|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
14.5.2011 12:17:10   
*sanela*
Evo me nazaj user posted image . Nič niso komplicirali niti niso vprašali za odpustnico user posted image
Grejem eno pikico user posted image in 6 zmrznjenčkov imam user posted image
Test imam 30.5.  ta bo dolga user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.5.2011 12:20:21   
Buska
pukcijo prezivela, pridelala 3 celice, ET v torek, 17.5.

*sanela* - zdaj pa jo cuvaj user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.5.2011 12:24:19   
*sanela*
Buska user posted image user posted image user posted image za celice, naj se vse oplodijo user posted image user posted image user posted image

Upam res, da jo bom grela celih user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 378
14.5.2011 14:32:39   
lučka 25
Buska, navijam kot nora, da se vse  oplodijo, da dobiš 2 v varstvo,...da bo lep plusek,...da bodo otročki,... Ma saj veš! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.5.2011 18:23:40   
mihika
ja bravo sanela...za eno lepo pikico...in kar 6 pingvinčkov...in čakamo na ++++!
buska...tudi tebe naj počakajo pikice...da boš pridno grela , je tako ?

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 380
14.5.2011 21:32:59   
Buska

AKTUALNO

Ponedeljek, 16.05.
Aleda - Prevzem zdravil
frnikola982 - posvet

Torek, 17.05.
AjdaJakob user posted image - UZ user posted image user posted image
Buska - ET

Sreda, 18.05.
tisa116 - UZ

Četrtek, 19.05.

Petek, 20.05.

Sobota, 21.05.

Nedelja, 22.05.

Ponedeljek, 23.05.

Torek, 24.05.

Sreda, 25.05.

Četrtek, 26.05.
*zabica* - UZ

Petek, 27.05.
spelca82 - posvet

OBJEMČKI 

user posted image user posted image sportnica, mala06, andreja83 user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

mihika greje user posted image user posted image test 16.5.
sabsa greje user posted image test ?
Tecnobica greje user posted image test 23.5.
ninanana25 greje user posted image test 25.5.
smejka11 greje user posted image user posted image test 26.5.
*sanela* greje user posted image test 30.5.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• Latka (, MB)
  • Tecnobica (1. IVF, LJ)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mihika ()
  • ananaska78 (1. IVF, MB)
  • tisa 116 (1. IVF, LJ)
  • Cameleon (2. ICSI, MB)
  • *zabica* (1. IVF, LJ)
  • *sanela* (1. IVF, ?)
  • mausikaa (3. ICSI, MB)
  • Aleda (2. ICSI, LJ)
  • ninanana25 (2. ICSI, PO, Reš)
  • Smejka11 (2. IVF, MB)
  • frnikola982 (2. ICSI, ?)
  • spelca82 (1. IVF, LJ)
  • lisi (2. IVF, PO)
  • womanpolice (user posted image , 1. ICSI, MB, dr. Reljič, 15.9.2011 - posvet)
  • pupika83 (1. ICSI, ?)

• user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• lucka 25 (user posted image , 3. IVF, PO, dr. Res) 
  • sportnica (4. ICSI, MB)
  • curkica (?, MB)
  • mala06 (2. IVF, MB)
  • andreja83 (2. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

ime, 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ 

user posted image AjdaJakob user posted image user posted image (4.5.)
user posted image srečica17 user posted image (28.4.)
user posted image ananaska78 user posted image ali user posted image user posted image (8.5.)
user posted image mihika user posted image user posted image (16.5.)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da ne bo kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil Buska -- 14.5.2011 21:34:47 >

...............

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 381
14.5.2011 22:16:32   
srečica17
Buska......še malo pa se bo pikica grela pri tebi!user posted image

Sanela.....lepo grej!!!!user posted image

Mihika držim psti, močno močno, da se dobro izteče.....!!!!user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.5.2011 7:26:47   
mihika
ja srečica....jaz tudi upam, da se vse dobro konča...včeraj zjutraj je bila taka sveža kri...enih dvakrat...enkrat še vmes roza izcedek.....pol se je pa ustavilo in do danes opolnoma nič...test pa kaže vsak dan močnejšo črtiico, tako, da hormon narašča...kako,  pa bomo videli sedaj te dni...!
nazaj so me pričela bolet prsa..znaki so postali obetajoči...tako, da resnično upam, da se mi dobro izteče...¨!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.5.2011 8:09:29   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: mihika

ja srečica....jaz tudi upam, da se vse dobro konča...včeraj zjutraj je bila taka sveža kri...enih dvakrat...enkrat še vmes roza izcedek.....pol se je pa ustavilo in do danes opolnoma nič...test pa kaže vsak dan močnejšo črtiico, tako, da hormon narašča...kako,  pa bomo videli sedaj te dni...!
nazaj so me pričela bolet prsa..znaki so postali obetajoči...tako, da resnično upam, da se mi dobro izteče...¨!

nic ti ne zavidam tole trpljenje ... jutri pa na krvni test, pa da te krvavitve spravis stran user posted image

srečica17 - upam, da me pricaka saj 1 (ce pa bosta 2, bom pa zelo vesela)

lučka 25 & *sanela* - hvala, hvala, hvala user posted image

...............

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.5.2011 8:34:31   
srečica17
Buska.......sigurno bo kakšna celica, brez skrbi!

Mihika znaki so obetajoči. Tole delanje testov ti pa pomoje nič kaj dosti ne pove. Noseča si sigurno, kaj se pa z nosečnostjo dogaja , ti test ne pokaže, pozitiven je pa tudi š kar nekaj časa po SS.
Ampak jaz mislim, da si na dobri poti. Držim pesti, moćno!!!!

Jaz tud kar naprej preverjam a imam kašen znak ali ne. Prsa so mi čist splahnela in ker se mi je to zgodilo tudi lani, ko je srček nehal bit in je sledil SS, sem čist pesimistična. Tudi lani nisem imela nobenega izcedka ali krvavitve. Prav tako ga zdaj nimam.
Eh, naj se tole vse skupaj že konča, da lahko začnem normalno živet!!! Ne pa da kr naprej premlevam in razmišljam.

VEliko sreče vse in eno lepo deževno nedeljsko juto ob kavici!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.5.2011 9:04:21   
*sanela*
mihika in srečica verjamem, da vaju je strah, da je kaj narobe in se bojita ss. Imam prijateljico, ki je zanosila  in začela močno krvavet, ampak res močno, da je Merlo rekel, da to nebo obstalo ampak ji je svetoval naj pije prometrium ker ga vaginalno ni mogla vstavljat pa bodo videli kaj bo. Krvavela je kar mesec dni a otročiček se je kar držal user posted image . Krvavitev se je počasi umirila, a še vedno je imela kake krvave flekce in zdaj ima sinčka starega 3 mesece user posted image . Ni nujno, da vsaka krvavitev prinese tudi ss, na nosečniške znake se tudi  ni treba preveč ozirat. Vse se bo uredilo in boste lepo donosile svoje bebice.

Buska vse celice se bodo oplodile boš vidlauser posted image . Bolje manj kvalitetnih celic kot več nekvalitetnih, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 386
15.5.2011 9:05:42   
mihika
srečica....zdaj te bom pa po riti....sem ti povedala svojo zgodbo...! sem ti povedala, boš vidla srčka naslednji teden,.,.,,!glej kake travme dajem jaz skozi...pa sem še vedno pozitivna....vem, da bo vse ok...!
ufff.kak sem se razpičla...hehehe...hecam se...vem, da je to najhujše, kar se nam lahko dogaja....vse smo v istem položaju do treh mesecev...vse bo ok...!

Buska...jutri bo trenutek resnice...če bo hormon mičkeni, vemo, da to ne pomeni kaj lepega ! Ampak jaz sem se odločila, da bo tam nekje okrog 1000...cez dva dni pa že 2000...juhuuh...! bo kaj bo...! nekako sem pripravljena na vse...!
srečica....res pozitivno...veš, da bo....!ananaska, pa kje si ti ?kako je s tabo...!

Neposredna povezava do sporočila: 387
15.5.2011 9:07:35   
mihika
sanela...to si pa res lepo povedala....hvala iz srca, ker naju tako vzpodbujaš...res so težki trenutki...!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.5.2011 9:27:08   
*sanela*
Mihika zato pa smo tu, a ne user posted image . Ena drugo razumemo, ker smo vse na istem. Lih včeraj ko sem bila na transferju nas je bilo kar nekaj smo se naklepetale. Lažje je govoriti z nekom, ki gre skozi vse to kot z nekom, ki lahko zanosi tik tak.
Nemoremo se primerjati z ženskami, ki so naravno zanosile, njihove in naše nosečnosti se razlikujejo. Naše maternice so preboli in pol so nam v tako ranjeno maternico vstavili pikico. Normalno je, da je še kaj krvi, da se pikica kasnej prime, da na UZ-ju ni videti velikost ploda in srčka kot pri naravni zanositvi. Naše pikice se morda kasnej primejo pa so morda bolj lene ni pa rečeno, da se nebodo lepo razvile in ostale v naših trebuščkih do konca.
Glavno je, da smo pozitivne user posted image .

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.5.2011 9:34:03   
srečica17
hehe Sanela malo tukaj, pa malo tam, na mami.
Res hvala za tolažbo . Res je lažje preživeti tele dni ob čvekanju z nekom, ki ve kako pa kaj. Z ženskami, ki nikoli niso imele težav z zanositvijo in nosečnosto, se tole res ne da pogovarjatuser posted image
Sam veš, tukaj je točno znan datum, ko se začne zarodek razvijat, zato lahko veliko bolj natačno določijo, kdaj na UZ naj bi se srček že videl, kot pa če kdo spontano zanosi in se ne ve točno kdaj je bila O , kdaj je prišlo do vgnezditve.
Kakorkoli pozitiva nas res rešuje. Mogoče pa zdele srček že vesela tikataka, jaz pa sploh ne vem.
Se pa sprašujem, ali naj grem ta teden na samoplačniški UZ ali naj počakam do 25.5. ko sem naročena pri svoji G. Pri Rešu pa imam kontrolo 26.5. Takrt boo stvari zagotovo jasne.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.5.2011 9:36:26   
srečica17
AJdaJakob in ananaska kako kaj vidve??????????

Neposredna povezava do sporočila: 391
15.5.2011 9:51:28   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

hehe Sanela malo tukaj, pa malo tam, na mami.
Res hvala za tolažbo . Res je lažje preživeti tele dni ob čvekanju z nekom, ki ve kako pa kaj. Z ženskami, ki nikoli niso imele težav z zanositvijo in nosečnosto, se tole res ne da pogovarjatuser posted image
Sam veš, tukaj je točno znan datum, ko se začne zarodek razvijat, zato lahko veliko bolj natačno določijo, kdaj na UZ naj bi se srček že videl, kot pa če kdo spontano zanosi in se ne ve točno kdaj je bila O , kdaj je prišlo do vgnezditve.
Kakorkoli pozitiva nas res rešuje. Mogoče pa zdele srček že vesela tikataka, jaz pa sploh ne vem.
Se pa sprašujem, ali naj grem ta teden na samoplačniški UZ ali naj počakam do 25.5. ko sem naročena pri svoji G. Pri Rešu pa imam kontrolo 26.5. Takrt boo stvari zagotovo jasne.

ti kar pocakaj na datume, kot jih imas ... moja kolegica je pri Resu 'dobila' dvojcici, pa ji je na prvem UZ reku, da naj pride se 1x cez 14 dni, ker ena vrecka je ok, na drugo naj pa raje pozabi ... in danes sta pupiki stari 9 mesecev ... pusti casu cas, da se razvija, kot je potrebeno

...............

Neposredna povezava do sporočila: 392
15.5.2011 10:09:37   
mihika
točno tako Sanela !vzpodbujamo se, mislimo pozitivno....se tolažimo, to je naša naloga !

Smo ble na ET v LJ....pa meni sestra reče, mogoče bo še kaj zamrznjenčkov...pa pravim jaz ...saj ni treba...sem zdaj dobila paket...pa so se vse tako smejale...!
a blo je pa tud nekaj slabega..ET me je tako bolel..pa jaz tam stokam...pa me ena sestra na eni strani boža, druga na drugi...pa reče..no gospa, povejet mi a danes pri vas v MB tud dežuje...jaz pa rečem v tistem..pa kaj me birga, če sneži...zdravnica se je tako smejala...je rekla, kako ste pa vi posrečeni...!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.5.2011 10:15:06   
srečica17
Hehehehe Mihika zdej si me pa nasmejalauser posted image  A tkole jim ti tam poveš? super!

Ja sej  bom kr pustila času čas in šla takrat, ko sem naročena. Nič ne bom vmes na samoplačniško hodila.

Nej kr bije srček!user posted image  Ga bom že pol vidla, ane?

Mihika  nej bo jutri lepa betauser posted image
Sporoči nam!!!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.5.2011 10:23:17   
mihika
ja srečica..tak je to pri meni...hihihi!!!
pravilno si se odločila...boš vidla, da bije srček...kako boš vesela...v tem času samo razmišljaj in si naredi film, kako srečna boš, ko boš zagledala srčka...!
takoj, ko se vrnem,. sporočim kakšen BHCG je...!

Neposredna povezava do sporočila: 395
15.5.2011 10:25:18   
mihika
gospa sestra...pri nas v MB pa danes res dežuje...hihi!!!!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.5.2011 10:32:48   
Smejka11
Mihika - naj bo beta jutri takšna, kot si zapisala - okrog 1000!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*
Nemoremo se primerjati z ženskami, ki so naravno zanosile, njihove in naše nosečnosti se razlikujejo.
Glavno je, da smo pozitivne .

Sanela, tukaj se pa ne bi mogla BOLJ strinjat s tabo... Tiste, ki ne dajo tega skoz, kar damo me, nas nikoli ne bodo razumele!! Nikoli ne bodo razumele naših strahov (ki pa se nažalost večkrat izkažejo kot pravilni!) in trepetanja!!

IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Nej kr bije srček!  Ga bom že pol vidla, ane?

Srečica user posted image user posted image Tako je!!! Pozitivno razmišljanje je najboljše in najbolj zaleže!!! Čas itak hitro mine!!! Včasih še prehitro!

Buska - čisto malo še, pa bo pikica pri svoji mamici!!! Srečen torek naj bo!!!! user posted image

Seveda želim tudi ostalim puncam sanjske razplete postopkov in naj bo to leto NAŠE LETO!!!

Srečno vsem!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:S
Smejka11

Neposredna povezava do sporočila: 397
15.5.2011 11:20:00   
vesper
punce bravo, bravo, vsaka vam čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super ste!!! Ko vas takole berem, postanem kar dobre volje, čeprav ene preživljate in doživljate vse mogoče ste prave pozitivke. Zaradi vas, imamo me, ki še pridemo za vami voljo do vsega in gremo v nove boje z dvignjeno glavo user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.5.2011 11:42:12   
*sanela*
Mihika user posted image user posted image user posted image si me nasmejala ( tole s sestro )
Tudi mene je bolel ET, sploh ni mogla not pridet, je menjavala tiste kanile pa pol na koncu je rekla, da bo mogla mal maternice odščipnit user posted image . Se mi zdi, da me je punkcija manj bolela. Drugače so v Lj. vsi prijazni, nimam slabe besede. Biologinja je strašno fajn, nasmejana taka pozitivna. Mi je rekla, da mi bo vstavila enega pa sm rekla jaz bi dva user posted image user posted image user posted image pa reče, gospa vi ste drobna bi rada imela ss ali pa rodili prezgodaj, pejte gor pogledat kolk je naših prezgodaj rojenih dojenčkov ( je mislila teh ki so v postopku ostale noseče z dvojčki ), pa sem rekla ok. pol pa sam enga user posted image . Oni že vedo user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.5.2011 11:48:32   
tecnobica
Punce pozdravljene. Vsak dan vsa prebiram, napišem pa ne nič. Kar nekak ne morem. Dopoldne, ko sem v službi, kar pozabim, da v sebi nosim pikico. Mogoče je to slabo, mogoče je ravno to dobro, da gibljem. Me pa vsak dan mal ščipa, kukr da bom dobila menstro. No, niso to hude bolečine, ampak malo ščemi. Me je že mal strah, da se bo res vlila tečka. V torek je 14 dni po punkciji, upam, da se res en ulije. Konec tedna bom delala test, krvni pa čezz en teden. To je najtežjih 20 dni mojega življenja. Ko bi vaj lahko od ETa do testa človek prespal.
Joj, kaj sem pa zdaj napisala. Upam, da bo kera razumela, ker jaz sem zmedena do konca.

Ne bom vsake posebej omenjala, ampak naj vam bodo špike čim lažje, čimmanj boleče punkcije in super transferji z eno ali dvema pikicama. Srečno. user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Plavanje
muška

Če bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?

da (78%)

ne (2%)

aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (10%)

ne vem (10%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!