23.6.2011 9:38:11   
latka
Hvala žabica, v soboto pa nalulaj en debel +!user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
23.6.2011 9:58:41   
tisa116
Latka čestitam!!!Klub 30? lepo je bilo...se še mal spomnim...čeprav upam da bo tale klub 40+ zame bolj zmagovalen...
Lepo praznuj!!!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
23.6.2011 10:17:57   
latka
Hvala tisa116, seveda bo zmagovalen, tu ni dvoma!!user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 961
23.6.2011 19:12:51   
Aleda
R. Kapka jaz sem kar vredu, danes sem bla že ful aktivna,  prav malo preveč ampak se vredu počutim tako da pomoje ne bi smelo bit nič narobe.
Latka vse najboljše! Tudi jaz se ti že letos pridružim ampak šele konec letauser posted image

Za vse trepetalke pauser posted image user posted image user posted image in ostale ki ste v postopku.

Še to, danes so me klicali z GK in jutri imam transferuser posted image juhuhu...nisem nič vprašala koliko se jih je oplodilo. Sestra je rekla da zarodki so...bomo jutri videli, ful sem vesela da sva prišla vsaj tako daleč.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
23.6.2011 19:16:13   
Aleda

user posted image

AKTUALNO

Petek, 23. 06.
Aleda - ET

Ponedeljek, 27. 06.
Golobica82 - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image
sportnica, mala06,  ananaska87
, *Sanela*,
mihika, Cameleon, Buska, Ninanana, ammra,
curkica, pupika83, Sandra_sandra

user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

*Žabica* user posted image user posted image   29. 06.
Tisa user posted image user posted image 30. 06.
Andreja83 user posted image 30. 06.
Spelca82 user posted image 07.07.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• Latka ( MB)
  • tisa 116 (1. IVF, LJ)
  • *zabica* (1. IVF, LJ)
  • mausikaa (3. ICSI, MB)
  • Aleda (2. ICSI, LJ)
  • frnikola982 (2. ICSI, ?)
  • spelca82 (1. IVF, LJ)
  • lisi (2. IVF, PO)
  • andreja83 (1. IVF, MB)
  • R.Kapka (2. IVF, LJ)
  • Sandra_sandra (1. IVF, LJ)

• user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• lucka 25 (user posted image , 3. IVF, PO, dr. Res) 
  • sportnica (4. ICSI, MB)
  • mala06 (2. IVF, MB, 23. 06 - posvet)
  • womanpolice ( , 1. ICSI, MB, dr. Reljič, 15.9.2011 - posvet)
  • cukica ( , 3. IVF, 13.9.2011 - posvet) 
  • *Sanela* (2. IVF, 12.7.-  posvet)
  • Buska (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image user posted image user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ 

user posted image AjdaJakob user posted image user posted image (4.5.)
user posted image srečica17 user posted image (28.4.)
user posted image sabsa user posted image (17.5.)
user posted image tecnobica user posted image (23.5)
user posted image Smejka 11 user posted image user posted image (26.5)
user posted image Golobica82 user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da ne bo kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 963
23.6.2011 19:20:37   
tecnobica
Latka, vse najboljše!

Aleda, fajn za transfer. A si naročila, da te pokličejo?

Vidim, da se je spet kar nabralo trepetalk. Naj bo ta runda spet uspešna kot je blo prejšnji mesec.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 964
23.6.2011 19:38:12   
golobica82
Latka vse najbolše!!!

Današnji dan je uradno moj najslabši dan - najina pikica je šla med angelčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
23.6.2011 20:03:45   
latka
golobica82, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 966
23.6.2011 20:24:25   
*zabica*
user posted image Žal mi je Golobica...Si začela krvaveti? Morda pa ni še vse izgubljeno......
@Aleda: srečno na transferju user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *zabica* -- 23.6.2011 20:25:10 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 967
23.6.2011 20:28:56   
golobica82
zabica... ja začela sem krvaveti, včeraj sem imela rjav itcedek, danes kri, sem šla na urgenco in so mi naredili UZ in rekli, da se plodek in GV uščita, takoj po tistem sem začela fejst krvaveti, iz mene gredo celi kosi uložke pa menjam na cca pol ure....  user posted image user posted image user posted image žal je to to, po tolikih letih truda se je najino veselje po enem tednu končalo...

Ostalim pa srečno naprej in držim pesti!!!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
23.6.2011 21:33:21   
Aleda
Golobica en velik user posted image zate, žal mi je da se je to zgodilo.
Hvala  Tečnobica in Žabica. Ne nisem nič rekla, sami so me klicali da bo transfer kar tretji dan namesto peti.

Neposredna povezava do sporočila: 969
23.6.2011 21:38:17   
andreja83
Latka vse najbolše!!!

Golobica82 tudi meni je zelo žal user posted image user posted image user posted image user posted image drži se nam!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 970
24.6.2011 9:36:59   
mala06
Živijo punce!

golobica user posted image user posted image user posted image žal mi je in drži se!

Midva sva pa včeraj imela razgovor v Mb. Zvedla nisva nič novega edino to, da letos nimajpo dopusta in ves poletje delajo user posted image user posted image user posted image   Uz imam 30.9. in predvideno punkcijo nekje 12.10.

Za vse pa močno držim pesti, da vam uspe zagledati magični user posted image !!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil mala06 -- 24.6.2011 9:39:40 >

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 971
24.6.2011 11:17:46   
sandra_sandra
golobica82..res mi je žal da se ti je to zgodilo..dokler obstaja upanje in še kasnej ne bomo odnehale..tako sem se tudi jst odločila..v torek moram poklicat mojo nadomestno gin.-in me prav zanima kaj mi bo rekla..ampak sem se odločila da bom konec poletja še enkrat poskusila in ne bom obupala..tako ne obupaj niti ti!!!
Aleda!!!!
čim manj boleč ET!! pa čim prej nam sporoči kako je bilo!!!
zanima me pa sledeče..kako je z ovulacijami po neuspelem IVF? In kdaj lahko štartamo z naravnim "poskusom"?  pa še to a je katera od vas ze kdaj poskušala ugotoviti kdaj ima ovulacijo z ov.testi?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 972
24.6.2011 11:37:06   
*zabica*
user posted image user posted image user posted image bravo sanda za pogum, sem vesela da si zbrala moči za nov postopek user posted image
Meni je gin. na punkciji rekla, da ima veliko punc ki sicer nimajo svojih ovulacij, še naslednji mesec po IVF svojo ovulacijo in da se splača to izkoristiti user posted image
Jaz sem svoj čas delala ovulacijske teste, testirala sem se nekako od 9-ga dneva naprej dokler pač nisem zagledala dveh enako močnih črtic.....Priporočljivo je, da jih delaš vsak dan ob istem času in ko pokaže pozitiven rezultat, veselo na delo user posted image user posted image user posted image
Srečno!

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 973
24.6.2011 12:44:58   
sandra_sandra
žabi hvala za spodbudne besede..tudi vsem ostalim puncam..brez vas verjetn ne bi prišla do moči za vnovični boj! kar se tiče ov.testov..pa si ugotovila pol kdaj imaš ovulacijo in ali je bila potem tudi naprej ob istem dnevu ciklusa?

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 974
24.6.2011 12:45:05   
tisa116
Golobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?