Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 10.5.2011 18:48:24
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Katrinka dans sm bla na Igu in sm vidla smer podpeč,hudiča kje ti to živiš v enih rovtah ,mejdun tam eno cesto neki rihtajo sm šla okol riti v žep,matr kam se je preselu moj dr. in pol nobena ne vrjame dA SEM na koncu civilizacije, ja sem slisala da delajo cesto in je obvoz - ce bi sla po glavni cesti se ene 2km proti podpeci bi prsla do mene bunkabrca - in...kok dolg je spala.... nmagk - a si dubla rdecka sprejemam stvae kateri bomo jutr na cakalni - jz pravim da 111...hehe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 10.5.2011 21:10:07
|
|
|
|
bunkabrca
|
Je spala do petih. Pol sve šle jedla, šle na sprehod,.... Zdaj pa že spet spi Sam ne smem se preveč hvalit, da se mi bo kje zbudila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 10.5.2011 21:50:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka nmagk - a si dubla rdecka to mene tud zanima
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 10.5.2011 21:57:52
|
|
|
|
barbet
|
Ojla čvekice! Sem spet malo k vam uletela in sem kar nekaj časa rabila, da sem prebrala za nazaj ... kofe zamudila (sem bila zmenjena pa je padlo v vodo in mi je žal, da nisem vedela in uletela k vam - sem pa zato mal zapravljala in zvedela, da v ponedeljek ne smeš v šoping, ker v soboto vse poberejo in še ne dobijo robe). Se pa moram pohvalit, da imamo čedalje bolj mirne noči - se mala ne doji več ponoči, se še mal zbuja, ampak upam, da bo tudi tega kmalu konec . nmagk - midve bi pa lahko skupaj naredili praznovanje za najina moža (bi lahko še kaj počivali vmes ) Ampak tvoj avto bo pa za v ginesovo knjigo rekordov sky - a ti tudi ne sfolgaš na forumih (kaj šele, ko bo služba) tinaaleks - pikapoke za malčka katrinka - ma si pridna - meni se pa ne da stat in likat, se kar usedem Jutri pa imava pregled - že komaj čakam, ker že 3 mesece nisva bili. Imava pa ob 8 zjutraj - šibam pripravit in spat.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 8:26:39
|
|
|
|
joli07
|
katrinka jaz ti bom dala malo boljšo mesto in sicer 103 . Upam, da danes končno dobimo te odločbe, da bo enkart že konec tega čakanja. Grem raje kar sedaj že do Mullerja,da ne bom skoz čez okno gledala pa poštarja iskala.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 8:28:36
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bunkabrca Je spala do petih. Pol sve šle jedla, šle na sprehod,.... Zdaj pa že spet spi Sam ne smem se preveč hvalit, da se mi bo kje zbudila uzivaj dokler je tko IZVIRNO SPOROČILO: barbet katrinka - ma si pridna - meni se pa ne da stat in likat, se kar usedem ja hvala, ma zdej k nimam v susilcu ampak zuni susim pa sploh vse od malih dveh prelikam k mi mamo abnormalno trdo vodo in kljub mehcalcu niso ''nezne'' cunce pa pol na hitr prelikam.... no nasga postarja se ni.... bom pa bolj zivcna v petek ali ponedeljek k dobim odlocbo enga od bliznjih vrtcev....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 8:29:12
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: joli07 katrinka jaz ti bom dala malo boljšo mesto in sicer 103 . hehe...najbrz pod 100 ne bomo...hehe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 8:32:15
|
|
|
|
špica84
|
Jaz tudi komaj čakam pošto.Grem pa zdaj do frizerja,da se mal poštimam,ker sem grozna Drugače smo pa imeli včeraj pregled.Mala Žana ima 7010g in 65 cm.Je pa imela mičkeno reakcijo na cepljenje in mi je zvečer malo zakuhala.Sam tko le4po kot mi je potem včeraj spala mi že lep čas ni
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 9:26:49
|
|
|
|
nmagk
|
Barbet kdaj ma pa tvoj mož rd,moj je mel 7.,no ja pol za drugo leto vela mu kar skup nardiva Moj rdečko je baje že v sloveniji ,baje??,noben nč ne pokliče,so pa rekl naj prneseva papirje,tako da bo šel moj možek konec tedna ,če ne pa v ponedeljek ponj.ker zdele nima nč časa,zdej nej pa še oni mal čakajo
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 9:29:28
|
|
|
|
tjasaoasis
|
Odločbe so prišle..itak nismo dobili . Sem lani prepozno prijavila stalno bivališče zdaj me pa tepe... Na katerem čakalnem mestu smo pa še ne vem, ker moram počakat da se oblikuje centralni čakalni seznam. Bi bila vesela, če bi vsaj do konca leta imela tamala kaj možnosti, da pride zraven, ker potem bi lahko skupaj s taščo in mojim še pokrpali z dopusti. Pozna katera kakšno razmeroma poceni zasebno varstvo?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 10:34:46
|
|
|
|
kokoška10
|
Zdaj sem dol letela ,če je že kaj pa sploh še poštarja ni blo ,sploh nevem kdaj pride. No včeri sem šla pa končno se zment za krst ,so se že bali ,da bo kr sama priracala do oltarja.. Špica lepo napredujete
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 11:13:08
|
|
|
|
joli07
|
tudi jaz sem že dobila obvestilo in seveda po pričakovanju naš ni sprejet . Zdaj je pa nastal velik problem, saj so menda tudi privat vrtci v Lj, ki imajo solidno ceno ( do 600 € ) polno zasedeni. Prosto je menda še samo v vrtcih kjer je cena cca 900€ . Moram še sama malo poklicat. A je katera že slišala kakšno mnenje glede privat vrtca v Trzinu CUTEPLAY, in kakšni so vrtci MONTESSORI .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 11:19:01
|
|
|
|
nmagk
|
No jest sm dobila vrtec zbrala sm 150 točk in seveda moja Karolina je bla že stara 2 leti,mogoče zato,groza ja če ne dobiš vrtca v službo bo pa treba,kaj pa čist privat varstvo se mi zdi mal cenej kot privat vrtec 900 eurov,kaj so nori
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 12:05:04
|
|
|
|
lumpa6
|
mi smo tudi dobili vrtec za žaka, juuuuupi, imamo 149 točk
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 12:44:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: joli07 tudi jaz sem že dobila obvestilo in seveda po pričakovanju naš ni sprejet . Zdaj je pa nastal velik problem, saj so menda tudi privat vrtci v Lj, ki imajo solidno ceno ( do 600 € ) polno zasedeni. Prosto je menda še samo v vrtcih kjer je cena cca 900€ . Moram še sama malo poklicat. A je katera že slišala kakšno mnenje glede privat vrtca v Trzinu CUTEPLAY, in kakšni so vrtci MONTESSORI . M je v privat vrtcu, cena je 480. imajo še trenutno eno mesto prosto, so pa locirani v centru. če te zanima, ti pošljem kontakt
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 12:45:25
|
|
|
|
špica84
|
Jaz pa nestrpno čakala poštarja,poštarja dočakala ne pa odločbe.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 13:14:34
|
|
|
|
dect
|
Mi smo tudi sprejeti. Imamo pa 142 točk
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 14:26:21
|
|
|
|
kokoška10
|
Mi nismo sprejeti ,kar zazjokat se mi je ,ker sem bla prepričana da bomo dobil,zdaj pa sploh nevem kam naj se obrnem ,'pa katera ve ,mi smo napisal za v tri vrtce a to je zdaj za vse da ni sprejeta al kako..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 15:03:02
|
|
|
|
katrinka
|
spica - lepe mere IZVIRNO SPOROČILO: joli07 tudi jaz sem že dobila obvestilo in seveda po pričakovanju naš ni sprejet . Zdaj je pa nastal velik problem, saj so menda tudi privat vrtci v Lj, ki imajo solidno ceno ( do 600 € ) polno zasedeni. Prosto je menda še samo v vrtcih kjer je cena cca 900€ . Moram še sama malo poklicat. A je katera že slišala kakšno mnenje glede privat vrtca v Trzinu CUTEPLAY, in kakšni so vrtci MONTESSORI . in od takih z 900 je men se zdi ravno montesori v domzalah kokoska - kje boste meli krst nmagk - torej se vedno ni pri vas doma...obup kokoska - sej smo vsi napisali za tri vrtce, posto si dubla od unga k si ga prvega napisala in kjer si oddala vlogo, druge poste ne bo, zdej bos mogla pocakat na centralni seznam....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 19:13:13
|
|
|
|
Teyla
|
Super za vse, ki ste dobile vrtec, čestitam . Jaz sem tudi dobila pošto, ampak čaka doma pri mami. Mala je danes imela cepljenje, pa je bila rahla reakcija. Zdaj se je zbudila in je nekako ok. Upam, da se tisto dretje ne bo ponovilo, je blo groza poslušat.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 21:05:17
|
|
|
|
nmagk
|
Tako moj rdečko je v Lescah,sedaj samo še ta papirnata vojna pa je moj jeeeeeeeeeeeeeeee,sam da je tle ostalo bomo že zrihtal tud če drug teden sam da je v slo,ne morm verjet res ne ,matr so se potrudl
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.5.2011 21:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz nisem dobila odlocbe, ampak menda smo sprejeti... Kokoska po moje najbols da kr u vrtec poklices in vprasas ker to je zde vse neki cudn...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 8:48:46
|
|
|
|
katrinka
|
nmagk - hehe...vrjamem k te v njem vidim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 9:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
PODPIS!!! Kofetkam s Špico in čakam na NMAGK Danes pride roba od tupperwerja in je super izgovor, da se vidimo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.5.2011 9:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja še tole... Vsi otroci, ki so pri vpisu zbrali vsaj 131 točk BODO sprejeti v letošnjem letu v vrtec MOL, vendar ne nujno v prvo izbiro. Tako je včeraj bilo zagotovljeno sodelavki od moje mami, ki je klicala na vrtec in se zanimala kako in kaj je zdej s tem... Upanje torej obstaja tudi za vse, ki ste ble zdej zavrnjene
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?