|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice 2.del
8.5.2011 14:02:37   
katrinka
a za jutri velja - pod emporiumom ob 11ih.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 151
8.5.2011 14:29:23   
joli07
katrinka kje si najdla to listo. A lahko daš link ?

Jaz jutri pridem user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
8.5.2011 14:40:04   
nmagk
Ja velja jaz pridem.....že on 10 .. ane Živa.....

Mam pester vikend mož je mel učer rojstni dan pa že dva dni praznuje jest pa strežem user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 153
8.5.2011 14:42:36   
Anonimen
Jst pridem ce bo vse po ps-u :) Ob 10h, ja :)))

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
8.5.2011 15:22:56   
katrinka
1.Prebivališče (upošteva se ena izmed variant):
a Otrok in starši imajo stalno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana
80
b Otrok v enostarševski druţini ima skupaj s staršem stalno prebivališče v Mestni občini Ljubljana
80
c Otrok staršev tujcev, katerega nobeden od staršev nima stalnega prebivališča v Republiki Sloveniji in je vsaj eden od staršev zavezanec za dohodnino v Republiki Sloveniji, ki ima skupaj z otrokom začasno prebivališče v Mestni občini Ljubljana
80
č Otrok, katerega eden od staršev je tujec, ki nima stalnega prebivališča v Republiki Sloveniji in ima začasno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana in je zavezanec za dohodnino v Republiki Sloveniji, drugi od staršev pa ima skupaj z otrokom stalno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana
80
d Otrok, katerega eden od staršev je tujec, ki nima stalnega prebivališča v Republiki Sloveniji in ima skupaj z otrokom začasno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana in je zavezanec za dohodnino v Republiki Sloveniji, drugi od staršev pa nima stalnega prebivališča v Mestni občini Ljubljana
50
e Otrok in eden od staršev, s katerim otrok ţivi, imata stalno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana
50

2.Stalnost bivanja v Mestni občini Ljubljana (upošteva se ena izmed variant):
a Ob izpolnjevanju kriterija 1.a ali 1.b ali 1.c ali 1.č imajo/ima na območju Mestne občine Ljubljana starši stalno prebivališče, tujec pa začasno prebivališče neprekinjeno najmanj od 1.1. predhodnega leta pred javnim vpisom novincev
50
b Ob izpolnjevanju kriterija 1.a ali 1.b ali 1.c ali 1.č ima na območju Mestne občine Ljubljana eden od staršev stalno prebivališče, tujec pa začasno prebivališče neprekinjeno najmanj od 1.1. predhodnega leta pred javnim vpisom novincev, drugi od staršev pa manj
15
c Ob izpolnjevanju kriterija 1.d. ali 1.e ima na območju Mestne občine Ljubljana eden od staršev stalno prebivališče, tujec pa začasno prebivališče neprekinjeno najmanj od 1.1. predhodnega leta pred javnim vpisom novincev
10

3.Starši oziroma eden od staršev otroka v primeru enostarševske druţine so/je študent, ki imajo/ima skupaj z otrokom samo začasno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana in niso/ni v delovnem razmerju
11

4.Starši so upravičeni do otroškega dodatka za otroka, katerega vpisujejo v vrtec, in imajo v zadnji veljavni odločbi o pravici do otroškega dodatka, ki ne sme biti starejša od 12 mesecev, določeno višino otroškega dodatka za prvi dohodkovni razred po lestvici, opredeljeni v zakonu, ki ureja otroški dodatek
4

5.Starši v razpisanem šolskem letu hkrati vpisujejo v isti vrtec na območju Mestne občine Ljubljana dvojčke, trojčke, četverčke… oz. dva otroka iz iste druţine, ki ju vpisujejo v oddelke prvega starostnega obdobja. Ta kriterij velja tudi, ko je v vrtec ţe vključen otrok iz iste druţine, razen v primeru, ko ta otrok v tekočem koledarskem letu dopolni starost šestih let
3

6.Vključevanje starejših otrok – otrok bo 1. 9. tekočega koledarskega leta oziroma na dan oblikovanja oddelka med šolskim letom dopolnil starost (upošteva se ena izmed variant in se izključuje s kriteriji iz 7. točke)

a tri leta in več
16
b dve leti in več
14
c enajst mesecev in več
12

7.Vključevanje mlajših otrok – v vrtec se vključuje otrok, ki 1. 9. tekočega koledarskega leta oziroma na dan oblikovanja novega oddelka med šolskim letom še ne bo dopolnil starosti 11 mesecev (upošteva se ena iz med variant in se izključuje s kriteriji iz 6. točke)
a 11 mesecev bo dopolnil do vključno 1. 10. tekočega koledarskega leta oziroma najkasneje en mesec po oblikovanju novega oddelka med šolskim letom
6
b 11 mesecev bo dopolnil do vključno 1. 11. tekočega koledarskega leta oziroma najkasneje dva meseca po oblikovanju novega oddelka med šolskim letom
5
c 11 mesecev bo dopolnil do vključno 1. 12. tekočega koledarskega leta oziroma najkasneje tri mesece po oblikovanju novega oddelka med šolskim letom
4
č 11 mesecev bo dopolnil do vključno 1. 1. prihodnjega koledarskega leta oziroma najkasneje štiri mesece po oblikovanju novega oddelka med šolskim letom
3
d 11 mesecev bo dopolnil do vključno 1. 2. prihodnjega koledarskega leta oziroma najkasneje pet mesecev po oblikovanju novega oddelka med šolskim letom
2
e 11 mesecev bo dopolnil do vključno 1. 3. prihodnjega koledarskega leta oziroma najkasneje šest mesecev po oblikovanju novega oddelka med šolskim letom
1

8.Otrok, ki je bil v preteklem šolskem letu uvrščen na centralni čakalni seznam, pa mu med šolskim letom ni bilo ponujeno prosto mesto v vrtcu
10

9.Otrok iz druţine, katerega starši bivajo v Študentskih domovih v Ljubljani in so vpisani kot študenti na katerikoli fakulteti Univerze v Ljubljani in niso v delovnem razmerju ter se vpisuje v Viške vrtce – študentski program (se izključuje s kriterijem 1, kriterijem 2 in kriterijem 3)
45

Za enostarševsko druţino po tem odloku se šteje skupnost enega od staršev z otroki:
- kadar je drugi od staršev umrl ali je drugi od staršev neznan ali je pogrešan, ali
- kadar otrok ţivi z enim od staršev na podlagi pravnomočne sodne odločbe, s katero je odločeno o varstvu in vzgoji otrok ali kadar pred pristojnim sodiščem teče postopek za odločitev o varstvu in vzgoji otrok.
Vloge se točkuje tako, da se pri vsakem kriteriju, ki je izpolnjen, dodeli pripadajoče število točk.
Če več otrok doseţe enako število točk, komisija pri določitvi prednostnega vrstnega reda upošteva dodatni kriterij starost otroka. Prednost ima starejši otrok.
V primeru, ko ima več otrok, rojenih na isti dan, enako število točk, se upošteva še dodatni kriterij in sicer zadnje tri številke EMŠO otroka, pri čemer ima prednost otrok z manjšo vrednostjo teh treh številk.

< Sporočilo je popravil katrinka -- 8.5.2011 15:26:39 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
8.5.2011 15:27:16   
katrinka
jz pridem po 10uri - do enajstih enkrat

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
8.5.2011 17:58:56   
Anonimen
Komi čakam, da vas vidim user posted image user posted image user posted image   Katrinči drži pesti, da ne pozabim žoge user posted image

Drugače pa smo šele dobro pojedli, ker smo včeraj "praznovali" roj.dan, ker drugi teden mojga fotra ne bo, pa smo kar včeraj mal zapili user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
8.5.2011 21:05:05   
Teyla
Tudi jaz pridem jutri enkrat po deseti, takoj ko se mala zbudi in se zirhtave. Se kar pošteno veselim, da vas spoznam, pa da grem malo naokrog.user posted image   A je tam slučajno previjalnica ali kakšen prostorček, če bi mogla podojit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
8.5.2011 22:07:58   
šivilja
Imejte se lepo - še malo za nas, ki bomo medtem v službi

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 159
9.5.2011 10:28:11   
katrinka
evo se obesim zehto pa prideveuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
9.5.2011 10:33:03   
ledenka
uživajte danes user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
9.5.2011 13:47:45   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  za danes punce to mormo ponovit...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 162
9.5.2011 14:57:15   
kokoška10
Lepo vas je blo spoznati,sem za ,da ponovimo še kdajuser posted image user posted image . Hvala za kavo ,nevem katera je plačalauser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 163
9.5.2011 15:06:13   
bunkabrca
Res vas je bilo lepo spoznati user posted image  Upam, da čimprej ponovimo, ker rabive s Tejo družbo user posted image

Lep dan želim vsem

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 164
9.5.2011 15:09:56   
sky77
Ja hvala za pijačko tisti ki je plačala. In fajn vas je blo spoznat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo upam da jutri ne bo dežja, k je blo tolk bab na kupu user posted image Sva pa tudi mi2 za ponovitev user posted image

(odgovor članu bunkabrca)
Neposredna povezava do sporočila: 165
9.5.2011 15:25:11   
Teyla
Fajn vas je bilo spoznat. Hvala za kavico še od mene. user posted image

Je bilo čist preveč fajn it malo ven. Bi bilo fajn ponovit, do naslednjič upam, da bom že vedela, katera je katera. Če ne pa kartice z imeni. user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 166
9.5.2011 16:27:37   
katrinka
punce super je bilouser posted image
pa hvala hvala tisti ki je placalauser posted image

zdej pa kej pojest pol pa likanje...grrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
9.5.2011 16:50:40   
špica84
Katrinka a prideš še k meni.
Lepo vas je bilo videt in spoznati nove čveke.Moja Žana je tko več k pol presp0ala,še na poti nazaj je spala k vbita.Joj upam da jutri ko pridejo odločbe,da bom nasmejana do ušes.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
9.5.2011 17:13:33   
Anonimen
Jutri gredo odločbe ven. Mi dobimo pošto v sredo ali četrtek...

Hvala za kavico, katerakoli je že plačala user posted image user posted image user posted image   Super vas je blo videt, čeprav mam občutek, da po vtisih polnem dopoldnevu, nobena ni ve do besede prišla, ko sem jaz uletela user posted image Bom naslednjič bolj uvidevna user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
9.5.2011 18:08:36   
lumpa6
škoda da nism mogla pridt, tako rada bi vas spoznalauser posted image user posted image user posted image
a odločbe za lj. gredo že jutri vn, super, bom vsaj vedela pri čem sem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
9.5.2011 19:56:49   
joli07
super da se nas je danes toliko zbralouser posted image user posted image user posted image .Pa lepo vas je bilo spoznat.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.5.2011 7:48:33   
tinaaleks
Lepo da ste se imele fino. Mi je prav žal, da nisem mogla pridt. Mali je čist ubogi, že 2 dni ima 39 vročine, koz toliko, da ga najbrž povsod fajn srbi.... Danes ponoči se je zbujal vsake pol ure, pa drugače lepo prespi noč....

Se tolažim s tem, da slabše že ne more bit...user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.5.2011 8:49:56   
katrinka
jutro...

pri nas je postar ze bil - poste ni, tko da najbrz jutr res....sem pa zvedla da konc tedna zacne sosednja obcina posiljat odlocbe kar pa velik bolj nestrpno pricakujem ker imamo veliko boljse moznosti da dobimo vrtecuser posted image user posted image

spica - ej sem zlikala ful ful velik, malo pa se za dons pustila k se mi ena zehta se susi pa bom pol vse skup...k teb pa ne pridm k so me noge bolele k user posted image od stanjauser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 10.5.2011 8:52:09 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.5.2011 12:54:36   
nmagk
Katrinka dans sm bla na Igu in sm vidla smer podpeč,hudiča kje ti to živiš v enih rovtahuser posted image user posted image user posted image ,mejdun tam eno cesto neki rihtajo sm šla okol riti v žep,matr kam se je preselu moj dr.user posted image  

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.5.2011 16:27:23   
bunkabrca
Moja mala že dve uri spi... hodim jo gledat če je še živa user posted image  Ne morem verjeti

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?